Εμφάνιση 1-3 από 3
    Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Asus Rt-ax92
    Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το remote access του Huawei HA35 που δίνει ο ΟΤΕ που συνδυάζει adsl και κινητή.
    Το πρόβλημα είναι ότι το ddns δείχνει δημόσια διεύθυνση όχι της adsl σύνδεσης αλλά μια διαφορετική ip.
    Όταν απενεργοποιω την κινητή και δουλεύει μόνο το adsl, τοτε δείχνει κανονικά την ip του ρουτερ.
    Μόλις ενεργοποιήσω την κινητη, δείχνει μια διαφορετική ip, η οποία μετά από ψάξιμο είδα ότι βρίσκεται μέσα στο ρουτερ στην επιλογη Bonding Tunnel.
    Για απομακρυσμένη διαχείριση του μόντεμ απ ότι είδα πρέπει να βάζω την ip που φαίνεται στην adsl σύνδεση. Όταν βάζω την άλλη ip δεν μπορώ να μπω στο μόντεμ.
    Το whatismyip δειχνει την ip από το Bonding Tunnel .
    Όταν κλείνω την κινητή , τότε το whatismyip δείχνει την ip του adsl.
    Πήρα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει προβλημα. Τους είπα ότι το whatismyip δείχνει διαφορετική ip από αυτή που δείχνει το μόντεμ και κατά συνέπεια από αυτή που βλέπουν στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι επειδή συνδέεται και η κινητή, τότε παίρνει άλλη ip συνδυασμό των 2.
    Υπάρχει καμμιά λύση το ddns να βλέπει την ip του adsl και όχι του Bonding Tunnel?
    Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pankostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το remote access του Huawei HA35 που δίνει ο ΟΤΕ που συνδυάζει adsl και κινητή.
    Το πρόβλημα είναι ότι το ddns δείχνει δημόσια διεύθυνση όχι της adsl σύνδεσης αλλά μια διαφορετική ip.
    Όταν απενεργοποιω την κινητή και δουλεύει μόνο το adsl, τοτε δείχνει κανονικά την ip του ρουτερ.
    Μόλις ενεργοποιήσω την κινητη, δείχνει μια διαφορετική ip, η οποία μετά από ψάξιμο είδα ότι βρίσκεται μέσα στο ρουτερ στην επιλογη Bonding Tunnel.
    Για απομακρυσμένη διαχείριση του μόντεμ απ ότι είδα πρέπει να βάζω την ip που φαίνεται στην adsl σύνδεση. Όταν βάζω την άλλη ip δεν μπορώ να μπω στο μόντεμ.
    Το whatismyip δειχνει την ip από το Bonding Tunnel .
    Όταν κλείνω την κινητή , τότε το whatismyip δείχνει την ip του adsl.
    Πήρα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει προβλημα. Τους είπα ότι το whatismyip δείχνει διαφορετική ip από αυτή που δείχνει το μόντεμ και κατά συνέπεια από αυτή που βλέπουν στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι επειδή συνδέεται και η κινητή, τότε παίρνει άλλη ip συνδυασμό των 2.
    Υπάρχει καμμιά λύση το ddns να βλέπει την ip του adsl και όχι του Bonding Tunnel?
    Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.
    όταν έχεις ενεργοποιημένο το 4g τότε σε ρουτάρει το Huawei και βγαίνεις από αυτό άσχετα τι πέρνεις στο adsl interface. To μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι με script να πέρνεις την ip του adsl interface και να την κάνεις expose manually στον ddns σέρβερ αλλά α) ούτε ξέρω αν το κάνει αυτό ο client του ddns β) τι δυνατότητες έχεις εσύ στο scripting.

Εσύ θα ήθελες κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνω εγώ δλδ να έχεις κάποιο dns σε public server που διαχειρίζεσαι εσύ και να στέλνεις κάθε τόσο την ip που αλλάζει από το adsl στον dns μέσω shared key.

Τώρα γιατί το κάνω εγώ έτσι είναι επειδή βαριόμουν να μπλέξω με ddns clients.

- - - Updated - - -

Τώρα που το ξανασκέφτομαι αν πέρνεις ip στο adsl interface ίσως μπορείς να βγαίνεις internet με static routing. Αλλά γνωρίζεις το gw του adsl;

Περιοχή
    ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Asus Rt-ax92
    gw adsl? Μπα.... Πάντως Ευχαριστώ για την ενημέρωση

- - - Updated - - -

Μόλις διαπίστωσα ότι αν βάλω την ip από το Bonding Tunnel μου ανοίγει κανονικά το interface του ρουτερ.
    Άλλα αν δοκιμάσω εκτός δικτύου σπιτιού δεν μπαίνει.

Παρόμοια Θέματα

1. [Netgear] Netgear Nighthawk X4S D7800 kai OTE VDSL
    Από Uktena στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-05-16, 01:34
  2. ote vdsl kai netgear nighthawk x4s D7800
    Από Uktena στο φόρουμ VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-16, 18:30

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •