Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 34
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Vodafone
    Router
    H300s
    SNR / Attn
    9(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NexTiN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνε έναν έλεγχο, μπορείς...

https://haveibeenpwned.com/
    .....ooooossssssshhhhiiiiitttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ Καλό site, ελπίζω μονο απο πίσω να μην είναι κρακερς που απλά επιβεβαιώνουν τα ενεργά credentials :/
    Μπορείς να συμμετέχεις και εσύ πολύ εύκολα στην ερευνά/αντιμετώπιση διάφορων ασθενιών, δωρίζοντας υπολογιστικούς πόρους του υπολογιστή σου:

(κλικ στην εικόνα)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE

Να'σαι καλά για το εργαλείο. Χάρις σ'αυτό μόλις ανακάλυψα ότι τα διαπιστευτήριά μου είχαν κλαπεί στο παλιό γνωστό σπάσιμο της Stratfor. Αλί και τρις αλί για τα γεωπολιτικά μυστικά που έχουν μάθει...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ioetisap : 01-06-16 στις 09:42.
    ΚΙΡΙΚΙΡΙΚΙΡΙΚΙΡΙ

Το avatar του μέλους tzelen
    tzelen Guest

Ενδιαφέρον link. Μόνο για Adobe account μου δείχνει κάτι και, ανάθεμά με αν θυμάμαι πότε έκανα account και πότε το χρησιμοποίησα

Περιοχή
    At Milliways, the Restaurant at the End of the Universe
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT (WNDR3700v2)
    Πάντως άλλο ένα παράδειγμα που επιβάλει τη χρήση εφαρμογών όπως το Keepass ή το lastpass
    See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
    There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)

Περιοχή
    Edenoi
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    17104 down / 1022 up
    ISP
    Vodafone
    Router
    TD-W8960N V8
    SNR / Attn
    5.8(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tzelen Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενδιαφέρον link. Μόνο για Adobe account μου δείχνει κάτι και, ανάθεμά με αν θυμάμαι πότε έκανα account και πότε το χρησιμοποίησα
    Μήπως είχες κατεβάσει κανένα πρόγραμμα της Adobe; Ακόμη και για την trial περίοδο ζητάει να κάνεις εγγραφή. Είχα γραφτεί και εγώ παλιότερα για να κατεβάσω το Photoshop δοκιμαστικά, και δεν το θυμόμουν. Το περίεργο είναι ότι έβαλα 2 διαφορετικά email δικά μου, και στα 2 μου έβγαλε ότι είχα λογαριασμό στην Adobe.
    My adslgr.com account password is the last 7 digits of π. No hackers so far.
    Hello, I'm Death. You may be familiar with my Blue Screen.

Το avatar του μέλους eyw
    eyw Guest
    Το (πχ) keepass δεν μας σώζει απο τις υποκλοπές (ή "υποκλοπες"), το καλύτερο imho είναι το 2-step verification, θέλει όμως είτε κινητό (κατά προτίμησιν αδήλωτο) είτε το μαραφέτι-κλειδί. (FIDO U2F για google)

Για απλές καθημερινές δουλειές σκέπτομαι να χρησιμοποιήσω το keepass portable, ξέρεις αν γίνεται να υπάρχουν χώρια η database με τα passwords και τα sites από το κυρίως πρόγραμμα?
    Με αυτόν τον τρόπο ελπίζω να έχω 1 κλικ ασφάλειας παραπάνω με την έννοια ότι αν ξέρει κάποιος το master password του keepass δεν θα ξέρει ποιό είναι το database file και το αντίστροφο.

Περιοχή
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT (WNDR3700v2)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eyw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το (πχ) keepass δεν μας σώζει απο τις υποκλοπές (ή "υποκλοπες"), το καλύτερο imho είναι το 2-step verification, θέλει όμως είτε κινητό (κατά προτίμησιν αδήλωτο) είτε το μαραφέτι-κλειδί. (FIDO U2F για google)

Για απλές καθημερινές δουλειές σκέπτομαι να χρησιμοποιήσω το keepass portable, ξέρεις αν γίνεται να υπάρχουν χώρια η database με τα passwords και τα sites από το κυρίως πρόγραμμα?
    Με αυτόν τον τρόπο ελπίζω να έχω 1 κλικ ασφάλειας παραπάνω με την έννοια ότι αν ξέρει κάποιος το master password του keepass δεν θα ξέρει ποιό είναι το database file και το αντίστροφο.
    Το database file είναι heavy encrypted. δεν έχεις πρόβλημα από εκεί. φαντάσου ότι για να το έχεις σε πολλές συσκευές, κρατάς το database file στο dropbox δίχως δεύτερη σκέψη.
    See first, think later, then test. But always see first. Otherwise you will only see what you were expecting. Most scientists forget that. - Douglas Adams
    There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. - Jeffrey Goines (12 Monkeys)

Το avatar του μέλους tzelen
    tzelen Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goku Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως είχες κατεβάσει κανένα πρόγραμμα της Adobe; Ακόμη και για την trial περίοδο ζητάει να κάνεις εγγραφή. Είχα γραφτεί και εγώ παλιότερα για να κατεβάσω το Photoshop δοκιμαστικά, και δεν το θυμόμουν. Το περίεργο είναι ότι έβαλα 2 διαφορετικά email δικά μου, και στα 2 μου έβγαλε ότι είχα λογαριασμό στην Adobe.
    Dunno and don't give a sh@t Όπως και να'χει, έχω αλλάξει password πολλές φορές από τότε, οπότε κλάιν

Downloads
    18
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    ειναι απιστευτοι, μου εβγαλε και εμενα το site οτι διερευσαν τα στοιχεία που ειχα στην adobe, δοκιμασα και συνδεθηκα με το παλιο password χωρις να μου ζητησει να το αλλάξω.

Περιοχή
    Λάρισα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    CosmOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
    Router
    FRITZ!Box 7590
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 8anos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι απιστευτοι, μου εβγαλε και εμενα το site οτι διερευσαν τα στοιχεία που ειχα στην adobe, δοκιμασα και συνδεθηκα με το παλιο password χωρις να μου ζητησει να το αλλάξω.
    Και εμένα το ίδιο. Adobe και LinkedIn.

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Μόλις διέγραψα τον λογαριασμό στο Myspace... Ήταν και το μόνο site που μου έβγαλε πρόβλημα το παραπάνω link.

Downloads
    18
    Uploads
    0
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από famous-walker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εμένα το ίδιο. Adobe και LinkedIn.
    Στο linkedin ειχα αλλάξει εδω και καιρο password και μου εστειλαν και μαιλ καποιες μερες πριν που ενημερωνανε, η adobe φεεεετααα.

Notice of Data Breach
    You may have heard reports recently about a security issue involving LinkedIn. We would like to make sure you have the facts about what happened, what information was involved, and the steps we are taking to help protect you.
    What Happened?
    On May 17, 2016, we became aware that data stolen from LinkedIn in 2012 was being made available online. This was not a new security breach or hack. We took immediate steps to invalidate the passwords of all LinkedIn accounts that we believed might be at risk. These were accounts created prior to the 2012 breach that had not reset their passwords since that breach.
    What Information Was Involved?
    Member email addresses, hashed passwords, and LinkedIn member IDs (an internal identifier LinkedIn assigns to each member profile) from 2012.
    What We Are Doing
    We invalidated passwords of all LinkedIn accounts created prior to the 2012 breach that had not reset their passwords since that breach. In addition, we are using automated tools to attempt to identify and block any suspicious activity that might occur on LinkedIn accounts. We are also actively engaging with law enforcement authorities.
    LinkedIn has taken significant steps to strengthen account security since 2012. For example, we now use salted hashes to store passwords and enable additional account security by offering our members the option to use two-step verification.
    What You Can Do
    We have several dedicated teams working diligently to ensure that the information members entrust to LinkedIn remains secure. While we do all we can, we always suggest that our members visit our Safety Center to learn about enabling two-step verification, and implementing strong passwords in order to keep their accounts as safe as possible. We recommend that you regularly change your LinkedIn password and if you use the same or similar passwords on other online services, we recommend you set new passwords on those accounts as well.
    For More Information
    If you have any questions, please feel free to contact our Trust & Safety team at tns-help@linkedin.com. To learn more visit our official blog.

Το avatar του μέλους eyw
    eyw Guest
    Το database file είναι heavy encrypted. δεν έχεις πρόβλημα από εκεί. φαντάσου ότι για να το έχεις σε πολλές συσκευές, κρατάς το database file στο dropbox δίχως δεύτερη σκέψη.
    Ναι, σύμφωνοι θα είναι αλλά εγώ φοβάμαι(=δεν έχω εμπιστοσύνη) τα σύννεφα, επίσης απαιτεί internet connection.
    Προτιμώ να το έχω σε 3-4 στικάκια ή CD και να το χρησιμποιώ 1-2 φορές την ημέρα ή όποτε χρειάζεται.
    Εννοείται ότι θα υπάρχουν (πχ) και άλλα 20 database files, τα 2 μόνον θα είναι τα σωστά και θα τα ξέρω μόνον εγώ.

Τελικά γίνεται ε?
    δλδ keepass portable εγκατεστημένο στο laptop και desktop (και σε 10 άλλα μηχανάκια) και τα σωστά database χώρια?

Περιοχή
    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    OpenWRT (WNDR3700v2)
    ναι μπορείς να το έχεις χωρία, ενα αρχείο είναι που πρέπει να διαβάσει για να δει τους κωδικούς σου. Αλλα γιατί να κάνεις τη ζωή σου τόσο δύσκολη;;;; Δηλαδή, κάθε φορά που θα αλλάζεις ένα κωδικό ή θα προσθετεις κάποιον, θα πρέπει να ενημερώνεις το medium.

βάλε το datafile σε δικό σου owncloud με certificate.
    αν είσαι παρανοϊκός, σε πολλές συσκευές μπορείς να κάνεις rsync το datafile over LAN.

Περιοχή
    Νέα Υόρκη
    Downloads
    6
    Uploads
    2
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    600 Mbps down/20 Mbps up
    ISP
    Spectrum