Δελτίο Τύπου:
16 κοινωφελείς οργανισμούς από όλη την Ελλάδα που φροντίζουν παιδιά, στηρίζει και φέτος ο Όμιλος ΟΤΕ, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση που ξεπερνά τις 550.000 ευρώ. Με την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά ως σταθερούς άξονες των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας και με ευαισθησία για τις ανάγκες των παιδιών, τα τελευταία 17 χρόνια ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ενισχύσει το έργο συνολικά 55 κοινωφελών οργανισμών.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Η αλληλεγγύη αποτελεί διαχρονική αξία για τον Όμιλο ΟΤΕ. 17 χρόνια τώρα, και εν μέσω κρίσης, στεκόμαστε στο πλευρό σπουδαίων ανθρώπων που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους τη φροντίδα, την περίθαλψη και την κάλυψη των αναγκών των παιδιών. Χάρη στο έργο τους, το οποίο ενισχύουμε, περισσότερα από 100.000 παιδιά κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία καλύτερη ζωή. Τους ευχαριστούμε θερμά για όσα προσφέρουν στη χώρα και τα παιδιά μας. Είναι τιμή μας να τους στηρίζουμε».
Οι κοινωφελείς οργανισμοί που λαμβάνουν ενίσχυση από τον Όμιλο ΟΤΕ το 2016 είναι:
- Ένωση «Μαζί για το Παιδί» (9 Φιλανθρωπικά Σωματεία)1,
- «MDA ΕΛΛΑΣ» - Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις,
- «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,
- «Ανοιχτή Αγκαλιά» - Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής,
- «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών- Πόρτα Ανοιχτή»,
- «ΕΛ.Ε.Π.Α.Π» - Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων,
- «Φλόγα» - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια,
- «ΣΚΕΠ» - Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους,
- Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ»,
- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Πίστη»,
- Γ’ Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,
- Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας,
- Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»,
- Αντωνοπούλειο Ίδρυμα,
- Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας,
- Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα».
1 Τα 9 Σωματεία-Μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι: Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» - Κ.Α.Σ.Π., Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών- Πόρτα Ανοιχτή, Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος», Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.), Οι Φίλοι του Παιδιού, ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Οι Φίλοι της Μέριμνας.
Με την ενίσχυση του Ομίλου ΟΤΕ, οι κοινωφελείς οργανισμοί καλύπτουν έξοδα λειτουργίας και προσωπικού, καθώς και άλλες δαπάνες όπως αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού, κτιριακές υποδομές, επιπλέον εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά, προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.
Στη διαδικασία επιλογής των φορέων που στηρίζει φέτος ο Όμιλος ΟΤΕ συμμετείχαν ενεργά και πάνω από 1.500 εργαζόμενοι του Ομίλου από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι, μέσω online ψηφοφορίας, ανέδειξαν τους φορείς «Πίστη», «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας» και «Ηλιαχτίδα».
O Όμιλος ΟΤΕ διατηρεί αμείωτη τη συνεισφορά του στη χώρα και την κοινωνία. Μόνο το 2015, διέθεσε περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ σε δράσεις και προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας από τα οποία ωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.000.000 άνθρωποι. Επιχειρώντας βιώσιμα, και με την ενεργό συμμετοχή των ανθρώπων του, ο Όμιλος ΟΤΕ επιδιώκει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο για όλους.
Πηγή : ΟΤΕ
Εμφάνιση 1-15 από 19
-
09-06-16, 15:15 Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #1
- Εγγραφή
- 22-09-2003
- Μηνύματα
- 82.582
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
09-06-16, 15:45 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #2
το Ντυνάν δε θα πάρει;
Σεβασμός & Απειθαρχία
δεν αντέχετε το 50-50
δεν το αντέχετε
-
09-06-16, 17:29 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #3
Ωραία θα ήταν αν προσελάμβανε με στοχευμένο πρόγραμμα 20-30 άτομα με προβλήματα υγείας, ανα κάποια χρονικά διαστήματα για να τους βγάλει από τον κοινωνικό αποκλεισμό που βιώνουν. Κι όπου μπορεί να προσφέρει ο καθένας.
Αλλά έχουμε βρεί την γνωστή φάση "Δωρεές στο Δάκρυ της Αρκούδας" ή άντε χοντρά χοντρά κανα "Ιννοβέισιο τραινέε για 5 ολόκληρους νέους από 18-29 για να λυθεί το πρόβλημα της ελληνικής ανεργίας" (από 30 και πάνω είσαι ο Μάμρα ο Παντοτινός, μέχρι να πέσεις στα γόνατα έχουν σπάσει τα μισά άλατα στην πλάτη) και λοιπά PR-ιλίκια.
Άστο, θα μείνω στη Cyta, δε θα ψωνίσω ΟΤΕ Τιβί ούτε εφέτο!"I don't hold grudges.
I don't believe in taking revenge.
Returning the favour sounds prettier."
- Lucifer Morningstar
-
09-06-16, 21:04 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #4
Μπράβο στον ΟΤΕ.
- Όσοι έχουν αντιρρήσεις, ας κάνουν κάτι καλύτερο να τους συγχαρούμε διπλά.
-
10-06-16, 02:11 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #5Σεβασμός & Απειθαρχία
δεν αντέχετε το 50-50
δεν το αντέχετε
-
10-06-16, 10:07 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #6
-
10-06-16, 11:07 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #7
Ναι και φταίει ο ΟΤΕ για τις συνθήκες στην αγορά, όλες οι άλλες εταιρείες πληρώνουν στην ώρα τους και δίνουν μισθούς 2 χιλιάρικα. Άσε μας μωρέ raspoutiv τώρα... Το θέμα είναι ότι σε σχέση με άλλες εταιρείες ο ΟΤΕ φαντάζει όαση. Και δεν είναι τυχαίο που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις εταιρειών που θέλει να εργασθεί ο κόσμος.
-
10-06-16, 16:14 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #8
Ποιά λίστα είναι αυτή; Τί λες; Οι ρυθμοί ανακύκλωσης και παραίτησης εργαζομένων στον ΟΤΕ είναι out of this world. Η πρώτη μεγάλη εταιρία που θέσπισε τους μισθούς των 350 ευρώ για 6ωρη εργασία σε κυλιόμενο ωράριο ήταν ο οτε, το 2012. Αν δεν γνωρίζεις για τις εργασιακές συνθήκες των νέων εργαζομένων των τελευταίων χρόνων εκεί μέσα καλύτερα να μην προσφέρεις "αποψάρες", και μάλιστα με υφος.
-
10-06-16, 16:29 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #9
Ποια λίστα; Εδώ.
Οι ρυθμοί ανακύκλωσης που αναφέρεις προφανώς είναι στα τηλεφωνικά κέντρα. Μπορείς να μας δώσεις στοιχεία σύγκρισης με άλλα τηλεφωνικά κέντρα ή εταιρείες για να κάνουμε μια σύγκριση και να δούμε αν μόνο του ΟΤΕ είναι out of this world;
Επίσης στοιχεία για το "Η πρώτη μεγάλη εταιρία που θέσπισε τους μισθούς των 350 ευρώ για 6ωρη εργασία σε κυλιόμενο ωράριο"; Πως μπορεί να αποδειχθεί το "πρώτη"; Έχεις στοιχεία;
Εσύ εργάζεσαι στον ΟΤΕ και ξέρεις τις συνθήκες; Κι έχεις δουλέψει και σε άλλες εταιρείες για να έχεις μέτρο σύγκρισης για νέους εργαζόμενους;
-
10-06-16, 16:33 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #10
Nαι έχω εργαστεί στον ΟΤΕ και φυσικά έφυγα από την εργασιακή όαση των 350 ευρώ για αλλού.
Το ότι ήταν η πρώτη μεγάλη εταιρία που θέσπισε τέτοιους μισθούς τεκμαίρεται από το ότι τους θέσπισε 3 βδομάδες αφού ψηφίστηκαν ως νόμιμοι. Τόση βιασύνη η εργασιακή όαση.
Θα σου κάνω concede ότι έδωσες στοιχεία για το ότι ο ΟΤΕ φιγουράρει ψηλά στις λιστες επιθυμητών επιχειρήσεων οπότε συγγνώμη για το ύφος στο συγκεκριμένο.
Απ'ότι φαίνεται δεν είσαι ο μόνος που βρίσκει τα "350 ευρώ στην ώρα τους" εργασιακή όαση. Και αναρωτιόμαστε μετά πώς φτάσαμε εδώ.
-
10-06-16, 16:49 Re: Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #11
Ακολουθεί ένα μικρό σεντόνι, ώστε να λυθούν ορισμένες απορίες, με βάση την προσωπική εμπειρία
Spoiler:
-
10-06-16, 16:57 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #12
Δεν απάντησε σχεδόν σε τίποτε από όσα σε ρώτησα. Και ασφαλώς χωρίς στοιχεία. Εκτός και αν το "από το ότι τους θέσπισε 3 βδομάδες αφού ψηφίστηκαν ως νόμιμοι" κάνει τον ΟΤΕ την πρώτη εταιρεία. Επίσης, τα 350 ευρώ τα δίνουν πολλές εταιρείες, σημεία των καιρών και της αγοράς εργασίας. Βέβαια για εσένα υπάρχει μόνο ο ΟΤΕ ελέω μηδενισμού και υπερβολής. Και ναι, συμφωνώ ότι οι εργασιακές συνθήκες στην αγορά είναι τραγικές, αλλά σίγουρα δεν δουλεύουν όλοι στο τηλεφωνικό κέντρο των εταιρειών και δεν παίρνουν όλοι 350 ευρώ. Επίσης να φανταστώ, ότι δεν πήγες στον ΟΤΕ νομίζοντας πως θα πάρεις 1000 ευρώ σε τηλεφωνικό κέντρο. Εκτός και αν τώρα μου πεις ότι εργάζεσαι σε άλλο τηλ. κέντρο με καλύτερες αποδοχές που το καθιστούν πραγματική όαση. Με καλό HR, με compliance και τα όλα του.
-
10-06-16, 16:59 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #13
Φυσικά δεν περίμενα 1000 ευρώ. Τον ισχυρισμό ότι ο ΟΤΕ είναι εργασιακή όαση τον έκανες εσύ, συνεπώς το βάρος απόδειξης της γελοιότητας που εκστόμισες πέφτει στους ώμους σου. Τώρα μου λες "και αλλού έτσι είναι"; Τότε αναδιπλώνεσαι από την αρχική σου τοποθέτηση για "εργασιακή όαση". Μπράβο.
-
10-06-16, 17:02 Re: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #14
Για να μην γενικεύουμε πάντως, οι agents στα callcenter, που προσληφθήκανε πριν την άνοιξη του 2012 (μέσω oteplus), παίρνουν για το 6ωρο, καθαρά γύρω στα 700 ευρώ (με πτυχίο) ή γύρω στα 640 ευρώ (χωρίς πτυχίο). Πλέον είναι λιγότεροι αλλά υπάρχουν και αυτοί.
-
10-06-16, 17:12 Απάντηση: Όμιλος ΟΤΕ: οικονομική ενίσχυση 550 χιλιάδων ευρώ σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς #15
Μιλάς για γελοιότητα αλλά καλό είναι να διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος ΣΩΣΤΑ για να μην γινόμαστε οι ίδιοι γελοίοι. Άλλο το "ο ΟΤΕ είναι εργασιακή όαση" το οποίο είδες εσύ και άλλο το "Το θέμα είναι ότι σε σχέση με άλλες εταιρείες ο ΟΤΕ φαντάζει όαση." το οποίο έγραψα και μάλλον αγνόησες. Δεν το είπα τώρα, το είπα από την πρώτη στιγμή. Και ναι σε σχέση με άλλες είναι. Αν η δική σου εμπειρία είναι διαφορετική, λυπάμαι, αλλά καλό είναι να μην τσουβαλιάζουμε. Το παραπάνω σου post απλά σε εκθέτει.
Παρόμοια Θέματα
-
Τι μπορώ να κάνω...για σύνδεση Voip γραμμής, πάνω σε κέντρο από τον ΟΤΕ!
Από mechpanos στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) Sip/Iax HardwareΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-16, 19:58 -
Έγκριση Προσφορών Αναφοράς ΟΤΕ Rural North και ΟΤΕ Rural South-Ανάπτυξη Ευρυζωνικών υποδομών σε Λευκές περιοχές
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-16, 21:19 -
Όμιλος ΟΤΕ: Χρονιά ισχυρής ανάπτυξης για τα δίκτυα Νέας Γενιάς το 2015
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-16, 09:44 -
Το φράγμα των 500 χιλιάδων συνδρομητών με πρόσβαση μέσω IPv6 ξεπέρασε ο ΟΤΕ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 75Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-16, 04:36
Bookmarks