Σελ. 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 135
    Περιοχή
    ΙΛΙΟΝ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    40/5
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE
    SNR / Attn
    9(dB) / 22(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagmor Εμφάνιση μηνυμάτων
    dslam χαλανδριου 0.5 mgbit στιν καλυτερη και disconnect καθε 3 λεπτα αμα ειμαι τυχερος!! το τηλεφωνο χαλια... πολυ θορυβο και τον αλλον τον ακους λες και εχει παραμορφωσει την φωνη του και παιρνει να σου ζητησει λυτρα!!! και φυσικα δεν θα μιλισω για iptv ουτε για πλακα!!! εχτες ημουν στιν ΟΝ στο μαρουσι και μου υποσχεθηκαν οτι μεχρι την τριτη θα το φτιαξουν!!! επισις ακουσα μια πληροφορια και δεν ξερω αμα ειναι αληθεια οτι μεχρι το τα χριστουγεννα θα το κανουν 15Μbit ή 20Mbit παντως για την ωρα δεν εχω ουτε ενα.... οποτε τι να λεμε!!!
    Ακριβώς μια απο τα ίδια είμαι και εγώ μετα απο 32 μέρες ενεργοποίησης. dslam Ιλίου εγώ.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
    Router
    fritzbox 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagmor Εμφάνιση μηνυμάτων
    dslam χαλανδριου 0.5 mgbit στιν καλυτερη και disconnect καθε 3 λεπτα αμα ειμαι τυχερος!! το τηλεφωνο χαλια... πολυ θορυβο και τον αλλον τον ακους λες και εχει παραμορφωσει την φωνη του και παιρνει να σου ζητησει λυτρα!!! και φυσικα δεν θα μιλισω για iptv ουτε για πλακα!!! εχτες ημουν στιν ΟΝ στο μαρουσι και μου υποσχεθηκαν οτι μεχρι την τριτη θα το φτιαξουν!!! επισις ακουσα μια πληροφορια και δεν ξερω αμα ειναι αληθεια οτι μεχρι το τα χριστουγεννα θα το κανουν 15Μbit ή 20Mbit παντως για την ωρα δεν εχω ουτε ενα.... οποτε τι να λεμε!!!
    Γεια σου γείτονα!!!

Κι εγώ τις πρώτες ημέρες τα ίδια είχα με τα disconnects (ανά 2 με 3 λεπτά), ώσπου ήρθε τεχνικός σπίτι, έλεγξε την γραμμή, μίλησε με κάποιους και τα disconnects μειώθηκαν σε 6 με 7 όλη την ημέρα. Έκτοτε καμία απάντηση δεν είχα για το πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα.

Σχετικά με το τηλέφωνο τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Έχει κι εμένα πολύ θόρυβο, ο συνομιλητής με ακούει λες και βρίσκομαι σε αεροδρόμιο και κάποιες φορές δεν με ακούει καθόλου.

Αναγνώριση κλήσεων δεν έχω ακόμα παρότι το είχα ζητήσει στην αίτηση.

Ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα σύντομα!!!

Περιοχή
    ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    pirelli οπως στη Ducati
    SNR / Attn
    8(dB) / 39(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mion_15 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου γείτονα!!!

Σχετικά με το τηλέφωνο τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. Έχει κι εμένα πολύ θόρυβο, ο συνομιλητής με ακούει λες και βρίσκομαι σε αεροδρόμιο και κάποιες φορές δεν με ακούει καθόλου.

Αναγνώριση κλήσεων δεν έχω ακόμα παρότι το είχα ζητήσει στην αίτηση.

Ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα σύντομα!!!
    Εχεις βαλει φιλτρο σε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες ;

Περιοχή
    Αμπελόκηποι
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    19577/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    (dB) / 5(dB)
    DSLAM Γηροκομειου,

τηλέφωνο εξαιρετικό,

ταχύτητες έως 1500

Downloads
    30
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    15227/1023
    ISP
    On Telecoms
    Router
    LinksysWAG200
    SNR / Attn
    16(dB) / 20(dB)
    Και εγω Ν.Σμυρνη το 10 mbs το βλεπω μονο σε torrents.κατεβαζω απο ιδιωτικα tracker ενα αρχειο σε full ταχυτητα...Οταν κατεβαζω απλο αρχειο η και σε speedtest ουτε το μισο..Παραξενα πραγματα...Tα ιδια ισχυουν και για το upload

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4996
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    AVM 7490
    SNR / Attn
    30(dB) / 4,9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από i_am_ugf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω Ν.Σμυρνη το 10 mbs το βλεπω μονο σε torrents.κατεβαζω απο ιδιωτικα tracker ενα αρχειο σε full ταχυτητα...Οταν κατεβαζω απλο αρχειο η και σε speedtest ουτε το μισο..Παραξενα πραγματα...Tα ιδια ισχυουν και για το upload
    Παρατηρώ τελικά μεγάλες αποκλίσεις στην περιοχή μας. Ελπόζω απλά να σταθεροποιηθεί μιας και αυτή ήταν η πληροφορία που μου δώσανε στο CC εχθές.....για άλλη μια φορά.

Το avatar του μέλους Avesael
    Avesael Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nemessis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρατηρώ τελικά μεγάλες αποκλίσεις στην περιοχή μας. Ελπόζω απλά να σταθεροποιηθεί μιας και αυτή ήταν η πληροφορία που μου δώσανε στο CC εχθές.....για άλλη μια φορά.
    Αν περιμένουμε από το cc σωθήκαμε...Το καλύτερο είναι να μιλάς απ'ευθείας με τεχνικό.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4996
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    AVM 7490
    SNR / Attn
    30(dB) / 4,9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από avesalom Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν περιμένουμε από το cc σωθήκαμε...Το καλύτερο είναι να μιλάς απ'ευθείας με τεχνικό.
    Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά πώς θα δωθεί η ευκαιρία να μιλήσεις απευθείας σε τεχνικό? Δεν έχω βρεί άκρη.

Το avatar του μέλους Avesael
    Avesael Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nemessis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά πώς θα δωθεί η ευκαιρία να μιλήσεις απευθείας σε τεχνικό? Δεν έχω βρεί άκρη.
    Με επιμονή και πίεση...Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Κάποια στιγμή "πέφτουν" και σε προωθούν στο τεχνικό τμήμα...

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4996
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    AVM 7490
    SNR / Attn
    30(dB) / 4,9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από avesalom Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με επιμονή και πίεση...Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Κάποια στιγμή "πέφτουν" και σε προωθούν στο τεχνικό τμήμα...
    Το μόνο που είχαν κάνει στην περίπτωση μου να με προωθήσουν στον υπεύθυνο του CC ο οποίος δεν μου φάνηκε να γνωρίζει και πολλά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8000/964
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    8(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από i_am_ugf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς όσο περνούν οι ημέρες όλο και χαμηλότερες ταχύτητες βλέπω. Το μόνο που παραμένει άψογο είναι το upload (φτου, φτου). Αλλά σε dl είμαi σε http περίπου 4-6Μ ενώ σε torrent έχουμε πέσει σε 2-3Μ.
    Ήθελα να ρωτήσω τους γείτονες (Ν.Σμύρνη) που έχουν σταθερή γραμμή και καλές ταχύτητες σε torrent, με ποιο πρόγραμμα κατεβάζουν. Μήπως και από εκεί βρεθεί φως.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marimo : 29-04-07 στις 21:47.
    Υπομονή....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8000/964
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    8(dB) / 28(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Άκυρο το προηγούμενο, μιας και είδα πως κανείς δε χρησιμοποιεί ζαντολάστιχο για router.
    Υπομονή....

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4996
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    AVM 7490
    SNR / Attn
    30(dB) / 4,9(dB)
    Είμαι πολύ συγκινημένος διότι μόλις έκανα speedtest και θυμήθηκα τη παλιές καλές εποχές όταν είχα την 512άρα και ήταν στα πολύ καλα της!

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    15994/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    16(dB) / 9(dB)
    Παιδιά εγώ αν και τις πρώτες 2-3 μέρες είχα πολύ καλές ταχύτητες (που έφταναν και στα 950 KB - 1 MB ανά δευτερόλεπτο από azureus), με το που προχώρησαν οι διαδικασίες και ενεργοποιήθηκε φουλ το τηλέφωνο και η iptv, η ταχύτητα έπεσε πολύ. Από προχτές κάνω speedtest στην καλύτερη των περιπτώσεων στα 5 Mbit, ενώ το 90% της ημέρας η γραμμή συμπεριφέρεται σαν... sDSL 1024/1024 (το upload μένει ίδιο στα 120-130 KB/sec όλη τη μέρα, κάθε μέρα).

Από servers, ftp, torrents, δεν κατεβάζω με πάνω από 100-120 KB/sec.. ίδωμεν. Ελπίζω να επανέλθει στην αρχική κατάσταση με τις σούπερ ταχύτητες!

Το avatar του μέλους CMS
    CMS Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από el_greco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά εγώ αν και τις πρώτες 2-3 μέρες είχα πολύ καλές ταχύτητες (που έφταναν και στα 950 KB - 1 MB ανά δευτερόλεπτο από azureus), με το που προχώρησαν οι διαδικασίες και ενεργοποιήθηκε φουλ το τηλέφωνο και η iptv, η ταχύτητα έπεσε πολύ. Από προχτές κάνω speedtest στην καλύτερη των περιπτώσεων στα 5 Mbit, ενώ το 90% της ημέρας η γραμμή συμπεριφέρεται σαν... sDSL 1024/1024 (το upload μένει ίδιο στα 120-130 KB/sec όλη τη μέρα, κάθε μέρα).

Από servers, ftp, torrents, δεν κατεβάζω με πάνω από 100-120 KB/sec.. ίδωμεν. Ελπίζω να επανέλθει στην αρχική κατάσταση με τις σούπερ ταχύτητες!
    Θα πρότεινα να παρακολουθείτε τις αλλαγές του firmware αν χρησιμοποιείτε το pirelli ... από το Log του router config .... κι αν θέλετε και δεν σας κάνει κόπο όσοι είστε ευχαριστημένοι από τις αρχικές ταχύτητες και disconnects να σώζετε το αρχικό config ώστε να μπορείτε μετά να το επαναφέρετε ειδικά αν διαπιστώσετε από το log ότι συγχρονίζετε χαμηλότερα στην νέα version firmware που στέλνει η ΟΝ στο router και αυτό αντιστοιχεί και σε χαμηλότερες ταχύτητες ... δεν αποκλείεται να υπάρχουν ρυθμίσεις και συγκράτηση των bandwidth download rates ...δεν είναι τυχαίο ότι μερικοί αναφέρουν τέτοια περαγματάκια στο firmware ειδικά στο download rate και όχι στο upload rate ...

Σελ. 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Εντυπώσεις από το Tech Support της Vivodi!!!
    Από trendyboyathens στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-08, 17:10
  2. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-08, 12:19
  3. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-07, 15:47
  4. Μηνύματα: 103
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-07, 01:38
  5. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-03-05, 19:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks