Το Twitter αντέδρασε στις αναφορές πως δεκάδες εκατομμύρια user credentials είναι διαθέσιμα στο dark web, λέγοντας πως αυτά δεν είναι προϊόν υποκλοπής από τα δικά του συστήματα, αλλά αποτέλεσμα malware και διαρροών από άλλες online υπηρεσίες.
Μετά την διαστάυρωση των πάνω από 32 εκατομμυρίων account credentials με την βάση του, το Twitter εντόπισε μη δημοσιοποιημένο αριθμό ενεργών λογαριασμών (εκτιμώνται σε εκατομμύρια), στους οποίους μπλόκαρε την πρόσβαση, ενημερώνοντας με email τους χρήστες που επηρεάζονται και ζητώντας να αλλάξουν το password τους, πριν μπορέσουν να συνδεθούν.
Πηγή : The Verge
Εμφάνιση 1-9 από 9
-
10-06-16, 10:55 Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
10-06-16, 11:19 Απάντηση: Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #2
Λοιπον. Πολλοι μεγάλοι τον τελευταίο καιρό εχουν πέσει θύμα απώλειας πολλών προσωπικών δεδομένων.
0-day vuln exploit μυρίζει... και μάλιστα σε κάτι σοβαρά μεγάλο.
-
10-06-16, 12:25 Απάντηση: Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #3
Να αναφέρω ότι πριν από 1~2 μήνες είδα μια περίεργη κίνηση στον λογαριασμό του Twitter μου. Άτομα γινόντουσαν follow από τον λογαριασμό μου χωρίς να το κάνω εγώ, από κάποιο app ή site. Αμέσως έκανα "εκκαθάριση" (αφαίρεση) αυτών, άλλαξα το pass και ενεργοποίησα το two-way auth. Αναζητώντας την πηγή αυτής της συμπεριφοράς του λογαριασμού μου, διαπίστωσα ότι το σπάσιμο προήλθε από malware σε ένα συγκεκριμένο torrent site που επισκέπτομαι. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το Twitter δεν έχει χακαριστεί και η ευθύνη είναι όλη του χρήστη που πιάστηκε κορόϊδο από το malware.
-
10-06-16, 13:43 Απάντηση: Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #4
Please πες μας ποιό είναι το malware για νά'χουμε το νου μας.
-
11-06-16, 00:04 Απάντηση: Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #5
δεν με έχει έρθει κάποιο email οπότε την σκαπούλαρα
-
11-06-16, 05:00 Απάντηση: Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #6
Είτε απο hack είτε απο malware τελικά έχουμε πήξει στι διαρροές τον τελευταίο καιρό...
-
11-06-16, 09:14 Απάντηση: Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #7
εκτός απο το twiter έχει χακαριστεί και το forum του μtorrent
-
11-06-16, 11:35 Απάντηση: Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #8
διαρροές εδώ: www.ydravlikos.gr
.
Μας τάχουν πρήξει μας έχουν ζαλίσει με αυτές τις διαρροές, εγώ νομίζω ότι είναι on purpose, ούτε σε πολυκατοικια 50ετίας δεν γίνονται αυτά.
Επειδή αύριο θα μάθουμε και για άλλες διαρροές, που μπορώ να βρω SIM που να μην θέλει ταυτότητες, δηλώσεις, λογιαρισμούς ΔΕΚΟ κλπ?
-
12-06-16, 16:57 Απάντηση: Εκατομμύρια στοιχεία χρηστών του Twitter διαρρέουν στο dark web #9
Χανός τελευταία... Και, όλο και περισσότερες αναφορές στο dark web...
Παρόμοια Θέματα
-
Υπαγωγή του E-Shop στο άρθρο 99 λόγω δυσκολιών ρευστότητας
Από andreasp στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 712Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-18, 18:22 -
Δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών του MacKeeper διαρρέουν online από ανοικτή βάση δεδομένων
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-16, 10:40 -
Η Microsoft υποχωρεί στις αντιδράσεις των χρηστών και δίνει την δυνατότητα διατήρησης του δωρεάν χώρου στο OneDrive
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-16, 02:20
Bookmarks