sorry για το λαθος.
Εμφάνιση 16-18 από 18
-
10-07-16, 23:38 Απάντηση: Επιλογή Συστήματος Συναγερμού #16
-
30-01-21, 09:56 Απάντηση: Επιλογή Συστήματος Συναγερμού #17
Καλησπέρα σας!
Είμαι σε αναζήτηση συναγερμού με τα εξής δεδομένα.
2 παράθυρα, 2 μπαλκονόπορτες (η μία διπλή και η άλλη μονή) και φυσικά την πόρτα.
Όπως το σκέφτομαι θα χρειαστώ:
1 Αισθητήρα κίνησης για το μπαλκόνι (θα μπει σε σημείο που δε θα φαίνεται απ' τον δρόμο και επίσης θα μπει διαφανής τεντα που θα εμποδίζει την είσοδο σε πουλιά/γάτες κλπ)
4 Μαγνητικές επαφές (πιθανόν να κόψουν τα παράθυρα οπότε πρότεινε κουρτίνα? Δεν έχω πρόβλημα και για κουρτίνα καθότι θα υπάρχουν κάγκελα εσωτερικά των παραθύρων οπότε και να σπάσει το παράθυρο θα έχει ακόμη δουλειά για να μπει. Αλλά χρειάζεται Κουρτίνα πράγματι; Τα κουφώματα των παραθύρων είναι παλαιά, ξύλινα!)
1 Μαγνητική επαφή για την πόρτα
1 σειρήνα, πιθανότερο εσωτερική
Δε θέλω να δώσω στόχο με την εξωτερική σειρήνα. Άλλωστε ο μοναδικός λόγος που θα βάλω συναγερμό είναι για να αποτρέψω την είσοδο τους όταν θα είμαι μέσα. Αν μπουν όταν θα είμαι εκτός πραγματικά δεν έχει τίποτα να πάρουν ούτε και να ανακατέψουν τον χώρο ιδιαίτερα. Είναι ένα φοιτητικό σπίτι, με μετρητά το πολύ 50Ε και τη μεγαλύτερη αξία σε αντικείμενα την έχει ένας Προτζέκτορας των 150Ε. ????
Το μπάτζετ που διαθέτω για συναγερμό και εγκατάσταση του είναι γύρω στα 500Ε. Δεν έχω πρόβλημα με καλώδια ούτε εάν φαίνονται εάν είναι ενσύρματος. Ας φαίνονται.
Επίσης να αναφέρω πως το καλώδιο του ίντερνετ περνάει απ το μπαλκόνι μέσα στο σπίτι σε σχετικά εμφανές σημείο οπότε ισως είναι εύκολο να κοπεί. Στο σπίτι δεν υπάρχει γραμμή τηλεφώνου καθώς το ίντερνετ παρέχεται από ασύρματα από ανεξάρτητο πάροχο.
Γνώμες - προτάσεις;
-
30-01-21, 12:42 Απάντηση: Επιλογή Συστήματος Συναγερμού #18
Aφού δεν θα τον τοποθετήσεις μόνος σου καλύτερα είναι να πάρεις προσφορές από εγκαταστάτες οι οποίοι θα κάνουν και επί τόπου μελέτη.
Η σειρήνα και ότι άλλο υπάρχει εξωτερικά λειτουργούν τις περισσότερες φορές αποτρεπτικά σε οικιακές εγκαταστάσεις. Τώρα αν πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν βάλει στόχο κάποιον χώρο που είναι σίγουροι ότι θα κάνουν γερή μπάζα ή τίποτα εξαρτημένοι που ψάχνουν ψιλά για την δόση τους, όπου και να είναι η σειρήνα δεν την υπολογίζουν.
Και μία κάμερα στο μπαλκόνι θα βοηθούσε για έλεγχο ψευδών συναγερμών από τα εξωτερικά ραντάρ.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
Παρόμοια Θέματα
-
Πτώση ταχυτητας μετά από εγκατάσταση συναγερμού
Από attheodo στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-18, 17:10 -
Συνδεσμολογία τηλεφώνων και συναγερμού σε VOIP
Από ekrepali στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-16, 10:49 -
Πωλούνται πίνακες και πληκτρολόγια συναγερμού Paradox
Από kourakos στο φόρουμ ΠροσφοράΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-16, 19:05 -
Βοήθεια για επιλογή συναγερμού για το σπίτι...
Από Green Dragon στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 44Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-15, 12:21 -
Αθώωση καταστηματάρχη που είχε «σπάσει» του κωδικούς του δορυφορικού συστήματος της NOVA
Από 29gk στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-15, 16:15
Bookmarks