Το αναφέρω στη 2η σελίδα![]()
Εμφάνιση 16-30 από 144
-
07-05-07, 18:12 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #16
-
07-05-07, 18:41 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #17
Αν η απάντηση σου αναφέρεται σε μένα ρωτάει γιατί στην αίτηση της forthnet γράφει "εάν λαμβάνετε τις υπηρεσίες μέσω ιδιόκτητου δικτύου (FULL/ SHARED LLU) άλλου παρόχου (εκτός οτε) δεν απαιτείτε η συμπλήρωση των παράπανω πεδίων.Σ'αυτή περίπτωση προβείτε στις διαδικασίες διακοπής των σχετικών συμβάσεων με τις εν λόγω εταιρείες." Μα αν διακόψω πως θα γίνει η μεταφορά; Καταλαβαίνω κάτι λάθος;
-
07-05-07, 19:01 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #18
επίσης το γράφω εδώ:
9.Mπορώ να επιλέξω φορητότητα από την υπάρχουσα LLU γραμμή μου σε άλλον πάροχο που παρέχει LLU?
Ισχύει η ίδια διαδικασία όπως μεταφέρεται η γραμμή από τον ΟΤΕ σε LLU.Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα γίνει ο έλεγχος και η υλοποίηση του αιτήματος σας.
*Δεν υποστηρίζεται από όλους τους παρόχους
-
07-05-07, 19:57 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #19
Από tellas προς forthnet υποστηρίζεται ξέρεις;
-
07-05-07, 20:00 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #20
H 4net δεν το υποστηρίζει.
-
07-05-07, 20:03 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #21
Περίμενα να μου απαντήσεις το αντίθετο γιατί έτσι μου χαλάει τα σχέδια. Πάντως σ'ευχαριστώ.
-
13-05-07, 02:34 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #22
Εξαιρετική δουλειά ακατονόμαστε
Έδωσες απαντήσεις σε αρκετές απορίες μου!
Να'σαι καλά
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
13-05-07, 02:54 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #23
-
13-05-07, 12:00 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #24
-
13-05-07, 12:25 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #25
Ε-ξαι-ρε-τι-κό-τα-τον
-
19-05-07, 11:16 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #26
εξαιρετική δουλειά. Ο απόλυτος οδηγός θα έλεγα
-
22-05-07, 23:24 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #27
Συγχαρητηρια και ευχαριστουμε!!!
Πολυ επεξηγηματικος ο οδηγος σου
-
28-05-07, 15:16 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #28
Πολυ καλος οδηγος πραγματικα.
Αν και ,για να κανω την γκρινια μου, σε μερικα σημεια το ειδα λιγο υποκειμενικο.
-
02-06-07, 09:22 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #29
Εξαιρετικός οδηγός συγχαρητήρια!!
Με έσωσες από μεγάλη ταλαιπωρία!
-
02-06-07, 18:08 Απάντηση: Οδηγός επεξήγησης της Αδεσμοποίητης πρόσβασης στον Τοπικό βρόχο. #30
"7.Γιατί καθυστερεί να καλύψει την περιοχή μου ο Τ.Π που έχω επιλέξει?
Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι αρκετοί ,συνήθως ή καθυστερεί η κατασκευή του χώρου συνεγκατάστασης που απαιτείται για να εγκαταστήσει ο Τ.Π τον εξοπλισμό του(DSLAMs κτλ)ή ο Τ.Π καθυστερεί την διαδικασία τοποθέτησης και δοκιμαστικής λειτουργείας του εξοπλισμού του.
(Μπορείτε μέσω της ΕΕΤΤ να ενημερωθείτε και γραπτώς σχετικά με το πότε παραδόθηκε κάποιος χώρος συνεγκατάστασης και σε ποιόν Πάροχο)"
Αυτό πώς γίνεται? Τους στέλνουμε e-mail, ή υπάρχει κανά link?
Παρόμοια Θέματα
-
Επιβολή Προστίμου στην ΟΤΕ Α.Ε. για Θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 155Τελευταίο Μήνυμα: 09-10-08, 20:14 -
Πρόστιμα της ΕΕΤΤ στην ΟΤΕ Α.Ε. για Θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 189Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-07, 19:02 -
Νέα Τιμολόγια Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο
Από No-Name στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-07, 09:35 -
Προσωρινά Μέτρα της ΕΕΤΤ κατά του ΟΤΕ για Θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο
Από _DiMoN_ στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 97Τελευταίο Μήνυμα: 21-08-07, 19:41 -
Αστικά Κέντρα που Προσφέρονται Υπηρεσίες μέσω Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο
Από No-Name στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-07, 22:17
Bookmarks