Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλησπέρα. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ WEP Encryption στο 585 μου και τώρα αποφάσισα να το γυρίσω σε WPA-PSK. Ρυθμίζω τα πάντα κανονικά απο τη σελίδα του SpeedTouch, μετά περνάω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και στο Sagem Lan Utility Adapter (SSID, Keys, TKIP, κλπ) και συνδέεται κανονικά. Μετά από restart του υπολογιστή, αδυνατεί να συνδεθεί... Χρειάζεται να κάνω κάθε φορά "Repair" στο network connection για να ξανασυνδεθεί (πάιρνει ξανά ΙΡ address, και μετά το τέλος του repair δουλεύει.). Το θέμα είναι οτι με το WEP ποτέ δε μου τα έκανε αυτά, μετά τις επανεκιννήσεις συνδεόταν αυτομάτως. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yfantiki : 02-05-07 στις 11:36.

Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    15069/883
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    WAG 200G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yfantiki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ WEP Encryption στο 585 μου και τώρα αποφάσισα να το γυρίσω σε WPA-PSK. Ρυθμίζω τα πάντα κανονικά απο τη σελίδα του SpeedTouch, μετά περνάω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και στο Sagem Lan Utility Adapter (SSID, Keys, TKIP, κλπ) και συνδέεται κανονικά. Μετά από restart του υπολογιστή, αδυνατεί να συνδεθεί... Χρειάζεται να κάνω κάθε φορά "Repair" στο network connection για να ξανασυνδεθεί (πάιρνει ξανά ΙΡ address, και μετά το τέλος του repair δουλεύει.). Το θέμα είναι οτι με το WEP ποτέ δε μου τα έκανε αυτά, μετά τις επανεκιννήσεις συνδεόταν αυτομάτως. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Μήπως σου είναι εύκολο φίλε να μου πεις βήμα-βήμα πως έβαλες WAP έτσι ώστε να το κάνω κι εγώ? Σε ευχαριστώ..
    Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Προφανώς δεν το έχω κάνει σωστά, οπότε δε θα σου πω ακόμα και σε συμπαρασύρω!!! Μπορεί κανείς να απαντήσει? Ουσιαστικά με το WPA-PSK κάθε φορά θα πρέπει να κάνω repair ή να κάνω close & open connection? Με το WEP όταν άναβα το PC ή όταν έκανα restart (επανα)συνδεόταν αυτόματα. Anyone?

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Μήπως δεν σώζεις τις νεες ρυθμίσεις;

Ακομά αν έχεις xp sp2 δοκίμασε το ενσωματωμένο utility των xp

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Έκανα set up ένα New wirelss network με τις παραμέτρους που χρειάζονται, αλλά δεν μπορώ να το δώ πουθενά... Το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι να μπώ και να προσθέσω PCs στο Wireless Network ("SSID"), όπου SSID το όνομα του δικτύου μου. Αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά. Στα network connecitons βλέπω μόνο το παλιό (αυτό που χρησιμοποιώ με το Sagem wirelsss stick) καθώς και οι dial-up συνδέσεις και το Ethernet Lan...

Παρόμοια Θέματα

1. WEP & WPA
    Από magus32 στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-07, 12:55
  2. WPA-PSK Preshared Key
    Από saxlabouxlas στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-07, 20:31
  3. Προβλημα με την κρυπτογραφιση WPA
    Από Psychaos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-07, 23:28
  4. Linux και WPA/PSK
    Από dracula στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-07, 12:59
  5. Πρόβλημα με WPA-PSK
    Από Alex_Oz στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-05, 23:27

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία