Καλησπέρα. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ WEP Encryption στο 585 μου και τώρα αποφάσισα να το γυρίσω σε WPA-PSK. Ρυθμίζω τα πάντα κανονικά απο τη σελίδα του SpeedTouch, μετά περνάω ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και στο Sagem Lan Utility Adapter (SSID, Keys, TKIP, κλπ) και συνδέεται κανονικά. Μετά από restart του υπολογιστή, αδυνατεί να συνδεθεί... Χρειάζεται να κάνω κάθε φορά "Repair" στο network connection για να ξανασυνδεθεί (πάιρνει ξανά ΙΡ address, και μετά το τέλος του repair δουλεύει.). Το θέμα είναι οτι με το WEP ποτέ δε μου τα έκανε αυτά, μετά τις επανεκιννήσεις συνδεόταν αυτομάτως. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Εμφάνιση 1-5 από 5
-
01-05-07, 23:34 SpeedTouch 585 & Πρόβλημα με WPA-PSK Encryption #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yfantiki : 02-05-07 στις 11:36.
-
02-05-07, 01:21 Απάντηση: SpeedTouch 565 & Πρόβλημα με WPA-PSK Encryption #2
-
02-05-07, 19:50 Απάντηση: SpeedTouch 565 & Πρόβλημα με WPA-PSK Encryption #3
Προφανώς δεν το έχω κάνει σωστά, οπότε δε θα σου πω ακόμα και σε συμπαρασύρω!!! Μπορεί κανείς να απαντήσει? Ουσιαστικά με το WPA-PSK κάθε φορά θα πρέπει να κάνω repair ή να κάνω close & open connection? Με το WEP όταν άναβα το PC ή όταν έκανα restart (επανα)συνδεόταν αυτόματα. Anyone?
-
02-05-07, 19:52 Απάντηση: SpeedTouch 565 & Πρόβλημα με WPA-PSK Encryption #4
Μήπως δεν σώζεις τις νεες ρυθμίσεις;
Ακομά αν έχεις xp sp2 δοκίμασε το ενσωματωμένο utility των xp
-
02-05-07, 21:23 Απάντηση: SpeedTouch 585 & Πρόβλημα με WPA-PSK Encryption #5
Έκανα set up ένα New wirelss network με τις παραμέτρους που χρειάζονται, αλλά δεν μπορώ να το δώ πουθενά... Το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι να μπώ και να προσθέσω PCs στο Wireless Network ("SSID"), όπου SSID το όνομα του δικτύου μου. Αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά. Στα network connecitons βλέπω μόνο το παλιό (αυτό που χρησιμοποιώ με το Sagem wirelsss stick) καθώς και οι dial-up συνδέσεις και το Ethernet Lan...
Παρόμοια Θέματα
-
WEP & WPA
Από magus32 στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-07, 12:55 -
WPA-PSK Preshared Key
Από saxlabouxlas στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-07, 20:31 -
Προβλημα με την κρυπτογραφιση WPA
Από Psychaos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-07, 23:28 -
Linux και WPA/PSK
Από dracula στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-07, 12:59 -
Πρόβλημα με WPA-PSK
Από Alex_Oz στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-05, 23:27
Bookmarks