Είμαι ανάμεσα σε δύο d-link και tp-link http://www.dlink.com/gr/el/home-solu...t-cloud-camera http://www.tp-link.com/lb/products/d...-19_NC220.html θέλω να ακούσω την γνώμη σας για της δυο κάμερες αν γνωρίζετε.. και αν μπορεί να καταγράψει σε pc από το software. Για κατάστημα είναι και θα χρησιμοποιηθούν 4 με 5
Εμφάνιση 1-8 από 8
Θέμα: I cloud camera?
-
02-08-16, 23:16 I cloud camera? #1
-
03-08-16, 10:46 Απάντηση: I cloud camera? #2
Αφού θέλεις τόσες πολλές καλύτερα να πας σε ενσύρματες και καταγραφικό, μεγαλύτερη ασφάλεια και χωρίς ασύρματα προβλήματα, άσε που θέλεις και ρούτερ αναλόγων προσόντων για να τις σηκώνει το WI-FI που έχει.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
03-08-16, 21:24 Απάντηση: I cloud camera? #3
Δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα με το ρουτερ ένα tp link είναι. Όσο για την σύνδεση θα είναι ενσύρματα. Δεν θέλω να μπλέξω με ip κάμερα με σταθερές ip .. και τρέχα γύρευε
-
03-08-16, 21:33 Απάντηση: I cloud camera? #4
Δεν είπαμε για IP κάμερες αλλά για απλές ενσύρματες κάμερες που θα συνδέονται όλες πάνω σε καταγραφικό. Ποιο φτηνή, αξιόπιστη και εύκολη λύση.
Αν οι κάμερες είναι ενσύρματες λογικά και δεν υπάρχει πρόβλημα με το ρούτερ, είπαμε αν θα γινόταν σύνδεση μέσω WI-FI.
για να τις σηκώνει το WI-FI που έχει.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
03-08-16, 21:40 Απάντηση: I cloud camera? #5
Ναι οκ αλλά για να βλέπω και από αλλού τον χώρο φαντάζομαι θα είναι τόσο δύσκολο όσο δύσκολο είναι με μια είδη ip camera που έχω και είναι σπαζοκεφαλιά για εμένα
-
03-08-16, 21:57 Απάντηση: I cloud camera? #6
Είναι πολύ εύκολο γιατί όλα τα καταγραφικά έχουν δική τους εφαρμογή και σου βγάζουν όλες τις κάμερες και επιλέγεις εσύ ποια θα δεις. Επίσης βλέπεις απομακρυσμένα εγγραφή που έχει γίνει, βγάζεις φωτογραφίες, κ.λ.π.
Πάρε μια ιδέα από την εφαρμογή της Hikvision.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
-
03-08-16, 22:06 Απάντηση: I cloud camera? #7
Μου αλλάζεις τα σχέδια καλό φαίνεται πιστεύω να είναι και το ίδιο εύκολο να συνδεθώ από αλλού
-
03-08-16, 22:13 Απάντηση: I cloud camera? #8
Ότι κάνεις για την μία κάμερα το κάνεις για το καταγραφικό, DDNS, πόρτες στο ρούτερ και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται, εσύ θα μπαίνεις στο καταγραφικό και θα τις βλέπεις όλες, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
Albert Einstein
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλημα με ip camera
Από magnan στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-16, 14:32 -
Η Microsoft θα δωρίσει 1 δις δολλάρια των υπηρεσιών cloud της σε ερευνητές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-16, 17:38
Bookmarks