Η ερώτηση είναι απλή και αναφέρεται στον τίτλο. Η Τελλάς στέλνει τους λογαριασμούς ανά δίμηνο. Αυτό είναι και πάλι παγκόσμια πρωτοτυπία της Ελλάδας. Ο καθένας μας πληρώνεται ανά μήνα, όχι ανά δίμηνο. Ο καθένας μας θέλει να κάνει τα κουμάντα του σύμφωνα με το μηνιαίο λογαριασμό.
Ιδιαίτερα ο πρώτος λογαριασμός της Τελλάς αργεί πολύ (υπάρχουν σχετικά θέματα προς συζήτηση) και όταν κληθείς να τον πληρώσεις, βάζεις... βαθιά το χέρι στην τσέπη και ουσιαστικά τα κλαις.
Κάθε πότε λοιπόν θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; Εκθέστε τις απόψεις σας.
Παρακαλώ επί του θέματος απαντήσεις μόνο. Όχι γενικά παράπονα για την Τελλάς του στυλ «ποτέ να μη πάρουν φράγκα», «μη σώσουν», «εγώ δε πληρώνω μία γιατί είναι αλήτες» κλπ.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Zisto;
- Ψήφισαν
- 28. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
Εμφάνιση 1-15 από 15
-
02-05-07, 15:38 Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minovg : 02-05-07 στις 15:40.
-
02-05-07, 15:47 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #2
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
Kάθε μήνα φυσικά γιατί είναι πολύ καλύτερα να πληρώνεις λίγα-λίγα παρά να φουσκώνει ο λογαριασμός και μετά να τα πληρώνεις μαζεμένα.
Επίσης ο πρώτος λογαριασμός πρέπει να έρχετε αμέσως μετά την ενεργοποίηση (πχ σε 10 μέρες), καθυστερούν πολύ να τον στείλουν και πληρώνεις κάτι τετράμηνα μαζεμένα. Εμένα μου ήρθε 113€ ο πρώτος λογαριασμός και είμαι και στο φτηνό το πρόγραμμα με τα 30€ αλλιώς θα μου ερχόταν 178€ με τις μέρες που έχω....
-
02-05-07, 16:06 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #3
Και η ΒΤ καθε διμηνο στελνει, μπορει και τριμηνο
-
02-05-07, 23:42 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #4
Δεν έχω πρόβλημα με την ανά δίμηνο αποστολή του λογαριασμού. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήθελα να έρχεται μηνιαίως θα ήταν για καλύτερο έλεγχο της αναλυτικής κατάστασης κλήσεων. Θεωρώ όμως ότι κάποια στιγμή η Tellas θα πρέπει να δώσει (δωρεάν, εννοείται) την δυνατότητα e-billing στους συνδρομητές της για να ελέγχουν τις κλήσεις τους on-line ανά πάσα στιγμή μέσω του internet.
-
03-05-07, 14:16 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #5
Ποιά παγκόσμια πρωτοπορία ρε παιδιά! Κι ο ΟΤΕ ανά δίμηνο έρχεται!
Βασικά το κάθε ένα έχεις τα καλά του. Το καλό του μηνιαίου είναι ο καλύτερος έλεγχος και το ότι σου έρχονται σιγά-σιγά αλλά, από την άλλη, με το δίμηνο δε χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε μήνα για να πληρώνεις το λογαριασμό (σημαντικό όταν έχεις πολλές δουλειές)...
Ψήφισα μήνα, πάντως, αλλά χωρίς να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την υπάρχουσα κατάσταση η οποία μου φαίνεται και φυσιολογική...
-
03-05-07, 14:22 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #6
Κάθε μήνα για να υπάρχει έλεγχος.
Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει
-
03-05-07, 14:24 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #7
-
03-05-07, 14:34 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #8
Έλα ρε Λίμπερο. Καταρχάς για εμάς τους ιντερνετάκηδες δεν υπάρχει γκισέ και ουρά. Τι είναι αυτά;
Ταχυδρομείο για να ρίξουμε κανά γράμμα μόνο κι αυτό επειδή δεν δέχεται ο παραλήπτης email.
Ποτέ άλλοτε.
Τα πάντα γίνονται από ebanking. Οπότε πρόβλημα για το πού θα τον εξογλοούμε δεν υπάρχει.
Επίσης όταν αναφέρθηκα σε παγκόσμια πρωτοτυπία, εννοούσα επειδή έχω ζήσει σε Γερμανία ότι εκεί ακόμα και το ρεύμα ανά μήνα έρχεται.Ακόμα και το νερό (εκεί είναι μέσα στο νοίκι βέβαια το νερό) Γενικά τα πάντα μηνιαίως και αυτό είναι το πιο σωστό. Γίνεται πιο σωστός προγραμματισμός των εξόδων. Εδώ όλες οι ΔΕΚΟ έρχονται ανά δίμηνο, τρίμηνο γιατί βαριούνται να βγάζουν χαρτιά. Δε τους ενδιαφέρει αν πέφτει έξω ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Φαντάσου τον ίδιο μήνα να έρχεται ΟΤΕ+ΔΕΗ (που συμβαίνει σε πολλούς) και τον άλλο μήνα δεν έρχεται τίποτα. Ε είναι άνισο. Και πολύ μάλιστα.
Και επειδή το θεώρησα πολύ σημαντικό ζήτημα, γιαυτό και άνοιξα δημοσκόπηση.
-
03-05-07, 17:52 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #9
-
03-05-07, 18:37 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #10
Κάθε μέρα !!!
Με τόσα που κάνω, αμα μου στέλνουν κάθε μήνα, ο αναλυτικός δε χωράει να περάσει κάτω από την πόρτα του σπιτιού μου.
-
03-05-07, 22:15 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #11
Και εγώ υπέρ του μήνα είμαι!Όπως επίσης και της υπηρεσίας του e-billing ωστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iliask : 03-05-07 στις 22:16.
Ilias
-
03-05-07, 23:52 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #12
- Downloads
- 2
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
Το «ποτέ» θα με βόλευε ιδιαίτερα
(κάτι σαν den se jexase to logistirio; den jereis ti xaneis!)... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
-
04-05-07, 00:35 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #13
Μ'αρέσει που έχουμε και απάντηση «κάθε 3 μήνες»!!
Έτσι για πλάκα το έβαλα και κάποιοι ανταποκρίθηκαν φαίνεται.
-
04-05-07, 12:02 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #14
Δεν έχω tellas, αλλά έτσι κι αλλιώς η δημοσκόπιση θα μπορούσε να ήταν γενικότερη.
Υπάρχει κόσμος που για δικούς του λόγους θέλει να λαμβάνει όσο το δυνατό λιγότερους λογαριασμούς. Ένας από αυτούς τους... "πλακατζίδες" που ανταποκρίθηκαν στο 3μηνο είμαι και εγώ. Και 12μηνο να είχε, θα το επέλεγα!
Το σωστότερο για εμένα θα ήταν κάθε εταιρία να είχε e-billing για έλεγχο και από εκεί και πέρα να έδινε τη δυνατότητα στους πελάτες της να επέλεγαν τη συχνότητα έκδοσης του λογαριασμού. Από μήνα, που είναι το λογικό ώστε να μη φουσκώνουν οι λογαριασμοί, μέχρι όσο περισσότερο άντεχε το cash flow της εταιρίας.
Μία λύση σε περιπτώσεις που υπάρχει πάγιο θα μπορούσε να ήταν και επιλογή μηνιαίας αυτόματης καταβολής του παγίου μέσω πιστωτικής καρτας, λχ, και αραιότερη έκδοση του λογαριασμού για τις κλήσεις.
Γενικότερα, μακάρι να υπήρχε ευελιξία στον τρόπο επιλογής από τις εταιρίες στο συγκεκριμένο θέμα...
-
04-05-07, 13:34 Απάντηση: Κάθε πότε θα θέλατε να έρχεται ο λογαριασμός του Ζίστο; #15
Γενικά το τμήμα λογαριασμών δεν είναι και από τα δυνατά ατού της Τελλάς. Υπάρχει τεράστια ανοργανωσιά. Οι πρώτοι λογαριασμοί μου έρχονταν 3 μέρες πριν λήξει η προθεσμία και μάλιστα στο μέσον του μηνός αφού έχουμε ήδη κάνει τον προϋπολογισμό του μήνα, κάτι που θεώρησα απαράδεκτο.
Ο τελευταίος λογαριασμός όμως κάπως σα να βελτίωσε τα πράματα. Συμφωνώ κι εγώ ότι το ebilling (σε πραγματικό χρόνο όμως και όχι σαν τις εταιρείες κινητής...) είναι απαραίτητο για έναν τηλεπικοινωνιακό πάροχο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minovg : 04-05-07 στις 13:35.
Παρόμοια Θέματα
-
Ως πότε θα έρχεται λογαριασμός ?
Από BARKOULETOS στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-08, 23:02 -
Πόσο σας έρχεται ο λογαριασμός του Jetpack768/1024 αορίστου?
Από greatst στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-08, 15:43 -
Κάθε πότε έρχεται ο λογαριασμός;
Από WagItchyef στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-07, 16:33 -
Κάθε πότε έρχεται ο λογαριασμός ;
Από GTherion2 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-06, 01:18 -
Πότε έρχεται ο πρώτος λογαριασμός της Vivodi (Full LLU)?
Από pan.nl στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-06, 06:24
Bookmarks