Καλησπέρα, έχω δώσει εντολή για 2 κινητά τηλέφωνα απο τις 10/07.
Ωστόσο έχω μιλήσει 2 φορές στο Live Chat και συνέχεια λένε οτι θα μου στείλουν το Tracking Number.
H αγορά έχει γίνει μέσω Paypal , πώς γίνεται να γίνει επιστροφή χρημάτων?
Θα περιμένω μέχρι και 11/08.
Ήταν η 1η φορά που ψώνιζα απο το συγκεκριμένο κατάστημα.![]()
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
08-08-16, 17:35 Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #1
-
09-08-16, 18:57 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #2
Είναι προφανές ότι δεν είχαν σε στοκ, αλλά το χρονικό διάστημα είναι αδιανόητα πολύ. Μου κάνει εντύπωση, δεν είχα ποτέ θέμα με το Geekbuying. Άνοιξε case στο paypal και μην αγχώνεσαι. Πες τους κιόλας πρώτα ότι θα το κάνεις, μπορεί να δεις ανταπόκριση.
Κινητό: Samsung Galaxy A52s
Νίκος Χανδόλιας
-
09-08-16, 21:34 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #3
-
11-08-16, 09:35 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #4
Kαλημέρα, ούτε σήμερα παρέλαβα τον αριθμό αποστολής.Μόλις έστειλα Case στο Paypal,γράφοντας το πρόβλημα μου στήν αναφορά.
Αναμένω απάντηση.
Ωστόσο παρέλαβα 2 παραγγελίες απο το Geekbuying σήμερα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος meletis : 11-08-16 στις 10:34.
-
27-08-16, 21:21 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #5
Σχετικά με το θέμα που είχε δημιουργήθει, μου είπαν να κλείσω το Case στο PayPal και μέσα 2 εργάσιμες ημέρες όντως έλαβα τα χρήματα. Πάντως απο το εν λόγω κατάστημα δέν ξαναψωνίζω.
-
27-08-16, 22:45 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #6
Έλαβες τις παραγγελίες, πήρες και τα χρηματα σου πίσω, μια χαρα το μαγαζί! :P
Case:Nemesis NZXT PSU: HEC WinPower 550UB Mobo: ASUS P5K PREMIUM WiFi/AP CPU: C2D E6750 2.66Ghz RAM: 4x1GB DDR2 @ 1066Mhz GPU: ALBATRON ATi RADEON HD4870 1GB [PCI-E] HDD: 1x320GB WD3200YS 2x640GB WD6400AAKS 1x750GB Seagate ST3750330AS 2x1TB SAMSUNG HD103UJ 1x2TB Seagate ST32000542AS Other: Logitech X-530 Sound
-
27-08-16, 22:50 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #7
-
22-01-17, 11:31 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #8
Πλέον απο το συγκεκριμένο θα διακόψω τις συναλλαγές. Έκανα εξυπερέτηση σε γνωστό μου για αγορά κινητού τηλεφώνου περίπου στος 25/12/2016
Όταν έδωσα την παραγγελία για το τηλέφωνο(Xiaomi Redmi 3s) , έγραφε οτι είναι διαθέσιμο, συνήθως σε 7-8 ημέρες παραλάμβανα τον αριθμό αποστολής. Μετά απο 10 ημέρες έλαβα μήνυμα οτι δεν έχουν διαθέσιμο το προιόν, και θα το παραλάβουν σε μια εβδομάδα+
(πρίν κάνω ωστόσο την παραγγελία,μου επιβεβαιώσαν απο το Live Chat οτι το έχουν διαθέσιμο)
Οπότε μου πρότειναν είτε αλλαγή του προιόντος στο ίδιο ποσό ή ακύρωση της παραγγελίας και επιστροφή χρημάτων.
-
12-07-17, 14:02 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #9
δειτε αυτη την σθνομιλια για να διετε τη απατεωνες ειναι.....φυσικα ειχα επιλεξει αλλ τροπο αποστολης........
Agent Service02 has joined the chat.
Service02
Hi Sir or Madam, big sale, clcik into it:
http://promotion.geekbuying.com/prom...7.3_tvbox_sale
Welcome to GeekBuying, what can I do for you?
efrosini ΧΧΧΧΧΧΧ
i make an order and i send to you a lot of message about shipping you send the order from turkey to greece and i think they ask from me to pay tax
Order Number: #4047111
Order Number: #4048648
Service02
if u delcine the parcel all fee u paid it thanks
efrosini ΧΧΧΧΧΧΧ
i dont understand?
?
Service02
http://www.17track.net/zh-cn/track?n...2194845TR&fc=0
http://www.17track.net/zh-cn/track?n...2194845TR&fc=0
ur orders are on the way sir
efrosini ΧΧΧΧΧΧΧ
i know but form the way that you send it i have problem with greece borders what can i do know you send it by turkey
why you dont send it by netherland post for example
Service02
ah u misundersatnd us sir
u choose power bank, powe bank onlyl can be shipped by turkey post, or other shipping company wont ship items
so we use this serviec to ship it
efrosini ΧΧΧΧΧΧΧ
so you tell me that the mobile phone that i order coming with other way?
Service02
sir, for shpping way it is we choose
differnt warehouse use differnt post
efrosini ΧΧΧΧΧΧΧ
ok i understand you are not make good job you know the problem with europian union and you send product with this way and know you say to me about warehouse i ll see what i am gon a do probably i am gon a send you back all your product and take my money back
Service02
we need to explain it, u choose airmail, and for service is seller to choose, no buyer, pl kno w it thanks
and for all shipping way is we choose, not from u thanks
efrosini ΧΧΧΧΧΧΧ
ok i want to send it back all
Service02
returing parcel need mujch time01:48 PM
mayabe the half of year we will get it
see this conversation to know woo they areΤελευταία επεξεργασία από το μέλος cranky : 12-07-17 στις 23:56. Αιτία: Αφαίρεση προσωπικών στοιχείων.
-
12-07-17, 14:20 Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία απο το κατάστημα Geekbuying #10
@efrosini
Αν παρηγγειλες power bank , ολα ερχονται μεσω τουρκιας γιατι ειναι η μονη που δεχεται τετοιου ειδους αντικειμενα ,ειχα διαβασει
τα PostNL δεν δεχονται τετοιου ειδους αντικειμενα(μπαταριες,επαναφορτιζομενες ή μη , power bank κλπ)
Ειχα παραγγειλει το Νοεμβριο 2016 και εγω power bank με postNL και δεν το δεχτηκε. Δες εδω ¨: https://www.17track.net/en/track?nums=RS647704352NL
Βγαζει : Arrived at PostNL – Item not allowed (X-ray) and rejected
Το εστειλαν πισω και πηρα τα χρηματα μου ...
Το geekbuying στους περισσοτερους "σπαει" παραγγελιες 2-3 προϊόντων + χωρις να το γνωριζεις.Γενικα ειναι απο τα χειροτερα κινεζομαγαζα...
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με Υπολογιστή
Από Greg21r στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 57Τελευταίο Μήνυμα: 05-09-16, 23:22 -
Πρόβλημα με βίντεο από iphone 6s
Από Kruder στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-16, 18:54 -
Παραγγελία απο Αμερικα + Τελωνειο
Από NickoLiodakis στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-16, 19:02 -
Πρόβλημα με μπαταρίες από UPS
Από Basilhs23_ στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-15, 00:41 -
ερώτηση σχετικα με παραγγελια από expansys
Από akisgr στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 04-10-15, 19:58
Bookmarks