Σελ. 106 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 8696101104105106107108111 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.576-1.590 από 1719
    Downloads
    18
    Uploads
    30
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    23.330/1023
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΙΓΑΛΕΩ
    Router
    Speedtouch TG585 v8
    SNR / Attn
    6(dB) / 7.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από midnightsun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα 2 πρώτα μας απασχολούν από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους και ακόμα τίποτα.
    Nεοραγιάδικης νοοτροπίας γαρ!
    Στο μόνο που είμαστε ίσοι όλοι ... στο ότι μεταβολή δε θα υπάρξει για μας,δυστυχώς

Επί θέματι ,το αλόγιστη χρήση δε το δέχομαι απ'τη στιγμή που δεν υπάρχουν ίσα μέτρα και σταθμά ,να το προσδιορίσουν.Ποιά είναι αυτά ,τα γνωρίζει κανείς;Με αυθαίρετη απόφαση
    εξάγονται κι επιβάλλονται και προσδιορίζονται ,σύμφωνα με τα θέλω ολίγων.

Το avatar του μέλους Zer0c00L
    Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JimBss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά δε μου φαίνεται και πολύ περίεργο να ξεσηκωθούμε για Broadband, το ADSLgr μας έχει χειραφετήσει! Οι ISPs τρέχουν... Μακάρι να γινόταν και σε άλλους τομείς της ζωής ότι γίνετε εδώ...
    το ADSLgr μπορει να το εχει κανει αυτο που λετε αλλα οι ISP μας εχουν γραμμενους στα υποδηματα που δεν εχουν.

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι εταιρίες κινητής δίνουν ασυρματικό ιντερνετ με ογκοχρέωση, αρα η δυνατότητα τέτοιου billing δεν ειναι πυρηνική επιστήμη, και ούτως ή άλλως απο όσο ξέρω όλοι οι πάροχοι δίνουν στατιστικά στους χρήστες τους με τις συνδέσεις που έκαναν, διάρκεια και όγκο (ανα σύνδεση μάλιστα)... Αρα όλα τα στοιχεία υπάρχουν και μετριούνται.

Οσο για τους συνδρομητές κυκλοφορούν άπειρα εργαλεία και μάλιστα δωρεάν που κάνουν αυτή την δουλειά, δηλαδή διαφόρων μετρήσεων, καθώς και όγκου, εργαλεία που κάνουν αυτή την δουλειά κατευθείαν διαβάζοντας σχετικά στοιχεία απο τον ρούτερ και πάει λέγοντας...
    Δεν μιλάω για το τεχνικό κομμάτι από πλευράς εταιρίας. Μιλάω για τις πωλήσεις που, πίστεψέ με, θα τους δέσει τα χέρια. Η μεγάλη δύναμη στο adsl αυτή την στιγμή είναι ότι πουλούν τα πακέτα σε μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς πολλά πολλά, ακόμα και από το τηλέφωνο.
    Βάλε τώρα να του λες "μπλα, μπλα μπλα bytes, μπλα μπλα ογκοχρέωση". Τον μπέρδεψες και τον έχασες τον πελάτη.

Από πλευράς χρήστη, άπειρα εργαλεία υπάρχουν, αλλά και οι περισσότεροι χρήστες είναι άπειροι.
    Χρειάζονται πιο "αόρατες" (για τον πελάτη) λύσεις.

anon, ο μέσος χρήστης διαφέρει κατά πολύ από αυτό που είσαι εσύ και κάποιοι άλλοι.

Περιοχή
    Μαρκοπουλο
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    ZXHN H168N
    Path Level
    Fastpath
    Αν θα σταματησει το Ρ2Ρ οι μισοι παροχοι θα χαθουν και οι υπολοιποι μισοι θα πεινασουν. Οποιος θελει ταχυτητα ας πληρωσει μια 24αρα συνδεση να την εχει και ας μην παραπονιεται για τα δικαιωματα των αλλων. Σιγα μην βαλουμε και τροχονομο στο κατεβασμα τωρα.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ADSLgr μπορει να το εχει κανει αυτο που λετε αλλα οι ISP μας εχουν γραμμενους στα υποδηματα που δεν εχουν.
    Καθόλου γράμενους δεν μας έχουν, βλέπεις δεν είμαστε απλα΄ενας χρήστης που σε 4 μήνες δεν θα είναι χρήστης

Αυστηρότερα μέτρα/ενέργιες κατά τις πειρατείας νομίζω χρειάζονται, με συνεργασία των provider. Νομίζω το μεγαλύτερο μέρος του bandwidth που λέτε ότι "σπαταλείται", είναι ουσιαστικά υλικό που διανέμεται παράνομα (ταινίες, mp3, warez). Άλλα μήπως, λέω μήπως, οι ίδιοι οι providers ΟΥΤΕ αυτό διατίθενται να κάνουν καθότι βλέπουν ότι έτσι θα χάσουν πελατεία;

Zer0c00L Guest
    ακριβως οπως το ειπες φιλε μου πιο πανω.

επειδη θα χασουν χρηματα και επειδη υπαρχει και η νομοθεσια που τους καλυπτει (δικαστηριο ευρωπαικων κοινοτητων) κανουν τα στραβα ματια.

απλα θελει προσοχη και απο μας.

........Auto merged post: Zer0c00L πρόσθεσε 2 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθόλου γράμενους δεν μας έχουν, βλέπεις δεν είμαστε απλα΄ενας χρήστης που σε 4 μήνες δεν θα είναι χρήστης
    δεν με καταλαβες τι εννοω φιλε της Σ.Ο

οι ISP λεω μας εχουν γραμμενους εμας τους απλους χρηστες.

εσας το ADSLgr.com αλλα και την οποιαδηποτε σελιδα την αντιμετωπιζουν αναλογα με τι κινηση εχει και τα ποσα μελη.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 18-06-08 στις 17:24. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Πατρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΙΟ
    Router
    585 v6
    σιγα που νοιαστηκαν φιλε μου.καλως η κακως ενας μεγαλος ογκος των πωλησεων τους ειναι απο ατομα που δεν γνωριζουν,η λεγομενη αρπαχτη δηλαδη...

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zer0c00L Εμφάνιση μηνυμάτων

δεν με καταλαβες τι εννοω φιλε της Σ.Ο

οι ISP λεω μας εχουν γραμμενους εμας τους απλους χρηστες.

εσας το ADSLgr.com αλλα και την οποιαδηποτε σελιδα την αντιμετωπιζουν αναλογα με τι κινηση εχει και τα ποσα μελη.
    Ουτέ εσύ κατάλαβες

Εμάς τους χρήστες που έχουμε μυαλό να σκεφτούμε το συνολικό project, ναι φυσικά και μας βλέπουν, τον αλλό που με το παραμικρό θα κάνει καταγγελεία δεξια - αρίστερα - κέντρο μόνος του ΟΧΙ

Βέβαια πάντα θα μπορούσαμε να βάλουμε αλάτι ...........................

Zer0c00L Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ουτέ εσύ κατάλαβες

Εμάς τους χρήστες που έχουμε μυαλό να σκεφτούμε το συνολικό project, ναι φυσικά και μας βλέπουν, τον αλλό που με το παραμικρό θα κάνει καταγγελεία δεξια - αρίστερα - κέντρο μόνος του ΟΧΙ

Βέβαια πάντα θα μπορούσαμε να βάλουμε αλάτι ...........................
    για να το λες κατι θα γνωριζεις περισσοτερο.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    BaudTec ADSL USB C802
    Απαλλαγη.Η ισοπεδωση εγινε.Γυρισα σε 1mb απο 8mb (παντα connex) και ειδα την υγεια μου.Απο 120-170 το ping επεσε στο 60-80 σε ελληνικους servers.Κι 1 χρονο πριν σε αυτο το thread προσπα8ουσα να υποστηριξω την λογικη.Η ισοπεδωση εγινε κι εγω βολευτηκα αφου οι λεγομενοι heavy users (torrentακηδες κ.τ.λ.) με προσπερασαν κι ειναι τωρα στις ονομαστικες 24αρες.Με γεια τους και χαρα τους.Αλλωστε οταν 8α αντιληφ8ουν οτι το traffic control 8α χει φτασει σε ΟΛΕΣ τις εταιριες 8α ναι αργα.Μονοι τους εμπηξαν τα νυχακια τους κι εβγαλαν τα ματακια τους.Απαλλαγη...

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Και εγω μια απο τα ιδια....
    Κατεβηκα απο τα 8mb στα 2 και ειμαι πολυ καλυτερα τωρα.
    Διαφορα ....

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Eγω τάλεγα τόσο καιρό αλλά κανείς δεν με άκουγε. με "μάλωναν" μάλιστα που συνηγορούσα πρακτικές αυτοκυριαρχίας στην απληστία του bandwidth. Τώρα οι κάποιοι λίγοι (αναλογικά) τορεντάκιδες έκαναν και θα κάνουν πολύ μεγαλύτερο κακό στο σύνολο των χρηστών. Και παλαιότερα με το πακετοπρόβλημα, αλλά και τώρα. Η μόνη ίσως σωτηρία σε αυτό ειναι το πολύ ακριβό μέχρις στιγμής κόστος μηχανών deep packet inspection και στο ότι θα ανέβει η διείσδυση της ευρυζωνικότητας ελπίζω σε 20+% πάρα πολύ σύντομα ώστε να κάνει ασύμφορη την χρήση deep packet inspection και να κρατήσει χαμηλά το ποσοστό των ασύδοτων downloads σε σχέση με το γενικό σύνολο. εαν το ποσοστό αυτών ξεπεράσει το 2-4% τότε και θα πιτάρουμε, και θα βάζουν οι πάροχοι traffic shaping.

Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΤΡΙΚΑΛΑ
    Router
    D-Link 2640b
    εγω δεν κατεβαζω καθολου...αλλα αν μπει οριο θα διακοψω την συνδεση...στο κατω κατω δεν γουσταρω ορια σε κατι το οποιο πληρωνω ειδικα επειδη ειναι απεριοριστο....

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Εγώ πάλι χθες βρέθηκα σε γραμμή Conn-X 2 Mbps ενός φίλου στην Πύλο και το browsing σερνόταν.
    Άλλαξα και τους DNS αλλά τίποτα.
    Πιθανόν να έχει τιγκάρει η γραμμή της OTEnet από Τρίπολη για Αθήνα (πέφτουμε στον BBRAS Tri1).

Πάντως ισχύει ότι με 2 Mbps είσαι άρχοντας. Εγώ στην Πύλο έχω μια 2άρα της Altec Telecoms και πετάει (στο ίδιο αστικό κέντρο όπου το Conn-X σερνόταν).

Σελ. 106 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 8696101104105106107108111 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία