Nεοραγιάδικης νοοτροπίας γαρ!
Στο μόνο που είμαστε ίσοι όλοι ... στο ότι μεταβολή δε θα υπάρξει για μας,δυστυχώς
Επί θέματι ,το αλόγιστη χρήση δε το δέχομαι απ'τη στιγμή που δεν υπάρχουν ίσα μέτρα και σταθμά ,να το προσδιορίσουν.Ποιά είναι αυτά ,τα γνωρίζει κανείς;Με αυθαίρετη απόφαση
εξάγονται κι επιβάλλονται και προσδιορίζονται ,σύμφωνα με τα θέλω ολίγων.
Εμφάνιση 1.576-1.590 από 1719
Θέμα: Αλόγιστη χρήση INTERNET
-
05-06-08, 15:36 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1576
-
05-06-08, 16:14 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1577
-
05-06-08, 20:24 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1578
Δεν μιλάω για το τεχνικό κομμάτι από πλευράς εταιρίας. Μιλάω για τις πωλήσεις που, πίστεψέ με, θα τους δέσει τα χέρια. Η μεγάλη δύναμη στο adsl αυτή την στιγμή είναι ότι πουλούν τα πακέτα σε μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς πολλά πολλά, ακόμα και από το τηλέφωνο.
Βάλε τώρα να του λες "μπλα, μπλα μπλα bytes, μπλα μπλα ογκοχρέωση". Τον μπέρδεψες και τον έχασες τον πελάτη.
Από πλευράς χρήστη, άπειρα εργαλεία υπάρχουν, αλλά και οι περισσότεροι χρήστες είναι άπειροι.
Χρειάζονται πιο "αόρατες" (για τον πελάτη) λύσεις.
anon, ο μέσος χρήστης διαφέρει κατά πολύ από αυτό που είσαι εσύ και κάποιοι άλλοι.
-
06-06-08, 23:09 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1579
Αν θα σταματησει το Ρ2Ρ οι μισοι παροχοι θα χαθουν και οι υπολοιποι μισοι θα πεινασουν. Οποιος θελει ταχυτητα ας πληρωσει μια 24αρα συνδεση να την εχει και ας μην παραπονιεται για τα δικαιωματα των αλλων. Σιγα μην βαλουμε και τροχονομο στο κατεβασμα τωρα.
-
06-06-08, 23:27 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1580
-
18-06-08, 15:40 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1581
Αυστηρότερα μέτρα/ενέργιες κατά τις πειρατείας νομίζω χρειάζονται, με συνεργασία των provider. Νομίζω το μεγαλύτερο μέρος του bandwidth που λέτε ότι "σπαταλείται", είναι ουσιαστικά υλικό που διανέμεται παράνομα (ταινίες, mp3, warez). Άλλα μήπως, λέω μήπως, οι ίδιοι οι providers ΟΥΤΕ αυτό διατίθενται να κάνουν καθότι βλέπουν ότι έτσι θα χάσουν πελατεία;
-
18-06-08, 17:24 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1582
ακριβως οπως το ειπες φιλε μου πιο πανω.
επειδη θα χασουν χρηματα και επειδη υπαρχει και η νομοθεσια που τους καλυπτει (δικαστηριο ευρωπαικων κοινοτητων) κανουν τα στραβα ματια.
απλα θελει προσοχη και απο μας.
........Auto merged post: Zer0c00L πρόσθεσε 2 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα αργότερα ........
δεν με καταλαβες τι εννοω φιλε της Σ.Ο
οι ISP λεω μας εχουν γραμμενους εμας τους απλους χρηστες.
εσας το ADSLgr.com αλλα και την οποιαδηποτε σελιδα την αντιμετωπιζουν αναλογα με τι κινηση εχει και τα ποσα μελη.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 18-06-08 στις 17:24. Αιτία: auto merged post
-
18-06-08, 18:28 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1583
σιγα που νοιαστηκαν φιλε μου.καλως η κακως ενας μεγαλος ογκος των πωλησεων τους ειναι απο ατομα που δεν γνωριζουν,η λεγομενη αρπαχτη δηλαδη...
-
18-06-08, 21:42 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1584
Ουτέ εσύ κατάλαβες
Εμάς τους χρήστες που έχουμε μυαλό να σκεφτούμε το συνολικό project, ναι φυσικά και μας βλέπουν, τον αλλό που με το παραμικρό θα κάνει καταγγελεία δεξια - αρίστερα - κέντρο μόνος του ΟΧΙ
Βέβαια πάντα θα μπορούσαμε να βάλουμε αλάτι ...........................
-
18-06-08, 22:18 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1585
-
26-07-08, 06:43 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1586
Απαλλαγη.Η ισοπεδωση εγινε.Γυρισα σε 1mb απο 8mb (παντα connex) και ειδα την υγεια μου.Απο 120-170 το ping επεσε στο 60-80 σε ελληνικους servers.Κι 1 χρονο πριν σε αυτο το thread προσπα8ουσα να υποστηριξω την λογικη.Η ισοπεδωση εγινε κι εγω βολευτηκα αφου οι λεγομενοι heavy users (torrentακηδες κ.τ.λ.) με προσπερασαν κι ειναι τωρα στις ονομαστικες 24αρες.Με γεια τους και χαρα τους.Αλλωστε οταν 8α αντιληφ8ουν οτι το traffic control 8α χει φτασει σε ΟΛΕΣ τις εταιριες 8α ναι αργα.Μονοι τους εμπηξαν τα νυχακια τους κι εβγαλαν τα ματακια τους.Απαλλαγη...
-
26-07-08, 11:17 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1587
Και εγω μια απο τα ιδια....
Κατεβηκα απο τα 8mb στα 2 και ειμαι πολυ καλυτερα τωρα.
Διαφορα ....
-
26-07-08, 11:34 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1588
Eγω τάλεγα τόσο καιρό αλλά κανείς δεν με άκουγε. με "μάλωναν" μάλιστα που συνηγορούσα πρακτικές αυτοκυριαρχίας στην απληστία του bandwidth. Τώρα οι κάποιοι λίγοι (αναλογικά) τορεντάκιδες έκαναν και θα κάνουν πολύ μεγαλύτερο κακό στο σύνολο των χρηστών. Και παλαιότερα με το πακετοπρόβλημα, αλλά και τώρα. Η μόνη ίσως σωτηρία σε αυτό ειναι το πολύ ακριβό μέχρις στιγμής κόστος μηχανών deep packet inspection και στο ότι θα ανέβει η διείσδυση της ευρυζωνικότητας ελπίζω σε 20+% πάρα πολύ σύντομα ώστε να κάνει ασύμφορη την χρήση deep packet inspection και να κρατήσει χαμηλά το ποσοστό των ασύδοτων downloads σε σχέση με το γενικό σύνολο. εαν το ποσοστό αυτών ξεπεράσει το 2-4% τότε και θα πιτάρουμε, και θα βάζουν οι πάροχοι traffic shaping.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
26-07-08, 12:21 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1589
εγω δεν κατεβαζω καθολου...αλλα αν μπει οριο θα διακοψω την συνδεση...στο κατω κατω δεν γουσταρω ορια σε κατι το οποιο πληρωνω ειδικα επειδη ειναι απεριοριστο....
-
26-07-08, 12:32 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1590
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Εγώ πάλι χθες βρέθηκα σε γραμμή Conn-X 2 Mbps ενός φίλου στην Πύλο και το browsing σερνόταν.
Άλλαξα και τους DNS αλλά τίποτα.
Πιθανόν να έχει τιγκάρει η γραμμή της OTEnet από Τρίπολη για Αθήνα (πέφτουμε στον BBRAS Tri1).
Πάντως ισχύει ότι με 2 Mbps είσαι άρχοντας. Εγώ στην Πύλο έχω μια 2άρα της Altec Telecoms και πετάει (στο ίδιο αστικό κέντρο όπου το Conn-X σερνόταν).
Bookmarks