Σελ. 108 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 8898103106107108109110113 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.606-1.620 από 1719
    Το avatar του μέλους [DSL]MANOS
    [DSL]MANOS Guest
    Τέσπα. Πίστευε ότι θέλεις.

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    θεωρείς οτι η εξέλιξη των πραγμάτων όπως γίνεται σε αγγλία ή γαλλία είναι θετική;

Περιοχή
    Cheyenne Mountain Complex
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από [DSL]MANOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Alex δεν απάντησες στο post μου, παρόλο που το έβαλες σε quotes.
    2. Σε ποιο DVD club το βρίσκεις με 0.60???
    3. Το επιχείρημα σου anon είναι για τα μπάζα.
    α. Δεν κατεβάζεις μόνο 1 ταινία. Τουλάχιστον δεν κάνεις μόνο αυτό.
    β. Δεν χρησιμοποιείς ένα ενεργοβόρο PC με 200W μόνο για downloading.
    γ. Τα DVD στα DVD club συνήθως κάνουν 1-2 ευρώ για ταινίες και 6-12 για ολόκληρες σειρές.
    δ. Για ένα avi 700ΜΒ αν κάνεις 1 ημέρα τότε μιλάμε για 8-9 kb/s (64-72kpbs). Με τέτοια ταχύτητα και η απλή DSL μας κάνει ή ακόμη μια γρήγορη με όριο (πχ 25GB). Οπότε αυτά που λες δεν έχουν νόημα.
    Σου είπα ότι δεν έχω κάτσει να το υπολογίσω ο ίδιος και στη συνέχεια ανέλυσα μια άλλη πτυχή του επιχειρήματος: την ποιότητα. =)

Πως εξασφαλίζεις την ποιότητα αυτού που κατεβάζεις παράνομα? Ξέρω hashes, md5, sample videos, @@, μύδια. Αλλά είναι η ίδια ποιότητα με αυτή του DVDέως? Με 0.60€ για 6 ώρες (παρεπιπτόντος τα 0.60€ είναι από τα 24 self video) ενοικίασης είσαι σίγουρος και δεν σπαταλάς και την ταχύτητα του internet για μλκιες.

@mrsaccess Για τις HD ταινίες, μαζί σου, αλλά και αυτοί που τα μοιράζουνε στο διαδίκτυο που τα βρήκανε? Από κάποιο μέσο ή online υπηρεσία το "ελευθερώσανε".

Δεν είμαι 100% κατά της πειρατείας ως αναφορά την βιομηχανία του θεάματος, γιατί πολύ απλά κι αυτοί δεν έχουν ιδέα τι θέλει ο κόσμος και ψάχνουν την λύση σε λάθος δρόμους (DRM, κατακερμάτιση της παγκόσμιας αγοράς. Θα προτιμούσα την πειρατεία από την στήριξη DRM protected υλικού). Ούτε και αυτή η κατάσταση με τους ISP σήμερα είναι σωστή (Πουλάνε ταχύτητες που δεν μπορούνε να εγγυηθούνε). Όλα αυτά αν δεν λυθούνε όμως σήμερα, θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα down the road.

Αρκετοί όμως, κατεβάζουν για να κατεβάζουν. Ε, εκτός από το ηθικό πρόβλημα (ποιός το χέζ-e), κάνουν πολύ μεγαλύτερο κακό στο σύνολο. Ίσως η μόνη λύση είναι να επιβληθεί οι ISP να παρέχουν πραγματικές ταχύτητες, κι ας εκτιναχθεί το κόστος της High-end DSL. Όποιος θέλει να κατεβάζει μέρα νύχτα ταινίες, να το πληρώνει κιόλας. =)

Πως το βλέπετε? Θα πληρώνεις για 24, αλλά θα έχεις 24. Όχι μλκιες.- =)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 28-07-08 στις 13:35.

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Μιλάμε για DVD από Ελληνικά video club; Οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες authoring είναι απλά για τα μπάζα και δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο να παίρνεις DVD που έχουν χειρότερη ποιότητα από divx.

Ένα κατεβαστήρι πάντως δεν καίει πάνω από 120Watt και αν ο πάροχος δεν κάνει TS η ταχύτητα είναι καλή. Πχ ένα DVD (4.7GB) κατεβαίνει σε 1mbps γραμμή σε 16-17 ώρες περίπου και χωρίς να τερματίσει η γραμμή.
    Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
    δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    εγώ συμφωνώ. αλλά μήπως μια τέτοια πρακτικη διαχωρίζει τον κόσμο στους φτωχούς της πληροφορίας και τους πλούσιους της πληροφοριας; βλέπεις παίζω τον δικηγόρο του διαβόλου σε κάθε περίπτωση. Σίγουρα εαν είχε η 24άρα 200 ευρώ το μήνα, θα μπορούσε και να είχε άψογη ποιότητα. Το θέμα είναι ότι το κακό (TS, έλεγχος διακινούμενου υλικού κλπ) έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει...

@mrsaccess δεν είναι όλοι τοσο γνώστες για να κάνουν ενεργειακό optimize. στην πραγματικοτητα θα βάλουν ενα μηχάνημα, και ναι θα καίει κοντά στα 200 αν όχι παραπάνω, γιατί δεν πρέπει να μετράς μόνο όσο ειναι στο κουτί, αλλά και με το τροφοδοτικό μαζί, που έχει και αυτό απώλειες. Τεσπα, εαν το θεωρείς ΟΚ, i rest my case, η πράξη δείχνει ότι όλα αυτά οδηγουν σε πολύ ολισθηρούς δρόμους, χειρότερους απο το να περιοριστεί η "κατανάλωση" κάποιων. Γιαυτό μιλώ για κοντόφθαλμες απόψεις.

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Εγώ πάντως προτείνω να κάνουμε TS και στους δρόμους που το πρόβλημα είναι πιο έντονο και άμεσο.

Πχ ο κολλητός μου γυρνά κάθε απόγευμα από τη δουλειά του από τη παραλιακή. Επειδή όλοι οι «p2p users» πάνε για καφέ και μπανάκι εκείνη την ώρα κάνει μερικές ώρες να φτάσει σπίτι του.

Ας εφαρμόσει το ΥΠΕΧΩΔΕ λοιπόν TS στους δρόμους και να δίνει μια λωρίδα σε όσους χρησιμοποιούν το δρόμο για ψυχαγωγία και δύο λωρίδες σε όσους το χρησιμοποιούν για δουλειά.
    Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Εντάξει, μπορείς να τους αναφέρεις αν το DVD έχει ζημιά. Ελάχιστες φορές μου έχει τύχει να είναι για πέταμα το DVD (Σε κατάσταση δηλαδή που και ο υπολογιστής μου να διαμαρτύρεται).

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ συμφωνώ. αλλά μήπως μια τέτοια πρακτικη διαχωρίζει τον κόσμο στους φτωχούς της πληροφορίας και τους πλούσιους της πληροφοριας; βλέπεις παίζω τον δικηγόρο του διαβόλου σε κάθε περίπτωση. Σίγουρα εαν είχε η 24άρα 200 ευρώ το μήνα, θα μπορούσε και να είχε άψογη ποιότητα. Το θέμα είναι ότι το κακό (TS, έλεγχος διακινούμενου υλικού κλπ) έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει...
    Τι θα την κάνεις μια 24άρα σήμερα στο σπίτι?
    Αυτοί που μπορούν και πληρώνουν την μέγιστη ταχύτητα αλλά παίρνουν παρόλα αυτα την μικρότερη, είναι οι φτωχοί της πληροφορίας? Τα caps και το TS είναι που "διαχωρίζει" τους χρήστες, όχι η ταχύτητα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 28-07-08 στις 13:50.

Περιοχή
    internet
    Downloads
    58
    Uploads
    17
    Άρθρα
    9
    Ταχύτητα
    49999 / 4999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
    Δεν μιλώ για ελαττωματικό δισκάκι (γρατζουνισμένο), μιλώ για χάλια ποιότητα εικόνας, θαμπή, με τετραγωνάκια, με λάθος μετατροπή telecine / interlacing που μετατρέπει τη ταινία σε βιντεογκέιμ του 80 με scanlines κλπ.

[DSL]MANOS Guest
    Ευχαριστώ. Έχει 2 καταστήματα στο Γαλάτσι!!! Πως και δεν τα είχα δει??? Σαν το Roboland είναι??? Δλδ παίρνεις DVD μόνο από το μηχάνημα???? Πάντως το μειονέκτημα σε σχέση με τα κλασσικά dvd club (αν είναι σαν το Roboland), είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις τηλ για να ρωτήσεις αν έχουν την ταινία που θέλεις.

Βλέπε:
    1. Μέγεθος αρχείου
    2. ανάλυση, λοιπές πληροφορίες
    3. sample
    4. κατεβάζεις την HD έκδοση

Αν θέλουν να μην κατεβάζουμε ας τα βάζουν νόμιμα σε video on demand σε λογικές τιμές με καλή ποιότητα ή και HD. Όλα και όχι ότι γουστάρουν.

........Auto merged post: [DSL]MANOS πρόσθεσε 1 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ένα μέσο PC δεν καταναλώνει 200W. Μην τρομάζετε τον κόσμο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος [DSL]MANOS : 28-07-08 στις 13:51. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Skynet
    Αν θέλουν να μην κατεβάζουμε ας τα βάζουν νόμιμα σε video on demand σε λογικές τιμές με καλή ποιότητα ή και HD. Όλα και όχι ότι γουστάρουν.
    Αυτό είναι το πιο σωστό, αλλά πρέπει να ξεφύγουν από την... που τους δέρνει. =)

Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Σε αναγκάζουν δηλαδή να παρανομείς. Βρε τους αθεόφοβους. Στην πυρά.

Θα πάω στο περίπτερο, θα κλέψω ένα περιοδικό και θα πω αν με πιάσουν. "Αυτοί φταίνε. Είναι δυνατόν να κάνει αυτό το περιοδικό 7 ευρώ και με τόσο κακό χαρτί;"

Να την κάνεις την ματσακονιά χωρίς τύψεις αλλά και όχι να λέμε τέτοιες γελοίες δικαιολογίες.

[DSL]MANOS Guest
    Καλή η ειρωνεία, αλλά προσγειώσου στην πραγματικότητα.
    πχ για πες μου πόσα anime μπορείς να βρεις στα DVD club και στην TV (συνδρομητική και μη). Με απλά λόγια πόσα μπορείς να βρεις νόμιμα???
    http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist

Περιοχή
    Airstrip One
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Άρθρα
    5
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16000/1900
    ISP
    Ο2
    πχ για πες μου πόσα anime μπορείς να βρεις στα DVD club και στην TV (συνδρομητική και μη). Με απλά λόγια πόσα μπορείς να βρεις νόμιμα???
    [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist
    Καλά τώρα... υπάρχουν και τα online καταστήματα, μπορείς να αγοράσεις.
    Να ακούτε ύμνους, και το SNR radio!
    Ντοκιμαντέρ και άλλα που βοηθάνε την σκέψη ;)

Το avatar του μέλους hemlock
    Το μέλος hemlock δεν είναι συνδεδεμένο Τι εννοείς δεν ξέρεις πως το deadline ειναι ΑΥΡΙΟ?
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ -ΑΤΤΙΚΗΣ(ΜΕΝΙΔΙ)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΧΑΡΝΩΝ
    http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist
    Εγω λεω πως ολα...Τωρα αν τα θες με αγγλικο dub και Ελληνικους υποτιτλους δικο σου το προβλημα...Αυτη η κατηγορια θεασης ισως να ανηκει και στον cult χωρο...
    ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.

[DSL]MANOS Guest
    Και γιατί να το κάνω??? Τους το χρωστάω???

........Auto merged post: [DSL]MANOS πρόσθεσε 0 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Όλα???? Που, πότε????
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος [DSL]MANOS : 28-07-08 στις 14:14. Αιτία: auto merged post

Σελ. 108 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 8898103106107108109110113 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία