Τέσπα. Πίστευε ότι θέλεις.
Εμφάνιση 1.606-1.620 από 1719
Θέμα: Αλόγιστη χρήση INTERNET
-
28-07-08, 12:59 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1606
-
28-07-08, 13:10 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1607
θεωρείς οτι η εξέλιξη των πραγμάτων όπως γίνεται σε αγγλία ή γαλλία είναι θετική;
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
28-07-08, 13:29 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1608
Σου είπα ότι δεν έχω κάτσει να το υπολογίσω ο ίδιος και στη συνέχεια ανέλυσα μια άλλη πτυχή του επιχειρήματος: την ποιότητα. =)
Πως εξασφαλίζεις την ποιότητα αυτού που κατεβάζεις παράνομα? Ξέρω hashes, md5, sample videos, @@, μύδια. Αλλά είναι η ίδια ποιότητα με αυτή του DVDέως? Με 0.60€ για 6 ώρες (παρεπιπτόντος τα 0.60€ είναι από τα 24 self video) ενοικίασης είσαι σίγουρος και δεν σπαταλάς και την ταχύτητα του internet για μλκιες.
@mrsaccess Για τις HD ταινίες, μαζί σου, αλλά και αυτοί που τα μοιράζουνε στο διαδίκτυο που τα βρήκανε? Από κάποιο μέσο ή online υπηρεσία το "ελευθερώσανε".
Δεν είμαι 100% κατά της πειρατείας ως αναφορά την βιομηχανία του θεάματος, γιατί πολύ απλά κι αυτοί δεν έχουν ιδέα τι θέλει ο κόσμος και ψάχνουν την λύση σε λάθος δρόμους (DRM, κατακερμάτιση της παγκόσμιας αγοράς. Θα προτιμούσα την πειρατεία από την στήριξη DRM protected υλικού). Ούτε και αυτή η κατάσταση με τους ISP σήμερα είναι σωστή (Πουλάνε ταχύτητες που δεν μπορούνε να εγγυηθούνε). Όλα αυτά αν δεν λυθούνε όμως σήμερα, θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα down the road.
Αρκετοί όμως, κατεβάζουν για να κατεβάζουν. Ε, εκτός από το ηθικό πρόβλημα (ποιός το χέζ-e), κάνουν πολύ μεγαλύτερο κακό στο σύνολο. Ίσως η μόνη λύση είναι να επιβληθεί οι ISP να παρέχουν πραγματικές ταχύτητες, κι ας εκτιναχθεί το κόστος της High-end DSL. Όποιος θέλει να κατεβάζει μέρα νύχτα ταινίες, να το πληρώνει κιόλας. =)
Πως το βλέπετε? Θα πληρώνεις για 24, αλλά θα έχεις 24. Όχι μλκιες.- =)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 28-07-08 στις 13:35.
-
28-07-08, 13:39 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1609
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Μιλάμε για DVD από Ελληνικά video club; Οι περισσότερες Ελληνικές εταιρείες authoring είναι απλά για τα μπάζα και δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο να παίρνεις DVD που έχουν χειρότερη ποιότητα από divx.
Ένα κατεβαστήρι πάντως δεν καίει πάνω από 120Watt και αν ο πάροχος δεν κάνει TS η ταχύτητα είναι καλή. Πχ ένα DVD (4.7GB) κατεβαίνει σε 1mbps γραμμή σε 16-17 ώρες περίπου και χωρίς να τερματίσει η γραμμή.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
28-07-08, 13:40 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1610
εγώ συμφωνώ. αλλά μήπως μια τέτοια πρακτικη διαχωρίζει τον κόσμο στους φτωχούς της πληροφορίας και τους πλούσιους της πληροφοριας; βλέπεις παίζω τον δικηγόρο του διαβόλου σε κάθε περίπτωση. Σίγουρα εαν είχε η 24άρα 200 ευρώ το μήνα, θα μπορούσε και να είχε άψογη ποιότητα. Το θέμα είναι ότι το κακό (TS, έλεγχος διακινούμενου υλικού κλπ) έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει...
@mrsaccess δεν είναι όλοι τοσο γνώστες για να κάνουν ενεργειακό optimize. στην πραγματικοτητα θα βάλουν ενα μηχάνημα, και ναι θα καίει κοντά στα 200 αν όχι παραπάνω, γιατί δεν πρέπει να μετράς μόνο όσο ειναι στο κουτί, αλλά και με το τροφοδοτικό μαζί, που έχει και αυτό απώλειες. Τεσπα, εαν το θεωρείς ΟΚ, i rest my case, η πράξη δείχνει ότι όλα αυτά οδηγουν σε πολύ ολισθηρούς δρόμους, χειρότερους απο το να περιοριστεί η "κατανάλωση" κάποιων. Γιαυτό μιλώ για κοντόφθαλμες απόψεις.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
28-07-08, 13:44 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1611
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Εγώ πάντως προτείνω να κάνουμε TS και στους δρόμους που το πρόβλημα είναι πιο έντονο και άμεσο.
Πχ ο κολλητός μου γυρνά κάθε απόγευμα από τη δουλειά του από τη παραλιακή. Επειδή όλοι οι «p2p users» πάνε για καφέ και μπανάκι εκείνη την ώρα κάνει μερικές ώρες να φτάσει σπίτι του.
Ας εφαρμόσει το ΥΠΕΧΩΔΕ λοιπόν TS στους δρόμους και να δίνει μια λωρίδα σε όσους χρησιμοποιούν το δρόμο για ψυχαγωγία και δύο λωρίδες σε όσους το χρησιμοποιούν για δουλειά.Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
28-07-08, 13:45 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1612
Εντάξει, μπορείς να τους αναφέρεις αν το DVD έχει ζημιά. Ελάχιστες φορές μου έχει τύχει να είναι για πέταμα το DVD (Σε κατάσταση δηλαδή που και ο υπολογιστής μου να διαμαρτύρεται).
Τι θα την κάνεις μια 24άρα σήμερα στο σπίτι?
Αυτοί που μπορούν και πληρώνουν την μέγιστη ταχύτητα αλλά παίρνουν παρόλα αυτα την μικρότερη, είναι οι φτωχοί της πληροφορίας? Τα caps και το TS είναι που "διαχωρίζει" τους χρήστες, όχι η ταχύτητα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος c4lex : 28-07-08 στις 13:50.
-
28-07-08, 13:48 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1613
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Δεν μιλώ για ελαττωματικό δισκάκι (γρατζουνισμένο), μιλώ για χάλια ποιότητα εικόνας, θαμπή, με τετραγωνάκια, με λάθος μετατροπή telecine / interlacing που μετατρέπει τη ταινία σε βιντεογκέιμ του 80 με scanlines κλπ.
Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
-
28-07-08, 13:51 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1614
Ευχαριστώ. Έχει 2 καταστήματα στο Γαλάτσι!!! Πως και δεν τα είχα δει??? Σαν το Roboland είναι??? Δλδ παίρνεις DVD μόνο από το μηχάνημα???? Πάντως το μειονέκτημα σε σχέση με τα κλασσικά dvd club (αν είναι σαν το Roboland), είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις τηλ για να ρωτήσεις αν έχουν την ταινία που θέλεις.
Βλέπε:
1. Μέγεθος αρχείου
2. ανάλυση, λοιπές πληροφορίες
3. sample
4. κατεβάζεις την HD έκδοση
Αν θέλουν να μην κατεβάζουμε ας τα βάζουν νόμιμα σε video on demand σε λογικές τιμές με καλή ποιότητα ή και HD. Όλα και όχι ότι γουστάρουν.
........Auto merged post: [DSL]MANOS πρόσθεσε 1 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ένα μέσο PC δεν καταναλώνει 200W. Μην τρομάζετε τον κόσμο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος [DSL]MANOS : 28-07-08 στις 13:51. Αιτία: auto merged post
-
28-07-08, 13:54 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1615
-
28-07-08, 14:00 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1616
Σε αναγκάζουν δηλαδή να παρανομείς. Βρε τους αθεόφοβους. Στην πυρά.
Θα πάω στο περίπτερο, θα κλέψω ένα περιοδικό και θα πω αν με πιάσουν. "Αυτοί φταίνε. Είναι δυνατόν να κάνει αυτό το περιοδικό 7 ευρώ και με τόσο κακό χαρτί;"
Να την κάνεις την ματσακονιά χωρίς τύψεις αλλά και όχι να λέμε τέτοιες γελοίες δικαιολογίες.
-
28-07-08, 14:04 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1617
Καλή η ειρωνεία, αλλά προσγειώσου στην πραγματικότητα.
πχ για πες μου πόσα anime μπορείς να βρεις στα DVD club και στην TV (συνδρομητική και μη). Με απλά λόγια πόσα μπορείς να βρεις νόμιμα???
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist
-
28-07-08, 14:09 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1618
- Περιοχή
- Airstrip One
- Downloads
- 4
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 16000/1900
- ISP
- Ο2
-
28-07-08, 14:11 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1619ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
28-07-08, 14:14 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1620
Και γιατί να το κάνω??? Τους το χρωστάω???
........Auto merged post: [DSL]MANOS πρόσθεσε 0 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Όλα???? Που, πότε????Τελευταία επεξεργασία από το μέλος [DSL]MANOS : 28-07-08 στις 14:14. Αιτία: auto merged post
Bookmarks