Εμφάνιση 1.291-1.305 από 1719
Θέμα: Αλόγιστη χρήση INTERNET
-
04-02-08, 22:38 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1291Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
04-02-08, 22:48 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1292
-
04-02-08, 23:53 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1293
Εντάξει, και 18άρα καλή ειναι...
Πιο κάτω δεν λέει...
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
04-02-08, 23:54 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1294
Mbps?
-
05-02-08, 00:01 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1295
Whatever....
Μα φυσικά Μbps, τι άλλο;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anon : 05-02-08 στις 00:03.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
05-02-08, 00:13 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1296Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
05-02-08, 00:13 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1297
-
05-02-08, 18:47 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1298
-
05-02-08, 20:12 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1299
Έχω μια απλή ερώτηση: Εγώ θέλω κάθε μέρα να κατεβάζω και από μια ταινία των 3gb να βλέπω (παράνομη εννοείται) μέσω p2p. Ποιός και γιατί να μου βάζει όριο? Διάβασα αναλυτικά το συμβόλαιο που έχω υπογράψει με τον πάροχό μου και το μόνο που λέει είναι ότι δεν είναι υπεύθυνος για το παράνομο κατέβασμα που θα κάνω (κάτι που το ξέρω). Από εκεί και πέρα υποχρεούται να μου παρέχει αδιαλείπτως πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε λογικές ταχύτητες. Ούτε να πιάνω όλη μέρα το maximum της γραμμής ζητώ αλλά ούτε και να σέρνομαι. Το αν αυτό που κατεβάζω είναι παράνομο ή όχι είναι αποκλειστικά δικό μου πρόβλημα και όχι του παρόχου ή οποιουδήποτε άλλου. Εγώ θα πρέπει να αντιμετωπίσω τις νομικές συνέπειες αν μου αποδοθεί ποινική ευθύνη. Το internet δεν είναι φυσκός πόρος που εξαντλείται, είναι υπηρεσία άμεσα εξαρτώμενη από τις υποδομές και τη χρήση της, επομένως από τη στιγμή που αυξάνει η χρήση της ας βελτιώσουν και τις υποδομές τους. Αν δεν μπορούν να το κάνουν ας βάζουν κόφτη, ή όριο ή οτιδήποτε άλλο θέλουν, αναφεροντάς το ρητώς και κατηγορηματικώς στο συμβόλαιο και στις διαφημίσεις τους. Μετά θα δούμε πως θα επιβιώσουν.
-
05-02-08, 20:59 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1300
Έχεις πολύ θράσος ε?
-
05-02-08, 21:06 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1301
Θράσος όχι, δε νομίζω. Απλώς λέω τα πράγματα ως έχουν.
-
05-02-08, 21:51 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1302
γιατι φιλε μου εχει θρασος? δεν το καταλαβαινω αυτο που λετε ποιοι σας ορισαν κριτες το τι θα κανει ο αλλος με την συνδεση του/γραμμη του αυτος πληρωνει αυτος αναλαμβανει και την ευθυνη σε οτι κανει.
εσας σας εχει ορισει κανεις εισπρακτορες-ελεγκτες του διαδικτυου για να καταλαβω?
κουμαντο στα δικα σας οχι στον αλλων.
υπαρχουν αρχες/παροχοι κτλ να επιβαλλουν την ταξη.
αλλωστε ο αλλος μπορει να εχει "μπαρμπα στην κορωνη" το εχετε σκεφτει αυτο και να μην του κανει κανεις τιποτα απολυτως.
σκεφτητε το.
εγω τα εχω ολα αυθεντικα στους υπολογιστες μου γιατι εχω Χ τροπους αλλα τα εχω και παρανομα με Χ τροπους μπορειτε να το αποδειξετε ΟΧΙ , μπορειτε να με στειλετε να λογοδοτησω στις αρχες ΟΧΙ γιατι ειμαι δημοσιος υπαλληλος + εχω μπαρμπα στην κορωνη αρα κανετε μια τρυπα στο νερο.
"τα παραπανω ειναι παραδειγμα"
αν και η πραγματικοτητα δεν διαφερει και πολυ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 05-02-08 στις 21:54.
-
05-02-08, 21:55 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1303
Αυτό το λες εκ του ασφαλούς μιας και ζούμε στην Ελλάδα.
Δυστυχώς όχι
Δε μπορώ να μην απαντήσω σε κάτι που μου χτυπάει τόσο στο μάτι..
Δες την πρώτη μου απάντηση
Το ίδιο με το παραπάνω
Κι εσείς σκεφτείτε το λίγο όμως με άλλη οπτική γωνία..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DSLaManiaC : 05-02-08 στις 21:56.
-
05-02-08, 22:04 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1304
Τεχνικά το πρόβλημα δεν είναι αν θα κατεβάσεις κάθε μέρα μια ταίνια νομίμη των 3gb αλλά το αν θα το έχεις κάθε μέρα να κατεβάζει Συνεχώς, σε μια γραμμή των 2 mbit αυτό σημαίνει πολύ παραπάνω απο 3, σε μεγαλύτερες γραμμές ακόμα χειρότερα
Η διαφορά είναι στο τι είναι ας πούμε "λογικό" να κατεβάσω, να βρώ χρόνο να το δώ, να κάνω και λίγο surfing και στο απλά γεμίζω δίσκους.
Αλλιώς το να έχεις πχ το 20% των συνδρομητών να κατεβάζουν 24/7 με σχεδόν φουλ ταχύτητα και αλλιώς το 50% που θα κατεβάσουν 1,2, 3 ώρες (που στατιστικά δεν μπορεί να κατεβάζουν όλοι την ίδια στιγμή)
Σε εσένα μάλιστα αυτό το 10% θα δημιουργήσει πρόβλημα γιατί αντί η ταίνια να είναι εκεί σε 30 λεπτά θα περιμένεις 3 ώρες
-
05-02-08, 23:07 Απάντηση: Αλόγιστη χρήση INTERNET #1305
απο το 1εκατομυριο χρηστες του internet θελετε οι 30000 χιλιαδες να ειναι αυτοι που το χρησιμοποιουν επαγγελματικα και ολοι οι αλλοι για μοδα για χομπυ το 30αν θελετε καντε το 50000.για τους 50000 αυτους χρηστες θα υπηρχαν αυτες οι επενδυσεις ολοι αυτοι οι παροχοι.ΟΧΙ.το κοστος ποιο θα ηταν για αυτες τις ταχυτητες.περιπου 300 ευρω απευθυνονται σε πολλους για να μειωθουν τα τελη.οποιον δεν του υπερχει και η λυση του δορυφιρικου ετσι απλα,αλλιως προσαρμοζεσαι
Bookmarks