Σελ. 2 από 44 ΠρώτηΠρώτη 123471222 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 655
    Περιοχή
    HEATville
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα το επαναλάβω τα 10Mbit είναι παντελώς άχρηστα για το 90% των συνδρομητών της Tellas, μια εταιρία δεν θα διαμορφώσει τα προϊόντα της σύμφωνα με τη δίψα για Mbits ορισμένων "ψώνιων" (και εγώ μέσα) που γράφουν στο ADSLgr.
    Οποτε σου ξαναλέω φιλε μου δεν έχει να φοβάται τίποτα αφού μας είναι παντελώς άχρηστα ας τα δώσει όπως κάνανε και οι άλλες εταιρίες

Οι εταιρίες διαμορφώνουν πολιτική με βάση τις ανάγκες που εκείνες βλέπουν, σε συνδυασμό με την ανάγκη τους για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού κέρδους, αυτήν τη στιγμή αυτό που πουλάει σαν τρελό είναι το Zisto telephone και όχι τα ADSL πακέτα.
    Αυτή την στιγμή το βασικό πακέτο είναι το πιο ακριβό τις αγοράς. Μέχρι και το απλό μονο dsl είναι ακριβότερο από τις forthnet κατά 5 euro και η forthnet δίνει 10/1. Η πολιτική της φαντάζομαι είναι και να κόψει παντελούς είδους διαφημίσεις πλέον γιατί ήδη έχει κατακλυστεί από διαφημίσεις άλλων εταιριών που δίνουν περισσότερα και φτηνότερα το ίδιο προϊόν.

Σίγουρα κάπως θα απαντήσει μετά τον ΟΤΕ, αλλά αν αποφασίσει να μπεί στο χωρό των Mbits θα δώσει 10-12Mbits.
    Βέβαιος φιλε μου εάν θέλει να μπει δυναμικά στο παιχνίδι και να τους χτυπήσει θα δώσει 12ΜBits οποτε τους βγαίνει από πάνω αλλα και εκεί θα πρέπει να μείωση την τιμή.

Προσωπικά εγώ απλά θέλω να μειώσει τις τιμές, η 4Mbit με μία τιμή στα 35Ε (35-39Ε) θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση/τιμή από την αντίστοιχη υπηρεσία στα 10-12Mbits που μόνο 65% των νοικοκυριών στις περιοχές με LLU Μπορεί να πιάσει αφού για τέτοιες ταχύτητες χρειάζεται να μένεις κοντά στο DSLAM Και να έχεις καλή γραμμή.
    Εσύ πας φαντάρος εξάλλου οποτε τι να την κανεις την dsl ehehe Θα συμφωνήσω με τις τιμές που λες αλλα όχι για τα 4Mbits αλλα για τα 10-12Mbits. Mε αυτήν την τιμή των 35-39 euro οι άλλοι δίνουν το ίδιο προϊόν.
    Εγώ πάντως πιστεύω πως τα 8-10Mbits μπορούν να τα πιάσουν το 80-90% ανετότατα στις περισσότερες περιοχές. Το πρόβλημα αρχίζει κατά την άποψη μου για πάνω από 10Mbits.

Πιστεύω ότι μας διαβάζουν στην τελλας τα πιο ψηλά κεφαλια γιατί θέλουν να βλέπουν την άποψη του κόσμου. Με τα απανωτά posts που έχουμε κάνει νομίζω έχουν πάρει το μήνυμα και από εμάς και από την αγορά. Κερατσίνι έχω 4 επιλογές πλέον, οι 3 μου δίνουν σίγουρα 10/1 και πιο φτηνά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DiM : 04-05-07 στις 20:20.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    Inalan
    Το ράλι το ΜΒit είναι κατά την άποψή μου βλακεία. Nα φανταστείτε ότι έκανα αίτηση για 2play και όταν (με το καλό) ενεργοποιηθεί θα δω πως πάει και αν έχω περίεργα νούμερα (αν και δεν είμαι μακριά από το dslam) θα ζητήσω να με κλειδώσουν στα 8Μbit περίπου για είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω προβλήματα. Στο κάτω κάτω δεν τα χρειάζομαι τα 10, απλά θέλω να έχω σταθερή γραμμή κι ας είναι και 4. Η tellas έχει μείνει πίσω από άποψη τιμής, γι'αυτό και μόνο εγώ τουλάχισστον προτίμησα forthnet, όχι για τα Μbit.

Το avatar του μέλους turboirc
    turboirc Guest
    Η τελλας αν ειναι να χτυπήσει κάπου, θα είναι στα κινητά τηλέφωνα σε συνεργασία με την ΤΙΜ.
    Το να πάει τα 4mbps στα ΕΩΣ 10 - 20 - 30 - 40 , δεν είναι χρήσιμο παρα σε ελάχιστους.

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Φυσικά και πρέπει να αναβαθμιστούμε (απαντάω στην ερώτηση του θέματος).

Σε λίγο θα καταντήσουμε να έχουμε μικρότερη ταχύτητα και απο τον ΟΤΕ. Μην ξεχνάμε οτι φύγαμε απο τον ΟΤΕ και πήγαμε στην Τελλάς για να έχουμε μεγαλύτερες ταχύτητες ADSL σε καλύτερες τιμές.

Αν φτάσουμε στο σημείο η Τελλάς να δίνει μικρότερη ταχύτητα απο τον ΟΤΕ που έχει εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές, τότε να πάμε να πέσουμε το το γκρεμό όλοι μαζί. Μην ξεχνάμε και την ταλαιπωρία που υποστήκαμε μέχρι να ενεργοποιηθούμε.

Όσο για το αν θα βγάλει πακέτο με την ΤΙΜ, σιγά μην πάμε και το κινητό τηλέφωνο σε αυτούς. Να μείνουμε τώρα και κάνα πεντάμηνο χωρίς κινητό....

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΙΔΑΡΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Spanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Όσο για το αν θα βγάλει πακέτο με την ΤΙΜ, σιγά μην πάμε και το κινητό τηλέφωνο σε αυτούς. Να μείνουμε τώρα και κάνα πεντάμηνο χωρίς κινητό....
    Χαχα, έγραψες!

Το avatar του μέλους turboirc
    turboirc Guest
    Οχι δεν φύγαμε μόνο για αυτό.

Φύγαμε για να γλυτώσουμε την μιζέρια και τις ύποπτες χρεώσεις , τις ανεξέλεγτες αυξήσεις, και όλα αυτά που τραβήξαμε δεκαετίες με τον ΟΤΕ, έχοντας ένα αξιόπιστο και unlimited σταθερό τηλέφωνο.

Τι θα τα κάνεις τα 10 Mbps ? Εγω θα προτιμούσα να πάει το upload στο 2, να δίνει ένα αξιοπιστο 4 άντε 8 Mbps, και όταν έλεγα για την ΤΙΜ δεν εννοούσα ότι θα αλλάξεις τηλέφωνο κινητό, εννοούσα ότι θα βγάλει πακέτο για φτηνότερες κλήσεις (ή δωρεαν ?) στα κινητά τηλέφωνα.

Περιοχή
    Zωγραφου
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    14460/1021
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    Sagem 1540WG ISDN
    SNR / Attn
    8(dB) / 19(dB)
    Eγω δεν ειμαι πελατης της Τελλας, οποτε θεωρητικα δεν θα πρεπε να με ενδιαφερει το θεμα και μαλλον δεν δικαιουμαι να πω τη γνωμη μου...

Ελα ομως που σκοπευω να ειμαι μελλοντικος πελατης της σε μια απ' τις δυο γραμμες μου
    Οποτε θα την πω!!

@Ermis & turboirc
    Aν σε σας ειναι "αχρηστα" τα 10μβιτ, δεν σημαινει οτι ειναι και στους υπολοιπους...(αληθεια Ερμη αυτο το "90% δεν τα χρειαζεται" απο ποια ακριβως ερευνα προκυπτει?)
    Και για να μπαινει στη διαδικασια μεχρι και ο πΟΤΕ να δωσει πανω απο 4μβιτ...μαλλον ολο και καποια "χρησιμοτητα" θα υπαρχει
    Spoiler:
    Οσον αφορα turboirc το upload στα 2μβιτ δεν νομιζω κανενας συνδρομητης της να της παραπονεθει αν το κανει

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΙΔΑΡΙ
    Έστω και 1MBit, ε φανταστική κυρία Tellas? Κούλανε τους όλους όσους δίνουν 10άρες δίνοντάς μας παραπάνω upload...

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    ONT + pfSense
    Με ενα 4/1 που να δουλευει σταθερα και χωρις "σφουγγαρακι" θα ημουν πανευτυχισμενος. Προτιμω το σταθερο και σιγουρο παρα τα 100 Mbit μεχρι το DSLAM.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Forthnet - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    ZTE H108L
    SNR / Attn
    10.5(dB) / 29(dB)
    Μακάρι να ήταν 4Mbps... σε μένα είναι <3Μbps. Παρόλα αυτά εγώ προτιμώ να φροντίσει να φθηνήνει το υπάρχον πακέτο μιας και δεν είμαι power-user του adsl παρά να μου δώσει παραπάνω Mbps. Το ιδανικό βέβαια είναι να συμβούν και τα δυο.

Το μάρκετινγκ είναι πολύ σημαντικό για μια εταιρεία και είμαι σίγουρος ότι και η Τελλάς εργάζεται να βγάλει σύντομα ανταγωνιστικό πακέτο (στα χαρτιά τουλάχιστον) ώστε να προσελκύσει πελάτες και να μη χάσει τους υπάρχοντες.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/200
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dr.CHaNaS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με ενα 4/1 που να δουλευει σταθερα και χωρις "σφουγγαρακι" θα ημουν πανευτυχισμενος.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα το επαναλάβω τα 10Mbit είναι παντελώς άχρηστα για το 90% των συνδρομητών της Tellas, μια εταιρία δεν θα διαμορφώσει τα προϊόντα της σύμφωνα με τη δίψα για Mbits ορισμένων "ψώνιων" (και εγώ μέσα) που γράφουν στο ADSLgr.
    Αυτο το σκεφτηκες καλα για να το γραψεις ;

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000
    ISP
    KPN
    Path Level
    Interleaved
    Με αυτη τη λογική του ermi έπρεπε όλη η Ευρώπη να πάιζει με 4άρα.....τι τα θέλουμε τα 10 τα 20,24 κτλ
    Καλά που κάνει ο ΟΤΕ και δινει 2 λοιπόν.

Α ρε τι ιδέες είναι αυτες.....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NoName22 : 05-05-07 στις 02:13.

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NoName22 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με αυτη τη λογική του ermi έπρεπε όλη η Ευρώπη να πάιζει με 4άρα.....τι τα θέλουμε τα 10 τα 20,24 κτλ
    Καλά που κάνει ο ΟΤΕ και δινει 2 λοιπόν.

Α ρε τι ιδέες είναι αυτες.....
    Για τις δικες σου αναφερεσαι?
    Εδω ρε δεν εχουμε ακομα ενεργοποιηθει οι 4ρηδες και μου θελετε 8ρες και 12ρες?

1)Και 8 και 12 να το κανει παλι στην ουσια 4 θα ειναι αν ενεργοποιηθουν ολοι.Αντε λιγο παραπανω.
    2)Ας στρωσουν οι 4ρες και μετα κοιταμε τα παραπανω. Πρωτα περπαταμε και μετα τρεχουμε.
    Αν παμε κατευθειαν να τρεξουμε δεν θα κινηθουμε καθολου
    3)Την Tellas δεν την παιρνει να δωσει 12ρες και να χαλασει και αλλο το ονομα της. Ενα απο τα θετικα που εχει ειναι οτι οι 4ρες ειναι οντως 4ρες. Αν χαθει και αυτο ποιος να παει εκει μετα?
    Καλα τα λεει ο ermis,μακαρι ολοι να μην σκεφτοντουσαν παρορμητικα και γιγαμπιτικά
    Για απλο download μια χαρα ειναι η 4ρα το επομενο βημα ειναι η τηλεοραση.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000
    ISP
    KPN
    Path Level
    Interleaved
    Να φροντίσει να αναβαθμιστεί εαν θέλει,επειδή δηλαδή η Τελλάς δεν μπορεί θα πρέπει να γίνει δικό μου πρόβλημα και να μην μπορώ να "απαιτήσω" παραπάνω mbps????

Διότι τώρα μιλάμε για ανεπάρκεια δικτύου και όχι υπερκαταναλωτισμό.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NoName22 : 05-05-07 στις 02:29.

Σελ. 2 από 44 ΠρώτηΠρώτη 123471222 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία