Εμφάνιση 1-5 από 5
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΚΑΛΗ
    Router
    Speedport 2i - Asus AC68U
    SNR / Attn
    12,5(dB) / 10,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Καλησπέρα συμφορουμίτες.

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί είμαι άσχετος και έχω μπερδευτεί με αυτά που ακούω. Μόλις ήρθα από Γερμανία και θέλω να βάλω μια υπηρεσία 3 play. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ποδόσφαιρο, μόνο οι σειρές , οι ταινίες και τα ντοκυμαντέρ.

Η ΝOVA μου έκανε προσφορά 35 ευρώ για 24mbps internet, απεριόριστα αστικά, 12 ωρες κινητά και το πακέτο cinema, ενώ ο ΟΤΕ θέλει 52 ευρώ για τα ίδια (με 6 ώρες προς κινητά αντι για 12 της νόβα).

Η προσφορά της ΝΟVA φαίνεται αρκετά καλύτερη, αλλά ενας φίλος μου πρότεινε να βάλω ΟΤΕ ισχυριζόμενος ότι έχει καλύτερη ποιότητα σήματος, σταθερότερο ιντερνετ, και περισσότερα HD κανάλια. Ομολογώ ότι έχω προβληματιστεί καθώς δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω την χρηματική διαφορά, αλλά αν όντως παρέχει καλύτερες υπηρεσίες ίσως και να αξίζει. Η γνώμη σας;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    kbps 1.020 / 21.348
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    Router
    Thomson TG585 v8
    SNR / Attn
    6.5(dB) / 12.5(dB)
    Έφυγα από τον ΟΤΕ εδώ και χρόνιια λόγω τιμής. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι,
    αλλά στην περιοχή μου δεν είχα καμιά διαφορά ανάμεσα στα δύο.

Και ειδικά στην περιοχή μου,δεν μπορούσα να δικαιολογήσω τα 22€ διαφορά
    Το Cinema pack που δίνει ο ΟΤΕ με 56.74€, το έχω από ΝΟVA με 35€

Παλιότερα ναι η Forthnet είχε προβλήματα. Συχνές αποσυνδέσεις,μεγάλες αυξομοιώσεις στις ταχύτητες,,κλπ.
    Εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον,όλα τα παραπάνω έχουν διορθωθεί.
    Προσωπικά δεν ξαναγυρίζω στον ΟTE εκτός κι αν κλείσει η Forthnet.
    ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Downloads
    32
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gladiator Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα συμφορουμίτες.

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί είμαι άσχετος και έχω μπερδευτεί με αυτά που ακούω. Μόλις ήρθα από Γερμανία και θέλω να βάλω μια υπηρεσία 3 play. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ποδόσφαιρο, μόνο οι σειρές , οι ταινίες και τα ντοκυμαντέρ.

Η ΝOVA μου έκανε προσφορά 35 ευρώ για 24mbps internet, απεριόριστα αστικά, 12 ωρες κινητά και το πακέτο cinema, ενώ ο ΟΤΕ θέλει 52 ευρώ για τα ίδια (με 6 ώρες προς κινητά αντι για 12 της νόβα).

Η προσφορά της ΝΟVA φαίνεται αρκετά καλύτερη, αλλά ενας φίλος μου πρότεινε να βάλω ΟΤΕ ισχυριζόμενος ότι έχει καλύτερη ποιότητα σήματος, σταθερότερο ιντερνετ, και περισσότερα HD κανάλια. Ομολογώ ότι έχω προβληματιστεί καθώς δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω την χρηματική διαφορά, αλλά αν όντως παρέχει καλύτερες υπηρεσίες ίσως και να αξίζει. Η γνώμη σας;
    Ο παράγοντας τιμή είναι πολύ σημαντικός αρκεί βέβαια να συγκρίνεις ομοειδή πράγματα. Δεν είχα ΝΟVA οπότε δεν ξέρω αν η ποιότητα σήματος είναι κατώτερη. Θα σου έλεγα με κάποιον τρόπο δες και τα 2 πακέτα ώστε να επιλέξεις. Σε κάποιον φίλο, καφετέρια κλπ.
    Όπως τα περιέγραψες πάντως και εγω NOVA θα σου έλεγα να πας, παρόλο που έχω ΟΤΕTV. Αν μπορείς μη δεσμευτείς με μεγάλο συμβόλαιο χρονικά ούτως ώστε αν δε μείνεις ικανοποιημένος να διακόψεις γρηγορότερα.
    There is a difference between dumb and stupid. The word Dumb implies that a person has no choice in their behavior and cannot help it. Stupidity implies that the person knows better, but is simply choosing to make a bad choice. So which one are you? Unfortunately dumb or just breathtakingly stupid?

Περιοχή
    Εκάλη
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΚΑΛΗ
    Router
    ZTE H1600
    Η Cosmote είναι σίγουρα πιο ακριβή. Επειδή έχω περάσει από Forthnet σου λέω πως, προσωπικά αισθάνομαι πως πληρώνω αυτή τη διαφορά, με αντάλλαγμα τα λιγότερα προβλήματα και τη γρηγορότερη αντιμετώπιση αυτών, όταν εμφανιστούνε. Ξαναλέω, πως αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΓΛΥΚΑΔΑ
    Router
    Sagemcom F@st 1704w
    SNR / Attn
    9,3(dB) / 26(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έχω Forthnet χρονια και εκτός από πρόσφατα που ήρθε ο ΟΤΕ και έκανε εργα στο ΚΑΦΑΟ με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα στις γραμμες δεν είχα κάποιο θέμα.
    Αντίστοιχα στο άλλο σπίτι έχω χρόνια ΟΤΕ (λόγω μη ύπαξης εναλλακτικού) επίσης χωρίς πρόβλημα με εξαίρεση πάλι έργα που κάνανε στην περιοχή με αποτέλεσμα να κοπεί προσωρινά το ιντερνετ. Ακόμα η γραμμή δεν έχει επανέλθει 100%!
    Επομένως αν κάτι σου δουλεύει απροβλημάτιστα από την αρχή κατα πάσα πιθανότητα εκτός και αν το "γαργαλήσουνε" θα σου δουλεύει διαρκώς.

Κινηματογραφικά θεωρώ πως η Nova έχει ένα μικρό προβάδισμα, από την άποψη ότι συχνά πυκνά έχει κινηματογραφικά αφιερώματα, καλύτερες πρεμιέρες, δείχνει ευρωπαικό και παγκόσμιο κινηματογράφο και ενώ και το Nova Go δουλεύει από οποιαδήποτε σύνδεση (το OTE TV Go δουλεύει μόνο από δίκτυο OTE). Με τα λεφτά της διαφοράς μπορείς να βάλεις και Netflix και θα σου μείνουν και πολλά ρέστα. Τέλος η νέα υπηρεσία Nova On demand καθιστά την ανάγκη να αγοράσεις τον δέκτη με τον δίσκο περριτή αφού μπορείς να συνδέσεις τον δορυφορικό δέκτη στο internet και να δεις ταινίες όποτε θές.

Παρόμοια Θέματα

1. vdsl, τηλεφωνικό καλώδιο vs UTP
    Από Nuperibo στο φόρουμ VDSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-16, 00:49
  2. OTE και αποφυγη VOIP
    Από JohnDoe στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-16, 23:11
  3. Μηνύματα: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-16, 00:56
  4. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-16, 12:27
  5. Developer στο play store και απορίες