Παίδες καλησπέρα.
Πρόσφατα εγκατέστησα το Viber και συνέβη το εξής:
Δέχτηκα μια κλήση από αριθμό που δεν υπάρχει στη λίστα επαφών μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Υποτίθεται οτι το Viber συλλέγει στοιχεία από τις επαφές του κινητού, το facebook κτλ. Πως κάποιος άγνωστος βρήκε τον αριθμό μου και έκανε κλήση;
Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε άλλη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook -με λήψη μηνύματος από άγνωστο-).
Τι λέτε; Είναι ασφαλές το Viber ή να το απεγκαταστήσω;
Ευχαριστώ.
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: Είναι ασφαλές το viber;
-
28-09-16, 16:38 Είναι ασφαλές το viber; #1
-
28-09-16, 17:19 Απάντηση: Είναι ασφαλές το viber; #2
Οποίος έχει τον αριθμό σου μπορεί να σε καλέσει ακόμα και αν δεν τον έχεις στις επαφές σου.
-
28-09-16, 17:53 Απάντηση: Είναι ασφαλές το viber; #3
Φίλε rc31 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το ερώτημα είναι αυτός που έχει τον αριθμό μου και έχει viber πως και δεν τον βλέπω στη λίστα των επαφών που μου δίνει το viber;
Παίζει να είναι προωθητική ενέργεια από εταιρεία (όπως π.χ. συμβαίνει με "σκέτο" το κινητό μας που μας καλούνε σε αυτό καμιά φορά από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κτλ.);
Εν κατακλείδι, να το κρατήσω το viber ή όχι; Το περιστατικό αυτό με ανησύχησε αρκετάΤελευταία επεξεργασία από το μέλος researcher : 28-09-16 στις 18:17.
-
28-09-16, 22:35 Απάντηση: Είναι ασφαλές το viber; #4
-
29-09-16, 00:20 Απάντηση: Είναι ασφαλές το viber; #5
Αν ήταν μια απλή αναπάντητη κλήση από αριθμό εξωτερικού, γίνεται από το viber για να γίνει η ταυτοποίηση του αριθμού σου, στην συσκευή.
Παρόμοια Θέματα
-
Είναι αξιόπιστο το tuning-gt.com
Από HugeG στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-16, 18:08 -
Είναι ασφαλές το Internet Connection Sharing?
Από Comicfan στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-16, 17:31 -
Μετά το WhatsApp και το Viber ενεργοποιεί end-to-end encryption στα iOS και Android
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-16, 19:00 -
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΤΟ TURBO X ΘΗΚΗ-ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ LG PAD V500 8.3?
Από Pepina 1975 στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-15, 01:25 -
Γιατί είναι αργό το Laptop?
Από parinho7 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-15, 17:37
Bookmarks