Τελικα δεν βλεπω ομως να εχεις να πεις απολυτος τιποτα για το προβλημα του φιλου.
Καμια λυση θα του δωσεις, για το πως να τα συνδεσει?
Εγω του ειπα την αποψη μου.
ή πρεπει να αλλαξει ανεμιστηρες, ή πρέπει να αλλάξει βύσματα στους ανεμιστήρες (που δεν θα το κάνει, γιατι δεν ξέρει πως να το κάνει. Αν ήξερε δεν θα ρώταγε γιατι δεν παίζει ετσι οπως είναι) ή πρεπει να πετάξει αυτο που πήρε.
Η αποψη μου ειναι να το πετάξει.
Τωρα οι υπολοιπες φιλοσοφιες για θερμοκρασιες, για φθορα των εξαρτηματων κλπ ειναι τριχες.
Ποτε κανεις υπολογιστης δεν επαθε τιποτα απο θερμοκρασιες.
Αντε κανενας δισκος, που ουτως η άλλος τωρα πια με εναν ανεμιστηρα μπροστα απο τους δισκους καθαρισες.
Δεν καθομαι να ασχοληθω με το να ψύξω ενα αντικείμενο με μέσο όρο ζωής 10 χρονια, οταν σε 6 μήνες θα αξίζει 50% πιο κατω και σε ενα χρόνο δεν θα κάνει ούτε για χάρισμα.
Πολύ απλά τα λεφτα που θα διαθέσεις για την ψύξη του, και ο κόπος που θα κάνεις δεν θα τα αποσβέσεις ΠΟΤΕ.
Απο εκει και πέρα, αν σου αρέσει να ασχολείσε για χόμπι, πάω πάσο. Υπάρχουν και αλλα χόμπι εξίσου "χαζά".
Εμφάνιση 16-18 από 18
-
29-05-07, 19:12 Απάντηση: Akasa Power Control Pro + ανεμιστήρες #16
-
30-05-07, 17:57 Απάντηση: Akasa Power Control Pro + ανεμιστήρες #17
Επειδή ξεκίνησες στραβά και συνεχίζεις στραβά, το μόνο που θα σου πω και θα το λήξω εδώ το θέμα μαζί σου, είναι ότι δεν έχεις καμιά δουλειά να σχολιάζεις το χόμπυ του καθένα αν είναι χαζό ή όχι, καθώς πρώτον μπορεί έμμεσα να θίγεις και πολλά άτομα σε αυτό το φόρουμ και δεύτερον ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις?
Τώρα αν θέλει το παιδί να το κρατήσει ή να το πετάξει, είναι δικό του θέμα.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
30-05-07, 23:17 Απάντηση: Akasa Power Control Pro + ανεμιστήρες #18
να το κρατησει και να φροντισει να το συνδεσει σωστα ωστε να του δουλεψει.
απλα δε δουλευει γιατι προφανως καπου εχει κανει λαθος.
και δεν εχει απλα μονο 4 ποτενσιομετρα για τη ρυθμιση αφου δεν γινεται ρυθμιση με σκετο ποτενσιομετρο.
τωρα αν μετρουσε ο καθενας καθε φορα το τι κανει και που ξοδευει τα λεφτα του τοτε δεν θα αγοραζε ποτε τιποτα και η ζωη θα ηταν επιπεδη,χρειαζονται και τα λαθη και τα παθη και
οι μαλακιες,χρειαζονται και τα παιγνιδια.
Bookmarks