Q Q Q Και ξανα Q Q Q ανα δευτερολεπτο με 1G στα 10 € ανανεωσης ταχυτητες για Αθηνα απιστευτες και +1000 λεπτα QQQQQ
Ασε τους γερμανους και τους Οτετζηδες κλοιπους παρακμιακους κολημενους να πληρωνουν κερατιατικα για το τιποτα
Εμφάνιση 16-30 από 86
-
02-10-16, 09:59 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #16Θέματα παρόχων Δικτύων τηλεφωνίας- ίντερνετ,Συμβάσεις παρόχων τηλεφωνίας με ειδικές τιμές και όρους ,Τηλεφωνικές εγκαταστασεις ,τηλ κέντρα Συστήματα ασφαλείας
-
02-10-16, 10:20 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #17
δεν μου απαντατε ομως
τα MB εκει στην Q εχουν ισχυ 30 μερες αν κανεις ανανεωση τα προσθετει η τα χανεις οσα δεν εχεις καταναλωσει?
γιατι στην WIND F2G αν δεν...τα χανεις
ενω στην COSMOTE WHATSUP δεν τα χανεις (για αυτο εχω σημερα 7GB)
το ειδα απο την σελιδα τους τα χανεις οπως γινεται και στην WIND F2G αρα δεν μας κανει.
-
02-10-16, 12:42 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #18
Εγώ έχω whats up και το Super Call them all / Plus δεν μου τα έχει ούτε στην εφαρμογή ούτε με το 1330 !! Τι γίνεται ?
Έχει μόνο τα 2 πρώτα
-
02-10-16, 13:10 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #19
-
02-10-16, 13:23 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #20
-
02-10-16, 13:57 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #21
μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι λεω
παιρνω ενα πακετο COSMOTE WhatsUp 500ΜΒ που εχει διαρκεια 30 μερες κατανοητο μεχρι εδω...
πριν τις 30 μερες αν εγω βαλω και αλλα 500ΜΒ αυτα τα προσθετει στα προηγουμενα 500ΜΒ και μεγαλωνει η χρονικη διαρκεια στο συνολο των ΜΒ
αυτο το πραγμα δεν ισχυει στην WIND (F2G η Q) δεν ξερω για την VODAFONE γιατι δεν εχω βαλει κανενα πακετο (βαζω μονο λεφτα για να μην ληξει η συνδεση)
τι θα γινει στο μελλον θα δειξει....
-
02-10-16, 14:52 Re: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #22
Τα χάνεις βάλεις δε βάλεις.
-
02-10-16, 16:07 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #23
Σωστά το κάθε πακέτο έχει δικιά του ξεχωριστή ισχύ και αν δεν εχει καταναλωθει μέχρι την 30η μέρα το υπόλοιπο χάνεται.
Aν βάλεις 600mb 1η του μήνα και άλλα 600mb 2 του μήνα τότε έχεις 1200mb απο τα οπόια τα πρώτα 600 λήγουν 31 του ίδιου μήνα (εστω ότι πιάνει 31 ο μήνας) και τα υπόλοιπα 600 λήγουν 1 του επόμενου μήνα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Revolution : 02-10-16 στις 16:12.
The world can change by your actions not by your opinions
-
02-10-16, 16:22 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #24
Όλα καλά αυτά που λέτε για την Q (wind) και εγώ μέχρι πρότινος ήμουν χρήστης της. Ναι, εξαιρετική η ανά δευτερόλεπτο χρέωση της και χώμα τιμές, αλλά ελάτε επαρχία να δείτε δίκτυο.. ΜΕΣΑ στην πόλη της Κατερίνης με το ζόρι 3g (πανάθλιο) στο κέντρο. Μια κεραία 3g+ κάπου στο δημαρχείο και μετά το χάος.. Δεν μιλώ για τα χωριά γύρω, να μην κλάψω.. Οπότε και 10gb να μου δώσει, με αυτό το δίκτυο δεν ασχολούμαι μαζί της. Πήγα cosmote και ησύχασα. Βάζω μόνο πακέτο δεδομένων. Με 4g παντού και όπου δεν έχει 4g με 3g+ να μαστιγώνει.. Αγόρασα και 10 ευρώ στο viber και πλέον είμαι αποκλειστικά με viber out.
Κινητό: Samsung Galaxy A52s
Νίκος Χανδόλιας
-
02-10-16, 17:36 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #25
παλι δεν καταλαβατε
στην COSMOTE αν βαλεις 500ΜΒ εχουν ισχυ 30 μερες πριν ληξουν βαλεις αλλα 500ΜΒ τοτε εχεις 1000ΜΒ με ισχυ 30 μερες
ενω στην WIND F2G/Q βαλεις δεν βαλεις το ιδιο ειναι τα πρωτα τα χανεις....
-
02-10-16, 20:21 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #26
-
02-10-16, 22:42 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #27The world can change by your actions not by your opinions
-
02-10-16, 23:09 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #28
Εγώ πάλι έχω Q σε χωριό της Δυτικής Κρήτης κοντά στην Κίσσαμο όπου υπάρχει δίκτυο 4G και ούκ λίγες φορές τσάκωσα τις ταχύτητες να είναι γρηγορότερες απο το (κάποιες φορές ζορισμένο) αντίστοιχο δίκτυο της Κοσμοτέ (ίσως βέβαια και λόγω "φόρτου" όπως σίγουρα θα τρέξουν να πούν πολλοί). Όσο για Vodafone μην πώ γιατί θα γελάω μέχρι την πρωτοχρονιά του 2017 (που λέει ο λόγος). Το 4G Vodafone εδώ έχει μια αίσθηση σαν 3G, αυτό τα λέει όλα. Πάντως απο κάλυψη (δικτύου γενικότερα) στην ευρύτερη περιοχή μου αλλά και σε αρκετές περιοχές του Δήμου Χανίων έχει αρκετά ικανοποιητική κάλυψη (μάλιστα έχει τύχει να δώ σήμα έστω 2 γραμμές σε χωριά που Βόνταφον - Κοσμοτέ είναι κυριολεκτικά νεκρές!!!). Και εν τέλει είναι μια τόσο οικονομική καρτοκινητή (πακέτα με χρέωση ανα δευτερόλεπτο κλπ.) που ακόμα κι αν τύχει να βρεθώ σε μέρος που να έχω χαμηλό ή καθόλου σήμα ή να μην έχει π.χ. 4G δεν παραπονιέμαι καν, απλά σκέφτομαι οτι αφού τα 10 ευρώ πιάνουν τόπο και δεν "εξανεμίζονται" σε "σούπερ προσφορές του αέρα επειδή το σήμα είναι <<ουάου>>" πάλι καλά... Η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα (για εξωτερικό δεν ξέρω) έχει πάρει ένα στυλάκι του τύπου "ή θα έχεις σήμα 4G <<καμπάνα>> αλλά θα αναστενάζει η τσεπούλα" ή απλά "θα έχεις γενικά σήμα και θα μιλάς οικονομικά", πάντως και τα δύο να τα έχεις αποκλείεται.
-
03-10-16, 00:22 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #29
-
03-10-16, 00:59 Απάντηση: Cosmote: νέα πακέτα για συνδρομητές WHAT'S UP και COSMOKAPTA #30
Εγω εχω f2g εδω και τεσσερα χρονια.Μπορω να πω απο καλυψη ειναι σε καλο επιπεδο.Και οι αλλες σε ορισμενα χωρια δεν εχουν καλυψη η εχουν προβληματικη.Απο πακετα εχει τα καλλιτερα και 300λεπτα προς ολους εχει, με 5,04Ε.Για τωρα πιστευω πως ειναι η καλλιτερη.Να δουμε οταν δεν θα εχωμε τελη περιαγωγης τι θα κανουν?????
Παρόμοια Θέματα
-
Νέα υπηρεσία Nova On Demand για συνδρομητές Nova3play
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 71Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-16, 11:00 -
51 Υποτροφίες COSMOTE ύψους €770.000 για πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-16, 23:27 -
Διάθεση της υπηρεσίας COSMOTE My Internet για συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου, Business Mobile Cost Control και Καρτοκινητής
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-16, 18:43 -
Cosmote: 1 GB mobile internet για 7 ημέρες για τους συνδρομητές What's Up/Cosmoκάρτα για τις ημέρες του Πάσχα
Από flamelab στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-16, 02:05 -
OTE-COSMOTE ONE-ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ
Από MIKU στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-15, 01:00
Bookmarks