Υπαρχει λογαριασμος ΔΕΗ ανεξοφλητος στον προηγουμενο νοικιαρη στο καταστημα που θελω να ανοιξω.
Οταν παω στην ΔΕΗ να αλλαξω ονομα στον λογαριασμο τα χρεη περνανε σε εμενα?
Ποια ειναι η διαδικασια γνωριζει κανεις?
Εμφάνιση 1-12 από 12
-
04-10-16, 15:52 Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #1
-
04-10-16, 16:28 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #2
Δεν θα γίνει αλλαγή ονόματος αν δεν εξοφληθεί το χρέος..
Και αν γίνει διακοπή, ούτε επανασύνδεση δεν γίνεται..
ΤΟ χρέος επιβαρύνει τον προηγούμενο νοικάρη και στην ουσία το ίδιο το ακίνητο, αλλά όχι τον ιδιοκτήτη του ακινήτου..
π.χ.
Νοικιάζω σήμερα ένα διαμέρισμα, παίρνω το ρεύμα στο όνομα μου, δεν πληρώνω, σηκώνομαι πάω στην άλλη άκρη της Ελλάδας.
Ο επόμενος δεν θα μπορεί να πάρει ρεύμα στο όνομα του, η ΔΕΗ θα κυνηγάει εμένα για το χρέος και δεν θα μπορώ να ξανά πάρω ρεύμα στο όνομα μου γιατί θα χρωστάω.
Επίσης, ούτε το διαμέρισμα θα μπορεί να πάρει ρεύμα επειδή θα υπάρχει χρέος.
- - - Updated - - -
Σε αυτές τις περιπτώσεις την πατάει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, ο οποίος πληρώνει το χρέος για να μην του μείνει ξενοίκιαστο..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ubi : 05-10-16 στις 15:14.
SY2BYG
-
04-10-16, 16:32 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #3
Πρόσφατα ασχολήθηκα με το θέμα.
Είναι ακριβώς όπως στα είπε ο αποπάνω.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
04-10-16, 18:05 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #4
Μια χαρά παίρνει ρεύμα ο νέος ένοικος. Ο προηγούμενος ένοικος είχε χρδος αρκετά μεγάλο και έγινε διακοπή. Ε εγώ που είμαι ο νέος ένοικος μια χαρά πήρα.
-
04-10-16, 21:50 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #5
Οποτε τελικα μου δινουν ρευμα ή οχι? Γιατι με μπερδεψε η απαντηση σου σε σχεση με τις υπολοιπες στο θρεντ.
- - - Updated - - -
Εαν το παρεις στο ονομα σου με ΑΦΜ δεν μπορει να στο περασει στην εφορια το χρεος η ΔΕΗ?
Ετσι ακουσα οτι γινεται πλεον και οχι οπως το λες. Δεν το εχω διασταυρωσει με καποιον στην ΔΕΗ μονο τηλεφωνικες πληροφοριες.
-
04-10-16, 22:59 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #6
-
05-10-16, 00:09 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #7
Στην περίπτωση που ο προηγούμενος ένοικος είναι άφαντος η διακοπή γίνεται με υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη.
Αυτό έκανε και ο ιδιοκτήτης εδώ που μένω..εγώ πήρα ρεύμα στο όνομα μου και με την κατάθεση εννοείται του συμβολαίου ενοικίασης και πλέον η ΔΕΗ θα κυνηγήσει αυτόν που χρωστάει.
-
05-10-16, 15:07 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #8
-
05-10-16, 15:15 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #9
Ωραία.
Οπότε λάθος τα ήξερα και εγώ.SY2BYG
-
05-10-16, 15:26 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #10
-
05-10-16, 15:34 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #11
Το παν είναι τι θα σου πεί ο υπάλληλος στην ΔΕΗ, κάποιες φορές δεν υπάρχει η απαραίτητη ενημέρωση και δεν γνωρίζουν κάποιες διαδικασίες.
-
10-10-16, 12:03 Απάντηση: Λογαριασμος ΔΕΗ απο προηγουμενο νοικαρη #12
Παρόμοια Θέματα
-
Γιατί δεν εκδίδεται λογαριασμός της ΔΕΗ;
Από alex99 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-16, 23:48 -
χρήση ρουτερ από προηγούμενο παροχο.
Από tasos33h στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-16, 00:42 -
ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΕΗ
Από slim στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-16, 00:53 -
θεματα με νοικαρη
Από gregluffy στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-16, 20:47 -
Υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS για την έκδοση νέου λογαριασμού από τη ΔΕΗ
Από DSLaManiaC στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-15, 00:12
Bookmarks