Σελ. 790 από 2295 ΠρώτηΠρώτη ... 770780785788789790791792795800810 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 11.836-11.850 από 34413
 1. #11836
  Γιώργο, Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι καχύποπτος και εγώ είμαι καχύποπτος.. μετά το ΘΩΝ ας θυμηθούμε τι μας λέγανε για το γήπεδο Μπάντμιγκτον στο Γουδή

  Στη δεξιά πλευρά της λεωφόρου Κατεχάκη, έχουν κατασκευαστεί οι κλειστές ολυμπιακές εγκαταστάσεις του μπάντμιντον, που καταλαμβάνουν έκταση 8,2 στρεμμάτων και ύψους 16 μέτρων. Διαθέτει 2.000 σταθερές θέσεις, οι οποίες μπορεί να διπλασιαστούν με προσωρινές λύσεις. Το γήπεδο είχε «βαφτιστεί» προσωρινό και έπρεπε να κατεδαφιστεί έξι μήνες μετά τη λήξη των Αγώνων, τελικά όμως μονιμοποιήθηκε και δημοπρατήθηκε με διεθνή διαγωνισμό για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις αθλητισμού και πολιτισμού. Επιτρέπεται επίσης να κατασκευαστούν χώροι εστίασης, καθώς και υπαίθριες εγκαταστάσεις για διάφορες εκδηλώσεις.
  Επίσης αν σε ενδιαφέρει και δεν ξέρεις γουγλάρεις πρώτα,

  Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού
  Πάρκο Αντώνης Τρίτσης
  Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή

  λαστ μίνιτ απντειτ:

  Για να μη λέτε ότι η αριστερά κάνει χαιτζακ το θέμα ή λέει τα δικά της, ορίστε από την ναυαρχίδα της δεξιάς την καθημερινή ;p

  Διέξοδο χωρίς Βωβό δίνει το ΣτΕ στον ΠAO

  Spoiler:
  Tου Γιωργου Λιαλιου

  Η κατασκευή του γηπέδου και τα σχέδια της διπλής ανάπλασης δεν παρεμποδίζονται από την αναστολή των οικοδομικών εργασιών στο εμπορικό κέντρο της εταιρείας «Μπάμπης Βωβός Α. Ε.» στον Βοτανικό. Αυτό τονίζει στο σκεπτικό της απόφασής του το Tμήμα Aναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, εκτιμώντας ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη -ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Δήμος Αθηναίων- μπορούν να προχωρήσουν στην έκδοση των απαραίτητων οικοδομικών αδειών. Το ΣτΕ αποφεύγει να κρίνει τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου για τη διπλή ανάπλαση, άρα και το μέλλον του γηπέδου, θέμα που θα κριθεί τον Μάρτιο. Τα επιχειρήματα της απόφασης είναι τα εξής:

  1. Απορρίπτει το επιχείρημα της ΠΑΕ ότι η αναστολή των οικοδομικών εργασιών στο ΟΤ 45 (για την ανέγερση του εμπορικού κέντρου της «Μπάμπης Βωβός Α. Ε.») θα έχει ως αποτέλεσμα τη ματαίωση της μετεγκατάστασης του Παναθηναϊκού. «Αντιθέτως, η αναστολή εκτελέσεως των προσβαλλομένων πράξεων ουδόλως εμποδίζει την πρόοδο της διαδικασίας για την έκδοση των αναγκαίων διοικητικών πράξεων που ο νόμος προβλέπει για τη δημιουργία υπερτοπικού πόλου».

  Με το επιχείρημα αυτό το ΣτΕ ξεκαθαρίζει ότι ο δρόμος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Δήμο Αθηναίων είναι ανοιχτός, προκειμένου να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση οικοδομικής άδειας. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ έχει επανειλημμένως επιπλήξει την ΠΑΕ ότι δεν έχει προχωρήσει στην κατάθεση του σχετικού φακέλου στο υπουργείο, παρά την ετοιμότητα την οποία δημοσίως δηλώνει.

  2. Απορρίπτει τον ισχυρισμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι η αναστολή των εργασιών στο εμπορικό κέντρο Βωβού συνεπάγεται την αναστολή εκτέλεσης του νόμου για τη διπλή ανάπλαση. Oπως αναφέρει, ο νόμος 3481/06 «επιτρέπει, αλλά δεν επιβάλλει την οικοδόμηση του ΟΤ 45».

  3. Εκτιμά ότι αν επιτραπεί η ανέγερση κτιρίου 69.100 τ. μ. της εταιρείας «Μπάμπης Βωβός Α. Ε.» θα δημιουργηθούν τετελεσμένα.

  4. Απορρίπτει το επιχείρημα του Δήμου Αθηναίων ότι η εταιρεία «Μπάμπης Βωβός Α. Ε.» θα ανακαλέσει την παραχώρηση της γης για τη δημιουργία του γηπέδου. Oπως σημειώνει, η εταιρεία δεν έχει τέτοιο δικαίωμα πριν κριθεί η κύρια προσφυγή (δικάσιμος έχει οριστεί στις αρχές Μαρτίου) και σε αντίθετη περίπτωση θα είναι παράνομη!

  5. Καταλήγει ότι «δεν προκύπτουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος που να υπαγορεύουν την επείγουσα εφαρμογή των οριζομένων στον ν. 3481/2006».

  Οι πρώτες αντιδράσεις από την απόφαση ήταν αρκετά διφορούμενες. «Το ΣτΕ δεν παίρνει ακόμη θέση για τη συνταγματικότητα του νόμου για τη διπλή ανάπλαση, θέμα που θα κρίνει την τύχη του γηπέδου», εκτιμούν έμπειροι νομικοί. «Η απόφαση δεν μας δίνει πειστικά επιχειρήματα γιατί η διπλή ανάπλαση και η κατασκευή του εμπορικού κέντρου δεν είναι αλληλένδετα», δηλώνει στην «Κ» ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Σταύρος Καραγεωργίου. «Oλες οι αναγκαίες πράξεις (σ. σ. για την έκδοση οικοδομικής άδειας) βασίζονται σε ένα master plan, που με τη σειρά του βασίζεται στο σύνολο του νόμου. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να εφαρμόσει το νόμο κατά το ήμισυ. Ωστόσο, το ΣτΕ μας υποδεικνύει μια πιθανή διέξοδο: λέει ότι οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος δεν αποδεικνύονται επαρκώς. Επομένως, αν αιτιολογηθούν καλύτερα, θα αλλάξει και η στάση του δικαστηρίου». Υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠΕΧΩΔΕ, πάντως, σχολίαζαν χθες στην «Κ» ότι πλέον δεν απαιτείται άλλη κρατική παρέμβαση. «Είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη αν τώρα δεν υποβάλουν φάκελο για την έκδοση οικοδομικής άδειας», ανέφεραν.
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elGato : 21-01-09 στις 00:04.

 2. #11837
  Το avatar του μέλους mach
  mach Guest
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από wi fi thief Εμφάνιση μηνυμάτων
  ρε mach, ολα αυτα μπορει οντως να ισχυουνε 95% αλλα το "σταθεροτητα στις αποψεις χωρις να υπολογιζεται το πολιτικο κοστος" (που ολοι ΔΗΘΕΝ απαιτουμε απο τους πολιτικους) δεν σου περναει απο το μυαλο ουτε σαν ελαχιστη πιθανοτητα? ενα 5% δεν της δινεις δλδ?

  δεν αξιζει καν να το σκεφτεις και να το αναφερεις? τοση κακοπιστια πια?
  Καλά έκανε ο Τσίπρας και κυνήγησε το θέμα. Δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος, ίσως κατάφερε να μπλοκάρει μερικούς αετονύχηδες.
  Αλλά αμφιβάλλω 100% για τα αγνά κίνητρά του, όσο αντιφατικό και αν φαίνεται αυτό.
  Δεν είναι batman ο άνθρωπος, ένας αναξιόπιστος φαφλατάς είναι (όταν μιλάς για κορμοράνους δίπλα στο Αιγάλεω, είσαι αναξιόπιστος και μπουρδολόγος).

  Εγώ κοιτάω το ζήτημα όσο πιο απλά γίνεται. Έχω άποψη και δεν έχω συμφέροντα.
  Επίπλέον, να είσαι βέβαιος ότι δεν καίγομαι κιόλας να δω τον Μάντζιο να ζωγραφίζει στο χορτάρι του Βοτανικού.

  Έχω δει την περιοχή και η γνώμη μου είναι ότι η ανάπλαση μόνο καλό θα κάνει. Χειρότερα δε παίζει να γίνει.
  Σαν σκεπτόμενος πολίτης λοιπόν (και όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟ), φρονώ ότι ένα μικρό μέρος των φόρων που πληρώνω θα πρέπει να ξοδευτεί για τη βελτίωση της συγκεκριμένης περιοχής. Από το να πάνε τα λεφτάκια μας στο αυθαίρετο του πατριώτη σου Σουφλιά ή στις τσέπες της Μπήλιως Τσουκαλά... σίγουρα θα είναι καλύτερα.

 3. #11838
  Εγγραφή
  17-08-2006
  Περιοχή
  Amsterdam
  Ηλικία
  54
  Μηνύματα
  7.523
  Downloads
  26
  Uploads
  0
  Άρθρα
  1
  Ταχύτητα
  100/100Mbps
  ISP
  KPN
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mach Εμφάνιση μηνυμάτων
  Καλά έκανε ο Τσίπρας και κυνήγησε το θέμα. Δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος, ίσως κατάφερε να μπλοκάρει μερικούς αετονύχηδες.
  Αλλά αμφιβάλλω 100% για τα αγνά κίνητρά του, όσο αντιφατικό και αν φαίνεται αυτό.
  Δεν είναι batman ο άνθρωπος, ένας αναξιόπιστος φαφλατάς είναι (όταν μιλάς για κορμοράνους δίπλα στο Αιγάλεω, είσαι αναξιόπιστος και μπουρδολόγος).

  Εγώ κοιτάω το ζήτημα όσο πιο απλά γίνεται. Έχω άποψη και δεν έχω συμφέροντα.
  Επίπλέον, να είσαι βέβαιος ότι δεν καίγομαι κιόλας να δω τον Μάντζιο να ζωγραφίζει στο χορτάρι του Βοτανικού.

  Έχω δει την περιοχή και η γνώμη μου είναι ότι η ανάπλαση μόνο καλό θα κάνει. Χειρότερα δε παίζει να γίνει.
  Σαν σκεπτόμενος πολίτης λοιπόν (και όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟ), φρονώ ότι ένα μικρό μέρος των φόρων που πληρώνω θα πρέπει να ξοδευτεί για τη βελτίωση της συγκεκριμένης περιοχής. Από το να πάνε τα λεφτάκια μας στο αυθαίρετο του πατριώτη σου Σουφλιά ή στις τσέπες της Μπήλιως Τσουκαλά... σίγουρα θα είναι καλύτερα.
  διαφωνω!!! (ο σουφλιας ειναι σαρακατσανος κι εγω βλαχος)

  τα αλλα τα λες καλα αυτη τη φορα


  Spoiler:
  Ικανοποιημένος με την απόφαση του ΣτΕ αλλά και το σκεπτικό του στο θέμα των εργασιών του Βοτανικού εμφανίστηκε ο Χάρης Κωνσταντάτος. Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, o υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα του περιβάλλοντος- οικολογίας άφησε αιχμές κατά του Παναθηναϊκού και Δήμου Αθηναίων γιατί δεν προχωρούν τις ενέργειες για την κατασκευή του νέου γηπέδου: «Άπό τη στιγμή που με τον πιο αυθεντικό τρόπο αποδεικνύεται ότι δεν συνδέονται τα δύο πρότζεκτ (σ.σ. η κατασκευή του γηπέδου με το εμπορικό κέντρο του Βωβού), μου λέτε γιατί επιμένουν», τόνισε και πρόεθεσε πως καμιά στοχοποίηση του κόμματός του δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κωνσταντάτου για:

  - τις σημερινές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» και το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ:

  «Μείναμε ικανοποιημένοι περισσότερο από το σκεπτικό σε σχέση με την ίδια την απόφαση. Γιατί το σκεπτικό δικαιώνει απολύτως όλους όσοι έλεγαν ότι δεν συνδέεται καθόλου –σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία- η κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ με το εμπορικό κέντρο του κου. Βωβού. Και το ΣτΕ έκανε ακριβώς αυτή την ερμηνεία. Λένε πως δεν σχετίζεται το γήπεδο με το εμπορικό κέντρο. Λένε πως δεν εμποδίζει η αναστολή των εργασιών για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου την έναρξη για την έκδοση οικοδομικών αδειών και κατασκευής του γηπέδου. Σε τελική ανάλυση, δεν θεωρεί δημόσιο συμφέρον το εμπορικό κέντρο. Αντίθετα, θεωρεί ότι είναι προς το δημόσιο συμφέρον η διπλή ανάπλαση και το γήπεδο που περιλαμβάνεται σε αυτή. Και καλεί τους εμπλεκόμενους να προχωρήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Νομίζω ότι επιβεβαιώνει απολύτως όλους εμάς, που λέγαμε ότι θα σβήσει τα …σύννεφα που είχαν αφήσει πολλοί παράγοντες: ο Δήμος Αθηναίων και κάποιοι μεγαλομέτοχοι του ΠΑΟ, πως τα δύο πρότζεκτ είναι αλληλένδετα. Δεν είναι, τουλάχιστον σε ό,τι προβλέπει η νομοθεσία που γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν υπάρχουν συμφωνίες κάτω απ το τραπέζι.

  Εμείς δεν έχουμε άλλη εξήγηση να δώσουμε. Απ την στιγμή που με τον πιο αυθεντικό τρόπο το ΣτΕ λέει ότι τα δύο πρότζεκτ δεν γνωρίζουμε, μπορείτε εσείς να μου εξηγήσετε γιατί επιμένει ο Δήμος και η πλειοψηφία της ΠΑΕ ΠΑΟ να συνεχίζει να συμπαραστέκεται σήμερα στον κ.Μπάμπη Βωβό. Γιατί επιμένουν; Αφού τους δίνουμε όλα τα εργαλεία οι νομομαθείς αυτής της χώρας, τα αρμόδια δικαστικά όργανα αλλά και το υπουργείο… Το υπουργείο λέει: «γιατί καθυστερείτε να μου φέρετε τις μελέτες για να αδειοδοτήσω το γήπεδο αύριο». Άρα λέω κάτι πρέπει να υπάρχει από πίσω. Και αυτοί οφείλουν να μας απαντήσουν. Ο δήμος και κάποιοι απ την ΠΑΕ, προς τι η σύνδεση.

  - την ανάκληση της πρόσκλησης προς τον Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση του βιβλίου με τα 100 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟ:

  «Το σίγουρο είναι πως πρέπει να τον έχει στενοχωρήσει γιατί είναι Παναθηναϊκός και πήγαινε γήπεδο πολύ πριν πάνε κάποιοι απ τους νέους φίλους της ομάδας. Δεν έχει σημασία αυτό. Μας στεναχωράει γιατί μία ΠΑΕ, μία ανώνυμη εταιρεία που είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου και πρέπει εάν θέλετε να διαπαιδαγωγεί και τους οπαδούς της ομάδας με έναν φίλαθλο τρόπο, μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

  Μας στεναχωράει που βάλλει ευθέως ενάντια σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μίας ΠΑΕ. Εμείς λέμε ότι υπερασπιζόμαστε τα δημόσια αγαθά και είμαστε μαζί με την ΠΑΕ σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν είμαστε με τους εργολάβους και τους μεσίτες τους που πάνε να φάνε τα τελευταία κομμάτια της ελεύθερης γης του Ελαιώνα για την κερδοσκοπία. Ελπίζουμε και κάνουμε έκκληση στους οπαδούς αλλά και σε όποιες δυνάμεις υπάρχουν μέσα στον ΠΑΟ να αλλάξουν ρότα. Αν μη τι άλλο με την απόφαση του ΣτΕ επιβεβαιωνόμαστε όταν εδώ και μήνες λέγαμε: «προσέχετε γιατί το πρότζεκτ δεν το βάζετε σε καλό δρόμο. Προσέχετε γιατί θα βρείτε μπροστά σας εμπόδια ανυπέρβλητα. Καλούσαμε ρητά να μην συνδέσουν την τύχη του γηπέδου με τα συμφέροντα ενός συγκεκριμένου εργολάβου. Αυτό, πλέον, είναι δική τους επιλογή. Εμείς τους καλούμε να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να αναζητήσουν μαζί με τον δήμο τους νόμιμους τρόπους, που τους υποδεικνύει και το ΣτΕ και το υπουργείο Περιβάλλοντος για να προχωρήσει το πρότζεκτ».

  - εάν η κίνηση των 131 θα σταματήσει εφόσον και μετά τις 6 Μαρτίου το ΣτΕ διαχωρίσει το εμπορικό κέντρο με το γήπεδο:

  «Εμείς απ την αρχή βάζαμε δύο προδιαγραφές. Πρώτον, τη μην επιβάρυνση του περιβάλλοντος, την ποιότητα ζωής και επίσης η σύμβαση να μην είναι δυσβάσταχτη για το δήμο. Νομίζω, τώρα πως το πρότζεκτ θα μπει σε νέα βάση. Και με δεδομένη τη βούληση πολλών απ την διοίκηση του ΠΑΟ να προχωρήσει το έργο και η ΠΑΕ να αναλάβει το κόστος της, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η σύμβαση εκ των πραγμάτων θα συζητηθεί ξανά. Το ζήτημα είναι πως η άδεια να βγει τώρα. Το οικονομικό σκέλος πρέπει να το δει ο δήμος, ούτως ώστε να μην επιβαρύνει δυσβάσταχτα τον Αθηναίο πολίτη. Το πρόβλημα ήταν η περιβαλλοντολογική επιβάρυνση απ το εμπορικό κέντρο. Αυτό το ζήτημα –καταρχήν - λύθηκε. Αυτό το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παράγοντες που εμπλέκονται» .
  http://www.sport-fm.gr/article/161745

  κι εδω λεει πολλα με τα οποια συμφωνω και δεν ειμαι ουτε συριζας ουτε δεξιος ουτε τιποτα, ειμαι πολιτης και μονο μια φορα στα 22 μου εγινα ψηφοφορος (και δεν την ξαναπαταω)
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wi fi thief : 21-01-09 στις 01:33.
  Intel 2500k @ 4.4GHz w Arctic Freezer i30 | AsRock Z77 Extreme 4 | 2x4GB Crucial Ballistix DDR3 @1600 RAM | EVGA GTX 970 SC | OCZ Vertex2 60GB SSD | San Disc SATA3 128GB SSD | WD Caviar Black 500GB HDD | Fortron Raider 750W | Asus Xonar DX | Tt Element T | Acer 24" LED 120Hz 3D Vision Monitor | CM Storm Quickfire Ultimate Cherry MX Brown KB | Logitech G502 Mouse

 4. #11839
  Το avatar του μέλους Gordito
  Gordito Guest
  Η ανακοινωση Πατερα ηταν η πιο @ρχιδατη που εχει βγαλει ο Παναθηναικος τα τελευταια χρονια.

  Με 4-5 γραμμες, απαντησε οπως θα απαντουσε ο καθενας στον Κοκκαλη.

 5. #11840
  Εγγραφή
  20-05-2007
  Μηνύματα
  1.904
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  ISP
  Forthnet
  Σύμφωνα με το gazzetta.gr ο Νιλμάρ πλέον είναι εφικτός στόχος...
  Spoiler:
  Στο χέρι του ο Νιλμάρ!

  Το μεγάλο... μπαμ για την απόκτηση επιθετικού εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gazzetta.gr η απάντηση της Ιντερνασιονάλ στην πρόταση 7 εκ. ευρώ για το 50% του Νιλμάρ ήταν «ο παίκτης πωλείται αλλά ολόκληρος» με διακανονισμό στα μέτρα των «πρασίνων». Αυτός περιλαμβάνει το ποσό των 5 εκ. ευρώ άμεσα και άλλα 5εκ. ευρώ σε ισόποσες ετήσιες δόσεις του 1εκ.!


  Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ο Νιλμάρ είναι ο νούμερο ένα στόχος του Παναθηναϊκού για την απόκτηση επιθετικού. Οι «πράσινοι» την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσαν πρόταση στην Ιντερνασιονάλ για το 50% του Βραζιλιάνου άσου έναντι 7εκ. ευρώ.

  Η απάντηση έφτασε στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας το απόγευμα της Τρίτης και αν και δεν έλεγε το πολυπόθητο «ναι» άφηνε τα πάντα σε «πράσινα» χέρια. 5 εκ. ευρώ άμεσα και ακόμα 5 εκ. σε ισόποσες ετήσιες δόσεις του 1εκ. είναι οι απαιτήσεις της «Ίντερ». Σύνολο 10 εκ. ευρώ αλλά με έναν διακανονισμό στα μέτρα του «τριφυλλιού».

  «Θα τρίβετε τα χέρια σας»

  Άλλωστε, δεν μιλάμε για έναν παίκτη της σειράς αλλά για ένα από τα μεγάλα «κανόνια» του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος που αν ο Παναθηναϊκός θέλει μπορεί να το κάνει δικό του. Η πρόθεση για να γίνει κίνηση που θα... βουλιάξει το αεροδρόμιο είχε διατυπωθεί και από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως αν βρεθεί κάτι καλό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

  http://www.gazzetta.gr/content/view/22586/2/


  Αν αρχίσουν τις τσιγκουνιές και τις δικαιολογίες πάλι, είναι για κλάματα οι πολυμετοχικοί.
  Δείτε για τι παίχτη μιλάμε...

 6. #11841
  Το avatar του μέλους Gordito
  Gordito Guest
  Δειτε ρε μαγκες τι κουτοχορτο ταιζουν τους οπαδους του Θρηνου τα φερεφωνα οι δημοσιογραφοι:

  Ευγενία Κουντούρη: Επρεπε να το κάνει ο Κόκκαλης

  Η προσωπική χθεσινή ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη σχετικά με την αντιμετώπιση των παικτών του Ολυμπιακού σε αρκετά παιχνίδια φέτος ήταν ουσιαστικά μία «απαίτηση» αρκετών μέσα και γύρω από την ομάδα. Εδώ και αρκετό καιρό και συγκεκριμένα από το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, πολλοί ζητούσαν από τον πρόεδρο της ομάδας να βγει μπροστά και να μιλήσει για τα αντιαθλητικά χτυπήματα και γενικά τον σκληρό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

  Ο Κόκκαλης λοιπόν προειδοποίησε χθες πως δεν πρόκειται να αφήσει απροστάτευτη την ομάδα του και ζήτησε την εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές. Σπάνια ο Κόκκαλης προβαίνει σε προσωπικές ανακοινώσεις. Συνήθως η ανακοινώσεις έχουν την υπογραφή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το ότι επέλεξε να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο αποδεικνύει το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το θέμα και το πόσο ενοχλημένος είναι από την ανοχή που δείχνουν αρκετοί διαιτητές σε σκληρά μαρκαρίσματα εναντίον παικτών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο πως αισθάνονται τυχεροί που εως τώρα δεν έχει προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός και είναι δεδομένο πως έχουν παράπονα από την συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων τους ποδοσφαιριστών.

  Στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε παρακολουθήσει αρκετά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα εναντίον των πρωταθλητών και τα περισσότερα από αυτά έχουν μείνει ατιμώρητα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως τουλάχιστον το εντοπίζει ο πρόεδρος της ομάδας στην ανακοίνωση του, είναι πως πολλοί διαιτητές θέλουν να αποποιηθούν τον ρόλο του «φιλο-Ολυμπιακού» και για να το πετύχουν αυτό, φτάνουν στο άλλο άκρο. Δεν χρειάζεται όμως να φτάσουμε σε κάποιο σοβαρό τραυματισμό παίκτη για να καταλάβουν οι διαιτητές πως πρέπει να εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Επιδεικνύοντας ανοχή δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το αν βάζουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητών και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό απ' όλους. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε λοιπόν αυτό που έπρεπε για να προστατέψει την περιουσία της ομάδας του. Ας κάνει όμως αυτό που πρέπει και για την ενίσχυση της..
  Στη συγκεκριμενη 'δημοσιογραφο' δε, εχω αποστειλει πολλες φορες ευγενικοτατα email, διαφωνοντας με τα κειμενα της αλλα ουδεποτε μπηκε στον κοπο να απαντησει!!!

  Εδω εχω στειλει σε πολυ γνωστοτερους και εχουν μπει στον κοπο να απαντησουν και η Κα Κουντουρη δεν καταδεχεται.

  Αλλα τι να περιμενει κανεις απο δημοσιογραφους-υπαλληλους;

 7. #11842
  Εγγραφή
  30-03-2007
  Ηλικία
  41
  Μηνύματα
  2.081
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  50000/10000
  ISP
  Wind
  DSLAM
  Wind - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  Router
  ΖΤΕ
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων
  Αλλα τι να περιμενει κανεις απο δημοσιογραφους-υπαλληλους;
  Μόνος σου απάντησες στον εαυτό σου (αν και δεν είπε και κάτι τρομερό η τύπισσα).
  Εγώ πάντως δεν θα έμπαινα στον κόπο να πιάσω κουβέντα με τον Γκόντζο ή τον Νικολογιάννη.
  Και καταντήσαμε άνθρωποι δίχως ανθρωπιά...

 8. #11843
  Εγγραφή
  20-05-2007
  Μηνύματα
  1.904
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  ISP
  Forthnet
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων
  Δειτε ρε μαγκες τι κουτοχορτο ταιζουν τους οπαδους του Θρηνου τα φερεφωνα οι δημοσιογραφοι:

  Ευγενία Κουντούρη: Επρεπε να το κάνει ο Κόκκαλης  Στη συγκεκριμενη 'δημοσιογραφο' δε, εχω αποστειλει πολλες φορες ευγενικοτατα email, διαφωνοντας με τα κειμενα της αλλα ουδεποτε μπηκε στον κοπο να απαντησει!!!

  Εδω εχω στειλει σε πολυ γνωστοτερους και εχουν μπει στον κοπο να απαντησουν και η Κα Κουντουρη δεν καταδεχεται.

  Αλλα τι να περιμενει κανεις απο δημοσιογραφους-υπαλληλους;
  Καλά, η συγκεκριμένη είναι για τα μπάζα... μετά από το ματς στις Σερρες ανέβασε ενα άρθρο με επικεφαλίδα
  "τωρα δεν υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος;"

  Επίσης γραφικότατος είναι και ο Νικολακόπουλος...
  Εδω έφτασε στο σημείο να λεει οτι είχαν εχθρική διαιτησία στη Λάρισα, γι αυτό δεν πήραν το διπλο...

  http://www.sport-fm.gr/article/161530
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος albatross : 21-01-09 στις 03:41.

 9. #11844
  Εγγραφή
  17-01-2008
  Ηλικία
  57
  Μηνύματα
  26
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  ADSL2+ HOL Shared
  Ταχύτητα
  6144/1024
  ISP
  HOL
  DSLAM
  HOL - ΛΟΥΤΡΑΚΙ
  Router
  netFaster
  Πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω μερικά απλά πράγματα .Πάει ο Βωβός και αγοράζει μια έκταση στον Βοτανικό .Ηταν αυτή η έκταση εκτός σχεδίου πόλεως ;Ηταν χαρακτηρισμένη ως περιοχή πρασίνου και αυτός σαν μα…κας είπε «εγώ θα την αγοράσω και θα την κάνω ότι γουστάρω»;
  Εκ των υστέρων αποφασίζει ο Βωβός να γίνει εμπορικό κέντρο .Πώς το ΣτΕ αποδέχεται την ένσταση κάποιων τύπων που λένε «όχι να μην γίνει εμπορικό κέντρο ,να γίνει πάρκο»
  Μπορεί να πάει ο καθένας στην περιουσία του άλλου και να λέει «εγώ θέλω να την κάνω πάρκο» ;Όπα ρε μεγάλε ποιος είσαι ρε;
  Δηλαδή εάν ήθελε να το κάνει πολυκατοικίες δεν θα υπήρχε πρόβλημα;
  Το χωροταξικό σχεδιασμό ποιος τον καθορίζει;
  Ποιος αποφασίζει τι θα γίνει και πού θα γίνει .Το ΣτΕ ή κάποιοι περίεργοι τύποι που μπερδεύουν τις χριστουγεννιάτικες γαλοπούλες με κορμοράνους και γιατί το θυμόνται τώρα και θέλουν να μας πείσουν ότι έχουν και “αγνά” κίνητρα.
  Πολύ δούλεμα πέφτει ρε γαμώτο και μετά έχεις και διάφορους να βγάζουν και ανακοινώσεις περί δικαιοσύνης και δικαίωσης……

 10. #11845
  Το avatar του μέλους Linus
  Linus Guest
  Πάντως όπου γυρίσεις την τηλεόραση βλέπεις όλους να συμφωνούνε ότι ο γήπεδο πρέπει να γίνει...

  Δεν νομίζω ότι 100κάτι βαλτοί και μερικά θαλλασοπούλια θα το σταματήσουν..

 11. #11846
  Εγγραφή
  08-03-2006
  Περιοχή
  Λυκόβρυση
  Ηλικία
  43
  Μηνύματα
  1.171
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49.999 / 4.999
  ISP
  Forthnet
  1) ΑΝ αληθεύει η πρόταση για νιλμάρ, με τα 5 μπροστά και 5 σε 5 χρόνια, είναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τέτοιο παιχτη στην ελλάδα!
  2) καλή η απάντηση του πατέρα στον κρόκους, αλλά μήπως θα έπρεπε να προσπαθήσει να αποτρέψει τους επερχόμενους νέους διατητικούς βιασμούς κιόλας??
  3) το χειρότερο όλων στην κίνηση των 130, δεν ήταν η προσφυγή αυτή....
  Είναι τα ψέμματα που λένε......
  Βλέπετε, οι ίδιοι προσέφυγαν 6 μήνες πριν στο ΣτΕ για να μη γίνει το ΓΗΠΕΔΟ (που υποτίθεται ότι τώρα το θέλουν), και οι ίδιοι δήλωσαν χθες, ότι θα ξαναπροσφύγουν στο ΣτΕ μόλις τελειώσει αυτή η προσφυγή, επειδή ο δήμος δεν θέλουν να βάλει ευρώ....
  Με άλλα λόγια, και άσχετα με τις μπούρδες περί κορμοράνων, προσπαθούν να μη γίνει το γήπεδο.......
  Πίστευε και μη ερεύνα....
  Ψήφιζε και μη ερεύνα....

 12. #11847
  Εγγραφή
  17-01-2004
  Περιοχή
  L. A.
  Ηλικία
  55
  Μηνύματα
  4.516
  Downloads
  27
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49.996/4.981
  ISP
  Forthnet
  DSLAM
  Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
  Router
  ZTE h168n
  SNR / Attn
  10(dB) / 8(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Spanos Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ανάκληση της πρόσκλησης Τσίπρα από την ΠΑΕ Παναθηναικός
  ΤΕΡΑΣΤΙΟ φάουλ!!! Αντίδραση ερασιτεχνών και όχι σοβαρής διοίκησης. Αν κινδυνεύει ο Τσίπρας ας αποφασίσει μόνος του αν θα πάει ή όχι. Μια ζέστη και μια κρύο, με την πολύ σοβαρή και ουσιαστική απάντηση στον Κόκκαλη.
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από elGato Εμφάνιση μηνυμάτων
  Επίσης αν σε ενδιαφέρει και δεν ξέρεις γουγλάρεις πρώτα,
  Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνω στο Google για πράγματα που τα ζω και τα βλέπω καθημερινά.

  ........Auto merged post: giwrgosth πρόσθεσε 2 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........

  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Linus Εμφάνιση μηνυμάτων
  Πάντως όπου γυρίσεις την τηλεόραση βλέπεις όλους να συμφωνούνε ότι ο γήπεδο πρέπει να γίνει...
  Στημένα ρεπορτάζ βλέπεις, αλλά πέρα από αυτό ναι, ο κόσμος θέλει να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό και γενικά να αναβαθμιστεί η περιοχή.
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giwrgosth : 21-01-09 στις 10:24. Αιτία: auto merged post
  Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

 13. #11848
  Το avatar του μέλους Linus
  Linus Guest
  Στημένα ρεπορτάζ βλέπεις, αλλά πέρα από αυτό ναι, ο κόσμος θέλει να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό και γενικά να αναβαθμιστεί η περιοχή
  Δεν βλέπω τον λόγο γιατι να ειναι στημενα, οι περισσοτεροι για την αναβαθμιση της περιοχης μιλανε οπως ακριβως κι εσυ, δεν λενε κατι εξωπραγματικο


  http://www.sport24.gr/html/ent/184/ent.271184.asp

  Τι έγινε ρε παιδιά??
  Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Linus : 21-01-09 στις 14:35.

 14. #11849
  Εγγραφή
  17-01-2004
  Περιοχή
  L. A.
  Ηλικία
  55
  Μηνύματα
  4.516
  Downloads
  27
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49.996/4.981
  ISP
  Forthnet
  DSLAM
  Forthnet - Δ. ΜΕΓΑΡΟ
  Router
  ZTE h168n
  SNR / Attn
  10(dB) / 8(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Linus Εμφάνιση μηνυμάτων
  Δεν βλέπω τον λόγο γιατι να ειναι στημενα, οι περισσοτεροι για την αναβαθμιση της περιοχης μιλανε οπως ακριβως κι εσυ, δεν λενε κατι εξωπραγματικο
  Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κάτι αντικειμενικό στην τηλεόραση, σου το λέω σαν εργαζόμενος σε αυτή. Πάει κάποιος δημοσιογράφος, ρωτά κάτι 20 ανθρώπους και στο μοντάζ θα μπουν σε αυτό που θα βγει στον αέρα μόνο αυτοί που συμφωνούν με αυτό που θέλει να περάσει ο ιδιοκτήτης του καναλιού. Θα μπει και κάποιος που έχει και κάποιες επιφυλάξεις για ξεκάρφωμα Τόσο απλό είναι, άσχετα αν το αποτέλεσμα θα είναι σωστό ή λάθος.
  Για τον Τζιόλη γιατί να μας κάνει εντύπωση? Μπάλα ξέρει, δεν είναι άσχετος με το τόπι. Και τον Γκέκα για γίδι τον είχαμε και στη Γερμανία έβαλε γκολ με το τσουβάλι.
  Οία η Ηώ, ω Υιέ αεί Ει

 15. #11850
  Εγγραφή
  08-03-2006
  Περιοχή
  Λυκόβρυση
  Ηλικία
  43
  Μηνύματα
  1.171
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  49.999 / 4.999
  ISP
  Forthnet
  ωχ ωχ....
  θα αρχίσουμε να αναπολούμε και το αρχιπαλτό τώρα, ειμαι σίγουρος..........
  Πίστευε και μη ερεύνα....
  Ψήφιζε και μη ερεύνα....

Σελ. 790 από 2295 ΠρώτηΠρώτη ... 770780785788789790791792795800810 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας