Σελ. 95 από 235 ΠρώτηΠρώτη ... 7585909394959697100105115 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.411-1.425 από 3514
    Περιοχή
    Κυψέλη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Forthnet
    Router
    Speedtouch 780(i)WL
    SNR / Attn
    11(dB) / 33(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από magnan Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια, απο που βλεπω τα attenuations etc στατιστικα?
    πως θα βαλω πορτα στο μουλαρι? ( δεν ξερω καθολου)

επισης συνεχιζει στη 1η γραμμη να χτυπα ενας ηχος μπιπ ανα τακτα χρονικα διαστηματα
    Εγώ που είχα αντίστοιχο πρόβλημα, έφταιγε η συσκευή τηλεφώνου (μάρκα μ' έκαψες) και όταν την αποσύνδεσα, ηρέμησε το σύμπαν

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    SNR / Attn
    3(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τωρα δεν ειναι καλυτερα.Το 1 με πολυ ζορι.Παιζει απο 700 μεχρι 980.Καλα παμε.Σκ@τα συγχρονισμοι και γραμμες,μπουκωμα ακομα και τα ξημερωματα.Μηπως πρεπει να αρχισουμε ομαδικα τις καταγγελιες στην ΕΕΤΤ για τους απαραδεκτους βροχους που παραδιδει ο ΟΤΕ, για την μη υπαρξη μετρησεων για τις δυνατοτητες adsl της γραμμης, για το γεγονος οτι ολοι μας συνδεουν με Καϊρο????
    Oύτε τώρα είναι καλύτερα. 700 στη καλυτερότερη. (Α, ρε Forthnet, να μην υποστηρίζεις 2 νούμερα... )

Περιοχή
    Neo Faliro
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    18600/896
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    DrayTek Vigor 2710n
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Καταντια και ντορπη εχει καταντησει η κατασταση και καλα εμεις που ''κλαιγομαστε" για τα 500 η 700 kb\s τη να πουν και καπιοι που συγχρονιζουν σε οτι ταχυτητα κατσει ?
    Το τηλεφωνο τη λεει εδω?
    κατι κουλα αποσυγχρονισμου ενω μηλαω ειδα της τελευταιες μερες σε σημειο απελπιστικα εκνευριστικο.
    Το αστειο ειναι οτι αν παρουμε τηλ θα μας πουν "μα εως 10μβπς λεμε οχι 10 καρφοτα"
    Θυματε κανει εκεινο το "αξιοπιστα ,χωρις κρυμενους ορους και καθηστερισεις"
    Καλα κανουν οι ανθρωποι και λενε την αληθεια ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που τους ξεχωριζει απο τους αλους Αλλα δεν γινεται αυτη η κατασταση να παραμεινει ετσι .
    Ενταξει ειμασταν beta users 1 μηνα και ε ποσο ακομα θα τραβηξει?

Περιοχή
    Γέρακας
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    Thomson TG 585 v8
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από momo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενταξει ειμασταν beta users 1 μηνα και ε ποσο ακομα θα τραβηξει?
    οεοοοο?????

ANAΔΑΣΩΣΗ ΤΩΡΑ! http://anadasosi.blogspot.com

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    SNR / Attn
    3(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έχω αγχωθεί πάρα πολύ με τις ιστορίες με τα ανεξήγητα resets που ανοίγουν το αφύλαχτο WiFi και κλείνουν το firewall... Πηγαίνεις δηλαδή το πρωί στη δουλειά σου και μέχρι το απόγευμα ο γείτονας έχει κατεβάσει ότι παράνομο και διαστροφικό έχει βρει μπροστά του, έχει στείλει μερικά εκατομμύρια spam emails και δεν ξέρω τι άλλο.
    Νομίζω ότι αν δεν λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα χτες, είναι ένας πολύ καλός λόγος να φύγω. Θα φοβόμαστε να απομακρυνθούμε από τον ρούτερ στο τέλος...
    (Kαι προφανώς αυτό δεν είναι παιδική ασθένεια, παιδική αδιαφορία, τύπου ΟΝ είναι! )

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000
    ISP
    KPN
    Path Level
    Interleaved
    Eπίσης δεν μπορείς και να το κλείσεις όταν φεύγεις...είπαμε adsl έχουμε μη γυρνάμε σε εποχές dial-up

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    SNR / Attn
    3(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να το κλείσεις. Δε θα 'χουν τηλέφωνο οι άλλοι.

Περιοχή
    Γέρακας
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΓΕΡΑΚΑΣ
    Router
    Thomson TG 585 v8
    Μήπως θα μπορούσε να φτιαχτεί κάποιο batch αρχείο που να τσεκάρει εαν ο ρούτερ είναι up και όταν δεν έιναι να δίνει εντολή (html?) να κλείνει μόνο το wifi?

ANAΔΑΣΩΣΗ ΤΩΡΑ! http://anadasosi.blogspot.com

Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ερωτηση και προταση....
    Μηπως θα ηταν καλο να ανοιξουμε μια δημοσκοπηση με οσους εχουν προβληματα και ποια ειναι αυτα?Να γραφουμε ας πουμε τα στατιστικα της γραμμης μας,και τα επιμερους προβληματα?Να δουμε τελικα αν αρχιζουν και μαζευονται πολλοι με διαφορες επιπλοκες που στην αρχη δεν ειχαν...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    SNR / Attn
    3(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Fastpath
    To τηλέφωνο κάνει ένα άλλο ωραίο, τουλάχιστον στο 210 της φορητότητας. Όταν μιλάς και σε καλέσει κάποιος στο ίδιο νούμερο και δεν απαντήσεις, ακόμα και αν ο δεύτερος το κλείσει, εσύ συνεχίζεις να ακούς τον ήχο της αναμονής κλήσης. Ότανν κλείσεις τον πρώτο, στην τηλέφωνο φαίνεται ακόμα το νούμερο του δεύτερου και συνεχίζει να χτυπάει. Αν το σηκώσεις φυσικά δεν ακούς τίποτα.
    Θα τους πω όταν με καλέσουν για τα προβλήματα με τα ανεξήγητα restarts, τη διαθεσιμότητα του Internet και προφανώς του τηλεφώνου. Έτσι κι αλλιώς το έχουνε περάσει σαν "επείγον" και ακόμα μόνο 24 ώρες έχουν περάσει...
    Στα υπόλοιπα νέα, το margin άρχιζε πάλι να κάθεται όπου γουστάρει ανά δευτερόλεπτο, οι ταχύτητες είναι χαμηλές και κανείς δεν απαντάει για τα προβλήματα που μας καίνε γενικά, όπως το WiFi, το firewall κτλ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pantakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    έτσι όπως το πάνε ... "ΟΤΕ η ποιο σταθερή μας σχέση..."
    Μας τον έπιανε λίγο, αλλά τουλάχιστον συνεχίζει να είναι με εκπληκτική διαφορά η πιο αξιόπιστη επιλογή...

Περιοχή
    kipseli
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    15360/1536
    ISP
    vodafone
    DSLAM
    Forthnet - ΑΡΗΣ
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 27,0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εμενα παντως η τελευταια μου ελπιδα για να ανεβει το margin ειναι να αλλαξω την εσωτερικη καλωδιωση σε cat5,γιατι το βλεπω που συνχρονιζει αρκετα πυκνα στα 10239 αλλα μεχρι 4-5 ωρες εχει αντεξει..μετα....ξανα η πτωση!Ελπιζω τουλαχιστον να φταιει αυτο..γιατι τοτε μετα θα ειναι θεμα καθαρα ΟΤΕ και φυσικα εχουμε δηλωσει εδω και 2 βδομαδες αλλαγη ζευγους στον ΟΤΕ αλλα οπως παντα...ενημερωση δεν ειχα!Αν εγινε...δεν εγινε..ουτε ξερω...

Αφηστε που τωρα κυνηγαω ΚΑΙ τον ηλεκτρολογο να δεησει να ερθει!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nxenos : 03-07-07 στις 13:53.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yuk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω αγχωθεί πάρα πολύ με τις ιστορίες με τα ανεξήγητα resets που ανοίγουν το αφύλαχτο WiFi και κλείνουν το firewall... Πηγαίνεις δηλαδή το πρωί στη δουλειά σου και μέχρι το απόγευμα ο γείτονας έχει κατεβάσει ότι παράνομο και διαστροφικό έχει βρει μπροστά του, έχει στείλει μερικά εκατομμύρια spam emails και δεν ξέρω τι άλλο.
    Νομίζω ότι αν δεν λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα χτες, είναι ένας πολύ καλός λόγος να φύγω. Θα φοβόμαστε να απομακρυνθούμε από τον ρούτερ στο τέλος...
    (Kαι προφανώς αυτό δεν είναι παιδική ασθένεια, παιδική αδιαφορία, τύπου ΟΝ είναι! )
    Βλέπω έχεις και εσύ το πρόβλημα με τις χαμένες ρυθμίσεις σε WiFi και Firewall.
    Μόλις το ανέφερα στο 13860 και μου είπαν ότι " δεν είναι δυνατόν να χάνονται οι ρυθμίσεις, έτσι. Μόνο με το hardware reset" !!
    Πρακτικά πρέπει να έχουμε ανοικτό το http://speedtouch.lan/ συνέχεια και να κάνουμε refresh, μήπως και δούμε ότι χάθηκαν οι ρυθμίσεις.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενδεχομένως από αύριο να είμαι και εγώ στο κλαμπ.
    Μόλις με πήραν και μου είπαν ότι υπάρχει μια πιθανότητα να έχει παραδοθεί ο βρόχος μου. Για να δούμε...
    Αν πάντως διαπιστώσω θέματα ασφάλειας δε θα διστάσω να την κάνω πριν βγει ο μήνας.
    Άλλωστε έχουν το καλύτερο χαρακτηριστικό: τη δωρεάν διακοπή τον πρώτο μήνα (την οποία θα πρέπει η ΕΕΤΤ να επιβάλει σε όλους τους παρόχους).
    Με το καλό και χωρίς προβλήματα. Για να δούμε θα επαληθευτεί το ρητό " η καλή δουλειά, αργεί να γίνει " ?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nxenos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερωτηση και προταση....
    Μηπως θα ηταν καλο να ανοιξουμε μια δημοσκοπηση με οσους εχουν προβληματα και ποια ειναι αυτα?Να γραφουμε ας πουμε τα στατιστικα της γραμμης μας,και τα επιμερους προβληματα?Να δουμε τελικα αν αρχιζουν και μαζευονται πολλοι με διαφορες επιπλοκες που στην αρχη δεν ειχαν...
    Με βρίσκεις σύμφωνο. Μπορεί να γίνει και διαγωνισμός.
    Ο χρήστης με τα περισσότερα προβλήματα να κερδίζει μια γραμμή ΟΤΕ και συνδρομή ADSL σε πάροχο της αρεσκείας του για 12 μήνες.

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Downloads
    39
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΔΑΦΝΗΣ
    Router
    Speedtouch 780WL
    Dimpard για hard reset μιλούσε ο yuk

Downloads
    7
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mich83 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Dimpard για hard reset μιλούσε ο yuk
    Άλλα καταλαβαίνω από το post του:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yuk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν ο yuk γράφει για "ιστορίες με τα ανεξήγητα resets", εννοεί μόνο το δικό μου post???
    Μόνο σε μένα έχει συμβεί αυτό?

Σελ. 95 από 235 ΠρώτηΠρώτη ... 7585909394959697100105115 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 661
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-01-09, 23:35
  2. Μηνύματα: 1685
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-08, 19:17

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα