Εμφάνιση 2.701-2.715 από 2754
-
02-07-24, 11:57 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2701Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
02-07-24, 13:21 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2702Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
04-07-24, 10:49 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2703
Παλιότερα είχαμε ανοίξει μια συζήτηση για προστασία της οθόνης του κινητού.
Επειδή την έπαθα με το 1+ 9άρι όπου (υπενθυμίζω) μου έπεσε μια μπαταρία ΑΑΑ από ύψος 10εκ και μου έκανε μια γρατζουνιά
και επειδή πάω πλέον σε 1+ 11άρι και δεν θέλω να μου τύχει ξανά κάτι τέτοιο (τόσα χρόνια με κινητά δεν είχα ούτε γρατζουνιά ούτε πτώση)
...
θέλω την γνώμη σας για μια καλή (την καλύτερη) προστασία οθόνης.
Δεν ξέρω από χαρακτηριστικά οπότε θέλω αναλυτική εξήγηση του τι σημαίνει το κάθε τι.
Έχω δει ότι παίζει ρόλο πόσο καλά αγκαλιάζει την οθόνη το τζάμι,
πόσο καλά καλύπτει όλη την οθόνη κυρίως σε κυρτές οθόνες και να μην αφήνονται νεκρά σημεία
και η σκληρότητα του τζαμιού.
Μέχρι τώρα δεν έβαζα ποτέ γιατί όπως είπα είμαι πολύ "ευγενικός" με τις συσκευές μου.
Επίσης είχα πολύ κακή εμπειρία από τζαμάκια σε xiaomi και nord (βέβαια ήταν τα πιο φθηνά που υπήρχαν)
όπου στην κυριολεξία αχρήστευαν τον κινητό μιας και δυσχέραιναν την χρήση με το δάκτυλο.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
04-07-24, 10:56 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2704
Εγώ έχω αυτό: https://www.amazon.com/gp/product/B0B67NKKQR
ΟΚ, είναι για iPhone, αλλά σίγουρα βγαίνει και για 1+ και άλλα κινητά. Το πλαστικό της οθόνης τοποθετείται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και 1) ούτε καν το βλέπεις, και 2) δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την εμπειρία χρήσης.
-
04-07-24, 10:59 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2705
-
04-07-24, 11:19 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2706
Βάζω σε όλα εδώ και χρόνια. Και για αυτό έχουν μείνει όλα αγρατζούνιστα. Δεν έχει σημασία πώς τους φέρεσαι εσύ, η κακιά στιγμή θα έρθει κάποτε.
Καλά δεν είναι επιστήμη η επιλογή. Πάρε κάποια με αρκετά reviews και μη δώσεις τίποτα πάνω από 2-3ευρώ για 1 τμχ. Τα πιο ακριβά δεν προσφέρουν αναλογικά καλύτερη προστασία. Εγώ είχα της Zerol για το ΟΡ9Pro.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
05-07-24, 11:32 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2707
Βλέπω ότι τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν έξω
είναι για προστασία από γρατσουνιές κλπ (μεμβράνες, σιλικόνες κλπ_
και όχι για θραύση.
Για το 1+ 11άρι που ψάχνω βρήκα αυτή από amazon
αλλά διστάζω να την παραγγείλω γιατί έρχεται από Κίνα
οπότε δεν ξέρω αν και πότε θα έρθει
και τι γίνεται με δασμούς και τελωνεία.| "Anyone can build a fast CPU.
-
05-07-24, 11:51 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2708
-
06-07-24, 08:14 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2709Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από Λευκούς.
-
06-07-24, 09:17 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2710
| "Anyone can build a fast CPU.
-
06-07-24, 12:06 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2711
Αν το πουλάει ΕΕ'ς αμαζον δεν περνάει τελωνείο. Αντίστοιχα και τα ευρωπαϊκά των Κινέζων πχ banggood.Τα έχουν κανονίσει αυτοί παρόλο τον tracker.
Επίσης υπάρχει ΕΕ πρωτόκολλο που μια εταιρεία εκτός Ευρώπης λαμβάνει τον φόρο και μετά τον αποδίδει στην χώρα για αποστολές εντός ΕΕ. Μερικά μαγαζιά πχ από ΗΒ το υλοποιούν και το αναφέρουν όταν έχουν shipping to EU.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
06-07-24, 15:03 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2712
1. Αμφιβάλλω πως δεν υπάρχει αυτό που θες στην Ελλάδα αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ούτε θα μπω στον κόπο να γκουγκλάρω για σένα.
2. Σου απάντησε ο tsigarid τι ακριβώς παίζει - τώρα καθυστέρηση για ένα τζαμάκι ούτε εγώ θα ήθελα
3. πήγαινε σε ένα κοντινό σου no-name κατάστημα, αυτά βγαίνουν με το μέγεθος, όχι με το μοντέλο και μετά ο κατασκευαστής κολλάει στο ίδιο τζαμάκι διαφορετικά αυτοκόλλητα με τα διάφορα μοντέλα. Πάρε μαζί και το κινητό. Δεν σου εγγυώμαι ότι θα βρεις, αλλά ίσως εκπλαγείς ευχάριστα. Τελευταία φορά που πήρα πάντως τέτοιο τζαμάκι που θες (να αγκαλιάζει την καμπύλη του γυαλιού της οθόνης) ήταν τόσο δύσχρηστο μαζί με τη θήκη που αποφάσισα να μην ξαναπάρω τζαμάκι για κινητό και να βασίζομαι στο gorilla glass ή ό,τι άλλο έχει. Αυτά μπαίνουν μόνο με τις απλές σιλικονένιες θήκες, οι άλλες που αγκαλιάζουν το κινητό και το προστατεύουν καλύτερα από πτώσεις δεν είναι συμβατές με τα τζαμάκια αυτά, μόνο με αυτά που έρχονται τσίμα-τσίμα μέχρι πριν αρχίσει η καμπύλη (εφόσον τοποθετηθούν τέλεια). Είναι με τι αισθάνεσαι πιο άνετα.
hnesne
-
06-07-24, 16:56 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2713
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Θα περιμένω την θήκη που παρήγγειλα να δω τι κενό αφήνει και αν επιδέχεται τζαμάκι.
Το 1+ 11άρι έχει πολύ μικρή κυρτότητα στα άκρα σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις.
Σε καμία περίπτωση σαν την κυρτότητα των sam.
Οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να βολευτεί η κατάσταση και με ένα απλό τζαμάκι.
Αν και πάλι όπως είπα είναι πολύ λίγα τα προϊόντα που βρήκα.
Να σου πω του γνωστού μου.
Πτώση sam s8+ από τα πόδια του οδηγού στον δρόμο.
Αγορασμένο μόλις είχε βγει, δύο μέρες πριν την πτώση.
Εξωτερικά δεν υπήρχε κανένα σημάδι.
Στο service διαπιστώθηκε ότι έσπασε εσωτερικά η οθόνη (όχι το εξωτερικό τζάμι) και η πλακέτα.
Κάτι τέτοιο δηλαδή:
| "Anyone can build a fast CPU.
-
06-07-24, 17:19 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2714
-
26-08-24, 00:27 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2715
υπάρχει αυτό το κινητό ???
το θέλω για μικρό παιδί, ουσιαστικα για youtube και για κάποια ελαφρα παιχνίδια.
https://www.aliexpress.com/item/1005...egory_navigate
παίζουν αυτές οι χωρητικότητες σε κινητά των 55 ευρώ;
Παρόμοια Θέματα
-
Κινέζικο κινητό - Meizu, Xiaomi, ZTE, Coolpad κ.ά.
Από psolord στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 14346Τελευταίο Μήνυμα: 08-11-16, 17:16 -
Καινούριο κινητό κινέζικο μέχρι 200 ευρώ;
Από TheUser στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-16, 12:45 -
Κινητο με επιλεκτικη φραγη εισερχομενων κλησεων
Από KingLuther στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-16, 02:27
Bookmarks