Motorola Edge 50 Fusion 5G Dual SIM
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω τι κάνει με τα major update, στα security είναι τυπική.
Εμφάνιση 2.746-2.754 από 2754
-
28-04-25, 18:34 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2746
-
28-04-25, 18:38 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2747
-
29-04-25, 14:07 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2748
Δεν έχω πάρει ποτέ motorola σε smart.
Το βλέπω τώρα και διαβάζω reviews και φαίνεται όντως πάρα πολύ καλό.
Σκέφτομαι το 8/256.
- - - Updated - - -
Για το 12/512 αναφέρεται ότι περιέχει θήκη και φορτιστή.
Για το 8/256 δεν βρίσκω να αναφέρεται κάτι.
Έχεις κάποιος καμιά πληροφορία;
- - - Updated - - -
Μόλις του παρήγγειλα το Motorola Edge 50 Fusion 5G Dual SIM με 8/256.
Σε κάποια καταστήματα το αναφέρουν με επιπλέον τον κωδικό XT2429-2 2024.
Να υποθέσω ότι είναι ο κωδικός του μοντέλου και όχι καμιά ιδιαιτερότητα πχ για Ινδία/Κίνα ή χωρίς nfc/dual sim ή google play κλπ.
Σε σελίδες που βλέπω δεν αναφέρεται κάτι ξεχωριστό.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
29-04-25, 14:44 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2749
Εδώ κάτοχος G53 5G. Και ο γιος έχει το G84. Και τα 2 εξαιρετικά για τα λεφτά τους. Δεν έχουν τις βλακείες που γέμισαν τα τελευταία Xiaomi και Poco, σχετικά καθαρό λειτουργικό, μόνο μια εφαρμογή για customization της Motorola που την αφήνουμε ήσυχη και μας αφήνει κι αυτή.
Βλακεία είναι η ασυνέπεια στα μοντέλα, π.χ. το G52 ήταν χειρότερο από τον προκάτοχό του G50. To δικό μου έχει υποστήριξη για 2η κάρτα με τη μορφή eSIM (παραεισαγωγή από Ιταλία και το ανέφερε ως dual sim παρόλο που δεν ήταν), δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες για άλλα μοντέλα τι έχουν και τι δεν έχουν. Αυτό που λες είναι ένα θέμα με τα morotola. Θα προσπαθούσα να πάρω συγκεκριμένο μοντέλο που το φέρνει ο Γερμανός (κι ας το πάρεις από αλλού) για λόγους συμβατότητας με 5G κ.λπ. νομίζω αυτό που λες το έχει φέρει ο Γερμανός κάποιο τέρμινο.hnesne
-
29-04-25, 18:54 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2750
To έχει σε 12/512 που δεν το θέλει.
Το 5G δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το αν το πάρεις από παρα-εισαγωγή ή από την εδώ αντιπροσωπεία.
Το redmi note 14 το πήρε πρόσφατα ο θείος μου.
Στα σχόλια στο skroutz έλεγε κάποιος ότι δεν έπαιζε το 5G σε cosmote και άλλος ότι ούτε σε voda.
Στον θείο μου το είδα κανονικά ενεργοποιημένο χωρίς να κάνει τίποτε.| "Anyone can build a fast CPU.
-
29-04-25, 19:01 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2751
-
29-04-25, 19:02 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2752
-
29-04-25, 19:14 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2753
Περιεργο θα περιμενε κανεις να εχουν διαφορετικο κωδικο.
Παντως συμφωνα με αυτο δεν φαινεται να υπαρχερι global εκδοση με 4G. Αρα μηπως οντως ειναι 5G και λειπουν συχνοτητες λογω διαφορετικης εκδοσης η εστω δεν τα αναγνωριζει το δικτυο για να τα ενεργοποιησει αυτοματα;
-
29-04-25, 19:48 Απάντηση: Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις #2754
Δεν την ξέρω την σελίδα
αλλά σύμφωνα με αυτή στον κωδικό XT2429-2 αντιστοιχεί η έκδοση 12/512.
Και στην 1+ όμως οι αλλαγές σε ram/storage στο ίδιο μοντέλο δεν σηματοδοτούν αλλαγή κωδικού.
Εγώ έλεγα μήπως ήταν κάποια διαφορετική έκδοση του ίδιου μοντέλου για άλλη γεωγραφική περιοχή.
Στην σελίδα που το παρήγγειλα έγραφε EU.
Στην σελίδα που αναφέρεις με κωδικό XT2429-2 αναφέρεται ως global.
Αλλά και ψάχνοντας στην ίδια σελίδα για "Motorola Moto Edge 50 Fusion 5G 2024" δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.
Και στο gsmarena δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό στα χαρακτηριστικά που να το διαφοροποιεί ανά μοντέλο ή περιοχή.
Σε άλλα κινητά αναφέρονται τέτοιες διαφοροποιήσεις.| "Anyone can build a fast CPU.
Παρόμοια Θέματα
-
Κινέζικο κινητό - Meizu, Xiaomi, ZTE, Coolpad κ.ά.
Από psolord στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 14346Τελευταίο Μήνυμα: 08-11-16, 17:16 -
Καινούριο κινητό κινέζικο μέχρι 200 ευρώ;
Από TheUser στο φόρουμ AndroidΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-16, 12:45 -
Κινητο με επιλεκτικη φραγη εισερχομενων κλησεων
Από KingLuther στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-16, 02:27
Bookmarks