Σελ. 683 από 707 ΠρώτηΠρώτη ... 663673678681682683684685688693703 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 10.231-10.245 από 10600
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι είπες τώρα.
    Οπότε αφού σέβεσαι τον εαυτό σου, σε περίπτωση που δε βρίσκεις τη δουλειά που θες, θα μείνεις άνεργος μέχρι να βρεις;
    Και οι λογαριασμοί πώς θα πληρώνονται; Με αέρα;
    Στο Βέλγιο και κάποιες άλλες χώρες ναι

Δεν ξέρω αν ειναι καλό ή κακό όμως.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Το να φέρεται κάποιος ευγενικά και πολιτισμένα, ακόμα κι όταν κάτι δεν λειτουργεί όπως θα περίμενε, είναι αρετή.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει αυτή η ανωτερότητα που αποκτούν πολλοί άνθρωποι όταν γίνονται χρήστες κάποιας υπηρεσίας.

Ξαφνικά νιώθουν θεοί και αρχίζουν τα "πληρώνω και απαιτώ". Πόσω μάλλον όταν κάποιοι σαν τον jim φέρονται έτσι σε δωρεάν github projects....

Το ίδιο ισχύει και για άσχημες συμπεριφορές προς κάθε λογής ανθρώπων που εξυπηρετούν (πωλητές, delivery, σερβιτόροι, κλπ).

Και πολλοί απ'αυτούς που φέρονται άσχημα σε αυτές τις κατηγορίες υπαλλήλων, είναι συνήθως σε χειρότερη κατάσταση απ'αυτούς, κι όμως, αντλούν μία ανωτερότητα επειδή νιώθουν ισχυροί επειδή πληρώνουν και απαιτούν.

Είχα κάποτε έναν γνωστό ο οποίος δεν είχε στον ήλιο μοίρα και επεδίωκε να κάνει μεγάλη ζωή, να τον σερβίρουν και να τον εξυπηρετούν σαν να είναι δεν ξέρω και γω ποιος
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    το να ειναι καποιος γκαρσονι σε ταβερνα που χρεωνει ακριβα , πιατα της περασμενης εβδομαδας , που τα εχουν κλεψει απο το σισσυτιο , και να γινεται συχνα αποδεκτης διαμαρτυριων για τα παραπανω, τον καθιστα μερος τους συστηματος που παρασιτει εις βαρος τον αλλων.
    και οχι ? δεν εχω στο μυαλο την βονταφον τον οτε-γερμανος που εγινε γερμανος-οτε , και τους παροχους ενεργειας ως το παραδειγμα της ταβερνας για να παραλληλισω τους πλασιε των εταιρων ως τα γκαρσονια
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το να φέρεται κάποιος ευγενικά και πολιτισμένα, ακόμα κι όταν κάτι δεν λειτουργεί όπως θα περίμενε, είναι αρετή.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει αυτή η ανωτερότητα που αποκτούν πολλοί άνθρωποι όταν γίνονται χρήστες κάποιας υπηρεσίας.

Ξαφνικά νιώθουν θεοί και αρχίζουν τα "πληρώνω και απαιτώ". Πόσω μάλλον όταν κάποιοι σαν τον jim φέρονται έτσι σε δωρεάν github projects....

Το ίδιο ισχύει και για άσχημες συμπεριφορές προς κάθε λογής ανθρώπων που εξυπηρετούν (πωλητές, delivery, σερβιτόροι, κλπ).

Και πολλοί απ'αυτούς που φέρονται άσχημα σε αυτές τις κατηγορίες υπαλλήλων, είναι συνήθως σε χειρότερη κατάσταση απ'αυτούς, κι όμως, αντλούν μία ανωτερότητα επειδή νιώθουν ισχυροί επειδή πληρώνουν και απαιτούν.

Είχα κάποτε έναν γνωστό ο οποίος δεν είχε στον ήλιο μοίρα και επεδίωκε να κάνει μεγάλη ζωή, να τον σερβίρουν και να τον εξυπηρετούν σαν να είναι δεν ξέρω και γω ποιος
    Για αρχη, αν δεχεσαι πμ, να σου στειλω 2-3 απαντησεις απο "ειδικους" σε issue reports να μου πεις τι θα απανταγες εσυ και αν θα τους εβριζες.

Στα σημαντικοτερα τωρα και μονο για το θεμα της lenovo που λεω παραπανω. Αναγκαζεται ο χρηστης να χρησιμοποιησει μια εντελως κακογραμμενη εφαρμογη που απαιτει λογαριασμο για να δουλεψει. Βαζω στην ακρη τους δυσμοιρους devs της εφαρμογης, που συμφωνα με τον chat1978 δεν φταινε που εινια κακογραμμενη και παω στο σημαντικο.
    α) Με τα credentials που εκανα για την εφαρμογη, δεν θα επρεπε να μπορω να μπω στη σελιδα της lenovo που εχει για support? Γιατι δεν μπαινει.
    β) Με τα credentials που εκανα για την εφαρμογη, δεν θα επρεπε να μπορω να μπω στη σελιδα της motorola στην οποια κανει redirect η παραπανω σελιδα της lenovo? Γιατι ουτε αυτο γινεται.
    γ) Αν υποθεσουμε οτι εκανα λαθος το mail ή τον κωδικο, δεν θα επρεπε να μου ερθει mail για ανακτηση εφοσον το ζητησα? Γιατι ουτε αυτο ερχεται.
    Και στις 2 σελιδες βαζω τα credentials, περναω το captcha αρα τα credentials ειναι σωστα, και μενει η σελιδα να με κοιταει οπως η αγελαδα που κοιταει το τρενο να ερχεται. Αν αυτο για σενα δεν ειναι αναπηριες, εγω παω πασο. Προσεξε πως πουθενα δεν ειπα οτι θελω να μπω για να κλεισω το λογαριασμο που δεν μου χρειαζεται πια, απλα να μπω θελω.

Και οχι, η δικαιολογια του "ειναι τζαμπα η εφαρμογη" δεν πιανει εδω. Αφου ζητανε credentials για να ξεκινησει να τρεχει η εφαρμογη παει να πει οτι συλλεγουν δεδομενα, αρα κατι βγαζουν απο αυτα, αρα μονο απληρωτοι δεν εινια οσοι εμπλεκονται στην αναπτυξη της. Επισης, δεν ειναι δουλεια μου να τους "αφησω tip" με τα στοιχεια μου για το tracking που θα κανουν, τους πληρωσα οταν αγορασα τη συσκευη μου απο αυτους. Αν θελανε αλλη τιμη για αυτη, ας την κοστολογουσανε παραπανω.

Και για οσους το εχουν απορια, εχω δουλεψει σαν πωλητης και σαν καταναλωτης ποτε δεν εχω ζητησει κατι χωρις αντιτιμο, εκτος αν ειναι οντως τζαμπα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 06-12-24 στις 11:58.
    ديميتريس

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    α) Με τα credentials που εκανα για την εφαρμογη, δεν θα επρεπε να μπορω να μπω στη σελιδα της lenovo που εχει για support? Γιατι δεν μπαινει.
    β) Με τα credentials που εκανα για την εφαρμογη, δεν θα επρεπε να μπορω να μπω στη σελιδα της motorola στην οποια κανει redirect η παραπανω σελιδα της lenovo? Γιατι ουτε αυτο γινεται.
    γ) Αν υποθεσουμε οτι εκανα λαθος το mail ή τον κωδικο, δεν θα επρεπε να μου ερθει mail για ανακτηση εφοσον το ζητησα? Γιατι ουτε αυτο ερχεται.
    Και στις 2 σελιδες βαζω τα credentials, περναω το captcha αρα τα credentials ειναι σωστα, και μενει η σελιδα να με κοιταει οπως η αγελαδα που κοιταει το τρενο να ερχεται. Αν αυτο για σενα δεν ειναι αναπηριες, εγω παω πασο. Προσεξε πως πουθενα δεν ειπα οτι θελω να μπω για να κλεισω το λογαριασμο που δεν μου χρειαζεται πια, απλα να μπω θελω

μήπως σε κόβει κάνας δικός σου dns (εάν έχεις) η κάποιο multiwan load balance?
    μήπως το mail πάει σε κανα junk ?
    αναρωτήθηκες μήπως φταίει η δικιά σου υποδομή η θεωρείς τον ευατο σου τέλειο ?

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Σταματήστε με τα offtopic. Έχετε πιάσει σοβαρή συζήτηση μεν, αλλά δεν είναι κανένα επί του παρόντος.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Για αρχη, αν δεχεσαι πμ, να σου στειλω 2-3 απαντησεις απο "ειδικους" σε issue reports να μου πεις τι θα απανταγες εσυ και αν θα τους εβριζες.
    Εδώ είναι η διαφορά. Εσύ πας με το σκεπτικό να τους κράξεις ψάχνοντας να βρεις flaws. Δεν πάει έτσι όμως.

Έχεις ένα πρόβλημα; Ανοίγεις ticket στο support τους, επικοινωνείς κλπ.

Βλέπεις ότι σε "γράφουν"; Κάνεις άλλη μια απόπειρα.

Σε "γράφουν" εκ νέου; Οκ, μπορείς να τους κάνεις μανούρα αν το νιώθεις αλλά τι θα κερδίσεις απ'όλο αυτό;

Το point δεν είναι να βγάλεις άκρη με το issue? Με το να κράζεις αβέρτα θα γίνει η δουλειά σου θεωρείς; Εγώ πιστεύω το αντίθετο θα γίνει.

Και το πρόβλημα δεν είναι που έχεις ένα issue ξέρω γω. Το θέμα είναι ότι έχεις καταφέρει να βρεις στο οτιδήποτε προβλήματα, "αναπηρίες", κλπ.
    Προφανώς και είναι προβλήματα άλλων που τα επωμίζεσαι, αυτό το έχουμε διαπιστώσει ξεκάθαρα. Δεν είναι και κανένα μυστικό.
    Αλλά αυτό το διαρκές rant προς το οτιδήποτε που κάνεις, νομίζω δεν το θέλει κανείς στο forum.

Εγώ πλέον σκιπάρω με τη μία μόλις δω σεντόνι και να βλέπω λέξεις όπως "αναπηρία" κλπ.

Αν το κάνεις για να αποφορτίζεσαι, καλώς. Δεν θα το κρίνω. Αλλά μην περιμένεις να ασχολούμαστε σοβαρά όταν κάθε λίγο και λιγάκι ρίχνεις βόθρο με το παραμικρό.

Στα σημαντικοτερα τωρα και μονο για το θεμα της lenovo που λεω παραπανω. Αναγκαζεται ο χρηστης να χρησιμοποιησει μια εντελως κακογραμμενη εφαρμογη που απαιτει λογαριασμο για να δουλεψει. Βαζω στην ακρη τους δυσμοιρους devs της εφαρμογης, που συμφωνα με τον chat1978 δεν φταινε που εινια κακογραμμενη και παω στο σημαντικο.
    Και στις 2 σελιδες βαζω τα credentials, περναω το captcha αρα τα credentials ειναι σωστα, και μενει η σελιδα να με κοιταει οπως η αγελαδα που κοιταει το τρενο να ερχεται. Αν αυτο για σενα δεν ειναι αναπηριες, εγω παω πασο. Προσεξε πως πουθενα δεν ειπα οτι θελω να μπω για να κλεισω το λογαριασμο που δεν μου χρειαζεται πια, απλα να μπω θελω.
    Το ενδεχόμενο να αφορά κάποιο άλλο infrastructure τους και δεν δέχεται τα ίδια credentials με το account που ήδη έχεις, το σκέφτηκες;

Το πρόβλημα ποιο είναι; Που δεν μπορείς να μπεις με ένα lenovo account σε όλα τα related lenovo support τους;

Και οχι, η δικαιολογια του "ειναι τζαμπα η εφαρμογη" δεν πιανει εδω. Αφου ζητανε credentials για να ξεκινησει να τρεχει η εφαρμογη παει να πει οτι συλλεγουν δεδομενα, αρα κατι βγαζουν απο αυτα, αρα μονο απληρωτοι δεν εινια οσοι εμπλεκονται στην αναπτυξη της. Επισης, δεν ειναι δουλεια μου να τους "αφησω tip" με τα στοιχεια μου για το tracking που θα κανουν, τους πληρωσα οταν αγορασα τη συσκευη μου απο αυτους. Αν θελανε αλλη τιμη για αυτη, ας την κοστολογουσανε παραπανω.
    Το ότι έκατσες να κάνεις όλο αυτόν τον συσχετισμό με ξεπερνάει.
    Με το σκεπτικό αυτό, σταμάτα να κάνεις accounts σε οτιδήποτε, γιατί είναι tips προς τις εταιρείες. Ο,τι να ναι.

Και για οσους το εχουν απορια, εχω δουλεψει σαν πωλητης και σαν καταναλωτης ποτε δεν εχω ζητησει κατι χωρις αντιτιμο, εκτος αν ειναι οντως τζαμπα.
    Κι εγώ έχω δουλέψει κοντά 10 χρόνια ως πωλητής σε διάφορες δουλειές και έχω δει κάθε καρυδιάς καρύδι. Τι πάει να πει αυτό; Ότι θα πρέπει να γίνω κάφρος και να υποτιμώ τους πάντες;

Ο περισσότερος κόσμος φέρεται όπως να ´ναι ως καταναλωτής. It is what it is. Δεν χρειάζεται να διαλύουμε ψυχολογικά τους ανθρώπους που είναι σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατών για να ρεφάρουμε τα σπασμένα μας.

Βλέπεις ότι οι υπηρεσίες που σου παρέχει η lenovo δεν σε καλύπτουν γιατί θεωρείς πως είναι "ανάπηρες". Οκ, ρίξε μαύρη πέτρα, πούλα τη συσκευή στην τελική και κάνε switch σε κάποια εταιρεία που έχει το τέλειο support (oneplus ας πούμε, να χαρούν και κάποιοι στο forum ).

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταματήστε με τα offtopic. Έχετε πιάσει σοβαρή συζήτηση μεν, αλλά δεν είναι κανένα επί του παρόντος.
    Το είδα το μήνυμά σου αφού απάντησα στον jim. Δεν συνεχίζω. Πάντως είναι ενδιαφέρουσα η κουβέντα, αν θα μπορούσε να γίνει ένα split με τίτλο "τα rants του jim". Sounds good to me
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Jim αν θες στείλε μου τα μηνύματα.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Downloads
    41
    Uploads
    0
    έλλειψη πόρων, αστικοποίηση, απληστία, υποτιθέμενη επανάσταση ..μεγάλη συζήτηση
    (για κάποιο λογο χωρίς να εχω διαβάσει τα παραπάνω μου έρχονται διαφορα στο νου όπως τηλεφωνικα κέντρα, suv.., γυναίκες κλπ)

εδω αυτό το είδατε?
    εχει ακουστεί κατι παρόμοιο?
    δύσκολο μου φαίνεται να το αφήσουν.
    https://techmaniacs.gr/xiaomi-15-ela...archei-diktyo/

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    @Oav051
    Εχω τους dns της cloudflare και της google*, αν ρωτας κατι τετοιο. Δεν εχω πουθενα του isp, ουτε καν στο ρουτερ, δεν εχω vpn, δοκιμασα με 3 browsers (chromium, brave και ff), με ubo ανενεργο, με guest προφιλ (στους chromium based) και σε ολα αυτα εκανε το ιδιο. Επιπλεον δεν βρηκα καποιο mail τους στα ανεπιθυμητα.
    Για το θεμα των dns μονο και γενικοτερα της υποδομης που ισως να ειχε θεμα, δεν μιλαμε για το mitsos.com που φιλοξενειται σε ενα rpi σε καποιο σπιτι αλλα για σελιδες μεγαλης εταιριας, οποτε δεν νομιζω να υπηρχε downtime ή κατι αναλογο.
    Αν λοιπον ολα αυτα ειναι τα κριτηρια που εχεις, τοτε ναι, συμφωνα με αυτα ειμαι τελειος.

@Gentoo
    Λαθος κανεις. Δεν ψαχνω flaw με διαθεση να κραξω, κραζω αν αυτο το flaw που χαλαει το workflow, επειδη πχ ειναι κατι που θα γινοταν σε 2 λεπτα το πολυ και προσπαθουσα μια ωρα πριν τα παρατησω.
    Και δεν ζητησα να μπω με ενα lenovo account σε ΟΛΑ τα "lenovo support" αλλα να μπω με αυτο εστω στη μια εκ των 2 σελιδων που περασα προκειμενου να κατεβασω την απαιτουμενη εφαρμογη. Αν θες εσυ (και οποιοσδηποτε αλλος θιγεται οταν λεω "αναπηριες") να δοκιμασεις, να σου στειλω τα credentials, δεν εχω θεμα. Και πρεπει να κανω login για να ριξω αυτη τη μαυρη πετρα που λες.
    Τελος, εχω ξαναπει οτι δεν κανω λογαριασμους αριστερα δεξια αν δεν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος και ακομα χειροτερα το εχω αποδειξει σε fanboys με screenshots κλπ που ο ανουσιος λογαριασμος χρησιμοποιηθηκε για προωθηση ασχετου περιεχομενου. Στη συγκεκριμενη περιπτωση τι λογος υπαρχει για την εφαρμογη να ζηταει credentials για να χρησιμοποιηθει εφοσον δεν κανει tracking ή κατι σοβαροτερο, πχ η εφαρμογη της xiaomi που ειναι μονο για ξεκλειδωμα του bootloader?

@chat1978
    Θα σου τα στειλω αργοτερα.

*
    Κώδικας:
    $ cat /etc/resolv.conf 
    nameserver 1.1.1.1
    nameserver 8.8.8.8
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 07-12-24 στις 11:07.
    ديميتريس

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    100M/10M
    ISP
    Cosmote
    $ cat /etc/resolv.conf
    nameserver 1.1.1.1
    nameserver 8.8.8.8
    Αυτό δημιουργεί συχνά προβλήματα.
    Το σωστό είναι 1.1.1.1 και 1.0.0.1

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Το εχω ετσι γιατι εχει τυχει να μην δουλευει μια σελιδα για καποιες ωρες επειδη δεν ειχε ενημερωθει ο ενας απο τους 2 dns για την αλλαγη.
    Ηταν ομως σελιδα απο ενα κλαϊν project, οχι σελιδα εταιριας και μαλιστα μεγαλης.
    ديميتريس

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Πέρασα το Android 15 σήμερα στο ΟΡ12 και πρόσεξα στις ρυθμίσεις ασφαλείας το μενού: Unknown Tracker alerts.
    Ξέρω τι είναι, αλλά αυτό υπήρχε και πριν στη 14;
    Δεν θυμάμαι να το είχα ξαναδεί.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Σε OnePlus 10 Pro με Android 14 υπάρχει κάτω από τα Google Services / Personal and device safety

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot_2024-12-07-23-52-56-64_f7aa348215f5d566f9e4ca860f474209.jpg 
Εμφανίσεις:  8 
Μέγεθος:  84,0 KB 
ID: 260621
    Ανυπόγραφος

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Και σε μενα το εχει, που ειναι android 9 και δεν παιρνει ειδοποιησεις απο το 112
    Θελει βεβαια να ειναι ενεργα το location και το bt.
    ديميتريس

Σελ. 683 από 707 ΠρώτηΠρώτη ... 663673678681682683684685688693703 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση
    Από lewton στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-25, 00:04
  2. Μηνύματα: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-16, 13:58
  3. Bash on Ubuntu on Windows - γενική συζήτηση
    Από tsigarid στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-16, 11:28
  4. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-16, 22:05
  5. Μηνύματα: 71