Σελ. 519 από 707 ΠρώτηΠρώτη ... 499509514517518519520521524529539 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 7.771-7.785 από 10601
    Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/20Mbps
    ISP
    Cosmote FTTH
    Router
    Opnsense
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΚ τα refurb, αλλά τους βάζουν καμιά φρέσκια (και αξιόπιστη, όχι κουκουρούκου) μπαταρία;
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion -
    Michael Jordan

Περιοχή
    Καλλιθέα, Αθήνα
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    212751/21998
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H 300s
    SNR / Attn
    17.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Για μένα το 14 Pro Max είναι εργαλείο δουλειάς (φωτογραφίες και βίντεο για Ιστορίες - επεξεργασία κατευθείαν στο Final Cut -, πολύ Lightroom στον δρόμο, να διαβάζω απευθείας .raw αρχεία από mirrorless κάμερες) και βέβαια για τη λήψη της στιγμής που αν μη τι άλλο τα καταφέρνει μια χαρά.

Παρόλα αυτά - με εξαίρεση τη κάμερα επί της ουσίας - δε μου έλειψε τίποτα με το Redmi Note 12 Pro με το οποίο κατάφερα (ήθελε λίγη προσπάθεια παραπάνω) αξιοπρεπείς - ως εκεί - λήψεις.

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hellenicsun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μένα το 14 Pro Max είναι εργαλείο δουλειάς (φωτογραφίες και βίντεο για Ιστορίες - επεξεργασία κατευθείαν στο Final Cut -, πολύ Lightroom στον δρόμο, να διαβάζω απευθείας .raw αρχεία από mirrorless κάμερες) και βέβαια για τη λήψη της στιγμής που αν μη τι άλλο τα καταφέρνει μια χαρά.

Παρόλα αυτά - με εξαίρεση τη κάμερα επί της ουσίας - δε μου έλειψε τίποτα με το Redmi Note 12 Pro με το οποίο κατάφερα (ήθελε λίγη προσπάθεια παραπάνω) αξιοπρεπείς - ως εκεί - λήψεις.
    Αυτή την στιγμή σε high end cameras παίζεις στο χιλιάρικο. Παρόλα αυτά μπορεί να συγκριθεί μόνο με Xiaomi 13 Pro/Ultra, Galaxy S23 ultra κλπ.
    Δεν είμαι στο σπορ, αν το χρειαζόμουν θα έπαιζα με Pixel 7 Pro. Υπενθυμίζω το καλύτερο κινητό σε stills ψηφίστηκε τυφλά το Pixel 6A.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από megahead13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΚ τα refurb, αλλά τους βάζουν καμιά φρέσκια (και αξιόπιστη, όχι κουκουρούκου) μπαταρία;
    Εγώ καλού κακού αλλάζω μπαταρία ή πάρε μια spare 15-20 euro max κάνουν.
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    City of light with thy violet crown
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    200/20Mbps
    ISP
    Cosmote FTTH
    Router
    Opnsense
    Εγώ καλού κακού αλλάζω μπαταρία ή πάρε μια spare 15-20 euro max κάνουν.
    Είναι αυτό που έχουν πει κι άλλοι συμφορουμητες: Καλή επιλογή τα refurb, αλλά θέλουν γνώσεις και κυρίως χρόνο για να ασχοληθείς (μπαταρίες, custom ROMs). Προσωπικά, χρόνο δεν έχω καθόλου (κυριολεκτικά). Στη μάνα πήρα Realme των 140€ και για τη γυναίκα Redmi με κάτι παραπάνω. Μια χαρά θα τη βγάλουμε για τα επόμενα 3 με 5 χρόνια. Σούπερ!

Αλήθεια, μπαταρίες από που; Για το δικό μου Redmi Note 9 Pro με ενδιαφέρει που σε λίγο καιρό θα πρέπει να την αλλάξω. Νομίζω η άλλη επιλογή είναι τα Mi stores;

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Εγώ πάντως αν ήθελα κάμερα δυνατή θα έπαιρνα το Sony Xperia PRO-I.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης να προσθέσουμε και το οικονομικό.
    Πολλοί θα ήθελαν να έχουν κινητό στα 600-1000ευρώ, αλλά απλά δεν τους φτάνουν τα λεφτά.
    Οπότε μένουν με τα κινητά των 150ευρώ και κράζουν αυτούς που παίρνουν τα πιο ακριβά. Είναι και αυτό μέρος της ζωής και το βλεπουμε παντού.
    Δεν λέω ότι ΟΛΟΙ όσοι παίρνουν φτην'α κινητα σκέφτονται έτσι, αλλά σίγουρα αρκετοί λειτουργούν με βάση αυτό.
    Υπάρχουν χρήστες που αγοράζουν κινητό καθαρά για το πουλμουρ. Αυτούς δεν τους λογίζω στην κουβέντα, ανήκουν σε δική τους κατηγορία.

Αν όμως πούμε για χρήστες που αγοράζουν συσκευή με βάση συγκεκριμένα standards, τότε λίγοι είναι αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη μία top ναυαρχίδα.

Επίσης ένας βασικός παράγοντας για εμένα που με αποτρέπει απ'το να πάρω πανάκριβο κινητό, είναι το υψηλό ρίσκο να σου πέσει και να σπάσει, να το χάσεις, να στο κλέψουν.

Είχα την φανταστική τύχη κάποτε να πάρω ακριβή συσκευή και να μου κάνουν τυφλό πέσιμο (τυφλό λέγοντας να μην γνωρίζουν ότι είχα ακριβή συσκευή) και να με κλέψουν.

Οπότε, για εμένα το ταβάνι για κινητό είναι τα 300 ευρώ.

Μπορώ να στηρίξω οικονομικά το να αγοράσω την πιο ακριβή ναυαρχίδα αν θέλω, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.

Για καλές φωτογραφίες, αγόρασα DSLR που τη χρησιμοποιώ σε συγκεκριμένες περιστάσεις και πάλι το έχω άγχος μη συμβεί κάτι απ'τα παραπάνω που είπα.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από megahead13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι αυτό που έχουν πει κι άλλοι συμφορουμητες: Καλή επιλογή τα refurb, αλλά θέλουν γνώσεις και κυρίως χρόνο για να ασχοληθείς (μπαταρίες, custom ROMs). Προσωπικά, χρόνο δεν έχω καθόλου (κυριολεκτικά). Στη μάνα πήρα Realme των 140€ και για τη γυναίκα Redmi με κάτι παραπάνω. Μια χαρά θα τη βγάλουμε για τα επόμενα 3 με 5 χρόνια. Σούπερ!

Αλήθεια, μπαταρίες από που; Για το δικό μου Redmi Note 9 Pro με ενδιαφέρει που σε λίγο καιρό θα πρέπει να την αλλάξω. Νομίζω η άλλη επιλογή είναι τα Mi stores;
    https://www.bestprice.gr/item/215773...CE%B1&from=cat

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως αν ήθελα κάμερα δυνατή θα έπαιρνα το Sony Xperia PRO-I.
    Με τίποτε..
    Pixel 7 Pro, Xiaomi 13 Ultra, Galaxy 23 Ultra, iPhone 14 Pro Max

Έχω αφήσει έξω το εξωπραγματικό P60 pro Huawei...
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    Καλλιθέα, Αθήνα
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    212751/21998
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H 300s
    SNR / Attn
    17.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για καλές φωτογραφίες, αγόρασα DSLR που τη χρησιμοποιώ σε συγκεκριμένες περιστάσεις και πάλι το έχω άγχος μη συμβεί κάτι απ'τα παραπάνω που είπα.
    Ήμουν κι εγώ αυτής της άποψης. Πλέον όμως κάθε κλικ (μου) κοστίζει όποτε για τα απλά καθημερινά και γενικά τα εκτός δουλειάς & concept, βασίζομαι στο κινητό.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Ήμουν κι εγώ αυτής της άποψης. Πλέον όμως κάθε κλικ (μου) κοστίζει όποτε για τα απλά καθημερινά και γενικά τα εκτός δουλειάς & concept, βασίζομαι στο κινητό.
    Τι εννοείς κοστίζει κάθε κλικ; Από άποψη φθοράς της μηχανής;

Κι εγώ θα ήθελα την τέλεια φωτογραφική στο κινητό, για να μη χάνω καμία στιγμή, αλλά δεν θεωρώ πως και το καλύτερο κινητό εκεί έξω έχει φακό που κοντράρει έναν καλό φακό μηχανής.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath

Κι εγώ θα ήθελα την τέλεια φωτογραφική στο κινητό, για να μη χάνω καμία στιγμή, αλλά δεν θεωρώ πως και το καλύτερο κινητό εκεί έξω έχει φακό που κοντράρει έναν καλό φακό μηχανής.
    Αν πρόκειται να μην χάνεις στιγμή τότε μάλλον το κινητό είναι η καλύτερη λύση.
    Για να πετύχεις ότι κάνουν κορυφαία κινητά πρέπει να είσαι τρελά εκπαιδευμένος με γνώσεις φωτογραφικής.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    https://www.bestprice.gr/item/215773...CE%B1&from=cat

- - - Updated - - -

Με τίποτε..
    Pixel 7 Pro, Xiaomi 13 Ultra, Galaxy 23 Ultra, iPhone 14 Pro Max

Έχω αφήσει έξω το εξωπραγματικό P60 pro Huawei...
    Καλά Μάνο ο συνάδελφος δίπλα μου έχει το P30, βγάζει απίθανες φωτογραφίες σε σχέση με το δικό μου, οπότε ναι το P60 θα είναι τρομερό.

Άσχετο, παίζει κάνα σενάριο η Huawei να επανέλθει με Google services ή για καμία 20ετια ακόμα οι Αμερικανοί θα τους τιμωρούν χωρίς λόγο?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Υπάρχουν χρήστες που αγοράζουν κινητό καθαρά για το πουλμουρ. Αυτούς δεν τους λογίζω στην κουβέντα, ανήκουν σε δική τους κατηγορία.

Αν όμως πούμε για χρήστες που αγοράζουν συσκευή με βάση συγκεκριμένα standards, τότε λίγοι είναι αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη μία top ναυαρχίδα.

Επίσης ένας βασικός παράγοντας για εμένα που με αποτρέπει απ'το να πάρω πανάκριβο κινητό, είναι το υψηλό ρίσκο να σου πέσει και να σπάσει, να το χάσεις, να στο κλέψουν.

Είχα την φανταστική τύχη κάποτε να πάρω ακριβή συσκευή και να μου κάνουν τυφλό πέσιμο (τυφλό λέγοντας να μην γνωρίζουν ότι είχα ακριβή συσκευή) και να με κλέψουν.

Οπότε, για εμένα το ταβάνι για κινητό είναι τα 300 ευρώ.

Μπορώ να στηρίξω οικονομικά το να αγοράσω την πιο ακριβή ναυαρχίδα αν θέλω, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.

Δε μου έχει τύχει ποτέ, αλλά οκ τυχερά είναι αυτά.
    Για αυτό θέλει backup τα σημαντικά και οκ αν παίζει ακριβή συσκευή να την έχεις ασφαλισμένη.
    Ππάντως δε μένουμε Βραζιλία για να σκέφτομαι ότι παίζει να μου το φάνε άρα να μην πάρω ακριβό κινητό
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Καλλιθέα, Αθήνα
    Downloads
    46
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    212751/21998
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H 300s
    SNR / Attn
    17.6(dB) / 0.0(dB)
    Path Level
    Interleaved

Καλώς δε το θεωρείς, δεν υπάρχει. Ακόμη και καλά κινητά με επιλογές στη manual ρύθμιση, δε τα καταφέρνουν.

Ναό, από άποψη φθοράς. Δουλεύω τις μηχανές μου επαγγελματικά και δε θέλω πια να τις φορτώνω με κλικ εκτός εργασίας.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Αν πρόκειται να μην χάνεις στιγμή τότε μάλλον το κινητό είναι η καλύτερη λύση.
    Για να πετύχεις ότι κάνουν κορυφαία κινητά πρέπει να είσαι τρελά εκπαιδευμένος με γνώσεις φωτογραφικής.
    Στο πρώτο σκέλος συμφωνώ.
    Στο δεύτερο, όχι. Με έναν αξιοπρεπή φακό και με βασικές γνώσεις, μια χαρά φωτογραφίες βγάζεις, που δεν συγκρίνονται με αυτές των κινητών.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μου έχει τύχει ποτέ, αλλά οκ τυχερά είναι αυτά.
    Για αυτό θέλει backup τα σημαντικά και οκ αν παίζει ακριβή συσκευή να την έχεις ασφαλισμένη.
    Ππάντως δε μένουμε Βραζιλία για να σκέφτομαι ότι παίζει να μου το φάνε άρα να μην πάρω ακριβό κινητό
    Η κλοπή είναι ένα μόνο απ'τα σενάρια. Δεν σου έχει τύχει, αλλά είναι συχνό φαινόμενο.
    Και μόνο σαν ιδέα, σε κρατάει στην τσίτα.

Σκέψου να είχες 1000€ σε μετρητά στην τσέπη. Θα ένιωθες άνετα αν περπατούσες μόνος σε ένα σοκάκι το βράδυ;

Δεν ξέρω τι παίζει με ασφάλιση κινητού. Σίγουρα δεν το κόβω να σε καλύπτει επαρκώς σε κλοπή, κι αν σε καλύπτει, σημαίνει ότι θα έχεις σκάσει καλά φράγκα για ασφάλιση.

Καλώς δε το θεωρείς, δεν υπάρχει. Ακόμη και καλά κινητά με επιλογές στη manual ρύθμιση, δε τα καταφέρνουν.
    Ε ναι. Δυστυχώς βέβαια, αλλά έτσι είναι. Και η samsung που κάνει κάτι gimmics με φωτογραφία του φεγγαριού, άστο καλύτερα.

Με ψηφιακό πείραγμα απ'το ίδιο το λογισμικό ώστε να σου δώσει ένα ψεύτικο αποτέλεσμα, δεν έχει νόημα για μένα.

Ναό, από άποψη φθοράς. Δουλεύω τις μηχανές μου επαγγελματικά και δε θέλω πια να τις φορτώνω με κλικ εκτός εργασίας.
    Εντάξει. Για να πεις ότι την έφθειρες, θα πρέπει να κάνεις 1000 κλικ την ημέρα, κάθε μέρα ξέρω γω.

Αλλιώς παίρνεις mirrorless και είσαι πιο safe.

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά Μάνο ο συνάδελφος δίπλα μου έχει το P30, βγάζει απίθανες φωτογραφίες σε σχέση με το δικό μου, οπότε ναι το P60 θα είναι τρομερό.

Άσχετο, παίζει κάνα σενάριο η Huawei να επανέλθει με Google services ή για καμία 20ετια ακόμα οι Αμερικανοί θα τους τιμωρούν χωρίς λόγο?
    Αυτή την στιγμή η Huawei τιμωρεί με το Mate 60 pro 5G.
    Αλλά από την στιγμή που σταμάτησαν το bootloader unlock no no no από μένα.
    Όταν δώσουν bootloader unlock + kernel sources πάω να πάρω το όποιο flagship

Σελ. 519 από 707 ΠρώτηΠρώτη ... 499509514517518519520521524529539 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση
    Από lewton στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-25, 01:31
  2. Μηνύματα: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-16, 13:58
  3. Bash on Ubuntu on Windows - γενική συζήτηση
    Από tsigarid στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-16, 11:28
  4. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-16, 22:05
  5. Μηνύματα: 71