Προσπάθησε να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή όπως της Nordea σε κινητό χωρίς Google services και πες μου εάν ανοίγει.
https://play.google.com/store/apps/d...bilebank&hl=en
Εμφάνιση 10.576-10.590 από 10631
-
04-05-25, 16:23 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10576"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
04-05-25, 17:48 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10577
Σωστός.
Ακόμα και εγώ είχα editing rights κάποια περίοδο στο Wikidata και μπορούσα να αλλάξω όποιο άρθρο ήθελα.
Ναι γενικά έχει καλές πληροφορίες το Wiki, αλλά μη το βγάλουμε και αλάθητο.
Στο εμπόριο υπάρχουν συναλλαγές με writers εκεί και μπορείς να νοικιάσεις και να ανοίξεις σελίδα εκεί αν δίνεις τα χρήματα και να γράψεις ο,τι θες για σένα.
Αλλά οκ, αφήστε τον Jimp να πιστεύει ο,τι διαβάζει εκεί.Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
04-05-25, 18:34 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10578ديميتريس
-
04-05-25, 19:55 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10579
Θάνο δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις;
Προφανώς και ξέρω ότι μπορώ να βάλω κώδικα και να έχω δήθεν εξαρτήσεις. Αυτό που ρωτάω είναι για functional/feuture dependency. Αν η εφαρμογή είναι γραμμένη σωστά, και δεν υπάρχει λειτουργική εξάρτηση, το να κάνεις την εφαρμογή να τρέξει χωρίς Google services είναι παιχνιδάκι. Είναι πολιτικό το παιχνίδι.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
04-05-25, 20:12 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10580
Ειπα εγω μια εφαρμογη που θελει google services, το ampere. Για ποιο λογο μια εφαρμογη να θελει google services για να δειξει ποσο ρευμα παιρνιε η συσκευη οταν φορτιζει? Μαλλον για να παιρνει οτι τιμες θελει απευθειας απο εκει (δεν δειχνει μονο το ρευμα, δειχνει και αλλα πραγματα, αλλα εκεινα εινια σταθερα).
- - - Updated - - -
Και κατι ακομα για να μην το ξεχασω. Μπραβο στη google που εκανε αορατα στο store των συσκευων τα google play services (com.google.android.gms) και android system webview (com.google.android.webview).ديميتريس
-
04-05-25, 21:37 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10581
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Αυτό.
Πολύ το κουράσαμε το θέμα. Αν βγάλουν οι Κινέζοι συσκευές χωρίς Google και τις φέρουν στην Ευρώπη (μεγάλο αν) και ΑΝ αυτές πουλήσουν καλά (εδώ είναι το πιο μεγάλο ΑΝ) και πιάσουν ένα αξιόλογο μερίδιο αγοράς, τότε οι τράπεζες θα τις βγάλουν στο store αυτών των συσκευών.
Αυτό που μάλλον θα συμβεί στην πράξη (πρόβλεψή μου) είναι ότι δε θα πουλήσουν πολύ και άρα δε θα βγουν οι εφαρμογές και άρα θα συνεχίσουν να μην πουλάνε πολύ (φαύλος κύκλος).
Την ίδια στιγμή θα έχουν έκδοση με Google για τον δυτικό κόσμο. Άρα θα είναι σαν να μη βγήκαν ποτέ.
-
04-05-25, 22:11 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10582
Εγώ το μόνο που ξέρω ότι έχει αξία είναι για τα notifications
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
05-05-25, 12:56 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10583
-
05-05-25, 13:04 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10584
-
05-05-25, 13:49 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10585
Δικιο εχεις. Το ampere λεει ενα κλαϊν "καλη" για την υγεια της μπαταριας, ακομα και σε περιπτωσεις που μονο καλη δεν ειναι. Για τα κρυμμενα της google, θελω να βλεπω ποτε ενημερωνονται για να ξερω αν θα εχω drain μεχρι να κανω επανεκκινηση. Ευτυχως το aurora store τα βγαζει ακομα στις ενημερωσεις, αν και δεν τα δειχνει ουτε αυτο στην αναζητηση.
ديميتريس
-
05-05-25, 13:55 Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10586
Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να είσαι με το laptop σε όλες τις περιστάσεις.
Δεν παίρνουμε από άποψη/βίτσιο τηλέφωνο, τάμπλετ, smartwatch.
Κάθε συσκευή εξυπηρετεί τον δικό της σκοπό.
Αλλιώς δεν είμαστε βλάκες να αγοράζουμε πολλές και διάφορες συσκευές.
Και το laptop, επιτελεί τον δικό της σκοπό -> φορητότητα.
Αλλιώς, το desktop είναι "η καλύτερη ηλεκτρονική συσκευή". Γιατί να πάρεις και laptop; Τόσο πολύ σου αρέσει; (για να παραφράσω τα λεγόμενά σου)
"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
05-05-25, 14:20 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10587VARAJOHN
-
05-05-25, 14:50 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10588
Συσκευες χωρις google βγαζουν ηδη. Τετοιες ειναι στην Κινα. Αυτη η κινηση αφορα τον υπολοιπο κοσμο. Αν τις φερουν και εδω θα ειναι επειδη δεν μπορουν να κανουν αλλιως γιατι καποιος θα τους κοψει την προσβαση. Το θεμα ειναι πως και οι αγοραστες δεν θα μπορουν να κανουν αλλιως. Τουλαχιστον οχι αν θελουν να παρουν οτιδηποτε αλλο απο samsung.
Παντως οι τραπεζες σπευσαν και βγαλαν και για harmony os, ισως επειδη εριξε λεφτα η huawei. Βεβαια το γεγονος πως τις εχουν παρατησει σιγουρα εχει να κανει και με τους λιγους χρηστες. Απο την αλλη εδω λεει 2000000 εγκαταστασεις, οποτε...
-
05-05-25, 15:33 Απάντηση: Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10589Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
-
05-05-25, 16:41 Απάντηση: Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10590" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
Παρόμοια Θέματα
-
Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση
Από lewton στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 11185Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-25, 17:33 -
Το WhatsApp "εγκαταλείπει" το BlackBerry, τα S40 και S60, καθώς και τις παλιές εκδόσεις Android και Windows Phone
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-16, 13:58 -
Bash on Ubuntu on Windows - γενική συζήτηση
Από tsigarid στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-16, 11:28 -
Πάνω από 1 δις οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του Chrome για Android και iOS
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-16, 22:05 -
Γενική συζήτηση, συγχρονισμός, χρησιδάνειο εξοπλισμού
Από fits79 στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 71Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-16, 00:55
Bookmarks