Σελ. 707 από 708 ΠρώτηΠρώτη ... 687697702705706707708 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 10.591-10.605 από 10618
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ζεις με ένα laptop
    Τουλάχιστον 2
    Ενα ακίνητο και ένα κουνητό

Οτι συσκευές κυκλοφορούν
    και αγοράζονται
    έχουν λόγο ύπαρξης

Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ
    τον εαυτό μου
    να ζει
    όπως πολλοί πιτσιρικάδες
    με ένα κινητό
    και μία smart tv 1000 ιντσών
    Οι πιτσιρικαρία είναι μια κατηγορία από μόνη της!

Αυτές οι γενιές έμαθαν με portable devices οπότε γι'αυτούς είναι το κύριο μέσο ενασχόλησης.

Οι παλιότεροι δεν έχουμε τα κινητά και τα tables σαν κύρια πηγή χρήσης, γι'αυτό σου κάνει εντύπωση μάλλον.

Όλα χρειάζονται, αναλόγως της περίστασης. Απλώς οι νέες γενιές έχουν μάθει και είναι πιο εξοικειωμένες να δουλεύουν σε κινητά και tables, παρά σε laptop/PC's.

Προσωπική εκτίμηση φυσικά, με βάση τις εμπειρίες μου με αυτά που βλέπω γύρω μου.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι πιτσιρικαρία είναι μια κατηγορία από μόνη της!

Αυτές οι γενιές έμαθαν με portable devices οπότε γι'αυτούς είναι το κύριο μέσο ενασχόλησης.

Οι παλιότεροι δεν έχουμε τα κινητά και τα tables σαν κύρια πηγή χρήσης, γι'αυτό σου κάνει εντύπωση μάλλον.

Όλα χρειάζονται, αναλόγως της περίστασης. Απλώς οι νέες γενιές έχουν μάθει και είναι πιο εξοικειωμένες να δουλεύουν σε κινητά και tables, παρά σε laptop/PC's.

Προσωπική εκτίμηση φυσικά, με βάση τις εμπειρίες μου με αυτά που βλέπω γύρω μου.
    Όταν λες παλιότεροι εννοείς 65 και πάνω;
    Γιατί σαφώς και τα κινητά είναι το κύριο μέσο χρήσης για ίντερνετ, ραντεβού, κλπ σχετικά με δουλειά και μουσική ή διασκέδαση μέχρι 60 χρονών τουλάχιστον.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί σαφώς και τα κινητά είναι το κύριο μέσο χρήσης για ίντερνετ, ραντεβού, κλπ σχετικά με δουλειά και μουσική ή διασκέδαση μέχρι 60 χρονών τουλάχιστον.
    Kανά λινκ, εκτός κι αν αερολογείς.
    Γιατί αν εσύ είσαι παθιάρης με τα κινητά, πολλοί άλλοι δεν είμαστε
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Εννοώ από 35 και πάνω.

Και δεν λέω πως δεν δουλεύουν κι αυτές οι ηλικίες φουλ κινητα, αλλά οι περισσότεροι που είμαστε 35 και άνω, ξεκινήσαμε με υπολογιστές.

Πλέον υπάρχουν παιδιά που είχαν από τα 2 τους χρόνια τάμπλετ και στη συνέχεια κινητό.

Τέτοια παιδιά, την έννοια του λάπτοπ ή desktop ως βασικό σύστημα δεν την έχουν δεδομένη.

Εμείς έχουμε τα κινητά/τάμπλετ σαν συμπληρωματικά εργαλεία όταν δεν είμαστε σπίτι ξερω γω.

Ξαναλέω, προσωπική εκτίμηση με βάση τις εμπειρίες μου.
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Δεν ισχύει αυτό. Οι περισσότεροι της ηλικίας μου θέλουν μεγάλη οθόνη για να κάνουν τα σοβαρά πράγματα. Επίσης μετά τα 45 ξεκινάει ένα προβληματακι με την όραση που οι τυχεροί με μυωπία δεν καταλαβαίνουν.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ισχύει αυτό. Οι περισσότεροι της ηλικίας μου θέλουν μεγάλη οθόνη για να κάνουν τα σοβαρά πράγματα. Επίσης μετά τα 45 ξεκινάει ένα προβληματακι με την όραση που οι τυχεροί με μυωπία δεν καταλαβαίνουν.
    Να είναι καλά τα font settings. Κάθε χρόνο τα τσιμπάω και ένα νούμερο προς τα πάνω

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να είναι καλά τα font settings. Κάθε χρόνο τα τσιμπάω και ένα νούμερο προς τα πάνω
    Κάποια φάση ρωτούσα αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχει widget που να αλλάζει μεταξύ δύο ρυθμίσεων. Εγώ είμαι στην φάση που ακόμα βλέπω αρκετά αλλά καμία φορά δεν βλέπω τίποτα.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Έκανα παραγγελία το OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition πριν λίγες μέρες.
    Ατυχία το ότι το έβγαλε σε προσφορά η 1+ στα 179ε και μέχρι να το δω σε σχέση με τα υπόλοιπα, είχε εξαντληθεί.
    15ε επιπλέον μου κόστισε.
    Δεν πειράζει...

Ερώτηση:

Είδα ότι έχει επιλογή για power saver mode.
    Γενικά δεν είμαι αυτών των επιλογών για εξοικονόμηση μπαταρίας γιατί χάνεις πολλά σε λειτουργικότητα.
    Διάβασα ότι έχει δύο λειτουργικά. Το wearos και το δικό του που τρέχουν ταυτόχρονα το κάθε ένα στον δικό του επεξεργαστή.
    Στο ρολόι αυτά που θέλω να κάνω είναι παρακολούθηση υγείας, να βλέπω τις ειδοποιήσεις και να δέχομαι κλήσεις όταν χρειαστεί (περίπου 10 φορές την εβδομάδα να απαντήσω από το ρολόι).
    Δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω το nfc, ούτε το gps, ούτε κάποια άλλη εφαρμογή, ούτε να απαντάω σε μηνύματα κλπ.
    Απ ότι είδα στο power saver mode υποστηρίζει αυτά που θέλω και δεν δίνει την δυνατότητα για τα υπόλοιπα που δεν με ενδιαφέρουν.
    Δεν με πειράζει να το φορτίζω ακόμα και ανά δύο μέρες.
    Εξ άλλου όταν κάνω μπάνιο το βγάζω, οπότε εκείνη την στιγμή μπορεί να φορτίζει.
    Υπάρχει κάτι άλλο που είναι χρήσιμο στο wearos και μου διαφεύγει;

Φαντάζομαι ότι μπορεί να αλληλεπιδρά με τις ειδοποιήσεις πχ όταν βλέπω μια από το ρολόι να την εξαφανίζει από το κινητό
    και να έχει δυνατότητα για ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση, καιρό κλπ.
    Τώρα έχω ένα huawei watch gt2 με την παραπάνω χρήση αλλά με κούρασε γιατί πρέπει να σβήνω τις ειδοποιήσεις και από το κινητό (δεν έχει την αλληλεπίδραση που λέω παραπάνω).
    Οπότε... καλύπτομαι από αυτό το mode; Γιατί είδα ότι βγάζει 10-12 μέρες οπότε δεν θα αλλάξω και συνήθεια μιας και το gt2 το φορτίζω μία φορά την εβδομάδα.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανα παραγγελία το OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition πριν λίγες μέρες.
    Ατυχία το ότι το έβγαλε σε προσφορά η 1+ στα 179ε και μέχρι να το δω σε σχέση με τα υπόλοιπα, είχε εξαντληθεί.
    15ε επιπλέον μου κόστισε.
    Δεν πειράζει...

Ερώτηση:

Είδα ότι έχει επιλογή για power saver mode.
    Γενικά δεν είμαι αυτών των επιλογών για εξοικονόμηση μπαταρίας γιατί χάνεις πολλά σε λειτουργικότητα.
    Διάβασα ότι έχει δύο λειτουργικά. Το wearos και το δικό του που τρέχουν ταυτόχρονα το κάθε ένα στον δικό του επεξεργαστή.
    Στο ρολόι αυτά που θέλω να κάνω είναι παρακολούθηση υγείας, να βλέπω τις ειδοποιήσεις και να δέχομαι κλήσεις όταν χρειαστεί (περίπου 10 φορές την εβδομάδα να απαντήσω από το ρολόι).
    Δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω το nfc, ούτε το gps, ούτε κάποια άλλη εφαρμογή, ούτε να απαντάω σε μηνύματα κλπ.
    Απ ότι είδα στο power saver mode υποστηρίζει αυτά που θέλω και δεν δίνει την δυνατότητα για τα υπόλοιπα που δεν με ενδιαφέρουν.
    Δεν με πειράζει να το φορτίζω ακόμα και ανά δύο μέρες.
    Εξ άλλου όταν κάνω μπάνιο το βγάζω, οπότε εκείνη την στιγμή μπορεί να φορτίζει.
    Υπάρχει κάτι άλλο που είναι χρήσιμο στο wearos και μου διαφεύγει;

Φαντάζομαι ότι μπορεί να αλληλεπιδρά με τις ειδοποιήσεις πχ όταν βλέπω μια από το ρολόι να την εξαφανίζει από το κινητό
    και να έχει δυνατότητα για ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση, καιρό κλπ.
    Τώρα έχω ένα huawei watch gt2 με την παραπάνω χρήση αλλά με κούρασε γιατί πρέπει να σβήνω τις ειδοποιήσεις και από το κινητό (δεν έχει την αλληλεπίδραση που λέω παραπάνω).
    Οπότε... καλύπτομαι από αυτό το mode; Γιατί είδα ότι βγάζει 10-12 μέρες οπότε δεν θα αλλάξω και συνήθεια μιας και το gt2 το φορτίζω μία φορά την εβδομάδα.
    Με γεια.
    Έχουμε καλύψει πολλά από αυτά τα θέματα στο σχετικό θέμα https://www.adslgr.com/forum/threads...les-Smartbands εδώ και 1 χρόνο αφού το πήρα πέρυσι.
    Ίσως καλύτερα να συνεχίσουμε την κουβέντα εκεί.
    Οι ερωτήσεις σου είναι πολύ γενικές. Δεν έχει καμία σχέση το wear os με τα huawei. Έχεις φουλ προγράμματα, όπως πλόηγηση, whatsapp messages, calendar, Google assistant, meetings schedule, calls, χρήση smart home κλπ.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    41
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από m1john Εμφάνιση μηνυμάτων
    το εχω και τρέχει ευχαριστώ

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έγινε σαν iphone.... το search χαμηλά.
    2 διαφορετικά pull down. 1 για notifications και 1 για settings
    Χθες εγκατέστησα το Α15/ OneUI 7 στο S22.
    Όλα καλά, τελικώς, μετά την 1η ψυχρολουσία που το κινητό μπούταρε κανονικά, έβαλα pattern και μετά η οθόνη έμεινε γκρι...
    Με force reboot επανήλθε κανονικά. Με 2-3 δοκιμές μετά power off/ power on δεν εμφανίστηκε ξανά κάποιο πρόβλημα.
    Σχετιώς με το the notification/ quick toggle split, το επανέφερα στο παλιό καλό "Together" Mode επιλέγοντας edit (μολύβι) από το quick toggle -> Panel Settings -> Together.
    Mono No Aware

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Google leaves older Pixels behind for Android's long-awaited Battery Health menu
    https://www.androidauthority.com/and...ixels-3554776/

7 χρονια "ενημερωσεις" κατα τα αλλα.
    ديميتريس

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Google leaves older Pixels behind for Android's long-awaited Battery Health menu
    https://www.androidauthority.com/and...ixels-3554776/

7 χρονια "ενημερωσεις" κατα τα αλλα.
    Ε ότι κάνει και η apple με το ios. Από το σύνολο των features σε κάθε νέο ios version, οι παλιότερες συσκευές παίρνουν λιγότερα features απ'ότι οι πιο πρόσφατες.

Και προφανώς μιλάω για features που είναι υλοποιήσιμα με βάση τις προδιαγραφές των συσκευών και όχι για κάτι που μπορεί να αφορά κάποιο hardware component που έχουν μόνο οι νεότερες συσκευές.

Κάτι που το έχω θίξει κι εγώ στο παρελθόν και είχαν πέσει να με φάνε (δεν θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το forum ή στο insomnia).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL

Downloads
    41
    Uploads
    0
    το realme gt2 βγήκε off ξαφνικα και δεν ανοίγει.
    Κάτω απο το ίδιο account στο poco δεν εχει συγχρονίσει τα δίκτυα wifi που είχα περάσει και ας το άνοιγα συχνά για να γίνει συγχρονισμός.

επίσης σε αλλαγη απο realme gt master edition (778) σε Xiaomi x7 pro κατέβασε ισως μονο τα δίκτυα που είχαμε περάσει στην προ-προηγούμενη συσκευή που είχαμε. ελάχιστα.

Απο την στιγμή που δεν μπορούν να μου φερουν τώρα αμερικανικό s25 plus η ultra κοιταγα για Xiaomi 14t pro https://m.gsmarena.com/xiaomi_14t_pro-13328.php και ειδα και το motorola edge 50 ultra https://m.gsmarena.com/motorola_edge_50_ultra-12919.php .
    Αλλά βλέπω 4500 μπαταρία που σημαίνει οτι θα πρέπει να φορτίζω στο 100% και οχι 80 .
    Επίσης με τα update δεν ξέρω τι παίζει.
    Απο την άλλη τραβάει 4k60fps και με όλες τις κάμερες μπρος πίσω όπως τα ακριβά Samsung κυρίως.
    Περίπου 400€ το xiaomi και 600 το Motorola χωρίς φπα.

900 ευρω περίπου έβγαινε το s25 ultra αλλα δεν μπορώ να περιμένω.

το Motorola δείχνει να ειναι το πλήρες πακέτο πράγμα σπάνιο με μειονέκτημα για εμενα την curved οθόνη.
    το Xiaomi εχει mtk που προτιμώ.

- - - Updated - - -

το realme gt6 360 ευρώ τώρα στο bestprice.
    το συγκεκριμένο συνήθως ακολουθει με 400 με καλαθι σκρουτζ
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas2005 : 23-05-25 στις 08:54.

Σελ. 707 από 708 ΠρώτηΠρώτη ... 687697702705706707708 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση
    Από lewton στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-25, 15:10
  2. Μηνύματα: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-16, 13:58
  3. Bash on Ubuntu on Windows - γενική συζήτηση
    Από tsigarid στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-16, 11:28
  4. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-16, 22:05