Δελτίο Τύπου:
Ανακοινώνεται ότι από 14.11.2016 σε όλους τους νέους συνδρομητές κινητής COSMOTE (Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, Business Mobile Cost Control, Mobile Internet και Καρτοκινητής) η παροχή υπηρεσιών δεδομένων παρέχεται και μέσω του δικτύου COSMOTE 4G και 4G+ εφόσον διαθέτουν συσκευή που υποστηρίζει την πρόσβαση στα αντίστοιχα δίκτυα.
Πληροφορίες για την ανάπτυξη του δικτύου 4G και 4G+ δίνονται στο χάρτη κάλυψης που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.cosmote.gr
Οι υφιστάμενοι συνδρομητές COSMOTE (Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, Business Mobile Cost Control, Mobile Internet και Καρτοκινητής) θα μπορούν με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE, καθώς και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, να αιτούνται, χωρίς κόστος, την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.
H παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G προϋποθέτει ότι είναι ενεργή στη σύνδεση του συνδρομητή η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G θα συνεχίσει να παρέχεται και στην περίπτωση που ο συνδρομητής μεταβεί σε διαφορετικό οικονομικό πρόγραμμα εφόσον στη σύνδεσή του παραμένει ενεργή η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Οι συνδρομητές, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν με αίτημα τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE,να ζητήσουν την διακοπή της παροχής υπηρεσιών μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.
Μετά την απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G, εάν ο συνδρομητής επιθυμεί εκ νέου την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G θα πρέπει να υποβάλλει εκ νέου αίτημα ενεργοποίησης για την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.
Αναλυτικές πληροφορίες για την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας www.cosmote.gr, του δικτύου πωλήσεων και την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE (Κλήση στο 13888 για κατόχους Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE, με χρέωση 0,19€/κλήση και στο 13818 για επαγγελματίες με δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE).
Για κλήση στο 138 88 και 13818 από κινητά τηλέφωνα άλλου δικτύου, καθώς και από σταθερά τηλέφωνα, η χρέωση ορίζεται από τον πάροχο του δικτύου από το οποίο πραγματοποιείται η κλήση.
Πηγή : Cosmote
Εμφάνιση 1-15 από 29
-
14-11-16, 22:41 COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
14-11-16, 22:43 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #2
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Δεν είχαν όλοι οι συνδρομητές "αυτόματη" πρόσβαση σε 4G στην Cote ?
Θυμάμαι πριν χρόνια είχα στείλει μήνυμα για να "ανοίξει" στο καρτοκινητό, αλλά είχα την εντύπωση πως αυτό δεν χρειαζόταν πια.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
14-11-16, 22:47 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #3
Ένα μεγάλο μπράβο στους συντάκτες του δελτίου τύπου της cosmote.
Χωρίς να λένε τίποτε, χωρίς να προσφέρουν κάτι διαφορετικό, έχουν γράψει μια σελίδα δελτίο τύπου... να!"Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
Sami Sharaf (former Egypt Minister)για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους
-
14-11-16, 23:12 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #4
εγω παντως με whats up ειχα βγαλει αλλες καρτες γιατι εχω twin sim για να εχω 4G πριν ειχα μια μονο, και ειχα στειλει ποιο πριν το sms ποιο παλια μηνες δλδ πριν βγαλω τις καρτες.
Δεν εχω ακομα συσκευη 4G (κινητο-ταμπλετ) αλλα εχω ενα stick και δουλευει μια χαρα πλεον, πολυ πριν την ανακοινωση αυτη!
δλδ τι νεο μας λενε δεν καταλαβα!
-
14-11-16, 23:20 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #5
Μόλις χθες τσακωνόμουν με ένα στόκο υπεύθυνο στην Κοτε 13888 που μου έλεγε οτι δεν δικαιούμαι πρόσβαση στο 4G όταν ζητούσα να μου το ανοίξουν , μέχρι που τελικά ο στόκος είδε οτι ελεγε βλακείες και προσπάθησε να τα μαζέψει επικαλούμενος "τεχνικό πρόβλημα" που δεν μπορούσε να μου το ενεργοποιήσει άμεσα....!!! Για τα μπάζα είναι οι τύποι
Timeo Danaos et dona ferrentes
-
14-11-16, 23:24 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #6
Έχω την εντύπωση ότι δεν είχαν δικαίωμα σε 4G όλοι οι συνδρομητές Cosmote. Μόνο τα ακριβά προγράμματα και τα καρτοκινητά (οξύμωρο) είχαν πρόσβαση σε 4G. Τώρα απ’ ότι φαίνεται δίνουν σε όλα. Για να ενεργοποιηθεί το 4G πρέπει να το ζητήσεις. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι στέλνοντας sms στο 1333 με το μήνυμα «4G»
-
14-11-16, 23:51 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #7
Το δελτίο τύπου αυτό είναι για γέλια. Χαζομάρες λέει και απ' οτι φαίνεται δεν επηρρεάζονται οι υπάρχοντες συνδρομητές γιατί σύμφωνα με αυτό πρέπει να ξαναζητήσουμε από σήμερα να μας ξαναδώσουν πρόσβαση στο 4G όσοι είχαμε ήδη ωστόσο εξακολουθούμε να έχουμε πρόσβαση χωρίς να το έχουμε ξαναζητήσει...
-
14-11-16, 23:52 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #8
Το διάβασα 3 φορές για να καταλάβω αν έχασα κάτι αλλά πραγματικά δε βρίσκω νόημα σ αυτό το ΔΤ. Είμαι σε φάση "ότι τι?".
Τι ακριβώς μας ανακοίνωσαν?
-
15-11-16, 00:18 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #9
-
15-11-16, 00:36 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #10
Ότι είπε ο emeliss. Το ίδιο ίσχυε τουλάχιστον και στη vodafone μέχρι πριν κάμποσο καιρό.
In theory, practice is the same as theory.
In practice, it isn't.
-
15-11-16, 00:47 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #11
ΔΕΝ χρειάζεται αίτημα στα σημεία πώλησης οπως λεει
Η υπηρεσία 4G μπορεί να ενεργοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
• Με επίσκεψη σε ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE
• Με δωρεάν μήνυμα με λεκτικό “4G” στο 1333
• Με κλήση στην Εξυπηρέτηση Πελατών (13888 για Ιδιώτες, 13818 για Επαγγελματίες)
• Μέσω της ιστοσελίδας My COSMOTE και του Application My COSMOTE.
Σημείωση: Η απενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται επίσης μέσω των παραπάνω τρόπων (μόνη διαφορά το λεκτικό στο μήνυμα είναι END 4G στο 1333)
-
15-11-16, 00:49 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #12
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
15-11-16, 01:25 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #13
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
-
15-11-16, 04:08 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #14
-
15-11-16, 07:35 Απάντηση: COSMOTE: Ανακοίνωση αλλαγής εμπορικής πολιτικής 4G #15
Παρόμοια Θέματα
-
Cosmote: Ανακοίνωση για συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-16, 16:53 -
Cosmote: Ανακοινώση νέου ΜΒ Bonus σε συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-16, 09:15 -
Cosmote: Ανακοίνωση Προγραμματισμένης Αναβάθμισης Συστημάτων 20/9/16 & 22/9/16
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-16, 17:03 -
Cosmote: Ανακοίνωση Προγραμματισμένης Αναβάθμισης Συστημάτων 18/7/2016
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-16, 17:54 -
Cosmote: Ανακοίνωση Προγραμματισμένης Αναβάθμισης Συστημάτων 4/7/2016
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-16, 22:55