Απλά σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντίστοιχο θέμα με τα τύπου: "Τι ακούτε αυτή τη στιγμή;" και "Τι προβάλετε αυτή τη στιγμή;"
Οπότε..
Τι παίζεται αυτόν τον καιρό..; Η γνώμη σας;
Εγώ παίζω Runaway 2 και το Serious Sam 2.
Με το πρώτο δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Το πρώτο Runaway ήταν πολύ πιο ωραίο.. Αυτό έχει ένα τεράστιο και κουραστικό story και μεγάλους διαλόγους οι οποίοι κουράζουν.
Το Serious Sam 2 είναι από τα καλύτερα FPS που έχω παίξει. Χορτασικές μάχες και ελαφρό χιούμορ που ξεφεύγει πολύ από τα κλασσικά FPS..
Για post-άρετε να κάνουμε παιχνίδι..
Εμφάνιση 1-15 από 17108
-
10-05-07, 01:36 Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό..; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ntavelis : 10-05-07 στις 01:41.
When the enemy comes welcome him,
when he goes send him on his way.
It is not important to be better than someone else,
but to be better than yesterday.
-
10-05-07, 01:42 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #2
-
10-05-07, 01:49 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #3
Αρχικό μήνυμα από nikchris
Το έχω τερματίσει! Τα σπάει!When the enemy comes welcome him,
-
10-05-07, 01:52 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #4
-
10-05-07, 02:13 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #5
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Εντυπωσιακό τέλος, σου τινάζει τα μυαλά.
Βέβαια το action adventure genre του θεωρώ τουλάχιστων ιεροσυλία.
-
10-05-07, 15:03 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #6
Να σας πω ποιο παιχνιδι παιζω εδω και 2 χρονια ?
Counter-Strike: SourceΤελευταία επεξεργασία από το μέλος ownagE_ : 10-05-07 στις 15:04.
-
10-05-07, 16:11 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #7
Command & Conquer Generals Zero Hour
Warhammer 40K Dark Crusade
Defend Of The Ancients maps του Warcraft III Frozen Throne
World of Warcraft (67 dwarf pala @ Mazrigos , 63 gnome lock @ Genjuros)
Μetal of Honor Breaktrough (καναν ελληνικο server της προκοπης ξερει κανεις?)
Heroes of Might n Magic ΙΙΙ (αραια μεν τουλαχιστον ενα 4-5ωρο κα8ε 2 βδομαδες δε)
Aυτα,ουφ...
-
10-05-07, 16:30 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #8
-
10-05-07, 17:46 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #9
Δεν παίζω τίποτα. Δυστυχώς έχω φτάσει σε ένα σημείο να μπορώ να προβλέπω/καταλαβαίνω στο έπακρο το AI του κάθε παιχνιδιού με αποτέλεσμα να βαριέμαι αμέσως. Ίσως αν είχα κανένα super gaming πύραυλο που να έπαιζε με τα πάντα στο high σε 2048χ1536 να ασχολούμουν, αλλά δεν έχω
-
10-05-07, 18:16 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #10
Εγώ μόλις έμαθα για το patch του Grim Fandango με τους ελληνικούς υπότιτλους και είπα να το ξανατερματίσω..
Το θυμάμαι βέβαια όλο απ' έξω, τόσες φορές που το έχω παίξει, αλλά ακόμα γουστάρω..!
Ειδικά τώρα με τους υπότιτλους μου φαίνεται ακόμα πιο ωραίο! Η μετάφραση είναι πάρα πολύ καλή..When the enemy comes welcome him,
-
10-05-07, 18:31 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #11
Dreamfall και Neverwinter Nights 2
Και καταντήσαμε άνθρωποι δίχως ανθρωπιά...
-
10-05-07, 20:37 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #12Δεν παίζω τίποτα. Δυστυχώς έχω φτάσει σε ένα σημείο να μπορώ να προβλέπω/καταλαβαίνω στο έπακρο το AI του κάθε παιχνιδιού με αποτέλεσμα να βαριέμαι αμέσως.
Έχει πολύ καλά λεφτά...Και καταντήσαμε άνθρωποι δίχως ανθρωπιά...
-
10-05-07, 20:41 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #13
-
10-05-07, 21:03 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #14
Τωρα που καλοκαιριαζει δεν εχω ορεξη να παιξω τιποτα.Απο το Σαββοτοκυριακο θα αρχισω τα πλατσουρισματα μεχρι μεσα Οκτωμβριου.
Μετα κατι θα ανακαλυψω....Αυτο το Αge of conan κατι φαινεται να λεει.Ομως ειναι καιρος οι εταιριες να σκεφτουνε και αυτους που...<<μεγαλωσαν>> πια.Εχουν περασει χρονια απο τοτε που,με εξαιρεση το WOW ,εμφανιστηκε κατι επαναστατικο.Δεν εννοω μονο τα γραφικα φυσικα...
-
10-05-07, 21:47 Απάντηση: Ποιο παιχνίδι παίζεται αυτό τον καιρό..; Η γνώμη σας; #15
Gothic3
lineage2
Defence of the ancients map(warcraft FT)
το πρωτο τα σπαει, το δευτερο τα σπαει ακομα πιο πολυ αλλα το τριτο ωσο και να θεσ να παιξεισ πολυ απλα δεν παιζεται
Παρόμοια Θέματα
-
Σε ποιο παιχνιδι εχετε αφιερωσει περισσότερο χρονο;
Από jpentz στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 600Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-23, 13:11 -
Ποιο είναι το αγαπημενο σας παιχνιδι στο ιντερνετ?
Από psahna στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 51Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-23, 22:53 -
Ποιο παιχνιδι εχει το καλυτερο soundtrack;
Από stelpas στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 139Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-11, 18:42 -
Κακοκαιρία : Τον κακό τους τον καιρό
Από kerkiss στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 73Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 02:51 -
Πρόβλημα τον τελευταίο καιρό...
Από shakm στο φόρουμ NovaΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-06, 02:44
Bookmarks