Σελ. 1157 από 1173 ΠρώτηΠρώτη ... 1137114711521155115611571158115911621167 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 17.341-17.355 από 17586
    Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από flamelab Εμφάνιση μηνυμάτων
    Dragon Age:Veilguard.

Για όσους έχουν παίξει τα άλλα τρία και δεν ξέρουν τι θα δουν και έχουν πρόσφατο το ΒG3...

ΜΑΚΡΙΑ

Είναι ένα action game με RPG elements, με μέτριο έως κακό στόρι, μέτριους έως κακούς διαλόγους.

Οι μάχες είναι πολύ πολύ fun, το υπόλοιπο είναι ό,τι πρέπει να παίξεις με 2 (oλογραφως: δύο) εγκεφαλικά κύτταρα.
    Είδα εκτενέστατα gameplays και.... το ίδιο... Μιλάμε σε σημείο που βλέποντας 1.5 ώρα και βάλε και δεν ένοιωσα ούτε ένα μαμημένο πράμα ως spoiler.

Οι διάλογοι είναι ανέκδοτα, οι χαρακτήρες.... Αφόδευση στα προηγούμενα ως dark fantasies αλλά και σε χαρακτήρες που επαναλαμβάνονται. Ταλαντούχα έφηβα να είχαν βάλει ως συγγραφείς θα είχαν γράψει καλύτερους διαλόγους, εδώ είναι λες και η Disney ήταν στο τιμόνι και εννοώ τη σημερινή Disney που αφοδεύει σε όποιο franchise έχει διαθέσιμο.

Χάλι μαύρο, ούτε 10 Ευρώ δεν αξίζει. Στην τελική αν κανείς θέλει action, δόξα τω Αλλάχ, God Of War Ragnarok και αν και Soulslike σε δυσκολία (αλλά χωρίς τις μπουρδοφιοριτούρες δυσκολίας για τη δυσκολία της From) Black Myth Wukong.

Mην αναφέρω καν ότι πλέον το Diablo 4 είναι εξαιρετικότατο και το νέο expansion τα σπάει.

Θέλω να πω, επιλογές πολλές και φοβάμαι τα χειρότερα και για το επερχόμενο ME σε σημείο μη φτάσουμε να λέμε Andromeda και να κλαίμε...

Είναι πάντως απαράδεκτο αυτό το πράμα, να παίρνουν μια σειρά παιχνιδιών και να την καταστρέφουν έτσι. Δλδ μέχρι και το Inquisition μοιάζει με αριστούργημα. Άκουσα όμως ότι στο 2ο μέρος το Veilguard τα πάει πολύ καλύτερα αλλά μισό παιχνίδι με διαλόγους ΓΤΠΚ μπας και φτάσω κάπου με κάπως να φτιάχνει η ιστορία για 60 Ευρώ και πολυτιμότερο χρόνο να μου λείπει..
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Εμένα που μου άρεσαν πολύ τα Uncharted αλλά θα τα ήθελα λίγο λιγότερο scripted, μου συνιστάτε να δω την πρόσφατη τριλογία Tomb Raider;

Περιοχή
    Νέα Χαλκηδόνα (Αττική)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    COSMOTE
    Router
    ASUS RT-AX86U
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα που μου άρεσαν πολύ τα Uncharted αλλά θα τα ήθελα λίγο λιγότερο scripted, μου συνιστάτε να δω την πρόσφατη τριλογία Tomb Raider;
    Τα tomb raider τα πρόσφατα μου άρεσαν αρκετά.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδα εκτενέστατα gameplays και.... το ίδιο... Μιλάμε σε σημείο που βλέποντας 1.5 ώρα και βάλε και δεν ένοιωσα ούτε ένα μαμημένο πράμα ως spoiler.

Οι διάλογοι είναι ανέκδοτα, οι χαρακτήρες.... Αφόδευση στα προηγούμενα ως dark fantasies αλλά και σε χαρακτήρες που επαναλαμβάνονται. Ταλαντούχα έφηβα να είχαν βάλει ως συγγραφείς θα είχαν γράψει καλύτερους διαλόγους, εδώ είναι λες και η Disney ήταν στο τιμόνι και εννοώ τη σημερινή Disney που αφοδεύει σε όποιο franchise έχει διαθέσιμο.

Χάλι μαύρο, ούτε 10 Ευρώ δεν αξίζει. Στην τελική αν κανείς θέλει action, δόξα τω Αλλάχ, God Of War Ragnarok και αν και Soulslike σε δυσκολία (αλλά χωρίς τις μπουρδοφιοριτούρες δυσκολίας για τη δυσκολία της From) Black Myth Wukong.

Mην αναφέρω καν ότι πλέον το Diablo 4 είναι εξαιρετικότατο και το νέο expansion τα σπάει.

Θέλω να πω, επιλογές πολλές και φοβάμαι τα χειρότερα και για το επερχόμενο ME σε σημείο μη φτάσουμε να λέμε Andromeda και να κλαίμε...

Είναι πάντως απαράδεκτο αυτό το πράμα, να παίρνουν μια σειρά παιχνιδιών και να την καταστρέφουν έτσι. Δλδ μέχρι και το Inquisition μοιάζει με αριστούργημα. Άκουσα όμως ότι στο 2ο μέρος το Veilguard τα πάει πολύ καλύτερα αλλά μισό παιχνίδι με διαλόγους ΓΤΠΚ μπας και φτάσω κάπου με κάπως να φτιάχνει η ιστορία για 60 Ευρώ και πολυτιμότερο χρόνο να μου λείπει..
    Γράφεσαι 1 μήνα στο EA play με 16.99 και το παίζεις και μετά τέλος έτσι είχα κάνει εγώ τότε στο andromeda και το έκανα και στο jedi survivor

Pc Specs: Ryzen 5800X3D, 32Gb Trident Z @3600Ghz Ram, RTX 4090

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Ναι μαξ ένα 20άρικο θα του εδινα, ειναι οριακά σαν πολύ καλό ΑΑ game στις εκπτωσεις. Aλλά AAA με καμία παναγία.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Εγώ θα το έχω σύντομα free στο Game Pass οπότε ίσως του ρίξω μια ματιά.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα tomb raider τα πρόσφατα μου άρεσαν αρκετά.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ermis333 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γράφεσαι 1 μήνα στο EA play με 16.99 και το παίζεις και μετά τέλος έτσι είχα κάνει εγώ τότε στο andromeda και το έκανα και στο jedi survivor
    Μπορεί αλλά έχω ήδη ένα γερό backlog που κανονικά εύκολα θα με έβγαζε για τον επόμενο χρόνο με τα ωράρια που έχω, εδώ καλά καλά δεν έχω πιάσει ούτε GoW Ragnarok, ούτε Diablo 4, και...... Disco Elysium (ξέρω, το ξαναλέω, για κάποιο λόγο δεν μπορώ πάνω από 30 λεπτά ).

Και έχουμε και Red Dead Redemption, ενώ 12 Nοεμβρίου μπορεί (τονίζω ΜΠΟΡΕΙ!!!) να έχουμε ίσως το μέγιστο naval combat sim ever και αν όντως είναι αυτό που βλέπω σε διάφορα YouTube τότε αντίο κόσμε

- - - Updated - - -

Και θέλω και ένα 3ο playthrough BG3, κανονικά μπορεί και 2026 να φτάσω και νομίζω ότι έχουμε και διάφορα καλούδια για το 2025, άρα DA Veilguard στο καλό και μη μας γράφεις...

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Μπορεί αλλά έχω ήδη ένα γερό backlog που κανονικά εύκολα θα με έβγαζε για τον επόμενο χρόνο με τα ωράρια που έχω, εδώ καλά καλά δεν έχω πιάσει ούτε GoW Ragnarok, ούτε Diablo 4, και...... Disco Elysium (ξέρω, το ξαναλέω, για κάποιο λόγο δεν μπορώ πάνω από 30 λεπτά ).

Και έχουμε και Red Dead Redemption, ενώ 12 Nοεμβρίου μπορεί (τονίζω ΜΠΟΡΕΙ!!!) να έχουμε ίσως το μέγιστο naval combat sim ever και αν όντως είναι αυτό που βλέπω σε διάφορα YouTube τότε αντίο κόσμε

- - - Updated - - -

Και θέλω και ένα 3ο playthrough BG3, κανονικά μπορεί και 2026 να φτάσω και νομίζω ότι έχουμε και διάφορα καλούδια για το 2025, άρα DA Veilguard στο καλό και μη μας γράφεις...
    To Disco Elysium είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο, οπότε λογικό να σε κουράζει. Θέλει χρόνο και όρεξη να διαβάζεις.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    To Disco Elysium είναι σαν να διαβάζεις βιβλίο, οπότε λογικό να σε κουράζει. Θέλει χρόνο και όρεξη να διαβάζεις.
    Tι εννοάς νεαρέ;;;;;

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Tι εννοάς νεαρέ;;;;;
    Τίποτα, ούτε εγώ τα έχω καταφέρει ενώ το βρίσκω υπέροχο
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Στο Baldur's Gate 3 φοβάμαι ότι κάθε λίγες ώρες θα μπλοκάρω και δε θα μπορώ να αποφασίσω πως θα συνεχίσω και θα θέλω να δω στο ίντερνετ τις επιπτώσεις κάθε απόφασης.
    Για να το αρχίσω πρέπει να μπω σε yolo mindset - δηλαδή να ακολουθώ το ένστικτό μου και να αφήσω το παιχνίδι να με εκπλήξει, ειδικά στο πρώτο playthrough.

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Παίξε ενστικτωδώς, στο λεω έχοντας παιξει 1 φορα και τωρα 2η co-op.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    ISP
    Net One
    Router
    Speedtouch 780WL
    Πωπω με ειχε κουρασει στις 2 ωρες, το πεταξα. Πολυ αργο και βαρετο.

Περιοχή
    Αμπέλια
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    26mbps+LTE
    ISP
    Home Speed Booster
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    DN9245X6-10
    Τα πρώτα δύο από τα πρόσφατα Tomb Raider είναι εξαιρετικά. Το τελευταίο είναι χειρότερο σαν στόρυ, διαλόγους κλπ. Αλλά οκ, άξιζε και αυτό. Απλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Μόνο στα γραφικά είναι πολύ καλύτερο.

Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q

Περιοχή
    Chicago, Illinois
    Downloads
    96
    Uploads
    25
    Άρθρα
    14
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sebu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πωπω με ειχε κουρασει στις 2 ωρες, το πεταξα. Πολυ αργο και βαρετο.
    Εχει εξαιρετική ιστορία. Δεν είναι αν θες combat (δεν έχει) ούτε δράση. Είναι μια αστυνομική ιστορία μυστηρίου με μορφή RPG.
    Dies, died, will die.
    Lived, lives, will live.

Περιοχή
    Stockholm
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Γρήγορη είναι
    ISP
    Telia
    Έχει απίστευτη πλάκα αλλα είναι της υπομονής. Για όσους τους αρέσουν παλιότερα point and click adventures του στυλ monkey island, blade runner κλπ.

Σελ. 1157 από 1173 ΠρώτηΠρώτη ... 1137114711521155115611571158115911621167 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 600
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-23, 13:11
  2. Ποιο είναι το αγαπημενο σας παιχνιδι στο ιντερνετ?
    Από psahna στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-23, 22:53
  3. Ποιο παιχνιδι εχει το καλυτερο soundtrack;
    Από stelpas στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-11, 18:42
  4. Κακοκαιρία : Τον κακό τους τον καιρό
    Από kerkiss στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 02:51
  5. Πρόβλημα τον τελευταίο καιρό...
    Από shakm στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-01-06, 02:44

Tags για αυτό το Θέμα