Σελ. 38 από 75 ΠρώτηΠρώτη ... 1828333637383940434858 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 556-570 από 1111
    Περιοχή
    Πολίχνη Θεσσαλονίκης
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Wind - ΒΑΡΝΑΣ
    Router
    hAP ax^3-ZYXEL 8623
    Από εδώ:
    https://www.eett.gr/opencms/opencms/...AQ/#Question15

18. Εάν το ταχυδρομικό αντικείμενο καθυστερήσει, τι αποζημίωση δικαιούμαι;

Εάν το ταχυδρομικό αντικείμενο ταχυμεταφορών καθυστερήσει πέραν του συμφωνημένου χρονικού διαστήματος, η ταχυδρομική επιχείρηση ταχυμεταφορών καταβάλλει αποζημίωση ίση με 6€ για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Για την περίπτωση που η καθυστέρηση υπερβαίνει το πενταπλάσιο του συμφωνημένου χρόνου επίδοσης, η ταχυδρομική επιχείρηση μεταφορών επιστρέφει επιπλέον το ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή, με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν υπερβαίνει τα 100€.
    Με πρόλαβε ο sdikr

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    στα προστιμα θυμαμαι στα εισητηρια εχουν κατι επι 20 συντελεστες προστιμου ;
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Το avatar του μέλους tiffany
    tiffany Guest
    Ας μου επιτρέψετε να διατηρήσω επιφυλάξεις για την αποζημίωση. Ο λόγος που το γράφω είναι πως πελάτες δεν είμαστε εμείς αλλά ο αποστολέας. Τα μεταφορικά τα πληρώνουμε στον Κοτσώβολο και όχι απευθείας στον courier. Οπότε τους θεωρώ καλυμμένους. Βέβαια αλλάζει αν μιλάμε για προσωπικές αποστολές.

Περιοχή
    δυο κλικ πιο κατω
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Άρθρα
    24
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    9500 εως 6500 /650
    ISP
    βρωμονταφον
    Router
    της hol
    SNR / Attn
    9.5(dB) / 29(dB)
    Path Level
    Interleaved
    οι αποδειξεις εχουν και τα εξοδα μεταφορικων , ή υπαρχουν ξεχωριστες αποδειξεις .
    αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
    Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
    ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
    AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
    αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα

Το avatar του μέλους tiffany
    tiffany Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από badweed Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι αποδειξεις εχουν και τα εξοδα μεταφορικων , ή υπαρχουν ξεχωριστες αποδειξεις .
    Έχουν και τα μεταφορικά. Αλλά δεν τα πληρώνεις στην Χ courier. Πχ όταν αγοράζεις κάτι με 100€ και σου λένε δωρεάν μεταφορικά πως είσαι πελάτης στην Σύρε-Φέρε courier; 100€ έχει στο κατάστημα και 100€ στο σπίτι σου. Τι πληρώνεις και σε ποιον; Αυτό εννοώ. Ότι έχουν φτιάξει παράθυρα ώστε να μην έχουν τέτοια θέματα.

- - - Updated - - -

Και αυτός θεωρώ είναι ένας λόγος που στο δεύτερο lockdown μας "έγραψαν" κανονικά.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Για αυτό και λένε τα παιδιά πως θα πρέπει για την κάθε αποστολή θα πρέπει το κατάστημα να αρνηθεί τα δικαιώματα του για τις αποστολές κι τις αποζημιώσεις

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    OTE
    Router
    SpeedportEntry 2i
    Δεν θεωρώ πως υπάρχει περίπτωση να πάρει κανείς τίποτα αυτόν τον καιρό, θα επικαλεστούν force majeure και τις ανακοινώσεις που έχουν ήδη βγάλει. Δεν πρόκειται για νορμαλ συνθήκες, άσχετα αν δεν έκαναν τίποτα ώστε να προετοιμαστούν και να μειώσουν τις καθυστερήσεις.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Στην μια και ενιαια αποδειξη εμφανιζονται
    χωριστα η τιμη χωρις ΦΠΑ, ο φπα και τα μεταφορικα, χωρις να αναφερεται το ονομα της ταχυμεταφορικης...
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tiffany Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας μου επιτρέψετε να διατηρήσω επιφυλάξεις για την αποζημίωση. Ο λόγος που το γράφω είναι πως πελάτες δεν είμαστε εμείς αλλά ο αποστολέας. Τα μεταφορικά τα πληρώνουμε στον Κοτσώβολο και όχι απευθείας στον courier. Οπότε τους θεωρώ καλυμμένους. Βέβαια αλλάζει αν μιλάμε για προσωπικές αποστολές.
    Ναι σωστά το λές, όποτε φταίει ο αποστολέας και αυτός μπορεί να ζητήσει μετά την αποζημίωση που θέλει απο την μεταφορική όπως και τα μεταφορικά.
    Εγώ σαν τελικός πελάτης δεν θα έχω να ανησυχώ για το αν θα πληρώσει εξτρά μεταφορικά το μαγαζί για την άρνηση παραλάβης, αφού μπορεί να τα πάρει πίσω

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ σαν τελικός πελάτης δεν θα έχω να ανησυχώ για το αν θα πληρώσει εξτρά μεταφορικά το μαγαζί για την άρνηση παραλάβης, αφού μπορεί να τα πάρει πίσω

1. Εαν κανεις αρνηση παραλαβης εισαι γαιδαρος. Πως παραγγελνεις κατι και μετα δεν πας να το παρεις? Το οτι καθυστερουν οι κουριερ το γνωριζεις απο πριν και απο την επικαιροτητα και λογικα τα eshop ενημερωνουν (εμεις το κανουμε)

2. Ποιος σου ειπε οτι το μαγαζι τα παιρνει πισω? Ηδη οι εταρειες (ελτα σιγουρα) εχουν στειλει στους αποστολεις τα τιμολογια νοεμβριου. Μεσα εκει βρισκονται αποστολες αποραδοτες και με αρνηση παραλαβης αλλα ζητανε τα λεφτα τους για κατι που δεν εχει παει ακομα Η που γυριζει πισω επειδη αυτοι εκαναν ενα μηνα.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα λες.....

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από galotzas Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Εαν κανεις αρνηση παραλαβης εισαι γαιδαρος. Πως παραγγελνεις κατι και μετα δεν πας να το παρεις? Το οτι καθυστερουν οι κουριερ το γνωριζεις απο πριν και απο την επικαιροτητα και λογικα τα eshop ενημερωνουν (εμεις το κανουμε)

2. Ποιος σου ειπε οτι το μαγαζι τα παιρνει πισω? Ηδη οι εταρειες (ελτα σιγουρα) εχουν στειλει στους αποστολεις τα τιμολογια νοεμβριου. Μεσα εκει βρισκονται αποστολες αποραδοτες και με αρνηση παραλαβης αλλα ζητανε τα λεφτα τους για κατι που δεν εχει παει ακομα Η που γυριζει πισω επειδη αυτοι εκαναν ενα μηνα.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα λες.....
    1. Για χαλάρωσε λιγάκι, έκανα παραγγελία κάτι για να το έχω για δώρο για τα Χριστούγεννα, ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις οτι θα πρέπει να το παραλάβω αν έρθει το πάσχα;
    2. Πρόβλημα τους, αυτοί ειναι οι πελάτες των μεταφορικών, όχι εγώ, ας τους κάνουν καταγγελία να τα πάρουν πίσω.

Πραγματικά το μαγαζί λέει εγώ δεν φταίω, οι μεταφορικές εσύ δεν είσαι πελάτης και ο πελάτης μένει με το whatever στο χέρι.
    Δεν πάει έτσι παιδιά

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    1. Για χαλάρωσε λιγάκι, έκανα παραγγελία κάτι για να το έχω για δώρο για τα Χριστούγεννα, ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις οτι θα πρέπει να το παραλάβω αν έρθει το πάσχα;
    2. Πρόβλημα τους, αυτοί ειναι οι πελάτες των μεταφορικών, όχι εγώ, ας τους κάνουν καταγγελία να τα πάρουν πίσω.

Πραγματικά το μαγαζί λέει εγώ δεν φταίω, οι μεταφορικές εσύ δεν είσαι πελάτης και ο πελάτης μένει με το whatever στο χέρι.
    Δεν πάει έτσι παιδιά
    Εισαι ασχετος και δεν φροντιζεις και να μαθεις κιολας...

Αν εκανες παραγγελια απο το νοεμβριο για να το εχεις χριστουγενα και δεν εχει ερθει ακομα εννοειται πως θα κανεις αρνηση παραλαβης γιατι και εγω αυτο θα εκανα εφοσον εχουν περασει 25 μερες.
    Ποιος σου ειπε οτι εμεις θα τα παρουμε πισω? Δεν μας λες τον τροπο που τον ξερεις ?

Σημερα δωσαμε λεφτα σε ενα παλικαρι απο κρητη 31 ευρω που εχει φυγει απο εμας 24 μερες.
    7.50 το φπα + 6 το πανελα. 13,50 απο ΜΙΑ παραγγελια. Δεν θες να ξερεις ποσες ειναι
    Οποτε χαλαρωσε αρκετα και οχι λιγο οπως μου λες εμενα. Εχει γινει τεραστια οικονομικη ζημια.

sdikr Guest
    Εισαι ασχετος και δεν φροντιζεις και να μαθεις κιολας...

Αν εκανες παραγγελια απο το νοεμβριο για να το εχεις χριστουγενα και δεν εχει ερθει ακομα εννοειται πως θα κανεις αρνηση παραλαβης γιατι και εγω αυτο θα εκανα εφοσον εχουν περασει 25 μερες.
    Ποιος σου ειπε οτι εμεις θα τα παρουμε πισω? Δεν μας λες τον τροπο που τον ξερεις ?

Σημερα δωσαμε λεφτα σε ενα παλικαρι απο κρητη 31 ευρω που εχει φυγει απο εμας 24 μερες.
    7.50 το φπα + 6 το πανελα. 13,50 απο ΜΙΑ παραγγελια. Δεν θες να ξερεις ποσες ειναι
    Οποτε χαλαρωσε αρκετα και οχι λιγο οπως μου λες εμενα. Εχει γινει τεραστια οικονομικη ζημια.
    Άσχετος είσαι και φαίνεσαι

Τον τρόπο μπορείς να τον βρείς στην ΕΕΤΤ, τον αναφέρει ξεκάθαρα, μπορείς να πάρεις πίσω ακόμα και τα μεταφορικά, ενημερώσου πρώτα και μετά έλα εδώ να μας πεις για γαιδάρους γιατί δεν θα παραλάβουμε κάτι που έχει κάνει 20 και 25 μέρες

Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ - ΑΝΩ ΠΟΛΗ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    Τύπος
    VDSL2
    ISP
    Vodafone
    Άσχετος είσαι και φαίνεσαι

Τον τρόπο μπορείς να τον βρείς στην ΕΕΤΤ, τον αναφέρει ξεκάθαρα, μπορείς να πάρεις πίσω ακόμα και τα μεταφορικά, ενημερώσου πρώτα και μετά έλα εδώ να μας πεις για γαιδάρους γιατί δεν θα παραλάβουμε κάτι που έχει κάνει 20 και 25 μέρες
    Ειμαστε μαλακες που εχουμε βαλει δικηγορο. Δεν μας το ελεγες νωριτερα θα ειχαμε γλυτωσει τα γαμισιατικα.
    Να σαι καλα

sdikr Guest
    Ειμαστε μαλακες που εχουμε βαλει δικηγορο. Δεν μας το ελεγες νωριτερα θα ειχαμε γλυτωσει τα γαμισιατικα.
    Να σαι καλα
    Εσυ το είπες.

Για τις αποδείξεις, υπάρχει παραστατικό για την επιστροφή http://epixeirisi.gr/actions/lemma/?item_id=4759555
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 26-12-20 στις 16:44.

Σελ. 38 από 75 ΠρώτηΠρώτη ... 1828333637383940434858 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. αξιολόγηση σάιτ.
    Από Theodore41 στο φόρουμ P2P
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-16, 00:10
  2. Αξιολόγηση φορητού
    Από 29gk στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-16, 17:38
  3. Νέα σύνδεση Cosmote, αξιολόγηση γραμμής.
    Από i2d_group στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-16, 00:03
  4. Αξιολόγηση της γραμμής
    Από lefos9 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-16, 00:29
  5. Αξιολόγηση σύνθεσης.
    Από elvenpath στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-16, 11:48

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα