Και εγώ όσες φορές έχω παραγγείλει κάτι και έρχεται με Box now τις περισσότερες φορές πάει σε άλλο πολύ μακριά σε σχέση με αυτό που επέλεξα, στα email δεν απαντάνε ποτέ, στα τηλέφωνα επίσης δεν απαντάνε. Γενικά τον τελευταίο καιρό αργούν κιόλας να τα βάλουν σε θυρίδα ακόμα και αν είναι εντός Αθηνών ο αποστολέας. Επίσης ενώ στην περιοχή μου έχουμε πάρα πολλά κουτιά είναι συνεχώς γεμάτα.
Εμφάνιση 1.126-1.132 από 1132
-
28-05-25, 01:16 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #1126
-
28-05-25, 01:50 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #1127
μεγαλο φαουλ να πηγαινει μακρυα ετσι αυθαιρετα.και συμβαινει συχνα τελευταια,θα επρεπε να ειχες μια επιλογη να περιμενεις αν θελεις η να επιλεξεις εσυ αλλο λοκερ..μεσω τις εφαρμογης να λαμβανεις ειδοποιηση κτλ...
VAMOS ARIS
-
28-05-25, 11:39 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #1128
Το θέμα είναι και σε αυτή την περίπτωση να μάθουμε τι γίνεται. Άντε στην ACS έχουν κούριερ που στα φέρνουν μετά. Στη Box now τι θα γίνει αν στο έχουν στείλει στου διαόλου και δεν πας να το πάρεις; Γυρίζει πίσω;
- - - Updated - - -
Εντωμεταξύ εμένα η γυναίκα μου μια μέρα επειδή δε μπορούσε με το μωρό να πάει στο σημείο (αν θεωρήσουμε ότι είμαστε στην ίδια ευθεία) 1, και αν θεωρήσουμε ότι εμείς είμαστε στο 3, έβαλε να το πάνε στο 2 και αυτοί το πήγαν ακόμη πιο μακριά στο 4. Στο τέλος πήγα εγώ και το πήρα, και τελικά το παρέλαβα από σημείο που ήταν πιο μακρία και από το ίδιο το μαγαζί που παραγγείλαμε.
-
28-05-25, 11:51 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #1129
Αντίθετα, η Nova μου έστειλε το νέο ρούτερ μέσω ACS (που δεν την πάω) κλείστηκα την ημέρα που είδα ότι είναι "προς παράδοση", δεν ήρθε ο courier, πήρα το απόγευμα το κατάστημα (Χαλάνδρι), η ευγενική υπάλληλος δεν τον δικαιολόγησε, όπως κάνουν συνήθως, πρότεινε σημείο παράδοσης που είναι σχετικά κοντα (με αυτ/το βέβαια), λέγοντας να αγοράσω και γλυκά από γνωστό ζαραροπλαστείο που είναι κοντά και την επομένη νωρίς το πρωί δέχθηκα μήνυμα με τον κωδικό και πήγα και το παρέλαβα!
-
28-05-25, 13:34 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #1130
το θεμα ειναι οταν αλλαζεις τοποθεσια βαλτο καπου ανθρωπινα.Δεν γινεται να θες αμαξι,πχ η γενικη εχει κατι καινουρια γραφεια σε απροσπελαστη τοποθεσια στην ανατολικη Θεσσαλονικη
VAMOS ARIS
-
28-05-25, 20:22 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #1131
Από τη στιγμή που η αρχική ευκολία των locker μοιάζει να εξαφανίζεται (είναι μονίμως γεμάτα, δεν τηρούν τις επιλογές σου και στέλνουν όπου να'ναι περιοχές με ελάχιστο χρόνο να παραλάβεις, καταλήγουν αγχωτική διαδικασία) ίσως το καλύτερο θα ήταν ένα ενδιάμεσο σύστημα με τεράστια κτίρια σε διάφορες περιοχές (με υπαλλήλους φύλαξης μέσα για λόγους ασφαλείας) γεμάτα lockers wall-to-wall. Με άλλα λόγια να επιστρέφαμε σε παραλαβή από κατάστημα, αλλά χωρίς την ουρά και τις θυρίδες/γκισέ, να είναι αυτοματοποιημένη και 24ωρη. Ξέρω ότι μοιάζει πισωγύρισμα, αλλά είναι κανένας ευχαριστημένος πλέον με την κατάσταση των lockers? Full enshittified μια ακόμα "πρωτοπορία" της ιντερνετικής επιχειρηματικότητας, όπως όλες όσες προηγήθηκαν...
-
28-05-25, 22:00 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #1132
Παρόμοια Θέματα
-
αξιολόγηση σάιτ.
Από Theodore41 στο φόρουμ P2PΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-16, 00:10 -
Αξιολόγηση φορητού
Από 29gk στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-16, 17:38 -
Νέα σύνδεση Cosmote, αξιολόγηση γραμμής.
Από i2d_group στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-16, 00:03 -
Αξιολόγηση της γραμμής
Από lefos9 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-16, 00:29 -
Αξιολόγηση σύνθεσης.
Από elvenpath στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-16, 11:48
Bookmarks