Εμφάνιση 1.291-1.305 από 1527
-
02-08-23, 16:27 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1291
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
02-08-23, 18:59 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1292
Έχουν το ίδιο codebase, είναι υποχρεωτικό αλλιώς θα χαθεί η μπάλα.
Thunderbird is literally a bunch of code running on top of firefox
-
02-08-23, 19:18 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1293
Μεχρι προχτες ειχε το ιδιο codebase με την esr του ff, οπως εδω και... 10 χρονια, γιατι να αλλαξει ξαφνικα?
ديميتريس
-
09-08-23, 19:17 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1294
Ηρθε η μεγαλη ωρα και για μενα! Εφτασε σημερα η ενημερωση στην 115(.1) στο συστημα μου και εφυγα με το ζορι απο την 102. Γιατι οχι νωριτερα? Δεν ξερω, because debian μαλλον.
Οπως ειπα λοιπον και οταν πρωτοπαρουσιαστηκε το νεο ui, που δεν το λες με τιποτα supernova, η μονη χτυπητη αλλαγη ειναι το μπλε κουμπι new message πανω πανω. Σε μενα, πανω απο αυτο το κουμπι και πανω απο την menu bar εχει και αυτη την εντελως κενη μπαρα που φαινεται στην εικονα. Ξερει κανεις πως μπορω να τη διωξω? Δεν εχω καποιο userchrome.css εδω οπως εχω στον ff και την δειχνει ετσι ακομα και σε troubleshooting mode.
Γενικα, το ui του ειναι πλεον πιο snappy απο την 102, αν και δεν ακολουθει πιστα το gtk theme οπως οι αλλες εφαρμογες. Επισης, το compact layout (επιλογη density στο μενου δεξια) κανει το layout των φακελων αριστερα πιο βολικο γιατι θελει λιγοτερο scrolling.
Σε αλλα θεματα τωρα
- στην πρωτη εκκινηση της 115 ξαναζητησε credentials για το outlook account μου και στο καπακι ηρθε mail οτι επιτραπηκε η προσβαση στο tb
- δεν δουλευουν τα 3 προσθετα που εχω για να διαβαζει απο το ημερολογιο του παραπανω account, οποτε δεν εχω ημερολογιο
- φυγανε τα counters που βγαζει σε ολους τους φακελους και λενε ποσα μηνυματα εχουν συνολικα, τωρα εχει counter διπλα μονο οταν υπαρχει νεο μηνυμα (μου εχει ξανασυμβει και δεν θυμαμαι που ειναι η επιλογη)
- φυγανε τα εικονιδια απο τα rss feeds, πχ αυτο στην εικονα ειχε κανονικα το εικονιδιο του github... επειδη ειναι rss απο το github, οποτε ολα πλεον τα feeds ειναι ιδια
- αυτη η "επικεφαλιδα" του rss feed, με τα μεγαλα bold γραμματα στην εικονα, που ειναι παντελως αχρηστη, γινεται να φυγει απο καπου?ديميتريس
-
09-08-23, 19:33 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1295
Δεν μπορείς να την διώξεις.
Είναι η μπάρα που τοποθετείς με custom τα εικονίδια που θέλεις:
Λογικότατο.
Open Google Calendar
Δεξιά από μπλε μεγάλο κουμπί για "new message"
τρεις τελείες ...
show total message count
Δεν έχω rss αλλά στο παλιό ΤΒ απλά διέγραφες την cache με τα εικονίδια και τα κατέβαζε ξανά.
Δεν υπάρχει σαν επιλογή.| "Anyone can build a fast CPU.
-
09-08-23, 20:00 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1296
Θα με συγχωρεσεις που δεν ξερω να κανω multiquote ενος μονο μηνυματος, οποτε θα το παρω σερι.
Για την μπαρα που δεν φευγει, και δεν θυμαμαι πως λεγεται αν και το ειδα πριν 10 λεπτα: missing functionality is a feature, για να μην πω trash, μιας και χαλαει πολυτιμο καθετο χωρο
Για το outlook που ξαναζητησε credentials, γιατι σου φαινεται λογικοτατο?
Για το προσθετο του google calendar, οκ... αλλα το δικο μου ημερολογιο δεν εινια στη google αλλα στην ms... οποτε θελω αλλο σετ απο προσθετα για να επικοινωνει το tb με τον (exchange?) server της.
Για την επικεφαλιδα που δεν φευγει ισχυει οτι ειπα παραπανω για την μπαρα.
Τα αλλα 2 που προτεινεις παω να τα δω τωρα...
- - - Updated - - -
Οκ αυτο για το message count, αλλα η εκαθαρριση της cache δεν αλλαξε κατι στα εικονιδια.
- - - Updated - - -
Για τα 3 προσθετα που λεω, που πρακτικα ειναι το ιδιο προσθετο, απο τον ιδιο dev*, σπασμενο σε 3, δεν εχει βγει ενημερωση απο περυσι που εγινε το προσθετο συμβατο με την 102, μονο κατι πατσαρισματα υπαρχουν στο github που το κανουν συμβατο με την 115.
* https://github.com/jobisoft/
- - - Updated - - -
Και κατι ακομα που ξεχασα να προσθεσω παραπανω. Εικονες στα μηνυματα εχω κυριως στα feeds, οποτε κρινω αυτο που βλεπω απο τα feeds.
Στην 102, το tb εκανε resize τις εικονες για να χωρανε μεσα στο message panel (το εχω σε vertical view απο παντα), αλλα στην 115 δεν τις κανει.ديميتريس
-
09-08-23, 20:36 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1297
Όπως βλέπεις εγώ τον χρησιμοποιώ αυτόν τον χώρο.
Και πολλοί άλλοι γιατί όλο το custom είναι γι αυτή την μπάρα.
Γιατί άλλαξε όλο το core της εφαρμογής.
Την βλέπει σαν νέα και σου τα ζητάει όλα από την αρχή.
Τότε μάλλον έχουν μόνο το default.
Κάποτε είχε τεθεί θέμα προστασίας με τα εικονίδια των rss.
Δεν ξέρω αν γι αυτό τα κατάργησαν.
Θα το ελέγξω.| "Anyone can build a fast CPU.
-
09-08-23, 20:45 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1298
Για την μπαρα, εγω που δεν τη χρησιμοποιω ομως, γιατι να μην μπορω να τη διωξω εντελως? Να βαλω κατι ετσι για το καλο, πχ το search που δειχνανε πανω πανω στις screenshots οταν η 115 ηταν ακομα under development?
Ετσι κι αλλιως, τα κουμπια που ηταν στη βασικη toolbar της 102, πχ get messages, write, filter (που ανοιγε το search) κλπ ειναι πλεον αλλου.
Για τα αλλα που λες, πασο.ديميتريس
-
09-08-23, 21:44 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1299
-
10-08-23, 18:25 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1300
Τελικα δεν ειναι μονο οι εικονες που δεν γινονται resize για να ταιριαζουν, εινια ολο το message pane (και οχι paneL) που χαλαει οταν το layout του tb ειναι vertical και δεν κανει ουτε line warping στο κειμενο. Επισης, δεν φαινονται και τα κουμπια πανω δεξια.
Φωτο με το message pane σε classical view, που ολα ειναι στην πενα, και σε vertical view που ειναι χαλια.ديميتريس
-
12-08-23, 08:23 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1301
Οτι να ναι entry στο right click menu ενος mail. Ο φακελος zzz github projects εινια φακελος των rss feeds στο tb και μεσα σε αυτον ειχα οντως μεταφερει χτες ενα feed.
ديميتريس
-
16-08-23, 11:17 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1302
Thunderbird 115.1.1 fixes:
Some HTML emails printed headers on first page and message on subsequent pages
Deleting messages from message list sometimes scrolled list to bottom, selecting bottommost message
Width of icon columns (like Junk or Starred) in message list did not adjust when UI density was changed
Old OpenPGP secret keys could not be used to decrypt messages under certain circumstances
When multiple folder modes were active, tab focus navigated through all folder mode options before reaching message list
Unread message count badge was not displayed on parent folders of subfolder containing unread messages
"Undo archive" (via Ctrl-Z) did not un-archive previously archived messages
"New" button dropdown menu in "Message Filters" dialog could not be opened via keyboard navigation
"Show New Mail Alert for" input field in "Customize New Mail Alert" dialog had zero width when using certain language packs
"Account Wizard" dialog was too narrow when adding a news server, partially hiding confirmation buttons
Link Properties and Image Properties dialogs in the composer were too wide
Thunderbird version number and details in "About" dialog were not automatically read by screen readers when first opening dialog
Flatpak improvements and bug fixes
Various visual and UX improvements| "Anyone can build a fast CPU.
-
23-08-23, 20:33 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1303
-
23-08-23, 22:41 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1304
Χρησιμοποείς το Κ-9 ;
-
23-08-23, 23:49 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #1305
Παρόμοια Θέματα
-
κρυπτογράφηση αρχείων (πχ) του thunderbird
Από 123456789 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-17, 01:20 -
φίλτρα Thunderbird
Από johnyb98 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-16, 06:18 -
Μεταφορα των μαιλ του Thunderbird σε αλλο δισκο.Πως?
Από nkoumo στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-16, 18:25 -
Απο outlook express σε Microsoft outlook ή thunderbird?
Από stathopon στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-16, 00:00
Bookmarks