καλησπέρα ξεκινάω ένα νήμα μιας και δεν υπάρχει για γενικές ερωτήσεις , ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην καρτέλα όλα τα μηνύματά είναι ότι τα καινούργια email μου δεν μου εμφανίζονται σύμφωνα με την ημερομηνία που τα έχω λάβει , πχ τα email του 2017 ειναι ανάμεσα σε 2016 ,με ποιό τρόπο μπορώ να τα έχω στην κορυφή πάντα σε σειρά απο το ποιο φρέσκο προς το παλιοτερο.
Εμφάνιση 1-15 από 1527
-
27-01-17, 23:39 thunderbird γενικές απορίες #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος puntix : 27-01-17 στις 23:45.
-
27-01-17, 23:59 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #2
-
09-03-17, 11:27 Απάντηση: Το νήμα του Firefox - Συζήτηση (vol. III - Αυστραλιανό Αντιγόνο) #3
Πριν 15 μερες περιπου ειχα ρωτησει για καποια φιλτρα για ενα συγκεκριμενο λογαριασμο σε pop3. Μετα τη χτεσινη ενημερωση του tb σε 45.8.0, οσα emails ερχονται σε αυτο το λογαριασμο, ερχονται 2 φορες ( = εμφανιζονται 2 φορες στα εισερχομενα) ασχετως αν πληρουν τις προϋποθεσεις για το φιλτρο ή οχι. Τι μπορει να φταιει?
Ο λογαριασμος ειναι εταιρικος, πχ @mitsos.com, σε office365. Εκτος απο το συγκεκιμενο λογαριασμο υπαρχουν ακομα 2 απο το ιδιο domain, περασμενοι στο ιδιο tb, χωρις φιλτρα, που δεν εχουν προβλημα. Οι ρυθμισεις ειναι ιδιες για ολους, αυτες που φαινονται στην εικονα, και μονο τα usernames και οι κωδικοι αλλαζουν απο τον ενα στον αλλο.ديميتريس
-
09-03-17, 12:01 Απάντηση: Το νήμα του Firefox - Συζήτηση (vol. III - Αυστραλιανό Αντιγόνο) #4
Δηλαδή outlook ή exchange server.
Πάντοτε πήδαγε ασύστολα τα standards η Microsoft, δεν είναι η πρώτη φορά.
Π.χ. εδώ και χρόνια Outlook & exchange server ενσωματώνουν στα μηνύματά τους MIME attachments πάντα εκτός προδιαγραφών και άλλοι mail clients αδυνατούν να τα διαβάσουν.
ΥΓ: Για δες αυτό το addon:
Remove Duplicate Messages (Alternate)
http://removedupes.mozdev.org/index.htmlΕπιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
09-03-17, 12:21 Re: thunderbird γενικές απορίες #5
Καλημέρα στην παρέα.
Προσπαθώ να περάσω στον τελευταίο Thunderbird το Yahoo email μου και δεν τον παίρνει ενώ μου στέλνει το παρακάτω μήνυμα.
Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από εφαρμογές που δεν πληρούν τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας (π.χ. παλαιότερες εκδόσεις των εφαρμογών του ταχυδρομείου και του ημερολογίου, όπως το Outlook). Κατά συνέπεια, αποκλείσαμε μια σύνδεση στον λογαριασμό σας στο YahooΗ Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από Λευκούς.
-
09-03-17, 13:47 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #6
Πρέπει να συνδεθείς στο webmail του Yahoo και να πας στο γρανάζι πάνω δεξιά > Στοιχεία λογαριασμού > Ασφάλεια λογαριασμού. Εκεί θα ενεργοποιήσεις την επιλογή «Να επιτρέπονται οι εφαρμογές για τις οποίες χρησιμοποιείται λιγότερο ασφαλής μέθοδος σύνδεσης». Μετά θα μπορεί να συνδεθεί ο Thunderbird. Αυτό που εννοεί η Yahoo με τα «σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας» και δεν φαίνεται να υποστηρίζει ο Thunderbird είναι το OAuth.
Αφού αλλάξεις τη ρύθμιση, μπορεί να σου το υπενθυμίζει τακτικά και να σε προτρέπει να την επαναφέρεις. Τα αγνοείς αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simpleton : 09-03-17 στις 13:59.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
09-03-17, 14:19 Απάντηση: Το νήμα του Firefox - Συζήτηση (vol. III - Αυστραλιανό Αντιγόνο) #7
Και τοτε γιατι δουλευε καλα μεχρι χτες και στους 3 λογαριασμους και δουλευει ακομα κανονικα στους αλλους 2, εφοσον το πηδαει η ms?
ديميتريس
-
09-03-17, 14:23 Re: Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #8
Σε ευχαριστώ.
Αυτό ήτανε τελικά.
Πιο παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα....Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από Λευκούς.
-
09-03-17, 15:48 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #9
Είναι σχετικά πρόσφατη αλλαγή στη Yahoo.
- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
09-03-17, 20:46 Απάντηση: Το νήμα του Firefox - Συζήτηση (vol. III - Αυστραλιανό Αντιγόνο) #10
-
10-03-17, 11:15 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #11ديميتريس
-
10-03-17, 11:25 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #12
Το ότι το Outlook και ο IE πηδούν τα standards εδώ και 10ετίες, δεν το λένε μόνο οι "κολλημμένοι", αλλά όλοι.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
10-03-17, 11:39 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #13
Αλλα το συγκεκριμενο προβλημα μου δεν ειναι στο outlook ή στον ie. Ειναι στο tb, σε φρεσκοτατη εγκατασταση (νεοτερη του 1 μηνα), σε λογαριασμο με ιδιαιτεροτητα (αν και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο τα φιλτρα), με αλλους 2 λογαριασμους απο το ιδιο domain να δουλευουν κανονικοτατα και η μονη αλλαγη απο τοτε που στηθηκε ειναι να η ενημερωση του tb. Οποτε εχω ενα λογο να κατηγορω το tb και οχι την ms για το συγκεκριμενο προβλημα.ديميتريس
-
10-03-17, 12:15 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #14Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
10-03-17, 15:37 Απάντηση: thunderbird γενικές απορίες #15
Ontopic.
Στους 3 λογαριασμους που αναφερω παραπανω υπαρχουν οι αντιστοιχοι φακελοι για spam, οι οποιοι ειναι προσβασιμοι μεσω του outlook.com αλλα δεν ερχονται στο tb (ακομα και πριν την ενημερωση). Ειναι καποια ρυθμιση ή φταιει το οτι ειναι σε pop3?ديميتريس
Παρόμοια Θέματα
-
κρυπτογράφηση αρχείων (πχ) του thunderbird
Από 123456789 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-17, 01:20 -
φίλτρα Thunderbird
Από johnyb98 στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-16, 06:18 -
Μεταφορα των μαιλ του Thunderbird σε αλλο δισκο.Πως?
Από nkoumo στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-16, 18:25 -
Απο outlook express σε Microsoft outlook ή thunderbird?
Από stathopon στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-16, 00:00
Bookmarks