Η Google ενημέρωσε μέσω email τους συνεργάτες της, πως σταματάει την διάθεση του Google Now Launcher, ο οποίος θα αποσυρθεί από το Play Store μέσα στο τρέχων τρίμηνο. Παράλληλα από 1η Μαρτίου δεν θα γίνονται "αποδεκτές" νέες συσκευές με τον GNL προεγκατεστημένο στο system image τους.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι υπάρχοντες χρήστες του GNL, θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται με αναβαθμίσεις της Google app, αλλά δεν αναμένονται σοβαρές αναβαθμίσεις στο μέλλον.
Πηγή : Android Police
Εμφάνιση 1-15 από 20
Θέμα: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google
-
03-02-17, 19:55 Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
03-02-17, 20:29 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #2
οχι ρε γμτ!!! τον χρησιμοποιουσα!! γιατι ετσι ? αν και εχω αγορασει nova launcher και smart launcher....
-
03-02-17, 21:58 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #3
Καλά έκανε. Μια φορά το δοκίμασα για 5 λεπτά και μετά το έσβησα... Δε μου άρεσε καθόλου.
Το Nova Launcher είναι το καλύτερο και αγόρασα την Prime έκδοση με 0,5€ (σε προσφορά).
-
03-02-17, 21:59 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #4
-
03-02-17, 23:07 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #5
Ή θα ανοιξει δηλαδη το google now σε 3d party launchers ή θα κανει ευρεως available τον pixel launcher.
-
04-02-17, 00:25 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #6
Χρόνια χρησιμοποιώ τον google! Πολύ πρακτικός και βολικος
-
04-02-17, 10:21 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #7
καλημερα, παντως απο Oκτ 2015 ειχε να κανει αναβαθμισεις οπως βλεπω????
https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=el
ξηλωμα και αυτους που εχω αγορασει.....παντως τον ειχα συμπαθησει κριμα!
επισης εχω την εντυπωση οτι ο google now μου ετρωγε περισσοτερη μπαταρια, ισως και ram.
Ο pixel launcher που αναφερετε τι σχεση εχει δεν εχω καταλαβει. Ξερει κανεις?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikiforos : 04-02-17 στις 10:28.
-
04-02-17, 10:49 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #8
- Περιοχή
- Καλλιθέα, Αθήνα
- Downloads
- 46
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 212751/21998
- ISP
- Vodafone
- Router
- Vodafone H 300s
- SNR / Attn
- 17.6(dB) / 0.0(dB)
- Path Level
- Interleaved
Ότι αναβαθμίσεις έλαβε ο GNL ήταν server - side αφού η εφαρμογή δεν έχει λάβει ενημέρωση από τον Οκτώβρη του 2015 - εκτός από την 1.4 έκδοση τον Μάη του 2016 που όμως αφορούσε τις τότε δοκιμές της 7ης έκδοσης Android και βέβαια πότε δεν έφτασε στο Play Store.
Προσωπικά, αναμένω αν και πότε θα δώσει σε όλους (με συμβατότητα προς τα κάτω) τον Pixel. Σε κάθε περίπτωση stock, Nova και Evie και δε θυμάμαι ποιος άλλος κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.
-
04-02-17, 12:37 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #9
εμενα η rom τον εχει default και δεν μπορω να τον ξηλωσω, αν και εφοσον ειμαι root γινεται αλλα θα αλλαξω rom συντομα να παω σε MIUI, ασε μην χαλασει τπτ και τρεχω...εβαλα nova prime και smart launcher 3 που τους εχω αγορασμενους ετσι κι αλλιως.
-
04-02-17, 12:46 Re: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #10
Το MIUI GLOBAL ποιο έχει πάνω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
04-02-17, 19:50 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #11
Ποτέ δεν σκέφτηκα να αλλάξω launcher. Τι παραπάνω κάνουν οι άλλοι και τους αγοράζετε κιόλας. Μου κεντρίσατε την περιέργεια και θα κατεβάσω τώρα τους Nova Launcher και smart launcher να τους δω
-
04-02-17, 19:56 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #12
-
04-02-17, 20:12 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #13
-
05-02-17, 18:39 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #14
-
05-02-17, 18:50 Απάντηση: Σύντομα θα αποσυρθεί από το Play Store ο Google Now Launcher που εγκαταλείπεται από την Google #15
Παπαδες!!!!!!
ο smart launcher που αναφερω κανει κινητο με 600mhz cpu και 256mb ram να πεταει....απιστευτο????
δοκιμασε τα free και αμα σου αρεσουν αγοραζεις να εχεις και οτι δινουν παραπανω.
και για το δικο μου εχει βγει και ψηνομαι να την αλλαξω! οχι τοσο επειδη ειναι MIUI βασικα port απο καποιο redmi note, αλλα επειδη βγαζουν αναβαθμισεις διαφορες ενω η δικια μου custom ειναι απο τον ΟΚτ 2014...
Παρόμοια Θέματα
-
Η οθόνη LG UltraFine 5K που πωλείται από την Apple έχει δυσλειτουργία όταν είναι κοντά σε WiFi router
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-17, 13:30 -
Αποκαλυπτήρια των Pixel και Pixel XL της Google Assistant και άλλων συσκευών από την Google
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 141Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-16, 12:48 -
Το 1,75 δις έφτασαν τα URLs που έχει αφαιρέσει η Google από την αναζήτηση, για λόγους copyright infringement
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 13-09-16, 19:05 -
400 εκατομμύρια Android συσκευές και 6 δις εφαρμογές ελέγχονται καθημερινά για μόλυνση από την Google
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-16, 22:04 -
Η νέα λειτουργία Safe Browsing από την Google θα προειδοποιεί για απατηλά download links και κακόβουλες διαφημίσεις
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-16, 19:28
Bookmarks