Τον τελευταίο καιρό είμαι σε αναζήτηση νέου σπιτιού στην περιοχή του Παπάγου, αλλα ως γνωστόν επειδή παίρνει απο το κέντρο του Χολαργού στην Σαρανταπόρου, μόνο στο κέντρο του Παπάγου κάτω από την Πίνδου και μέχρι λίγο μετά την Κύπρου ήταν εφικτές οι ταχύτητες άνω των 8mbps.
Το internet είναι για μένα πολύ καθοριστικό επειδή δουλεύω μέσα από αυτό, σήμερα λοιπόν πήγαμε με την γυναίκα μου να δούμε ένα σπίτι κοντά στο Άλσος του Παπάγου, μιας και είχαμε αποκλείσει οτιδήποτε ήταν προς Άνω Παπάγου, έλα ντε όμως που λέμε δεν πάμε να δούμε και ένα που ήταν τέρμα πάνω έτσι για αλλαγήκαι ναι μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε ανεβαίνοντας την Λασκου, συνεργεία του ΟΤΕ ειχαν σκάψει κατά μήκος από την αρχή της Λάσκου μέχρι τέρμα στην Φραγκογιάννη και περνόυσαν οπτικές ίνες
Επιτόπου βρήκα τους υπεύθυνους λίγο πιο πάνω και σταμάτησα να ρωτήσω, όπου μου επιβεβαίωσαν ότι θα καλύψουν όλη την περιοχή με υποδομή vdsl και μάλιστα ήταν πολύ εξυπηρετικοί μέχρι και τα σχέδια μου έδειξαν
Έπειτα έκανα μια βόλτα στην περιοχή και με έκπληξη είδα ότι έχουν προχωρήσει αρκετά και σίγουρα δεν είναι καιρό γιατί αρχές Δεκέμβρη που είχα ξαναπεράσει δεν γίνονταν τίποτα!
Λάσκου ψηλά πρός Φραγκογιάννη
Στην Γωνία της Καρναβία στον Άγιο Γεώργιο
Στην Μπλέσσα πηγαίνοντας προς Αργυροκάστρου
Στην Ιωνίας στην Αγία Σκέπη
Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα σημεία που ετοιμάζονται ή σκάβονται για να μπουν κάμπινες σε όλη την περιοχή, θα προσπαθησω να κανω update μολις εχω και άλλο υλικό!
Εμφάνιση 1-15 από 155
Θέμα: VDSL Παπάγου
-
22-01-13, 22:22 VDSL Παπάγου #1
-
23-01-13, 17:13 Απάντηση: VDSL Παπάγου #2
Γεια!
Ο Ανω Παπαγος (από το ρέμα κ πάνω) έχει 15 καφαο
είδες αν θα καλυφθουν όλα?
-
23-01-13, 17:44 Απάντηση: VDSL Παπάγου #3
αν εννοεις το τριγωνο Πινδου - Αλιμου Κατεχακη - Περιφεριακη Υμηττου ναι θα καλυφθει
-
24-01-13, 06:06 Απάντηση: VDSL Παπάγου #4
sorry που trollάρω (μάλλον) αλλα με έπιασε μια νοσταλγία μόλις άκουσα τις οδούς και είδα τις φωτό... αν και δεν είμαι αθηναίος στην καταγωγή μου λείπει η πρότερη γειτονιά μου εκεί στον χολαργό :P
-
24-01-13, 15:06 Απάντηση: VDSL Παπάγου #5
Αλήθεια, με Χολαργό ξέρει κανείς τι παίζει; Καμιά πληροφόρηση για το αν και πότε θα αρχίσουν οι εργασίες; Εμένα βέβαια με ενδιαφέρει αν θα καλυφθεί η περιοχή του κάτω Χολαργού (δηλ. κοντά στη λ. Μεσογείων) και πιο συγκεκριμένα προς τα σύνορα με Παπάγο.
Ευχαριστώ
-
24-01-13, 17:51 Απάντηση: VDSL Παπάγου #6
-
24-01-13, 18:42 Απάντηση: VDSL Παπάγου #7
-
30-01-13, 14:29 Απάντηση: VDSL Παπάγου #8
-
01-02-13, 01:03 Απάντηση: VDSL Παπάγου #9
αυτες τις μερες τελειωνουν με τα σκαψιματα για τις ινες
4-5 καφαο τα εχουν ηδη αλλάξει με μεγαλα οπως αυτα στις πρωτες φωτογραφιες
και εχουν ξεκινησει να αλλαζουν και τα υπολοιπα με τα πιο μικρα οπως αυτο στο 2ο σετ απο φωτογραφιες
-
13-02-13, 15:18 Απάντηση: VDSL Παπάγου #10
Παιδιά μένω στη Ρουπελ. Έχουν τελειώσει τα έργα επί της Πίνδου και τους άλλος δρόμους. Η αλήθεια είναι ότι έχουν βάλει αρκετά κουτιά. Ξέρετε όμως πότε θα αναβαθμισθούν οι ταχύτητες ADSL; Και κάτι άλλο. Εκανα αλλαγή από ON-telecoms (έπιανα 5.5-5.8mbps) και πήγα σε ένα πολύ καλό πακέτο της Wind. Ξέρετε τι παίζει με την Wind στην περιοχή μας;. Ελπίζω να μην έκανα πατάτα από θέμα ιντερνετ γιατί το χρειάζομαι για την δουλειά μου και οι μεγαλύτερες ταχύτητες είναι σημαντικές για εμένα.
-
13-02-13, 18:14 Απάντηση: VDSL Παπάγου #11
Σε αυτό το topichttp://www.adslgr.com/forum/threads/...CE%BF%CF%85%29 υπήρχε και χάρτης με την όδευση και τοποθεσία των οπτικών ινών, αλλά μετά από διαμαρτυρίες αφαιρέθηκαν.
-
18-02-13, 15:29 Απάντηση: VDSL Παπάγου #12
Καλησπέρα σε όλους.Τον τελευταίο καιρό είμαι σε αναζήτηση νέου παρόχου (για υπηρεσίες adsl μέχρι τώρα) αλλά απ'ότι βλέπω έχουν αρχίσει να ξεπετάγονται νέα ΚΑΦΑΟ το ένα μετά το άλλο,από τετράγωνο σε τετράγωνο και έτσι είπα να περιμένω μπας και βάλω vdsl γραμμή με την αλλαγή παρόχου και το συνδυάσω.Το ερώτημά μου είναι το εξής:έχει ήδη αλλαχθεί η καμπίνα στο τετράγωνο όπου διαμένω (ΚΑΦΑΟ Εθνικής Αμύνης και Γράμμου) αλλά δε μου βγάζει διαθεσιμότητα υπηρεσίας VDSL ακόμα.Κάλεσα το 13888 αλλά μάταια γιατί απ ότι φαίνεται ούτε και οι τεχνικοί εκεί μπόρεσαν να μου δώσουν έναν υποτυπώδη χρονικό ορίζοντα ενεργοποίησης της υπηρεσίας.Οπότε ρωτάω,γνωρίζουμε περίπου μετά από πόσο καιρό από την αλλαγή καμπίνας υπάρχει διαθεσιμότητα γραμμής και τι άλλο χρειάζεται πλην της αλλαγής καμπίνας ώστε να επιτευχθεί αυτή?Α και μια δεύτερη ερώτηση μου είναι αν γνωρίζει κάποιος ποιότητα vdsl υπηρεσιών των διαφόρων παρόχων ώστε να ξέρω προς τα που να κινηθώ!Ευχαριστώ!
-
06-07-13, 00:39 Απάντηση: VDSL Παπάγου #13
Τις τελευταίες μέρες ξανασκάβουν γύρω απ' τα καφάο που είχαν βάλει πριν μισό χρόνο.
Κάποιον που ρώτησα, μου είπε ότι θα δώσουν ρεύμα στις καμπίνες.
Στο πιο κοντινό μου τέλειωσαν τις εργασίες, αλλά διαφορά στην ταχύτητα δεν είδα..
Ακόμα πιάνω με 4500-4800 max
Δεν τα έχουν συνδέσει με τις ίνες ακόμα?
Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?
-
06-07-13, 10:21 Απάντηση: VDSL Παπάγου #14
Οι καμπινες του Παπαγου δηλωθηκαν στην ΕΕΤΤ τον Ιουνιο και θα δοθουν εμπορικα τον Δεκεμβριο - ενα εξαμηνο μετα. Αρα VDSL απο το νεο ετος.
-
10-07-13, 20:49 Απάντηση: VDSL Παπάγου #15
Άιντε μωρη Παπαγάρα να σε δω με vdsl να τρελαθώ. Καλό μας 2014
Παρόμοια Θέματα
-
Οπτικες Ινες / Καμπινες VDSL -> Α.Κ. Χολαργου (Δημος Παπαγου-Χολαργου)
Από neshtar στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-15, 23:02 -
OTE: Παροχή ADSL υπηρεσιών μέσα από το VDSL δίκτυο με σταδιακή μεταφορά των πελατών Conn-x
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 439Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-15, 14:58 -
Πρόβλημα με συνεχείς αποσυνδέσεις και ταχύτητα < 2 mbps - Παπάγου
Από darkeid στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-13, 18:20 -
Κοινή ανακοίνωση των εταιρειών Forthnet, hellas online, On Telecoms και Wind Ελλάς σχετικά με το VDSL
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 83Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-12, 15:05
Bookmarks