Εμφάνιση 166-180 από 1228
Θέμα: Το νήμα των Synology NAS
-
24-06-18, 15:48 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #166
-
24-06-18, 19:08 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #167
Μπορώ να σταματήσω τα updates 1-2 μήνες που θα είμαι εκτός εμβέλειας του DS418 (μόνο remote με vpn) που έχω και να τα ενεργοποιήσω πάλι το Σεπτέμβριο ;
Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ενδεχομένως ;
-
24-06-18, 19:19 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #168
-
26-06-18, 13:08 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #169
Πάντως μετά από ένα εξάμηνο πλέον με τον 218 μπορώ να πω ότι πραγματικά ήταν μια εξαιρετική επιλογή και δεν μετάνιωσα που τον πήρα. Εξαιρετικό interface, ταχύτατος, πολλές εφαρμογές, μέχρι και transcoding που δοκίμασα μερικές φορές έκανε άνετα και σε μεγάλα αρχεία. Αληθινό vfm.
Κινητό: Samsung Galaxy A52s
Νίκος Χανδόλιας
-
27-06-18, 20:36 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #170
Αν θέλετε δοκιμάστε αυτό που περιγράφει σε αυτό το Youtube video.
Το δοκίμασα και μέχρι τώρα δείχνει να δουλεύει...
-
29-06-18, 18:19 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #171
Παιδιά, μπαίνω στο web interface του NAS, βλέπω να γράφει κάτω στο System Health widget "Attention. Drive status is abnormal. Please go to Storage Manager for more information."
"Ωχ" λέω. Επίσης στα notifications βλέπω αρκετά retry errors
Πάω στο Storage Manager και βλέπω στο SMART info:
Αυτό το Spin_Up_Time λίγο που γκούγκλαρα δεν μου φάνηκε αμάν-αμάν, δεν είναι δα και bad sectors, αλλά από την άλλη για να μου το έχει ως κάτι που πρέπει να κοιτάξω, πρέπει να με ανησυχεί;
-
04-07-18, 18:14 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #172
Ειπα και εγω να κανω το update 6.2.23739 .... αλλα κατι δεν πηγε καλα.
Δεν το βλεπω πουθενα στο assistant. το webgui αρνειται να ανοιξει... ουτε ΙΡ παιρνει.
edit: και ενα DS218j προβλημα... μου το εμφανιζει το assistant σαν ... " NOT CONFIGURED " .
Ζηταει password για τον admin user και επισης με ρωταει αν θελω μετα να κανω SHR .. WTF ???
Εχω backup ολωςν των αρχειων... αλλα κριμα για τον χαμενο χρονο ..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος griniaris : 04-07-18 στις 18:25.
The gr81 .
-
05-07-18, 20:35 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #173
Ψάχνω να βρω ένα οικονομικό cloud storage provider για να πάρω backup ένα ds418. Βρήκα το backblaze B2 cloud storage με 0.005$/GB το μήνα και σε περίπτωση restore 0.01$/GB. Γνωρίζετε για το συγκεκριμένο ή χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο και το προτείνετε ;
Μιλάμε για 500GB max.
-
05-07-18, 20:59 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #174
Απλα για να μου φυγει η απορια.....
Το να παρεις ενα DiskStation DS115j μαζι με εναν Seagate Ironwolf 1TB δεν σε βολευει?
θα σου βγει στα 90 + 52 = 142 € περιπου αλλα δεν θα εχεις συνδρομες κλπ κλπ . θα το ρυθμισεις να κανει μονο του οποτε θες backup και το τοποθετεις οπου θες.The gr81 .
-
05-07-18, 21:41 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #175
Το cloud backup το θέλω μόνο για offsite disaster recovery και όχι πιθανότατα για πάντα αλλά μέχρι να βρεθεί η χρηματοδότηση για 2ο ds418(High Availability) και σαν αυτό που προτείνεις για onsite backup(τα έχουμε ξαναπεί). Δυστυχώς για να γίνουν όλα αυτά θα περάσουν μερικοί μήνες κατά τους οποίους δεν θα είμαι παρών φυσικά και ψάχνω μια προσωρινή λύση για remote στήσιμο. Βέβαια επειδή υπάρχουν και κρούσματα κλοπών γενικώς, τουλάχιστον για τα πολύ σημαντικά δεδομένα είναι μία λύση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
07-07-18, 14:09 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #176
Καλησπέρα, εντελώς άσχετος με το αντικείμενο και έχω μερικές ερωτήσεις !!! Θα δώσω τον iMac μου μιας και δεν θα πάρει το επόμενο λειτουργικό και έχει ακόμη κάποια αξία και αφετέρου το iPad μου πλέον κάνει το 95% αυτών που έκανα όταν αγόρασα τον iMac !!! Παρατήρησα ότι τουλάχιστον στο iOS αφαίρεσαν το DSget οπότε θέλω να ξέρω τι εναλλακτικές έχω για να δίνω απομακρυσμένα εντολή για κατέβασμα αρχείων (για παράδειγμα Jdownloader) και τι WiFi Tongle να πάρω για να δουλεύω ασύρματα μιας και ακόμη η ταχύτητα στην περιοχή μου είναι ελεεινή και δεν υπάρχει περίπτωση αν δεν αλλάξει αυτό να κάνω streaming εκτός σπιτιού !!!
-
11-07-18, 09:09 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #177
-
12-07-18, 21:45 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #178
-
12-07-18, 22:54 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #179
Μεγάλο spin up time δυνητικά υποδεικνύει πρόβλημα. Εάν έχεις την πολυτέλεια να τσεκάρεις τον δίσκο με τα διαγνωστικά της εταιρείας, θα σου πρότεινα να το κάνεις. Σε κάθε περίπτωση, πάρε ένα backup.
-
13-07-18, 00:00 Απάντηση: Το νήμα των Synology NAS #180
Backup δεν χρειάζεται να πάρω, αυτά που έχω στον σκληρό του NAS τα έχω και αλλού. Αν τον βγάλω και τον βάλω σε dock που έχω για το PC θα τον δει όμως; Αφού έχει αλλάξει το filesystem (αν δεν κάνω λάθος). Με διαγνωστικό της εταιρίας μπορώ να τον τεστάρω χωρίς να αλλοιωθεί το σύστημα αρχείων από μέσα;
Παρόμοια Θέματα
-
Παλιά μεταφρασμένα ανέκδοτα μέτριας ποιότητας, αλλά με αναλυτικές επεξηγήσεις. Διαβάζετε το νήμα με δική σας ευθύνη.
Από Voldemort στο φόρουμ The fun section...Μηνύματα: 15928Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-25, 14:57 -
Το νήμα του Gentoo, version 1.0
Από GoofyX στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 7465Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-25, 21:37 -
Synology Nas SSD cache
Από darisg στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-16, 22:09
Bookmarks