Σελ. 69 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 49596467686970717479 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.021-1.035 από 1228
    Περιοχή
    Ν. Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/1Gbps
    ISP
    InaLan
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    AVM Fritz 7590
    παλια μπορουσες μονο κατα την αγορα και οχι μετα. δεν ξερω αν το αλλαξαν τωρα

- - - Updated - - -

180 μερες απο την αγορα . αν δεν εχεις αποδειξη , 180 μερες απο ημερομηνια κατασκευης

Applies with proof of purchase available. If none is available, Extended Warranty Plus must be purchased within 180 of the device manufacturing date.

Περιοχή
    ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Router
    AVM FRITZ 5530
    Path Level
    Fastpath
    Καλησπέρα μια ερώτηση παιδια προσπαθω να φτιαξω ενα κοινόχρηστο folder ετσι ωστε να μπορω να δω το folder αυτο απο την τηλεοραση μου με το προγραμμα που εχει για multimedia η τηλεόραση ειναι μια lg c3 αλλα φτιαχνω το shared folder οπως χω και αλλα αλλα επιμενει να το αναγνωρίζει η τηλεόραση μόνο μεσα στο shared folder video τι κανω λαθος?αν πχ παω απο ενα nvidia το βλεπω κανονικά το folder εκει που είναι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από rexdimos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα μια ερώτηση παιδια προσπαθω να φτιαξω ενα κοινόχρηστο folder ετσι ωστε να μπορω να δω το folder αυτο απο την τηλεοραση μου με το προγραμμα που εχει για multimedia η τηλεόραση ειναι μια lg c3 αλλα φτιαχνω το shared folder οπως χω και αλλα αλλα επιμενει να το αναγνωρίζει η τηλεόραση μόνο μεσα στο shared folder video τι κανω λαθος?αν πχ παω απο ενα nvidia το βλεπω κανονικά το folder εκει που είναι
    Εάν φτιάχνεις απλά ένα SMB share, η τηλεόραση δεν θα το δει. Ο πιο βολικός τρόπος να το δει είναι να σηκώσεις DLNA server (όπως το Media Server της Synology) με τα περιεχόμενα του φακέλου...
    Έχε υπόψη σου ότι η Synology στο update 7.2.2 αφαιρεί αμετάκλητα το Video Station, το οποίο μπορούσε να στείλει video σε συμβατές συσκευές, όπως η TV σου.

Περιοχή
    ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Router
    AVM FRITZ 5530
    Path Level
    Fastpath
    και γιατι η τηλεοραση βλεπει συνεχεια μονο το video shared folder και οτι βαλω εκει μεσα?
    η το music
    κανω καπου λαθος?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Φαντάζομαι έχεις εγκαταστήσει το πακέτο 'Media Server' με τις βασικές ρυθμίσεις και έχεις καταλήξει με φακέλους για 'Music', 'Photo', 'Video'.

Για να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ή να προσθαφαιρέσεις φακέλους, δες εδώ:
    How to enjoy multimedia contents stored on Synology NAS with DLNA/UPnP-compliant DMAs?
    ¯\_(ツ)_/¯

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχε υπόψη σου ότι η Synology στο update 7.2.2 αφαιρεί αμετάκλητα το Video Station, το οποίο μπορούσε να στείλει video σε συμβατές συσκευές, όπως η TV σου.
    H synology στα relesase notes της 7.2.2-72803 αναφέρει:
    Κώδικας:
    Starting from this version, the processing of media files using HEVC (H.265), AVC (H.264), and VC-1 codecs will be transitioned from the server to end devices to reduce unnecessary resource usage on the system and enhance system efficiency. These codecs are widespread on end devices such as smartphones, tablets, computers, and smart TVs. If the end device does not support the required codecs, the use of media files may be limited.
    Κώδικας:
    Video Station is not available on DSM 7.2.2.
    Επίσης, όπως η ίδια η synology αναφέρει και εδώ:
    Κώδικας:
    DSM supports the following three third-party multimedia management packages. (Emby, Jellyfin, Plex)
    Συνεπώς, σωστά επισημαίνει ο mariushosting πως:
    Κώδικας:
    DSM 7.2.2-72803: Synology has removed the transcoding functionality of its own software. Transcoding on NAS is not affected. Before updating, keep in mind that the Video Station package has been removed from DSM 7.2.2. If you are using the Video Station package on your NAS environment, I suggest you move to another solution before updating to DSM 7.2.2. Plex, Jellyfin, Emby etc. can still transcode on the server.
    Αν ο player στην TV σου (ή σε όποια άλλη συσκευή που σύμφωνα με την synology πρέπει να αναλάβει πλέον το transcoding) δεν υποστηρίζει transcoding, τότε μία λύση Plex, Jellyfin, Emby ενδείκνυται στην περίπτωσή σου.
    Mono No Aware

Περιοχή
    ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Router
    AVM FRITZ 5530
    Path Level
    Fastpath
    το θέμα δεν ειναι αν θα αναλάβει ο player της τηλεορασης να παιξει τα αρχεια αλλα οτι φτιάχνοντας ενα κοινόχρηστο φάκελο παει και τον βαζει υποχρεωτικά μεσα στον φάκελο video αυτο θελω να αλλαξω αλλιως τα αρχεια τα παιζει μια χαρα και μπορώ παντα να χρησιμοποιήσω τον Nvidia player που εχω
    συνεπως το πρόβλημα μου ειναι μονο για την θεση του φακέλου

Περιοχή
    22 Acacia Avenue
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    220000/22000
    ISP
    Vodafone
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    12(dB) / 12(dB)
    Path Level
    Fastpath
    ΟΚ, η απάντησή μου ήταν διευκρινιστική ως προς την απάντηση του minas σχετικώς με το τί ακριβώς σημαίνει η κατάργηση του video station: κατάργηση του transcoding από το software της synology και όχι από το hw nas.
    Στο ερώτημά σου, ακολούθησε το σύνδεσμο που έδωσε ο acct από το 5 και κάτω που αφορά στα indexed folders και δες πού θα εμφανιστεί ο φάκελος.
    Στα win αν πας στο synology media server μέσα από το "My PC" που σου εμφανίζει τον φάκελο;
    Mono No Aware

Περιοχή
    ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Router
    AVM FRITZ 5530
    Path Level
    Fastpath
    στα windows τον εμφανιζει κανονικα μονο απο την τηλεοραση τον βαζει στο video οσο για τα indexed folders δεν σε αφηνει να δημιουργησεις ενα νεο εχει μονο τα κλασικα music-video-photo αλλα δεν σε αφηνει να φτιαξεις αλλο παρα μονο μεσα σε αυτα

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Cosmote
    Router
    Mikrotik Chateau 5G
    συμφορουμίτες δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νεο θεμα μιας και είναι κάπως απλή η απάντηση που ψάχνω (νομίζω).

πηρα πρόσφατα τον πρώτο μου nas, έναν ταπεινό DS223j. Του έχω βάλει έναν 2tb δίσκο και έχω κενό για έναν ακόμα δίσκο. Το θέμα μου είναι οτι έχουν αυξηθεί οι ανάγκες μου και θέλω να βάλω έναν 8tb να έχω παραπάνω χώρο + να "φαει" την θέση του 2tb άλλος ένας 8αρης για redunduncy. Μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να χάσω αρχεία κλπ;; Δεν έχω άλλον δίσκο να μεταφέρω την πραμάτεια μου προς το παρόν.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Fritz!box 7530
    Φυσικά και μπορείς αρκεί να έχεις επιλέξει shr σαν σύστημα στο nas σου. Υπάρχουν ακριβείς οδηγίες στο site της synology

https://kb.synology.com/en-sg/DSM/tu...expand_storage

Περιοχή
    Πάτρα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Cosmote
    Router
    Mikrotik Chateau 5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkas1973 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικά και μπορείς αρκεί να έχεις επιλέξει shr σαν σύστημα στο nas σου. Υπάρχουν ακριβείς οδηγίες στο site της synology

https://kb.synology.com/en-sg/DSM/tu...expand_storage
    Ναι SHR το έχω, αν έχεις κάποιο Link θα με βοηθούσε πολύ

EDIT: Thanks
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristostsilis : 19-09-24 στις 19:08.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Fritz!box 7530

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Σχετική απορία και η δική μου, αν και όχι ακριβώς η ίδια.

Έχω ένα ταπεινό DS115j με DSM 6.2.4 που με έχει εξυπηρετήσει μια χαρά προς το παρόν για τις ανάγκες μου εντός σπιτιού (media streaming ως επί το πλείστον, και backup αρχείων δουλειάς μέσω FreeFileSync). Αποφάσισα να αναβαθμιστώ και πιθανόν εντός του μήνα να πάρω ένα DS224+. Στο παρόν μου NAS έχω βάλει έναν Seagate Ironwolf ST6000VN0033-2EE110, η μέγιστη χωρητικότητα που υποστηρίζει το συγκεκριμένο NAS. Και η απορία μου είναι διπλή:

1. Μπορώ απλά να βγάλω τον δίσκο από το παλιό NAS να τον κουμπώσω στο νέο, ίσως με κάποιο backup στο configuration και θα δουλεύουν όλα out-of-the-box κάνοντας ίσως update στο πιο πρόσφατο NAS; Ή θα χρειαστεί σετάρισμα από την αρχή; Δεν έχω κάνει κανένα τρελό σετάρισμα, mapping στα Windows έχω κάνει σε 4 φακέλους για μεγαλύτερη ευκολία και μια database για το Kodi για να γίνεται shared ανά συσκευή και το watched status κλπ. Απλά ειδικά το τελευταίο δεν θυμάμαι πώς το είχα κάνει και λέω μήπως μπορώ να αποφύγω το ψάξιμο.

2. Επειδή αυτήν την στιγμή οι ανάγκες μου σε χώρο καλύπτονται, είναι περίπου 50% άδειος ο δίσκος, ενώ τα αρχεία δουλειάς τα παίρνω και offline backup τακτικά, σκέφτομαι μήπως αποφύγω προς το παρόν το επιπλέον κόστος του δεύτερου δίσκου. Το ερώτημα είναι, αν στο μέλλον θελήσω να προσθέσω και δεύτερο δίσκο, είτε για επιπλέον χώρο είτε για redundancy, πρέπει ο δίσκος να είναι ίδιος με αυτόν που έχω ή έστω με κάποια κοινά χαρακτηριστικά; Κι αν ναι ποια πρέπει να είναι αυτά εκτός από του προφανούς (υποθέτω) που είναι η χωρητικότητα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Various
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sadako Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Μπορώ απλά να βγάλω τον δίσκο από το παλιό NAS να τον κουμπώσω στο νέο, ίσως με κάποιο backup στο configuration και θα δουλεύουν όλα out-of-the-box κάνοντας ίσως update στο πιο πρόσφατο NAS; Ή θα χρειαστεί σετάρισμα από την αρχή; Δεν έχω κάνει κανένα τρελό σετάρισμα, mapping στα Windows έχω κάνει σε 4 φακέλους για μεγαλύτερη ευκολία και μια database για το Kodi για να γίνεται shared ανά συσκευή και το watched status κλπ. Απλά ειδικά το τελευταίο δεν θυμάμαι πώς το είχα κάνει και λέω μήπως μπορώ να αποφύγω το ψάξιμο.
    στο παλαιό σύστημα:
    Update & Restore > Configuration Backup > Manual Export

και στο καινούριο σύστημα:
    Update & Restore > Configuration Backup > Restore DSM Configurations

Σου λέει τι κρατάει το backup, δεν έχω εικόνα για το Kodi addon αν χρειάζεσαι χωριστό export (πιθανό).

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sadako Εμφάνιση μηνυμάτων
    2. Επειδή αυτήν την στιγμή οι ανάγκες μου σε χώρο καλύπτονται, είναι περίπου 50% άδειος ο δίσκος, ενώ τα αρχεία δουλειάς τα παίρνω και offline backup τακτικά, σκέφτομαι μήπως αποφύγω προς το παρόν το επιπλέον κόστος του δεύτερου δίσκου. Το ερώτημα είναι, αν στο μέλλον θελήσω να προσθέσω και δεύτερο δίσκο, είτε για επιπλέον χώρο είτε για redundancy, πρέπει ο δίσκος να είναι ίδιος με αυτόν που έχω ή έστω με κάποια κοινά χαρακτηριστικά; Κι αν ναι ποια πρέπει να είναι αυτά εκτός από του προφανούς (υποθέτω) που είναι η χωρητικότητα;
    Είναι λίγο δώρο-άδωρο το NAS χωρίς κάποια εφεδρεία. Πάντως, σε γενικές γραμμές, αρκεί να πάρεις έναν τουλάχιστον ίσου μεγέθους ή μεγαλύτερο δίσκο, για να στήσεις μία συστοιχία σε SHR.

Λίγο διαφορετική κατηγορία, αλλά είδα σήμερα σε αξιοπρεπή τιμή στο newsletter του e-shop το DS223J (190€).

Περισσότερα αργότερα.
    ¯\_(ツ)_/¯

Σελ. 69 από 82 ΠρώτηΠρώτη ... 49596467686970717479 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 15931
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-25, 13:19
  2. Το νήμα του Gentoo, version 1.0
    Από GoofyX στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-25, 14:55
  3. Synology Nas SSD cache
    Από darisg στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-16, 22:09

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία