Εμφάνιση 331-345 από 349
Θέμα: Vdsl Μενίδι
-
06-09-23, 12:59 Απάντηση: Vdsl / λίστα με τα Καφαο της επικράτειας #331
-
06-09-23, 13:36 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #332
Καλησπέρα.
Δεν έχουμε βρει κάτι νεότερο.
Αυτό πάρτο από εδώ τώρα :
https://easyupload.io/tle6pzMy AVM Fritz : 7590 AX, 4060 AX, 6850 5G, Repeater 6000, Fon X6, Smart Gateway, Dect 500, Dect 440, Dect 200
Others : ZTE H267A, TP-Link TL-R605, Samsung S20 FE, Samsung S21 FE, Poynting XPOL-1-5G
-
06-09-23, 14:18 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #333
-
09-09-23, 13:16 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #334
καλημερα
τελικα ηρθαν δυο φορες , ελεγξαν το κουτι εξω απο το σπιτι , μου ειπε ο τεχνικος θα το δουν και στην καμπινα
ευτυχως εδω και δυο μερες ειναι σταθερο ολα οκ χωρις αποσυνδεσεις
-
21-09-23, 12:54 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #335
Καλημέρα σας.
Χτές δέχτηκα επίσκεψη στην οικία μου στις Αχαρνές και ενημερώθηκα για κάποια επιδοτούμενα προγράμματα της Nova λόγω αναβάθμισης των γραμμών σε οπτική ίνα. Απ' ότι με ενημέρωσε, η καμπίνα που άνηκε στη Vodafone, πλέον ανήκει στη Nova και αναλόγως τον αριθμό βρόγχου μπορεί να δει εάν δικαιούμαι ή όχι την επιδότηση. Εν τέλη τη δικαιούμαι, πρακτικά το πάγιο παραμένει ίδιο αλλά με αισθητά περισσότερες παροχές, σύν δώρο οι πρώτοι 3 μήνες, οπότε ήταν αρκετά ελκυστική η πρόταση.
Ενημέρωσα τον εκπρόσωπο της Nova σας πως έχω συμβόλαιο στη Vodafone. Μου ανέφερε πως βάσει νέων οδηγιών από την ΕΕΤΤ μπορώ να διακόψω πρόωρα το συμβόλαιό μου στην Vodafone το οποίο λήγει περί τον Μάρτιο ή Απρίλιου του 2024, ατελώς. Με διαβεβαίωσε πως δε θα λάβω από τη Vodafone κανένα τέλος πρόωρης αποσύνδεσης ή κάποιο άλλο πέναλτι, και απλά θα λάβω τον τελευταίο λογαριασμό με τη χρήση που έχω κάνει μέχρι και τη διακοπή τον οποίο προφανώς θα πληρώσω.
Λόγω αυτού, υπέγραψα 2 συμβόλαια (1 σταθερό + 1 κινητό) και (1 σταθερό + 2 κινητά) λόγω 2 διαφορετικών διαμεριμάτων (προσωπικό + γονείς).
Έχει λάβει και κάποιος άλλος επίσκεψη από τη Nova για αντίστοιχη επιδότηση; Αν ναι, είχατε θέματα με πέναλτι για πρόωρη αποχώρηση από τον προηγούμενο πάροχό σας;
Επίσης, δε γνωρίζω μήπως αυτό αποτελεί εξαίρεση στη συγκεκριμένη περίπτωση, δλδ της εξαγωράς της Vodafone καμπίνας από τη Nova.
Ρώτησα και αν έχει κάποια ενημέρωση για ταχύτες άνω των 100MBbs, μου είπε πως σκάβουν όλη την περιοχή και ευελπιστούν εντός διετίας να έχει καλυφτεί το 85% της περιοχής ώστε να ενεργοποιηθεί και η διαδικασία του FTTH ώστε να έρχεται οπτική απευθείας στο σπίτι αλλά πρώτα θα πρέπει να γίνει κάλυψη του 85% της περιοχής, οπότε το FTTH είναι project πενταετίας.
Μεταφέρω αυτά που μου είπε, take it with a grain of salt που λέμε...
Ευχαριστώ!
UPDATE #1:
Κάλεσα τη Nova να ρωτήσω, αλλά μου είπαν πως θα πρέπει να επικοινωνήσω με τη Vodafone καθώς κάθε εταιρία έχει τη δική της πολιτική (προφανώς), απλά έλεγα μήπως γνώριζαν να με ενημερώσουν ίσως για κάποιο ειδικό πρόγραμμα της περιοχής μιας και απ' ότι κατάλαβα η Nova έχει σκάψει εδώ τους δρόμους και περνάει οπτικές ίνες (βάσει των λεγομένων του εκπροσώπου της). Επίσης ρώτησα κάτι εξαιρετικά σημαντικό για εμένα αναφορικά με τα router. Μου είπαν πως παρέχουν το ZYXEL VMG8623-T50B κατά προτίμηση και έπειτα το ZTE H288A (αναλόγως το απόθεμα). Και στα 2 routers μου είπαν πως έχουν ξεκλειδωμένη τη δυνατότητα bridge mode οπότε μπορεί να λειτουργήσει σαν modem και να βάλεις το δικό σου router πάνω.
UPDATE #2:
Μίλησα με Vodafone, με ενημέρωσαν πως δεν έχουν καμία τέτοια ενημέρωση από ΕΕΤΤ και σε περίπτωση πρόωρης διακοπής θα επιβαρυνθώ με ρήτρα τέλους πρόωρης αποσύνδεσης, οπότε, άκυρο τελικά η Nova, όταν με το καλό λήξουν τα συμβόλαιά μου, τότε θα επανεξετάσω τις επιλογές μου.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosru : 21-09-23 στις 14:50.
-
23-09-23, 03:49 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #336
Όπως τυχαία ανέφερα λίγο νωρίτερα σε άλλο θέμα σε μακροσκελές spoiler, το ίδιο παραμύθι γίνεται με door to door πωλητές Nova και στην περιοχή μου εδώ και μήνες. Χωρίς να μπορώ να πω κάτι σίγουρο για την περίπτωση σου.
Στην περιοχή μου όμως σίγουρα οι καμπίνες ενώ έλεγαν τα ίδια παραμένουν στην Vodafone και τα έργα FTTH προχωράνε με ρυθμούς χελώνας από εργολάβους ακόμα για την Vodafone, πρώτα στους δρόμους που δεν έχουν ούτε FTTC και είναι σίγουρα παραμύθι αυτό που συνεχίζουν να λένε οι πλανόδιοι πωλητές της Nova. Τόσα προβλήματα που έχω εξαιτίας της Vodafone θα έκανα κωλοτούμπες εάν ήταν αλήθεια! Μακάρι στην περιοχή σου να ισχύει και καλό θα ήταν μήπως μπορέσεις να το μάθεις αλλά μάλλον εφόσον σε εμένα ήταν παραμύθι δυστυχώς και στην περίπτωση σου μάλλον παραμύθι είναι.
Κανονισμός που να μην πληρώνεις τέλη πρόωρης αποδέσμευσης χωρίς υπαιτιότητα του παρόχου που είσαι ή χωρίς να καταγγείλεις την σύμβαση εξαιτίας τιμολογιακών αλλαγών του παρόχου στις ημερομηνίες που σου δίνει εάν υπάρξουν αυτές, δεν υπάρχει. Διαχρονικό ψέμα δυστυχώς αυτό. Κάτι έχει γίνει για τους παρόχους ενέργειας αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα. Το μόνο που είχε αλλάξει αρκετούς μήνες πριν αφορά την υπαναχώρηση. Ανεπίσημα θα σου πω οι μόνες περιπτώσεις αλλά αρκετά παλιότερα να μην έρθουν ανάλογα τέλη ήταν από συνεργάτες που πούλαγαν συνδέσεις και για τους δύο Vodafone και Wind τότε σε μερικούς δεν ήρθαν αλλά και σε μερικούς από αυτούς τους ήρθαν μήνες αργότερα, αλλά δεν νομίζω στην περίπτωση σου να μην σε χρέωνε ανάλογα η Vodafone.
Από ότι κατάλαβα από το UPDATE #2 σου, μπόρεσες και έκανες υπαναχώρηση και καλά έκανες! Ελπίζω να μην είχες πρόβλημα με αυτό, στην αίτηση/συμβόλαια που είχες κάνει στον πωλητή είχες επιλέξει μήπως να παραιτηθείς της υπαναχώρησης; Για την υπαναχώρηση έπρεπε να πας σε κατάστημα Nova ή την δέχτηκαν και με email; Κάποιο αποδεικτικό κράτησες;
Πάντως απλά να προτείνω πριν κάνετε φορητότητα με συμβόλαιο και σε κινητή να τσεκάρετε με κάποιο καρτοκινητό πιο πριν δοκιμαστικά το σήμα εκεί που θα το χρησιμοποιείτε πιο πολύ και ιδίως εάν αφορά ηλικιωμένους γονείς εάν βγαίνει γραμμή, είναι σημαντικό και πολλοί την πατάνε και δύσκολα εταιρείες αφήνουν να φύγεις μετά αζημίως.
Ακόμα να πω ότι εάν συνδέεσαι από καμπίνα Vodafone σε περίπτωση βλάβης τουλάχιστον με WIND την τωρινή Nova σε περίπτωση βλάβης είχα ανύπαρκτη εξυπηρέτηση για ουσιαστική αποκατάσταση της βλάβης και από γείτονες με Nova τώρα αλλά και πριν τα ίδια βλέπω φεύγουν οι περισσότεροι για Vodafone για να λυθούν τα προβλήματα τους. Ακόμα και με Cosmote σε Vodafone δοκιμάζουν την τύχη τους σε περίπτωση βλάβης σε καμπίνα Vodafone και στην ουσία η Vodafone έχει δημιουργήσει ένα άτυπο μονοπώλιο.
Στην ουσία είναι εξαπάτηση και κανείς δεν κάνει τίποτα τόσα χρόνια. Γύρευε πόσοι θα την πατήσουν πανελλαδικά και την έχουν πατήσει ήδη και τηλεφωνικά με το διαχρονικό παραμύθι δεν θα πληρώσετε τέλη αποδέσμευσης και το χειρότερο είναι που σου λένε μερικοί ότι και να σου έρθουν μην τα πληρώσεις λες και θα τα χρωστάνε μετά αυτοί και όχι εσύ ή εγώ.
Συγνώμη για το offtopic και θα πρότεινα να μεταφερθεί το μήνυμα σου σε νέο θέμα στο Nova VDSL με τίτλο πλανόδιοι πωλητές door to door Nova ή κάτι αντίστοιχο από κάποιον moderator του forum για να ενημερωθεί και άλλος κόσμος.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arxelaos : 23-09-23 στις 04:00.
-
23-09-23, 12:44 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #337
Η αλήθεια είναι πως δε γνωρίζω εάν τελικά η καμπίνα εξακολουθεί ν' ανήκει στη Vodafone ή αν όντως εξαγοράστηκε από την Nova. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καμία εταιρία, ούτε την Cosmote, ούτε την Vodafone ούτε την Nova μιας και υπήρξα πελάτης όλων (στην Wind, όχι στην Nova). Με έπιασε απροετοίμαστο βέβαια και επειδή ανυπομονώ για FTTH, θεώρησα πως εάν όντως ισχύουν αυτά που αναφέρει ο πωλητής της Nova, ίσως τελικά να έχω περισσότερες ελπίδες με την Nova πέρα των ελκυστικών πακέτων που προσέφερε.
Υπάρχει κανονισμός που ισχύει για συμβάσεις αορίστου χρόνου και λοιπών άλλων προϋποθέσεων, όπως μονομερή καταστρατήγηση του συμβολαίου εκ μέρους της εταιρίας που παρέχει υπηρεσίες ή λόγω τεχνικών φύσεων που προβαίνουν τον καταναλωτή να απολαμβάνει τις υπηρεσίες και η αδυναμία του παρόχου να τις επιλύσει, στη περίπτωση τη δική μου δεν ισχύει καμία εκ των ως άνω προϋποθέσεων. Στάθηκα απλά στο γεγονός, όπως σωστά αναφέρεις, πως η ΡΑΕ όρισε την δυνατότητα μονομερούς αποχώρησης από το συμβόλαιο εκ μέρους του καταναλωτή για τις εταιρίες ενέργειας κατά την μηνιαία έκδοση τιμολογιακής πολιτικής, οπότε, είπα μήπως όντως τελικά κάτι έχει ανακοινωθεί που απλά δεν είδα.
Γενικά η ενημέρωση που έκανε ο πωλητής ήταν λανθασμένη και προφανώς το συμβόλαιο που υπέγραψα καθίσταται ως ακυρώσιμο καθώς υπόκειται σε "πλάνη", ήτοι, είχα προβεί σε σύναψη δικαιοπραξίας την οποία εάν είχα ορθή πληροφόρηση δε θα είχα συνάψει. Όπως ορθά κατάλαβες, ναι, ακύρωσα τα συμβόλαια που υπέγραψα στη Nova καθώς το συνολικό κόστος των τελών πρόωρης υπαναχώρησης έβγαινε περίπου 800€, προφανώς δε με συμφέρει σε καμία των περιπτώσεων να το πληρώσω.
Την ημέρα της σύμβασης το βράδυ, έστειλα email ενημερωτικό στη Nova ότι θέλω να ακυρωθούν τα συμβόλαια που υπέγραψα, παρέχοντας τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μου απάντησαν μέσω email αυτό:
Αγαπητέ συνδρομητή,
σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό ********** θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να κάνετε αίτημα υπαναχώρησης με τους εξής τρόπου:
•
1. Σε κατάστημα της εταιρείας, με προσκόμιση ταυτότητας και επισύναψη φωτοτυπίας της στη σχετική αίτηση
2. Με κλήση προς του 13899 από τη γραμμή με τον αριθμό για τον οποίο έχει υποβληθεί αίτηση φορητότητας. Ο πελάτης θα λάβει SMS με τον αριθμός αναφοράς της ακύρωσης και την ημερομηνία υποβολής της.
3. Ο πελάτης μπορεί να αποστείλει φόρμα επικοινωνίας με επισυναπτόμενο υπογεγραμμένο αίτημα και αντίγραφο διπλής όψης της ταυτότητας για κάθε ΑΦΜ
4. Ο πελάτης μπορεί να αποστείλει αίτημα μέσω chat με επισυναπτόμενο υπογεγραμμένο αίτημα και αντίγραφο διπλής όψης της ταυτότητας
Για ό,τι επιπλέον χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών Nova:
- Μέσω της φόρμας επικοινωνίας
- Μέσω messenger
- Καλώντας στο 13800 (24x7), με αστική χρέωση
- Επιλέγοντας ένα κατάστημα Nova
Με εκτίμηση,
Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών Nova
Σε αυτό που αναφέρεσαι στο σήμα της σύνδεσης, ισχύει μεν, ωστόσο πλέον όλες υποστηρίζουν WiFi Calling και προσωπικά με έχει βολέψει καθώς εδώ που βρίσκομαι δε πιάνει σήμα καμία εταιρία και με WiFi Calling πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα (πρέπει να υποστηρίζεται η συσκευή και από τον ίδιο τον πάροχο, οπότε ίσως να είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσετε οι ίδιοι).
Σε ότι αφορά την καμπίνα που λες, ήταν 100% ο λόγος που έφυγα από την Wind, ειλικρινά δεν είχα πρόβλημα με την Wind εγώ, το δίκτυο ήταν σταθερό, η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή ακόμα και σε ώρες 3 τα ξημερώματα, δεν είχα ποτέ θέμα, μόνο όταν το πρόβλημα αφορούσε την καμπίνα είχα θέμα γιατί αναγκαστικά η Wind έστελνε αίτηση στην Vodafone ώστε τεχνικός της Vodafone να επιλύσει το πρόβλημα και κατ' επέκταση η Wind να ενημερώσει εμένα. Αποφάσισα οπότε πλέον να συνδέομαι σε πάροχο στον οποίον ανήκει η καμπίνα καθώς έτσι θα έχω τη βέλτιστη εξυπηρέτηση (θεωρητικά).
Δε ξέρω τις λεπτομέρειες της υπόθεσης σου αναφορικά με τον πατέρα σου, προσωπικά έχω κάνει συνολικά γύρω στις 5 καταγγελίες (αν θυμάμαι καλά), και στις 5 αυτές φορές που κινήθηκα νομικά, χαμένος δε βγήκα, ωστόσο, δε μπορεί να είναι όλοι νομικοί για να γνωρίζουν πως να κινηθούν ή αν δεν είναι νομικοί να πρέπει να προσλάβουν δικηγόρο, προφανώς οι εταιρίες ποντάρουν και σε αυτό, στην άγνοια του κόσμου.
Προς το παρόν για εμένα ο μόνος λόγος αλλαγής παρόχου θα ήταν καθαρά οικονομικός καθώς τεχνικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την Vodafone. Το μόνο που ανακάλυψα όμως και συνέταξα νέα καταγγελία προς τη Vodafone, είναι πως χωρίς τη ρητή και ξεκάθαρη ενημέρωση μου, όταν αγόρασα συνδρομητική τηλεόραση, μου επέκτειναν και το συμβόλαιο σταθερής για 24 μήνες, για οποίο ουδέποτε έλαβα ενημέρωση και ως ανεξάρτητα προϊόντα δε θα έπρεπε να σχετίζεται το ένα με το άλλο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως γιατί θα μπορούσε η εταιρία να το σχετίσει, όμως, οφείλει να ενημερώνει ρητά και ξεκάθαρα (ανεξαρτήτως του τι αναφέρεται στο συμβόλαιο, χρέος έχει και τηλεφωνικά κατά την προώθηση να ενημερώσει). Οπότε κινήθηκα πάλι νομικά ώστε να επαναφέρουν την ημερομηνία λήξεως της τηλεφωνικής μου γραμμής στην αρχική ημερομηνία, όταν σύναψα τη σχέση συνεργασίας.
-
23-09-23, 12:57 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #338
Μην τους έχετε καμία εμπιστοσύνη τους πωλητές από πόρτα σε πόρτα..
Λένε ότι @@ρια τους κατέβει.
Και μετά τρέχεις να ξεμπλέξεις, εάν δεν είσαι ενημερωμένος για το τι γίνεται στην περιοχή σου.
Άκου εκεί μεταφορά καμπίνας από έναν πάροχο στον άλλο.. καλό!
Όποιος έχει βάλει VDSL κάπου κανείς άλλος δεν μπορεί να βάλει το ίδιο..
FTTH βάζει όποιος θέλει σε μία περιοχή.
Αύριο θα περάσει η Comoste και θα λέει δικιά μας είναι τώρα η περιοχή!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 23-09-23 στις 13:04.
My AVM Fritz : 7590 AX, 4060 AX, 6850 5G, Repeater 6000, Fon X6, Smart Gateway, Dect 500, Dect 440, Dect 200
Others : ZTE H267A, TP-Link TL-R605, Samsung S20 FE, Samsung S21 FE, Poynting XPOL-1-5G
-
23-09-23, 13:01 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #339
Υπάρχει κάποια σελίδα από την οποία να μπορώ να δω σε ποιον ανήκει η καμπίνα μου;
Ρωτάω επειδή το "VDSL Cabinets website" topic στο forum έχει γίνει αχανές πλέον και δε ξέρω κατά πόσο τελικά το fttxgr είναι ενημερωμένο ορθά ή αν θα πρέπει να καλέσω τον πάροχο μου για να μάθω με βεβαιότητα.
-
23-09-23, 13:15 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #340
Πρώτα βρίσκεις τον αριθμό του καφάο OTE που παίρνεις σύνδεση, όπως το λέω εδώ :
https://www.adslgr.com/forum/threads...60#post6572560
Σου ανεβάζω τώρα την λίστα, μισό..
Μετά με τον αριθμό του καφάο OTE κοιτάς στις αναθέσεις της EETT ποιός πάροχος πήρε αυτό το καφάο..
https://www.eett.gr/parochoi/ilektro...dsl-vectoring/
- - - Updated - - -
Πάρτην από εδώ :
https://easyupload.io/kvnnik
Για την αναζήτηση στην EETT στο βρίσκω και εγώ μετά που έχω όλες τις λίστες της EETT,
αφού μου πεις τον αριθμό που βρήκες.
- - - Updated - - -
Τώρα εάν θες να φύγεις πιο γρήγορα από την Vodafone,
κατά τύχη.. μπορείς να στηριχτείς σε αυτό!
https://www.adslgr.com/forum/threads...B3%CF%8E%CE%BD
αλλά πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη ημερομηνία,
και το ζήτημα είναι πότε θα είναι έτοιμο το FTTH που φτιάχνει κάποιος άλλος.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iris07 : 23-09-23 στις 14:01.
My AVM Fritz : 7590 AX, 4060 AX, 6850 5G, Repeater 6000, Fon X6, Smart Gateway, Dect 500, Dect 440, Dect 200
-
23-09-23, 13:36 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #341
Σ' ευχαριστώ πολύ για το αρχείο και τα links!
Μίλησα και με την Vodafone πριν λίγο, ανήκει κανονικά η γραμμή μου στην καμπίνα της Vodafone. Ωραία, θα το χρησιμοποιήσω και αυτό εναντίων της Nova, η πλάνη σε όλο της το μεγαλείο.
UPDATE #1:
Όντως, μπορείς να φύγεις από τη Vodafone χωρίς τέλη πρόωρης αποχώρησης από 1/12, μου απάντησε η Vodafone το εξής:Όπως ενημερωθήκατε και από την ανακοίνωση, σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποχωρήσετε διατηρείτε το δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας, έως και 2 μήνες μετά την εφαρμογή των αλλαγών δηλαδή έως και 01/02/2024.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosru : 23-09-23 στις 14:25.
-
23-09-23, 23:48 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #342
Καλά έκανες και τα έγραψες αναλυτικά, ελπίζω να τα δουν πιο πριν και άλλοι και να είναι ενήμεροι.
Είναι απίστευτο τί λένε μερικοί, το άσχημο με δαύτους είναι ότι καλά όλα τα άλλα παραμύθια, να λένε συνέχεια δεν θα πληρώσετε αποδέσμευση… τόσες καταγγελίες και κανείς δεν ασχολήθηκε να το σταματήσει αυτό; Σε πολλές καταγγελίες από τηλεφωνικές προσφορές μπορεί να γίνει και απομαγνητοφώνηση, γιατί να μην πέφτει εκεί και πρόστιμο με την μία στις εταιρείες;
Και εγώ δικαιώθηκα και αποζημιώθηκα και είχε να κάνει και με προσωπικά δεδομένα η περίπτωση μου, αλλά δεν γίνεται κάθε φορά να χάνω τον χρόνο μου με δαύτους στα καλά του καθουμένου. Έχουμε και προβλήματα υγείας μερικοί που δεν μας το κάνει και εύκολο.
Όσοι διαβάζουν τεχνολογικά forum οι περισσότεροι το ξέρουν και δεν την πατάνε ή ξέρουν τι να κάνουν αμέσως και να το διορθώσουν, γύρευε τί γίνεται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων εκεί έξω και που θα το καταλάβουν αργότερα.
Εμένα δεν μου αρέσουν και οι εικονικές φορητότητες άμα δεν μου κάνουν την σωστή τιμή που θα είναι η τιμή έστω η online για νέους πελάτες μία δύο τρεις είτε από τηλέφωνο, είτε από κατάστημα έφυγα την επόμενη μέρα από την λήξη στον επόμενο και ας μην πετυχαίνω την φθηνότερη τιμή. Και να βλέπω πλανόδιους πωλητές το 2023 να πουλάνε συνδέσεις τηλεφωνίας door to door ρίχνει και την εκάστοτε εταιρεία στα μάτια μου, ακόμα και οι τηλεφωνικές με παραξενεύουν, βάλε σαν εταιρεία την τιμή σου online και στα καταστήματα για τους μεγαλύτερους και φτάνει.
Πάντως και FTTH δεν ξέρω εάν αλλού έχει περάσει άλλος από αυτός που έχει τις καμπίνες στην περιοχή, μάλλον υπάρχει μία άτυπη συμφωνία μεταξύ τους όπως λέγεται.
Το WiFi Calling OK καλή λύση και λύνει το θέμα στο σπίτι, απλά σε ηλικιωμένους που θέλουν μόνο κινητό με κουμπιά τί να το κάνεις και σε άλλα μέρη που το χρειάζεσαι συχνά που δεν θα έχει WiFi εάν δεν έχει σήμα έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω ευτυχώς Cosmote που βγάζεις γραμμή πάντα να μιλήσεις έστω με 2G και πιάνει καλούτσικες ταχύτητες 4G/5G κοντά σε παράθυρο αλλά όχι τόσο όσο να καταργήσω την σταθερή (εάν και υπάρχει σαν ενδεχόμενο μέχρι να έρθει FTTH).
Εμένα με καμπίνα Vodafone και WIND με ταχύτητα να έχει πέσει στο 1/5 η WIND δεν έδινε βλάβη πουθενά επί μήνες μέχρι που έφυγα και πήγα Cosmote γιατί οι καλωδιακές βλάβες είναι σχετικά συχνές και μέχρι τώρα σε βλάβες και στην καμπίνα το πολύ σε 20 μέρες κάτι γίνεται, εάν δεν μου κάνει όμως φυσιολογική τιμή ανανέωσης μπορεί να αναγκαστώ να κοιτάξω προς Vodafone. Η Wind σε τήρηση συμβολαίου ήταν μακράν η χειρότερη και εμένα μου είχαν βάλει κάτι extra λεπτά παλιά σε κινητά wind χωρίς να ενημερώσουν και τελικά πλήρωσα και ένα μικρό τέλος απενεργοποίησης του και ακόμα και σε ένα καρτοκινητό που είχα εκεί ενεργοποιούσαν προσφορές χωρίς καμία κίνηση από μέρους μου και τις απενεργοποιούσα είτε από το chat είτε τηλεφωνικά.
Βέβαια όλα αυτά τα περνάμε γιατί έχουμε από ότι καταλαβαίνω την πιο ελεύθερα ανταγωνιστική αγορά τηλεπικοινωνιών στον κόσμο… τόσο ανταγωνιστική που οι τιμές πάνε συνέχεια προς τα πάνω… και <<προπληρώνω>> από τώρα την μεγαλύτερη ταχύτητα και ας έχω μόνο 50άρα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arxelaos : 23-09-23 στις 23:56.
-
10-10-23, 03:38 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #343
υπαρχει καποια λιστα ωστε να μπορεσω να δω σε ποιο καφαο θα ειμαι αναλογα με τη διευθυνση μου?
μενω χαμηλα στη Θωμα Παλιολογου και Ιωνίας
-
10-10-23, 07:27 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #344
Εάν μιλάμε για FTTH δεν υπάρχει κάτι τέτοιο..
-
10-10-23, 17:01 Απάντηση: Vdsl Μενίδι #345
Για fttc μιλάω
Σήμερα είδα ένα καφαο (004) στην Θωμά Παλαιολόγου και Ιωνίας. Λογικά πρέπει να είναι της Vodafone
Παρόμοια Θέματα
-
Ταχυτητες adsl στο μενιδι στο υψος του δημαρχειου
Από nos21 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-17, 14:44 -
Vdsl Στο Μενιδι
Από billia70 στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-17, 20:47 -
Πρόβλημα αναβάθμισης γραμμής σε VDSL
Από zeppos στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-16, 12:15 -
VDSL μόνο με υποχρεωτική αλλαγή προγράμματος;;;
Από candlebox71 στο φόρουμ NovaΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-16, 22:31 -
Vdsl θυρα μενιδι;
Από stefanosn στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-16, 13:51
Bookmarks