Καλησπέρα παιδιά, συγνώμη αν έχω δημιουργήσει το topic σε λάθος μέρος!
Υπάρχει ή έχει κανείς το setup cd για technicolor tg788vn v2 router? Έψαξα λίγο, αλλά δε βρήκα κάτι online, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω τους ειδικούς! Διότι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα: είμαι μονίμως με ethernet, αν κάνω hard reset μετά από λίγα λεπτά το router παίρνει προφανώς τις ρυθμίσεις που έχουν δώσει απ' την εταιρεία, όχι εργοστασιακούς αλλά ή τ' ονοματεπώνυμο ή το κινητό μου τηλέφωνο ως ssid κι αλλαγμένους κωδικούς σε wi-fi password και interface password. Οπότε αναζητώ αυτό, για ν' αλλάξω το μισό Interface της εταιρείας διότι μου κόβει ρυθμίσεις, συν ότι πλέον δε μπορώ ούτε να μπώ στο router!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
01-03-17, 03:10 setup cd technicolor tg788vn v2 #1
-
01-03-17, 08:55 Απάντηση: setup cd technicolor tg788vn v2 #2
Στο Hard reset έτσι συμβαίνει, θα γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Αφού κάνεις Hard reset γιατί δεν μπορείς να μπεις με την default ΙP του ρούτερ;;
Το manual είναι εδώ.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
01-03-17, 15:28 Απάντηση: setup cd technicolor tg788vn v2 #3
Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά ψάχνω να σετάρω το ρούτερ απ' την αρχή χωρίς το "πειραγμένο" από τη cyta πρόγραμμα. Το υποτιθέμενο setup cd που πρέπει να εμπεριέχεται στη συσκευασία. Σωστά αναφέρεις πως αυτό γίνεται όταν κάνεις hard reset, έλα όμως που μετά από λίγα λεπτά γίνεται αυτό που περιέγραψα: αλλαγή σε ssid πλέον στο κινητό μου (χωρίς να έχει ζητηθεί κι ενώ είναι παράνομο να χρησιμοποιούνται έτσι τα προσωπικά μου στοιχεία), αυτό με το πειραγμένο ssid το είχαν κάνει και παλαιότερα διότι τότε είχα θέμα με hard resets που έκανε το ρούτερ από μόνο του και το είχαν παραδεχτεί απ' την εταιρεία πως είχαν βάλει να παίρνει τη ρύθμιση αυτή (τότε είχα άλλο ssid που χρησιμοποιούσα, τώρα ανεβήκαμε επίπεδο, με το κινητό μου να φαίνεται φόρα παρτίδα)
-
01-03-17, 15:34 Απάντηση: setup cd technicolor tg788vn v2 #4
Eσύ λοιπόν θέλεις να κάνεις αλλαγή του Firmware, δεν έχει σχέση με αυτό το setup cd, με το cd κάνεις ρυθμίσεις όπως κάνεις και από το μενού.
Πάρε ένα ρούτερ της προκοπής αν θέλεις καλύτερη λειτουργία και μην ασχολείσαι με τις πατάτες των παρόχων.Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
Παρόμοια Θέματα
-
[Other] Cyta Technicolor TG788vn v2 username / password
Από konstantinosmis στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-17, 22:47 -
Ξεκλειδωμα Technicolor TG788vn V2 (10.5.2.S)
Από jimaek22 στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 30-07-16, 20:25 -
Αλλαγή IP address σε Technicolor TG788vn v2 router.
Από Αργύρης Α. στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-16, 00:25 -
Unlock/Admin/Password Technicolor tg788vn v2 - Forthnet
Από romankonis στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-16, 10:57 -
Technicolor TG788vn v2
Από nikolakakis στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-16, 22:10
Bookmarks