Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 17
 1. #1
  Εγγραφή
  22-09-2003
  Μηνύματα
  80.438
  Downloads
  218
  Uploads
  48
  Άρθρα
  6
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  Wind
  Router
  Technicolor DGA4130
  SNR / Attn
  6(dB) / 2.8(dB)
  Path Level
  Interleaved
  E.U.
  Δελτίο Τύπου:
  Ο δείκτης ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας (DESI) για το 2017 δείχνει ότι η Ευρώπη σημειώνει πρόοδο αλλά το χάσμα εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο μεταξύ των προηγμένων ψηφιακά χωρών και των χωρών με τις χαμηλότερες επιδόσεις. Χρειάζονται περισσότερες προσπάθειες και επενδύσεις για την πλήρη αξιοποίηση της ψηφιακής ενιαίας αγοράς.

  Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε τα αποτελέσματα του δείκτη ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας για το 2017 (DESI). Πρόκειται για ένα εργαλείο που παρουσιάζει τις επιδόσεις των 28 κρατών μελών σε ένα μεγάλο φάσμα τομέων, από τη συνδεσιμότητα και τις ψηφιακές δεξιότητες μέχρι την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών.

  Συνολικά, η ΕΕ έχει σημειώσει πρόοδο και βελτίωσε τις επιδόσεις της (0,52 σε σύγκριση με 0,49 πέρυσι [1]), ωστόσο, η πρόοδος αυτή θα μπορούσε να είναι ταχύτερη και η εικόνα ποικίλλει μεταξύ των κρατών μελών (το ψηφιακό χάσμα μεταξύ της πρώτης και της τελευταίας χώρας είναι 0,37 σε σύγκριση με 0,36 που ήταν στον DESI για το 2014). Η Δανία, η Φινλανδία, η Σουηδία και οι Κάτω Χώρες προηγούνται φέτος ως προς τον δείκτη DESI και έπονται το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, το ΗΒ και η Ιρλανδία. Οι τρείς ψηφιακοί πρωταθλητές της ΕΕ είναι και παγκόσμιοι πρωταθλητές έχοντας ξεπεράσει τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Σλοβακία και η Σλοβενία είναι οι χώρες της ΕΕ που έχουν σημειώσει τη μεγαλύτερη πρόοδο. Παρά τις κάποιες βελτιώσεις, αρκετά κράτη μέλη, μεταξύ των οποίων η Πολωνία, η Κροατία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία και η Ρουμανία, εξακολουθούν να υστερούν όσον αφορά το ψηφιακό τους περιβάλλον σε σύγκριση με άλλα κράτη μέλη. Βλέπε προφίλ χωρών.

  Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Άντρους Άνσιπ, αρμόδιος για την Ψηφιακή Ενιαία Αγορά, δήλωσε σχετικά: «Η Ευρώπη καθίσταται σταδιακά περισσότερο ψηφιακή αλλά πολλές χώρες πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους. 'Ολα τα κράτη μέλη πρέπει να επενδύσουν περισσότερα ώστε να επωφεληθούν πλήρως από την ψηφιακή ενιαία αγορά. Δεν θέλουμε μια ψηφιακή Ευρώπη δύο ταχυτήτων. Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε για να κάνουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο σύνολό της, πρωτοπόρο στην παγκόσμια ψηφιακή σκηνή.

  Η Επιτροπή παρουσίασε όλες τις κύριες πρωτοβουλίες που αποτελούν μέρος της στρατηγικής για την ψηφιακή ενιαία αγορά. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη θα πρέπει να εγκρίνουν αυτές τις προτάσεις το συντομότερο δυνατό ώστε η Ευρώπη να μπορέσει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ψηφιακές δυνατότητες.

  Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα του DESI, η Επιτροπή θα παρουσιάσει τον Μάιο την ενδιάμεση αναθεώρηση της στρατηγικής για την ψηφιακή ενιαία αγορά, που θα καθορίζει τομείς για τους οποίους πρέπει να γίνουν περισσότερες προσπάθειες ή νομοθετικές προτάσεις με σκοπό την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

  Ο δείκτης ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας (DESI) δείχνει τα εξής:

  Η συνδεσιμότητα βελτιώθηκε, αλλά δεν αρκεί για να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες. Συνολικά, το 76% των ευρωπαϊκών νοικοκυριών μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας (τουλάχιστον 30 Mbps) και σε ορισμένα κράτη μέλη ένα σημαντικό ποσοστό αυτών των νοικοκυριών μπορεί ήδη να έχει πρόσβαση σε δίκυτα ικανά να παρέχουν ταχύτητες 100 Mbps ή και παραπάνω. Επιπλέον, πάνω από ένα τέταρτο των νοικοκυριών διαθέτει συνδρομή. Ο αριθμός των συνδρομών κινητών δεδομένων αυξάνεται επίσης: από 58 συνδρομητές ανά 100 άτομα το 2013, έφθασαν τους 84 το 2016. Εν τω μεταξύ, η κίνηση στο διαδίκτυο αυξάνεται (κατά 20% ετησίως) και πάνω από 40% κάθε χρόνο στα κινητά δίκτυα. Οι κινητές υπηρεσίες 4G καλύπτουν το 84% του πληθυσμού της ΕΕ. Όλα αυτά δεν αρκούν όμως για να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες για ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία των συνδέσεων στο μέλλον. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο συζητούν αυτή τη στιγμή τις προτάσεις της Επιτροπής σχετικά με την αναθεώρηση των κανόνων της ΕΕ για τις τηλεπικοινωνίες και την προώθηση των επενδύσεων σε δίκτυα πολύ υψηλής χωρητικότητας ώστε να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες συνδεσιμότητας των Ευρωπαίων, καθώς και οι στρατηγικοί στόχοι για μια κοινωνία των gigabit το 2025. Τα κράτη μέλη θα πρέπει επίσης να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εκπλήρωση των στόχων σχετικά με την εκχώρηση εναρμονισμένου ραδιοφάσματος, που περιλαμβάνει σήμερα τη ζώνη 700 Mhz, ώστε μέχρι το 2020 να έχει επεκταθεί ευρέως η επόμενη γενιά δικτύων επικοινωνίας (5G). Ο συντονισμός του ραδιοφάσματοςστην ΕΕ είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση ασύρματης κάλυψης και νέων διασυνοριακών υπηρεσιών. Επιπλέον, οι δήμοι σε όλη την Ευρώπη σύντομα θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης για να προσφέρουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση (Wi-Fi) στους δημόσιους χώρους, στο πλαίσιο του προγράμματος της Επιτροπής «Wifi4EU».

  Οι Ευρωπαίοι γίνονται όλο και περισσότερο ψηφιακοί. Το 79% των Ευρωπαίων συνδέεται με το διαδίκτυο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, που σημαίνει αύξηση κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με πέρυσι. Το 78% των χρηστών του διαδικτύου το χρησιμοποιεί για να παίξει ή να τηλεφορτώσει μουσική, ταινίες, εικόνες ή παιχνίδια. Συνολικά, το 70% των Ευρωπαίων χρηστών του διαδικτύου διαβάζει τις ειδήσεις ηλεκτρονικά (64% το 2013), το 63% κάνει χρήση των κοινωνικών δικτύων (57% το 2013), το 66% πραγματοποιεί ηλεκτρονικές αγορές (61% το 2013), το 59% χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες (56% το 2013) και το 39% πραγματοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου (33% το 2013), στοιχεία που δείχνουν μια σταδιακή αύξηση τα τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο της στρατηγικής για μια ψηφιακή ενιαία αγορά, η Επιτροπή εργάζεται για να αυξηθεί η εμπιστοσύνη προς τον κόσμο του διαδικτύου. Οι νέοι κανόνες της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ τον Μάιο του 2018 και θα συνοδεύονται από νέους κανόνες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Η Επιτροπή εργάζεται επίσης για να αυξηθεί η διαθεσιμότητα διασυνοριακού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Μάλιστα, από τις αρχές του 2018, οι Ευρωπαίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ταινίες, τη μουσική, τα παιχνίδια βίντεο και τη συνδρομή σε ηλεκτρονικά βιβλία που επιθυμούν, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται εντός της ΕΕ. Η Επιτροπή πρότεινε επίσης να διευκολυνθεί για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς η διάθεση προγραμμάτων μέσω διαδικτύου σε άλλα κράτη.

  Έλλειψη ψηφιακών δεξιοτήτων παρά την αύξηση των ειδικών ψηφιακής τεχνολογίας. Παρότι η ΕΕ ως σύνολο παρήγαγε περισσότερους αποφοίτους στους τομείς των θετικών επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών (19 απόφοιτοι ανά 1000 άτομα ηλικίας γύρω στα 20) και διαθέτει περισσότερους ειδικούς ΤΠΕ στο εργατικό δυναμικό της (3,5% το 2015 σε αντίθεση με 3,2% το 2012), οι μισοί σχεδόν Ευρωπαίοι (44%) εξακολουθούν να υστερούν σε βασικές ψηφιακές δεξιότητες όπως η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η επεξεργασία εργαλείων ή η εγκατάσταση νέων συσκευών. Ο Συνασπισμός για τις ψηφιακές δεξιότητες και θέσεις εργασίας, που δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 στο πλαίσιο του θεματολογίου δεξιοτήτων για την Ευρώπη, εργάζεται για την εκπόνηση μιας μεγάλης δεξαμενής ψηφιακών ταλέντων και διασφαλίζει ότι τα άτομα και το εργατικό δυναμικό στην Ευρώπη διαθέτουν επαρκείς ψηφιακές δεξιότητες.

  Πιο ψηφιακές επιχειρήσεις, αργή αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Σε γενικές γραμμές, οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις υιοθετούν όλο και περισσότερο ψηφιακές τεχνολογίες, όπως η χρήση επιχειρηματικού λογισμικού για την ηλεκτρονική ανταλλαγή πληροφοριών (από 26% το 2013 στο 36% των επιχειρήσεων το 2015) ή η αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων (από 10% το 2013 στο 18% το 2016). Το ηλεκτρονικό εμπόριο από ΜΜΕ αυξήθηκε επίσης ελαφρά (από 14% το 2013 σε 17% των ΜΜΕ το 2016). Ωστόσο, λιγότερες από τις μισές από αυτές τις επιχειρήσεις πραγματοποιούν πωλήσεις σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ. Το 2016, η Επιτροπή πρότεινε νέους κανόνες για την τόνωση του ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίοι συνίστανται στην αντιμετώπιση του γεωγραφικού αποκλεισμού, την καθιέρωση φθηνότερης και αποτελεσματικότερης παράδοσης διασυνοριακών δεμάτων και την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών χάρη στην καλύτερη προστασία και την επιβολή της νομοθεσίας. Πρότεινε επίσης την απλούστευση του φορολογικού περιβάλλοντος όσον αφορά τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στην ΕΕ. Οι πρωτοβουλίες αυτές, αφού εγκριθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη μέλη, θα διευκολύνουν τις διασυνοριακές αγοραπωλησίες τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις.

  Οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν περισσότερες ηλεκτρονικές δημόσιες υπηρεσίες. Το 34% των χρηστών διαδικτύου επέστρεψε συμπληρωμένα δελτία σε ηλεκτρονική μορφή στη δημόσια διοίκηση αντί για δελτία σε χαρτί (από 27% το 2013). Περισσότερες και συνεχώς πιο περίπλοκες υπηρεσίες διατίθενται στο διαδίκτυο, για παράδειγμα, όσοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνουν ηλεκτρονικά τις αρχές για την αλλαγή διεύθυνσης, τη γέννηση παιδιού και άλλα σημαντικά θέματα. Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η Επιτροπή θα θέσει σε λειτουργία μια ενιαία ψηφιακή πύλη, η οποία θα παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για την ενιαία αγορά, καθώς και μια πρωτοβουλία για την περαιτέρω ψηφιοποίηση του εταιρικού δικαίου και της εταιρικής διακυβέρνησης.

  Ιστορικό

  Ο δείκτης ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας (DESI) είναι ένας σύνθετος δείκτης για τη μέτρηση της προόδου των κρατών μελών της ΕΕ προς μια ψηφιακή οικονομία και κοινωνία. Για να το επιτύχει αυτό, συνενώνει μια σειρά δεικτών σχετικών με το ισχύον μίγμα ψηφιακής πολιτικής της Ευρώπης. Σκοπός του DESI είναι να βοηθήσει τις χώρες της ΕΕ να εντοπίσουν τομείς όπου κατά προτεραιότητα πρέπει να αναληφθούν επενδύσεις και δράση, ώστε να δημιουργηθεί μια πραγματικά ψηφιακή ενιαία αγορά - μία από τις κύριες προτεραιότητες της Επιτροπής.

  Επίσης, οι υπουργοί θα κληθούν να δεσμευτούν ότι θα προωθήσουν την πληροφορική υψηλών επιδόσεων και τη συνδεδεμένη και αυτοματοποιημένη κινητικότητα, στο πλαίσιο της Ψηφιακής Ημέρας που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη στις 23 Μαρτίου 2017. Η εκδήλωση αυτή θα ασχοληθεί επίσης με την ψηφιοποίηση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας και την κοινωνική διάσταση της ψηφιακής ενιαίας αγοράς.

  Με βάση τα αποτελέσματα του DESI, η έκθεση της Επιτροπής για την ψηφιακή πρόοδο, που θα παρουσιαστεί τον Μάιο του 2017, θα περιέχει διεξοδική αξιολόγηση της προόδου της ΕΕ και των κρατών μελών όσον αφορά την ψηφιακή ανάπτυξη, και θα προτείνει ενδεχόμενα μέτρα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των εθνικών ψηφιακών επιδόσεων.  Στην 26η θέση η Ελλάδα στην σχετική κατάταξη

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: P033838000102-607552.jpg 
Εμφανίσεις: 275 
Μέγεθος: 28,9 KB 
ID: 180801


  ενώ παραμένει 26η και στον τομέα της ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας

  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: P033838000202-854956.jpg 
Εμφανίσεις: 254 
Μέγεθος: 34,9 KB 
ID: 180802

  Comparison of progress between Member States
  DESI ranking DESI 2016 revised index DESI 2017 Change in rank
  DK 1 1 0
  FI 2 2 0
  SE 3 3 0
  NL 4 4 0
  LU 7 5 2
  BE 5 6 -1
  UK 6 7 -1
  IE 8 8 0
  EE 9 9 0
  AT 10 10 0
  DE 11 11 0
  MT 13 12 1
  LT 12 13 -1
  ES 15 14 1
  PT 14 15 -1
  FR 16 16 0
  SI 18 17 1
  CZ 17 18 -1
  LV 19 19 0
  SK 22 20 2
  HU 20 21 -1
  CY 21 22 -1
  PL 24 23 1
  HR 23 24 -1
  IT 25 25 0
  EL 26 26 0
  BG 27 27 0
  RO 28 28 0

  Περισσότερα εδώ

 2. #2
  Εγγραφή
  22-09-2003
  Μηνύματα
  80.438
  Downloads
  218
  Uploads
  48
  Άρθρα
  6
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  Wind
  Router
  Technicolor DGA4130
  SNR / Attn
  6(dB) / 2.8(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα: giphy.gif 
Εμφανίσεις: 0 
Μέγεθος: 787,1 KB 
ID: 180803

  We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
  I forgot that I might see, so many Beautiful things
  everything that has a beginning has an end
  See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

 3. #3
  Το avatar του μέλους gravis
  gravis Guest
  Τρέμε Ευρώπη! έρχονται οι VDSL καμπίνες του ΟΤΕ

 4. #4
  Εγγραφή
  01-07-2003
  Περιοχή
  Θεσσαλλλλονίκη
  Μηνύματα
  76.645
  Downloads
  39
  Uploads
  14
  Τύπος
  Cable
  Ταχύτητα
  120000/120000
  ISP
  HCN - OTE
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
  Router
  asus,vigor
  SNR / Attn
  11.5(dB) / 30.5(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gravis Εμφάνιση μηνυμάτων
  Τρέμε Ευρώπη! έρχονται οι VDSL καμπίνες του ΟΤΕ
  Δεν είναι το πρόβλημα στην πρόσβαση όσο στο ότι δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για να έχεις πρόσβαση

 5. #5
  Το avatar του μέλους gravis
  gravis Guest
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
  Δεν είναι το πρόβλημα στην πρόσβαση όσο στο ότι δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για να έχεις πρόσβαση
  Ελληνικό περιεχόμενο ;

 6. #6
  Εγγραφή
  22-09-2003
  Μηνύματα
  80.438
  Downloads
  218
  Uploads
  48
  Άρθρα
  6
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  204800/20480
  ISP
  Wind
  Router
  Technicolor DGA4130
  SNR / Attn
  6(dB) / 2.8(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gravis Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ελληνικό περιεχόμενο ;
  Ηλεκτρονική διακυβέρνηση, e-υπηρεσίες κλπ
  We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
  I forgot that I might see, so many Beautiful things
  everything that has a beginning has an end
  See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

 7. #7
  Εγγραφή
  16-10-2004
  Περιοχή
  ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
  Ηλικία
  49
  Μηνύματα
  1.666
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  51200/5120
  ISP
  Forthnet
  DSLAM
  Forthnet - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
  Router
  ZXHN H168N
  SNR / Attn
  21.3(dB) / 5.6(dB)
  Path Level
  Interleaved
  Πάλι καλά που συγκρινόμαστε, έχω κάτι γνωστούς σε Δανία εκεί έχουν χαλαρά τα 300Mbps είναι όπως είναι εδώ τα 24.

 8. #8
  Το avatar του μέλους turboirc
  turboirc Guest
  Το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητα, αλλά οι υπηρεσίες.

  Αυτό σημαίνει πρωτίστως παιδεία και μετά διάβασμα, τεχνογνωσία κλπ.

  Και φυσικά στην Ελλάδα που το μόνο που παράγουμε είναι κομματικό στρατό, η παιδεία περισσεύει.

 9. #9
  Εγγραφή
  16-02-2005
  Μηνύματα
  81
  Downloads
  1
  Uploads
  0
  Ταχύτητα
  24576/1024
  ISP
  Forthnet
  Η κατάταξη δεν έχει απόλυτη σημασία. Ο συγκεκριμένος δείκτης (DESI) είναι αθροιστικός δεν δίνει ποιοτικά συμπεράσματα.
  Για παράδειγμα η σύνδεση με ταχύτητα άνω των 30Mbps δεν έχει όση σημασία έχει η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών του Κράτους. Στο συγκεκριμένο (κατηγορία 5 στο πρώτο γράφημα) η Ελλάδα βρίσκεται στον ΠΑΤΟ.

  Τί να περιμένουμε όμως από μια χώρα όπου για να υπολογιστεί η σύνταξη ενός εργαζομένου χρειάζονται πάνω από 3 χρόνια αντί για 3 λεπτά.

 10. #10
  Εγγραφή
  19-06-2005
  Περιοχή
  Θεσσαλονίκη
  Ηλικία
  56
  Μηνύματα
  706
  Downloads
  7
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  56319/5639
  ISP
  HOL/Vodafone
  DSLAM
  HOL - ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  Router
  Vodafone H 300s
  SNR / Attn
  27,8(dB) / 7,5(dB)
  Path Level
  Fastpath
  Ερωτηση,

  γιατι μας αναφερει "EL" ?
  Χριστοφορος

 11. #11
  Εγγραφή
  31-10-2003
  Περιοχή
  Αθήνα
  Μηνύματα
  12.708
  Downloads
  5
  Uploads
  0
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cbarbas Εμφάνιση μηνυμάτων
  Ερωτηση,

  γιατι μας αναφερει "EL" ?
  https://www.quora.com/Why-is-Greeces...verywhere-else

 12. #12
  Εγγραφή
  19-06-2005
  Περιοχή
  Θεσσαλονίκη
  Ηλικία
  56
  Μηνύματα
  706
  Downloads
  7
  Uploads
  0
  Τύπος
  VDSL2
  Ταχύτητα
  56319/5639
  ISP
  HOL/Vodafone
  DSLAM
  HOL - ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  Router
  Vodafone H 300s
  SNR / Attn
  27,8(dB) / 7,5(dB)
  Path Level
  Fastpath
  Δε το ειχα

  προσεξει εως τωρα, ευχαριστω.
  Χριστοφορος

 13. #13
  Εγγραφή
  28-02-2006
  Μηνύματα
  975
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  ISP
  Cosmote
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από turboirc Εμφάνιση μηνυμάτων
  Το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητα, αλλά οι υπηρεσίες.
  Λάθος. Το πρόβλημα είναι και η ταχύτητα και οι υπηρεσίες.

  Το σόι υπηρεσίες μπορεί να έχει κανείς (λ.χ. streaming από netflix), όταν δεν μπορεί να έχει ως ταχύτητα σύνδεσης κάτι καλύτερο από το σάπιο adsl των 5-6 Mbps (το λεγόμενο "24άρι").
  NetBSD Rocks!
  http://www.netbsd.org

 14. #14
  Το avatar του μέλους turboirc
  turboirc Guest
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mosfet Εμφάνιση μηνυμάτων
  Λάθος. Το πρόβλημα είναι και η ταχύτητα και οι υπηρεσίες.

  Το σόι υπηρεσίες μπορεί να έχει κανείς (λ.χ. streaming από netflix), όταν δεν μπορεί να έχει ως ταχύτητα σύνδεσης κάτι καλύτερο από το σάπιο adsl των 5-6 Mbps (το λεγόμενο "24άρι").

  Υπαρχουν πολυ σημαντικοτερες υπηρεσιες που μπορει να εχει μια χωρα απο το netflix, αλλα προφανως για τους περισσοτερους υψηλη βαθμολογια στη συγκεκριμενη λιστα σημαινει απλα δυνατοτητα download με μεγαλυτερες ταχυτητες.

  Οποτε και 100 Ggit να παρουμε ποτε, το ιδιο πατοι θα ειμαστε. Το αρθρο μιλαει για ποιοτητα υπηρεσιων και καταρτιση, οχι ταχυτητες.

  Και στην ποιοτητα και στην παιδεια ειμαστε μηδεν.

 15. #15
  Εγγραφή
  28-02-2006
  Μηνύματα
  975
  Downloads
  0
  Uploads
  0
  ISP
  Cosmote
  DSLAM
  ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙ
  Παράθεση Αρχικό μήνυμα από turboirc Εμφάνιση μηνυμάτων
  Υπαρχουν πολυ σημαντικοτερες υπηρεσιες που μπορει να εχει μια χωρα απο το netflix, αλλα προφανως για τους περισσοτερους υψηλη βαθμολογια στη συγκεκριμενη λιστα σημαινει απλα δυνατοτητα download με μεγαλυτερες ταχυτητες.

  Οποτε και 100 Ggit να παρουμε ποτε, το ιδιο πατοι θα ειμαστε. Το αρθρο μιλαει για ποιοτητα υπηρεσιων και καταρτιση, οχι ταχυτητες.

  Και στην ποιοτητα και στην παιδεια ειμαστε μηδεν.
  Μα εκ των πραγμάτων, η ποιότητα των υπηρεσιών, είναι συνάρτηση της ταχύτητας και εν γένει της ποιότητας της σύνδεσης στο internet (π.χ. το VoIP χρειάζεται χαμηλό ping).

  Πιστεύεις πραγματικά, ότι μπορεί να έχει κανείς ποιοτικές υπηρεσίες σήμερα, αν λ.χ. συνδεθεί με ένα μοντεμάκι των 56 kbps, όπως κάναμε την δεκαετία των 90ies;;;
  NetBSD Rocks!
  http://www.netbsd.org

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

 1. Μηνύματα: 10
  Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-16, 19:48
 2. Μηνύματα: 8
  Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-16, 22:11
 3. Μηνύματα: 18
  Τελευταίο Μήνυμα: 30-04-16, 23:12
 4. Μηνύματα: 30
  Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-16, 23:31
 5. Μηνύματα: 16
  Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-16, 16:23

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
 • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
 • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
 • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
 •  
 • Τα BB code είναι σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
 • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
 • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας