Ευδοξου εβαλαν χαρτακια οτι θα σκαψουν για οπτικες ινες παρολο που υποτιθεται οτι το ειχαν κανει απτο καλοκαίρι ... Ποσο ανοργάνωτοι
Εμφάνιση 436-450 από 469
Θέμα: VDSL Νέος Κόσμος
-
07-03-23, 15:04 Re: VDSL Νέος Κόσμος #436
-
09-03-23, 11:43 Απάντηση: Re: VDSL Νέος Κόσμος #437
Καλημέρα, στη καμπίνα Αρτέμωνος & Αετίωνος ήταν ιδιωτικό συνεργείο σήμερα και έκαναν εργασίες στις οπτικές.Σε ερώτηση μου αν θα δώσουν διαθεσιμότητα πήρα απάντηση 'όχι ακόμη αλλά σύντομα'. Αν το συγκεκριμένο σημείο ανήκει σε Α/Κ Ακρόπολης και όχι Νέου Κόσμου αγνοήστε το διότι δε το γνωρίζω. Έχω επίσης μία ερώτηση ίσως λίγο αφελής, το καλοκαίρι που έσκαψαν στη περιοχή για οπτικές δεν έσκαψαν στο στενό μου αλλά σε όλα τα στενά περιμετρικά. Δε γνωρίζω γιατί αλλά πιθανολογώ είτε επειδή είναι πεζόδρομος είτε διότι μετά απο κάποιο διάστημα έκαναν ασφαλτόστρωση από τον Δήμο. Η πολυκατοικία μου έχει είσοδο από τη πλευρά που δεν έχουν σκάψει αλλά υπάρχει πυλωτή και αρίθμηση στην πίσω όψη στην παράλληλη οδό την οποία έχουν περάσει κανονικά. Η πολυκατοικία έχει αρίθμηση απο την πίσω οδό. Θα μπορέσει να περάσει απο εκεί η οπτική παρόλο που δεν είναι η είσοδος; Ευχαριστώ
-
09-03-23, 12:22 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #438
Αφού έχει αρίθμηση εκεί, ναι λογικά θα μπορέσει να πάρει!
Έχουν βάλει αναμονή πάνω στο πεζοδρόμιο ?
-
10-03-23, 11:09 Απάντηση: Re: VDSL Νέος Κόσμος #439
-
10-03-23, 11:40 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #440
-
10-03-23, 13:09 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #441
-
17-03-23, 11:09 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #442
-
17-03-23, 13:11 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #443
Δινει και η Nova (απο κοντα εστω, στο σαιτ νομιζω δεν εχει πουθενα πλεον διαθεσιμοτητα) μεχρι 200ρι.... Ξερει κανεις αν εχουν σκοπο να δωσουν παραπανω σε μη δικο τους δικτυο; Τα 48€ της Vodafone ειναι λιιιιγο πιο ακριβο απο το 32 που δινει η Nova στο δικο της....
-
20-03-23, 21:10 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #444
-
29-06-23, 20:14 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #445
Καλησπέρα σε όλους, μετακομίζω κοντά στο Πάρκο Τσακάλωφ (Άνω Δάφνη) και έκανα αίτηση μετακόμισης στη Nova, όπου έπειτα από έλεγχο (Αφού μου είπαν ότι υποστηρίζει 100άρα) δεν υπάρχει από τον ΟΤΕ διαθέσιμη "πόρτα". Αυτό είχα να το ακούσω από τότε που ήμουν στο νησί και περιμέναμε τις ADSL (1mbps) να μας έρθουν.
Τέλος πάντων, το μπαλάκι στον ΟΤΕ. Μιλάω με Vodafone και μου δίνει ως πρόταση να κάνουμε αίτηση να δούμε και αν δεν μπορούν να δώσουν Internet να την ακυρώσουμε. Αυτό με το σκεπτικό ότι έχει καμπίνες της Vodafone εκεί. Απλά όπως το έψαχνε, σε 2-3 γειτονικά νούμερα, είδε ότι παίρνουν από το DLAM του Νέου Κόσμου. Έχει κάποιος εικόνα τι παίζει; Τι προτείνετε να κάνω; Αυτό από όσο γνωρίζω μέχρι να πάρω προτεραιότητα μπορεί να πάρει μήνες και δουλεύω remote.
Το αστείο, μου έδωσαν 2 SIM με "απεριόριστα data", αλλά θα πρέπει να το βάλω σε δική μου συσκευή. Και κερατάς και δαρμένος.
-
30-06-23, 19:43 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #446
Εισαι στα συνορα 2 Α/Κ (Ν.Κοσμου - Δαφνης)
Υποτιθετε οτι στο Ν.Κοσμο εχει τελειωσει τα εργα για FTTH η Vodafone μπορει να παιζει και θεμα με τον Δ.Δαφνης.
Το 90% απο το αστικο κεντρο ειναι στο Δ.Αθηναιων και περασε οπτικες περσι ενω ειχε βαλει παλιοτερα καμπινες FTTC μεχρι τα συνορα των 2 δημων (Βιένα και Μπακνανα).
Μπορει να μην πηρε αδεια ,μπορει να το εδωσε στην Cosmote που εχει αναλαβει το Α/Κ Δαφνης.
Πολλα μπορουν να συμβαινουν.
Το καλυτερο θα ηταν να κανεις ενα ερωτημα στην ΕΕΤΤ που να κοινοποιηθει και στους 2 παροχους ωστε να σου απαντησουν.KOYKAKI : Τρύπα στην γεωγραφία των ευρυζωνικών συνδέσεων!!
-
02-07-23, 14:57 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #447
Update και από πλευράς μου με χρονοδιάγραμμα σύνδεσης στη Φραντζή:
15/5 - Αίτηση σύνδεσης (Φορητότητα από Nova)
23/5 - Επίσκεψη τεχνικού στο χώρο για μελέτη εγκατάστασης κάθετης
30/5 - Αποστολή στη Vodafone την έγκριση διαχειριστή
20/6 - Εγκατάσταση κάθετης
30/6 - Εγκατάσταση οριζόντιας και ενεργοποίηση γραμμής
-
03-07-23, 16:54 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #448
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα δοκιμάσω με ερώτημα στην ΕΕΤΤ.
-
18-10-23, 15:03 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #449
Καλησπερα σε ολους!μετακομισα προσφατα Σουλιωτων στον Νεο Κοσμο. Εχω κανει αιτηση για μετακομιση nova 100αρας απο την παλια διευθυνση που ημουν. Ξερει κανεις στην Σουλιωτων τι ταχυτητες υπαρχουν περιπου; Ειναι μονοδρομος να παει καποιος στην vodafone για να εχει αξιοπρεπεις ταχυτητες η παλευεται και με τους αλλους παροχους; Ρωταω γιατι δουλευω απο το σπιτι κατα κυριο λογο και δεν θελω να επιστρεψω γραφειο με τιποτα αλλα αν εχω πολυ χαλια συνδεση θα αναγκαστω. Ξερει επισης κανενας αν ΟΤΕ θα περασει οπτικη στην περιοχη και ποτε γιατι απο οσο εμαθα ολοι στην πολυκατοικια ενδιαφερονται για οπτικη αλλα μαζι με αυτους και εγω δεν ξερουμε ποιον να ρωτησουμε και σε ποιον να απευθυνθουμε μηπως και το επισπευσουν η ενταχθουμε σε κανενα προγραμμα η με καποιον τροπο τελοσπαντων.
-
18-10-23, 23:45 Re: Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #450
Παρόμοια Θέματα
-
Την Τετάρτη υπογράφεται ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-17, 17:24 -
VDSL Nέος Κόσμος
Από kracken_74 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-17, 00:10 -
VDSL Νέος Κόσμος
Από blackcoatman στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-17, 00:04 -
Νέος στο VDSL
Από 91turbo στο φόρουμ Nova VDSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-17, 14:50 -
VDSL ως νέος πελάτης ΝΑΙ, ως Υφιστάμενος ΟΧΙ, πως γίνεται ?
Από apodem στο φόρουμ Vodafone VDSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-16, 13:51
Bookmarks