Πως μπορούμε να μάθουμε πότε θα γίνουν διαθέσιμες οι υπηρεσίες VDSL στην περιοχή μας;
Εμφάνιση 1-15 από 444
Θέμα: VDSL Νέος Κόσμος
-
14-03-17, 13:02 VDSL Νέος Κόσμος #1
-
05-04-17, 20:54 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #2
Πριν από ένα μήνα , "έπιασα επ 'αυτοφώρω" τον τεχνικό που τις άνοιγε και αφού τον ρώτησα μου είπε σε κανα 2μηνο. Δηλαδή να υπολογίζεις Μάιο με Ιούνιο το πολύ.
Όσον αφορά τις ταχύτητες, μου είπε κάτι για 150 Mbps max , που αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η vodafone θα δώσει vectoring από τις καμπίνες αυτές, για να δούμε...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bobis : 06-04-17 στις 00:17.
-
06-04-17, 17:29 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #3
Δυστυχώς ανήκω στο ΑΚ Ακρόπολης που δεν έχει βάλει καμπίνες κανένας. Γιατί το κρατάει νταβατζηλίκι η cosmote αλλά δεν μας παρέχει υπηρεσίες
-
25-04-17, 10:49 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #4
Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά για όποιον τον ενδιαφέρει, τις καινούριες καμπίνες της Vodafone σε Nέο Κόσμο και όπου αλλού έχει βάλει, της κατασκεύασε η intrakat κατασκευαστική, είχα δει σχετικό βανάκι τους.
-
26-06-17, 14:37 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #5
καλησπέρα,
πριν από λίγες μέρες ηλεκτροδότησε η εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ την καμπίνα επί της Έγγελη, προφανώς ενεργοποιήθηκε η συγκεκριμένη και πλέον το site της Voda εμφανίζει διαθεσιμότητα vdsl για αυτή την οδό.
καλή αρχή στους τυχερούς και εμείς οι υπόλοιποι που μενούμε παράλληλα με την Έγγελη αναμένουμε να ενεργοποιηθούν και οι υπολοιπες καμπίνες.
-
05-07-17, 08:29 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #6
Είσαι σίγουρος ότι η καμπίνα σου έχει ρεύμα? Ακούγεται κάποιος ανεμιστήρας από κοντά? Μήπως η διαθεσιμότητά σου οφείλεται στο ότι είσαι σχετικά κοντά στο ΑΚ Ευδόξου και όχι στην καμπίνα?
Ρωτάω γιατί όντως πέρασα προχθές από Εγγέλη αλλα δεν άκουσα τίποτα όταν πλησίασα την καμπίνα, άρα δεν έχει ακόμα ρεύμα.
Επίσης, ρώτησα στη vodafone , στο κατάστημα Ηλία Ηλιού απέναντι από τη στάση μετρό Νέου Κόσμου και μου είπανε ότι προς το τέλος του καλοκαιριού θα ενεργοποιηθούν οι καμπίνες στην περιοχή, πόσο λέτε να ισχύει?
-
05-07-17, 13:44 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #7
την κατσαμε την βαρκα εαν ειναι να ενεργοποιηθουν τελος καλοκαιριου... με την αιτηση να τρεχει κοντα ενα μηνα.. https://www.adslgr.com/forum/threads...19#post6202619
-
05-07-17, 14:02 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #8
δεν τσέκαρα αν είχε ρεύμα η καμπίνα απλά εφόσον απομακρύνθηκε το συνεργείο του ΤΟΞΟΤΗ από το σημείο και ταυτόχρονα το site της voda βγάζει διαθεσιμότητα για εκείνη την οδό υπέθεσα ότι είναι έτοιμη.εμένα με ενδιαφέρει η καμπίνα επί της Ρουμπέση και επειδή ανέφερες το κατάστημα στην Ηλία Ηλίου στο οποίο ρωτάω από το μήνα Μάιο για την ημερομηνία ενεργοποίησης vdsl και μου απάντανε την 1η φορά σε 10 μέρες τη 2η τέλος του επόμενου μήνα και την 3η φορά στις αρχές του μεθεπόμενου μήνα κράτα δυστυχώς ως επικρατέσετερο σενάριο το δυσμενές, δηλαδή για το τέλος καλοκαιριού.
-
07-07-17, 13:49 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #9
Παντως ειναι το λιγοτερο γελοιο.. εχει γεμισει η περιοχη μου με νεα κουτια-καφαο.. βλεπω και καπακια στο δρομο vodafone στα γυρω στενα μου.. και ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει το "τιμημενο" vdsl...
-
07-07-17, 16:47 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #10
-
14-07-17, 22:56 Re: Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #11
Σήμερα είδα επί της Σουλιωτών συνεργεία του ΟΤΕ και της INTRAKAT (κατασκευαστική εταιρεία που ανέλαβε το στήσιμο των νέων καμπίνων vodafone) να κοιτάνε μια από τις καινούριες καμπίνες της vodafone. Ποιο συγκεκριμένα, οι οτετζήδες κοιτάγανε το παλιό τους καφάο και ξεβουλώνανε κάτι νερά που είχε πιάσει το φρεάττυο κάτω από το καφάο τους, ενώ οι ιντρακάδες, είχαν ανοίξει την νέα καμπίνα και την ελέγχανε με ακουστικά στο κεφάλι. Σε ερώτηση που έκανα στον οδηγό από το βανάκι της INTRAKAT, αυτός μου είπε ότι κάνανε κάτι σαν απαρίθμηση των καμπίνων προς τον ΟΤΕ και ότι μέσα σε 1 με 1μιση μήνα, θα είναι έτοιμες οι καμπίνες, για να δούμε
Y.Γ. Ακόμα γελάω που το Μάρτιο μου χανε πει ότι θα ναι έτοιμες τον Μάιο ( 2 μήνες) αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bobis : 14-07-17 στις 23:01.
-
19-07-17, 20:08 Απάντηση: Re: Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #12
Δλδ καλο Σεπτέμβρη...
-
25-07-17, 14:52 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #13
Ξαναήρθε σήμερα το βανάκι της Intrakat μέρα μεσημέρι και είδα ότι ανοίγανε τα φρεάττυα γύρω από τις καμπίνες.
-
29-07-17, 18:13 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #14
Βρεσθένης, Μεναίχμου σκάβουν για οπτική.
-
29-07-17, 21:18 Απάντηση: VDSL Νέος Κόσμος #15
Αδερφε.. ας περασουν πρωτα την vdsl και μετα ας σκαψουν και για την δορυφορικη...
8/8 κλεινω 2 μηνες που τρεχει η αιτηση.. και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση.. ενα e-mail
θα μπορουσαν να στειλουν.. και να πουν δεν προκειται φετοσ να μπει απο του χρονου και αν.. αλλα ουτε και αυτο δεν εκαναν..
Παρόμοια Θέματα
-
Την Τετάρτη υπογράφεται ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-17, 17:24 -
VDSL Nέος Κόσμος
Από kracken_74 στο φόρουμ NovaΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-17, 00:10 -
VDSL Νέος Κόσμος
Από blackcoatman στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 16-03-17, 00:04 -
Νέος στο VDSL
Από 91turbo στο φόρουμ Nova VDSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-17, 14:50 -
VDSL ως νέος πελάτης ΝΑΙ, ως Υφιστάμενος ΟΧΙ, πως γίνεται ?
Από apodem στο φόρουμ Vodafone VDSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-16, 13:51
Bookmarks