Να ρωτήσω κάτι άσχετο?Το 134 πιάνει κι απο κινητό?Κι αν ναι, χρεώνει?
Edit: Το δοκίμασα...δεν πιάνει.
Εμφάνιση 136-150 από 561
-
16-05-07, 21:28 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #136
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotisdiv : 16-05-07 στις 21:32.
-
16-05-07, 21:49 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #137
13888 και μετά το 1 από κινητό αν θές να μιλήσεις μ το 134
-
16-05-07, 21:52 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #138
Νίκος επίσης εδώ....λοιπόν μιας και τώρα είδα το σχόλιο σου να απαντήσω.....
Φυσικά και δεν φημωνω τίποτα, σε φόρουμ γράγουμε έλεος δηλαδή όλα δημόσια είναι
2ον)Προσωπικά χ@στηκα για τη τιμή έτσι να στο πώ στα ίσια.
3ον)Αυτό που με χαλάει είναι ότι ΠΑΝΤΑ κάποιος θα βρεί να κράξει.....και πίστεψε με άλλο σχόλιο και άλλο κράξιμο
4ον)Φιλικά ότι λέω.....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NoName22 : 16-05-07 στις 21:52.
-
16-05-07, 21:53 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #139
-
16-05-07, 21:54 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #140
-
16-05-07, 21:58 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #141
ρε παίδες μήπως πρέπει να περιμένουμε λίγο. Ο ΟΤΕ συνήθως στην αρχή της αναβάθμισης των γραμμών του βάζει το κατιτίς του πάνω στην τιμή και μετά από 1 μήνα κατεβάζει την τιμή.Όσοι έχετε δεσμευθεί με ConnX περιμένετε μα τελειώσει η δέσμευση και βλέπετε μετά τι συμφέρει ....
Εγώ έτσι και αλλιώς δεν καλύπτομαι για την 8αρα ακόμα οπότε σε καλό θα μου βγει να περιμένω λίγο.
-
16-05-07, 22:26 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #142
-
16-05-07, 22:32 Απάντηση: Re: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #143Η αλήθεια είναι ότι το 134 λέει 35,5 για τα 4 και 45,5 για τα 8
Με έβαλε στον πειρασμό για την 8άρα, αλλά κρατήθηκα και παρήγγειλα 4άρα
Γενικά επειδή οι τιμές έπαιζαν από πλευράς δκσης ΟΤΕ μέχρι την τελευταία τιμή για το ακριβές ύψος δημιουργήθηκε σύγχυση στην ενημέρωση του 134.
Νέοι συνδρομητές παίρνουν ασύρματο router δωρεάν. Παλιοί συνδρομητές Conn-X που αναβαθμίζουν σε 4άρα και 8άρα παίρνουν δωρεάν router όχι ασύρματο (530 πχ) αν στο παρελθόν δεν είχαν ξαναπάρει δωρεάν. Είναι λίγο μπερδεμένο ακόμα γιατί ο ΟΤΕ έδωσε την τελευταία στιγμή την εγκύκλιο με τις λεπτομέρειες και είναι λογικό να μην έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση όλοι (απαράδεκτο για μια εταιρεία του μεγέθους του ΟΤΕ). Λίγο υπομονή λογικά αύριο και το 134 θα είναι σωστά ενημερωμένο και για τις λεπτομέρειες.
-
16-05-07, 22:41 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #144επίσης τι μπαρούφα είναι αυτή που λέει ότι ο ΟΤΕ δεμεύεται για τις τιμές αυτές για 12 μήνες. Αχρηστο είναι γιατί οι τιμές αυτές είναι αφενός αδύνατο να ανέβουν και αφετέρου παρά μα πάρα πολύ πιθανό να κατέβουν. Μούφα δέσευση δηλαδή
απ' τη μεριά του ΟΤΕ
Επίσης και να το παρατήσεις μόλις κλείσεις 12μηνο ο ΟΤΕ θα σε γυρίσει από μόνος του στην χαμηλότερη τιμή που θα ισχύει τότε για την ταχύτητά σου σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που σε περιμένουν στην γωνία αν καθυστερήσεις να σου κοπανήσουν νέα ετήσια συνδρομή.
Δεν μπορείς να φαντασθείς πόσοι συνδρομητές πληρώνουν κερατιάτικα γιατί εξακολουθούν να έχουν κλείσει 6μηνο ή και 12μηνο χωρίς να ασχοληθούν καθόλου με τις αλλαγές των τιμών.
Επειδή ο ΟΤΕ παλιότερα στο 12μηνο τους γύριζε αυτόματα στην αορίστου και πλήρωναν πολύ παραπάνω με αποτέλεσμα τις λογικές διαμαρτυρίες τους που συνήθως κατέληγαν στην επιστροφή των χρημάτων και στην άνευ λόγου δυσφήμηση του ΟΤΕ το άλλαξε και τους βάζει αυτόματα στην χαμηλότερη τιμή που ισχύει μόλις κλείσει το 12μηνο
Που σε χαλάνε όλα αυτά;
-
16-05-07, 22:42 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #145
Έχω dsl γραμμή στα 2048 ΟΤΕ (και ιντερνετ απο φορθνετ)και ενδιαφέρομαι για conn-x 8192/ 384 Kbps OnDSL Home Αορίστου. Πρέπει να καταργήσω την dsl γραμμή πρώτα ή να προχωρήσω σε απευθείας παραγγελλία μέσω internet?Και παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να απαντήσει το προηγούμενο μου ερώτημα όσο αφορά το modem.
-
16-05-07, 22:45 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #146
-
16-05-07, 22:51 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #147
Όσον αφορά τις τιμές προσωπικά περίμενα χαμηλότερες. Δεν ξέρω αν η λογική μου και αρκετών φίλων του forum είναι σωστή γιατί δεν γνωρίζω τι πραγματικά κοστίζει στον ΟΤΕ το Conn-X.
Δεν είμαι της άποψης να πουλάω κάτω του κόστους ή με πολύ μικρό κέρδος γιατί μαθηματικά αυτό οδηγεί στη συρρίκνωση μιας εταιρείας.
Θεωρώ λογικό κάποιος να διαμαρτύρεται ότι η κακή οργάνωση του ΟΤΕ, η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, η υποχρέωση καθολικής υπηρεσίας σταθερής σε όλη την Ελλάδα και ένα σωρό άλλοι λόγοι που δεν είναι της στιγμής να αναφέρουμε και να τσακωθούμε αν ισχύουν ή όχι επηρεάζει το κόστος και κατά συνέπεια την τιμή λιανικής αλλά αυτό καλώς ή κακώς είναι μια πραγματικότητα.
Η 2άρα έχει πολύ καλή τιμή. Η 4άρα και η 8άρα ακριβή αλλά όποιος τη χρειάζεται ας την πληρώσει γιατί ταυτόχρονα πληρώνει και την αξιοπιστία του ΟΤΕ και την βεβαιότητα ότι αυτό που του υποσχεθήκανε θα το πάρει και θα έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Στα συν η 6μηνη δέσμευση, το ασύρματο router δώρο για τους νέους συνδρομητές
( 50-80 € που κοστίζει το modem δεν είναι αμελητέο ποσόν και ρίχνει την μηνιαία τιμή αρκετά)
Στην τελική προσωπική επιλογή του καθενός είναι η φθηνότερη τιμή των εναλλακτικών ή η ακριβότερη του ΟΤΕ που θεωρητικά υπερέχει σε αξιοπιστία και ποιότητα.. Αυτό έχεις ανάγκη, αυτές είναι οι επιλογές σου, δικά σου τα λεφτά.
Αν κερδίζεις αρκετά επιλέγεις εναλλακτικό, αν όχι ή δεν γουστάρεις συνέχεια προβλήματα και τρεξίματα επιλέγεις ΟΤΕ. Για τα παιδιά του forum που καταλαβαίνουν 5 πράγματα η επιλογή είναι πιο εύκολη. Δύσκολη είναι για τους απλούς συνδρομητές που δεν μπορούν να ιεραρχήσουν τις πραγματικές ανάγκες τους επειδή δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις.
-
16-05-07, 22:56 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #148
Αρχικό μήνυμα από sexrazat
Κατά τα άλλα έχεις δίκιο, είναι πιο αξιόπιστος.
-
16-05-07, 23:10 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #149
Ερώτηση (σχετικά ...άσχετου)
Όσοι μπουν τώρα στα 2 μβιτ θα μπουν σε δσλαμ αδσλ ή αδσλ2+? Με άλλα λόγια θα πήξουμε όσοι έχουμε 2 μβιτ ήδη (παρεπιπτόντως με 26 ευρώ (αποδείχτηκε καλή τιμή τελικά) λόγω προσφοράς καλοκαιριού της οτενετ από καλοκάιρι )??
-
16-05-07, 23:16 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #150
Λογικα θα μεινουν στα ιδια.
στον οτε μου ειπαν οτι υπαρχουν διαθέσιμες 60 πορτες στην περιοχή μου για τις υψηλες ταχυτητες οποτε πρέπει να μιλάνε για άλλο dslam
sexrazat
το μονο κακο που εχει αυτη η λογική ειναι οτι για να πας σε χαμηλότερη τιμή στο 12μηνο πρεπει να ξαναδεσμευτείς. πχ εγω που ειμαι πρακτικα στο τέλος του εξαμηνου για να παω στα 21 που ειναι η νεα τιμή πρεπει να δεσμευτω αλλους εξι μηνες αλλιως συνεχίζω να πληρώνω παραπάνω χρηματα. πρακτικά δηλαδή ειναι 12 μηνη δεσμευση αλλα ατυπηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris_74 : 16-05-07 στις 23:19.
Παρόμοια Θέματα
-
Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά
Από DeMaitre στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-07, 14:17 -
ΟΤΕ: Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό προς κινητά
Από DeMaitre στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-06, 04:04 -
«Μ.Ε.ΤΕΧ.Ω.» με Conn-X@Work, συνδέσεις ISDN και ADSL από τον ΟΤΕ σε προνομιακές τιμές
Από DeMaitre στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-06, 15:31 -
Νέες ακόμα χαμηλότερες τιμές από το Conn-Χ
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 148Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-06, 13:27 -
CONN-X: Γρήγορη και εύκολη σύνδεση ADSL από τον OTE με νέες χαμηλότερες τιμές
Από psyxakias στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-04, 04:02
Bookmarks