Provider εκτος απο οτενετ να πω την αλληθεια δεν ειχα.Μεχρι τωρα, μετα απο τοσα χρονια,δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονα τετοια που να με κανει να τον κραζω.
Αν η συμπεριφορα των αλλων εταιρειων ειναι σαν και αυτη των ιδωτικων στην τηλεφωνια(εκει εχω...τραμαυτικη επειρια) τοτε δεν μετανοιωνω που εχω επιλεξει οτενετ για παροχο.
Εμφάνιση 151-165 από 561
-
16-05-07, 23:33 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #151
-
16-05-07, 23:41 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #152
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 2048dsl : 16-05-07 στις 23:42.
-
16-05-07, 23:45 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #153
-
16-05-07, 23:46 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #154sexrazat
το μονο κακο που εχει αυτη η λογική ειναι οτι για να πας σε χαμηλότερη τιμή στο 12μηνο πρεπει να ξαναδεσμευτείς. πχ εγω που ειμαι πρακτικα στο τέλος του εξαμηνου για να παω στα 21 που ειναι η νεα τιμή πρεπει να δεσμευτω αλλους εξι μηνες αλλιως συνεχίζω να πληρώνω παραπάνω χρηματα. πρακτικά δηλαδή ειναι 12 μηνη δεσμευση αλλα ατυπη
Δηλ. εγώ πχ. στην 768 θα προτιμούσα από τα 20,50 πχ να μην πάω στα 18,50 και να δεσμευθώ νέο 6μηνο αλλά να περιμένω με αορίστου.
Δεν είναι η τέλεια επιλογή αλλά αν το σκεφτείς πάρα πολύ καλή
-
16-05-07, 23:59 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #155
paidia kai egw ananewsa tin grammi apo 2048 se 8mbit ade na doume pote tha energopoiithei :P
-
17-05-07, 00:01 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #156
Νέα υπηρεσία του ΟΤΕ "E-Line Metro Ethernet "
Προσωπικά πιστεώ ότι επιτέλους ξύπνησε ο εθνικός μας πάροχος
περισσότερα http://www.otewholesale.gr/e-line_gr.htm
-
17-05-07, 00:08 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #157
-
17-05-07, 01:00 Απάντηση: Re: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #158
Να επιβεβαιώσω κι εγώ τα παραπάνω με το εξής:
Απόψε πήρα το 134 για αναβάθμιση από 1024 σε 4096 (έχει λήξει το 6μηνο). Η κοπέλα με ρώτησε τι modem έχω και τις είπα "speedtouch 510" (όντως το έχω αλλά δεν χρησιμοποιώ αυτό, όπως φαίνεται στο info μου!). Μου λέει να περιμένω λίγο (προφανώς ήθελε να μάθει αν είναι ADSL2+ το modem ή αν είχα πάρει δωρεάν modem τότε). Μετά από λίγο μου λέει "στις 23/5 θα σας στείλουμε δωρεάν το speedtouch 536 και λογικά έως τότε θα έχει γίνει η αναβάθμιση". Καθόλου κακό να υπάρχει και ένα backup router, σωστά;
-
17-05-07, 01:21 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #159
Πανακριβο στα 2048 με 29.5Ε.Μια λογικη τιμη ειναι στα 23Ε.Καμια μειωση στα 768 και ελαχιστη μειωση στα 1024.ΝΤΡΟΠΗ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tandreas66 : 17-05-07 στις 01:23.
-
17-05-07, 01:28 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #160
-
17-05-07, 02:02 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #161
Για κάποιον που έχει dsl γραμμή ΟΤΕ και συνδρομή σε άλλη εταιρία(μένει ένας μήνας ακομα μέχρι την λήξη) και αιτηθεί conn-x 8192/ 384 Kbps OnDSL Home θα μπορεί να είναι συνδεδεμένος στο internet μέχρι την ήμέρα που θα ενεργοποιηθεί το conn-x ή θα χρειαστεί να μείνω χωρίς ιντερνετ για κάποιες μέρες?Δηλ. μπορώ να έχω 2 συνρομές ταύτόχρονα?
-
17-05-07, 02:36 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #162
-
17-05-07, 04:11 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #163
-
17-05-07, 04:37 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #164
Για να πω κι εγώ τις αρλούμπες μου (επειδή όλοι έχουμε κάτι να πούμε
) βρίσκω τις τιμές στα αναμενόμενα επίπεδα, για ΟΤΕ... Σύγκριση με τους εναλλακτικούς, ασφαλώς, και πάλι δεν μπορεί να γίνει αφού το Zisto, πχ, που θεωρείται πλέον (από όσους καλύπτονται) από τα πολύ "ακριβά" πακέτα, είναι πολύ πιο φθηνό (47€ με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά έναντι 38,5+17=53,3€+τηλέφωνα) συγκρίνοντας, ασφαλώς, στην τιμή των 4Mbps και για τους δύο...
Προφανώς, για μία ακόμα φορά ο ΟΤΕ θα αποτελέσει το μονόδρομο για τους άτυχους χρήστες της επαρχίας ή οποιασδήποτε περιοχής δεν καλύπτεται από εναλλακτικούς και, τελικά, για να έχουν κάποιο "αξιοπρεπές" bandwidth θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη! Από την άλλη, να δούμε και αν θα επιβεβαιωθούν και οι φήμες περί αναβάθμισης το Σεπτέμβρη που θα φέρει τις τιμές σε πιο λογικά επίπεδα (για τα δεδομένα του ΟΤΕ), χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν ανταγωνιστικές...
-
17-05-07, 10:21 Απάντηση: Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές της προσφοράς conn-x OnDSL HOME από τον ΟΤΕ #165
Πήρα το 134 τωρα, αναβαθμισα κι εγω απο 2 σε 4.Πω πω μες την ευγενεια, κανανε και πλακιτσα οτι τωρα θα πληρωνω απο 39ε , 38.50ε (ελεος θελουν κι ευχαριστω).Με το ρουτερ ψαρευουν κανονικα.Το παιξα οτι δεν εχω ιδεα ποιο εχω (ετσι κι αλλιως χρησιμοποιω usr)" μισο λεπτο μηπως μπορεσω να το δω" κλπ μου λεγε.Στο τελος με ρωτησε ποτε μου χαν φερει το speedtouch, ειπα Φλεβαρη και εκρινε οτι ειναι Adsl2+ compatible :P Δεν εχει ασυρματο δωρο για πελατη ενος χρονου δυστυχως
.Επισης το θεμα με τα εφαπαξ.Δωστε βαση σε αυτο, γιατι και τις 2 προηγουμενες 6μηνες που χα κανει ,ο 1ος λογαριασμος που ηρθε ειχε περιπου αλλα τοσα απο οσα επρεπε.Χαρακτηριστικα, για 2mbit ειχε ερθει το 1ο 2μηνο 150ε αντι για 80ε.Εγγυηθηκε (με το ονομα του) οτι αυτη τη φορα θα εχω και μειωση.Για να δουμε....
Τελος, ρωτησα για την κλασσικη διαδικασια με το κουριερ που φερνει τα χαρτια για το 6μηνο, και μου ειπε οτι δε χρειαζεται πια...Οποτε θελουμε να μαθουμε λεει ρωταμε το 134 για αυτο .Κανονικα δε θα πρεπε να χω και τα χαρτια? Λαμογια inc..Η ολη διαδικασια περνει περιπου 6μερες λεει.
Αnyway, απο θεμα ταχυτητας δεν ειχα παραπονο ποτε σχεδον, για αυτο και συνεχιζω.Τα ping βεβαια στο xbox live ειναι αλλου παππα ευαγγελιο....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cynic : 17-05-07 στις 10:24.
Παρόμοια Θέματα
-
Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά
Από DeMaitre στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-07, 14:17 -
ΟΤΕ: Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό προς κινητά
Από DeMaitre στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-06, 04:04 -
«Μ.Ε.ΤΕΧ.Ω.» με Conn-X@Work, συνδέσεις ISDN και ADSL από τον ΟΤΕ σε προνομιακές τιμές
Από DeMaitre στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-06, 15:31 -
Νέες ακόμα χαμηλότερες τιμές από το Conn-Χ
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 148Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-06, 13:27 -
CONN-X: Γρήγορη και εύκολη σύνδεση ADSL από τον OTE με νέες χαμηλότερες τιμές
Από psyxakias στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-04, 04:02
Bookmarks