Σελ. 11 από 38 ΠρώτηΠρώτη ... 6910111213162131 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 151-165 από 561
    Το avatar του μέλους stelpas
    stelpas Guest
    Provider εκτος απο οτενετ να πω την αλληθεια δεν ειχα.Μεχρι τωρα, μετα απο τοσα χρονια,δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονα τετοια που να με κανει να τον κραζω.

Αν η συμπεριφορα των αλλων εταιρειων ειναι σαν και αυτη των ιδωτικων στην τηλεφωνια(εκει εχω...τραμαυτικη επειρια) τοτε δεν μετανοιωνω που εχω επιλεξει οτενετ για παροχο.

Περιοχή
    ΠΛΑΚΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500/100
    ISP
    Cosmote 5G
    Router
    Teltonika RUTX50
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mε δεδομένο ότι οι περισσότεροι θέλουν να πληρώνουν max γύρω στα 20euro/μήνα για adsl πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι θα παραμείνουν στα 768 και 1024.

Εγώ προσωπικά παρόλο που δεν καλύπτομαι απο εναλλακτικούς, ακόμα κι αν τελείωνε σήμερα η συνδρομή μου πάλι 1mbit θα αγόραζα.

Δεν έχω καμιά όρεξη να τα σκάω χοντρά στον ΟΤΕ για να γίνω για άλλη μια φορά ένας beta tester του...

Ακόμα και η 2mbit είναι πανάκριβη...
    Εκεί δε που υπάρχουν και εναλλακτικοί έχουμε μέρα με τη νύχτα...
    29,5euro+ κανα 17αρι το πάγιο pstn OTE (με την αναγνώριση κλήσης) μιλάμε για 37euro χωρίς λεπτό ομιλίας δωρεάν...
    Kαι όλα αυτά για μια μίζερη 2μβit...

Eυχαριστώ αλλα δε θα πάρω...

εμεις πηραμε μιας και οι εναλλακτικοι στην Ανατολικη αττικη μας εχουν Κλασμενους
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 2048dsl : 16-05-07 στις 23:42.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vader Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω dsl γραμμή στα 2048 ΟΤΕ (και ιντερνετ απο φορθνετ)και ενδιαφέρομαι για conn-x 8192/ 384 Kbps OnDSL Home Αορίστου. Πρέπει να καταργήσω την dsl γραμμή πρώτα ή να προχωρήσω σε απευθείας παραγγελλία μέσω internet?Και παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να απαντήσει το προηγούμενο μου ερώτημα όσο αφορά το modem.
    Αν η γραμμή ειναι στο όνομα σου (δηλάδη στον λογαριασμό του ΟΤΕ βλέπεις πάγιο adsl πρόσβασης) τότε απλά πέρνεις στο 134 και κάνεις την αίτηση (και μετά στην forth για διακόπη αν έχεις αορίστου)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    sexrazat
    το μονο κακο που εχει αυτη η λογική ειναι οτι για να πας σε χαμηλότερη τιμή στο 12μηνο πρεπει να ξαναδεσμευτείς. πχ εγω που ειμαι πρακτικα στο τέλος του εξαμηνου για να παω στα 21 που ειναι η νεα τιμή πρεπει να δεσμευτω αλλους εξι μηνες αλλιως συνεχίζω να πληρώνω παραπάνω χρηματα. πρακτικά δηλαδή ειναι 12 μηνη δεσμευση αλλα ατυπη
    Σε σχέση με το 12μηνο όλων των άλλων εταιρειών εσύ στο 6μηνο έχεις επιλογή χαμηλότερης τιμής με το ντεζαβαντάζ νέας 6μηνης δέσμευσης, να φύγεις ή να συνεχίσεις με την παλιά τιμή που στην πράξη σημαίνει αορίστου με τιμή ορισμένου περιμένοντας κάτι καλύτερο.

Δηλ. εγώ πχ. στην 768 θα προτιμούσα από τα 20,50 πχ να μην πάω στα 18,50 και να δεσμευθώ νέο 6μηνο αλλά να περιμένω με αορίστου.

Δεν είναι η τέλεια επιλογή αλλά αν το σκεφτείς πάρα πολύ καλή

Περιοχή
    Νεα Φιλαδελφεια
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24574/1023
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Router
    U.S. Robotics 9108
    SNR / Attn
    12(dB) / 4(dB)
    paidia kai egw ananewsa tin grammi apo 2048 se 8mbit ade na doume pote tha energopoiithei :P

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    43
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/1000
    ISP
    KPN
    Path Level
    Interleaved
    Νέα υπηρεσία του ΟΤΕ "E-Line Metro Ethernet "

Προσωπικά πιστεώ ότι επιτέλους ξύπνησε ο εθνικός μας πάροχος
    περισσότερα http://www.otewholesale.gr/e-line_gr.htm

Περιοχή
    Μαρκόπουλο Μεσογαίας
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49000/4998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    I don't remember
    SNR / Attn
    (dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NoName22 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νέα υπηρεσία του ΟΤΕ "E-Line Metro Ethernet "

Προσωπικά πιστεώ ότι επιτέλους ξύπνησε ο εθνικός μας πάροχος
    περισσότερα http://www.otewholesale.gr/e-line_gr.htm
    Μισθώνει τώρα εκτός από ΑΤΜ και Ethernet;
    Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.

Περιοχή
    Αθήνα - Νέα Φιλαδέλφεια
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sexrazat Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην ενημέρωση του 134 κατέβηκε κάποια στιγμή λάθος τιμή (45,5) και δημιουργήθηκε σύγχυση που διορθώθηκε αλλά προφανώς κάποιοι άργησαν να το καταλάβουν.

Γενικά επειδή οι τιμές έπαιζαν από πλευράς δκσης ΟΤΕ μέχρι την τελευταία τιμή για το ακριβές ύψος δημιουργήθηκε σύγχυση στην ενημέρωση του 134.

Νέοι συνδρομητές παίρνουν ασύρματο router δωρεάν. Παλιοί συνδρομητές Conn-X που αναβαθμίζουν σε 4άρα και 8άρα παίρνουν δωρεάν router όχι ασύρματο (530 πχ) αν στο παρελθόν δεν είχαν ξαναπάρει δωρεάν. Είναι λίγο μπερδεμένο ακόμα γιατί ο ΟΤΕ έδωσε την τελευταία στιγμή την εγκύκλιο με τις λεπτομέρειες και είναι λογικό να μην έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση όλοι (απαράδεκτο για μια εταιρεία του μεγέθους του ΟΤΕ). Λίγο υπομονή λογικά αύριο και το 134 θα είναι σωστά ενημερωμένο και για τις λεπτομέρειες.
    Να επιβεβαιώσω κι εγώ τα παραπάνω με το εξής:
    Απόψε πήρα το 134 για αναβάθμιση από 1024 σε 4096 (έχει λήξει το 6μηνο). Η κοπέλα με ρώτησε τι modem έχω και τις είπα "speedtouch 510" (όντως το έχω αλλά δεν χρησιμοποιώ αυτό, όπως φαίνεται στο info μου!). Μου λέει να περιμένω λίγο (προφανώς ήθελε να μάθει αν είναι ADSL2+ το modem ή αν είχα πάρει δωρεάν modem τότε). Μετά από λίγο μου λέει "στις 23/5 θα σας στείλουμε δωρεάν το speedtouch 536 και λογικά έως τότε θα έχει γίνει η αναβάθμιση". Καθόλου κακό να υπάρχει και ένα backup router, σωστά;

Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Πανακριβο στα 2048 με 29.5Ε.Μια λογικη τιμη ειναι στα 23Ε.Καμια μειωση στα 768 και ελαχιστη μειωση στα 1024.ΝΤΡΟΠΗ.....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tandreas66 : 17-05-07 στις 01:23.

Το avatar του μέλους stelpas
    stelpas Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tandreas66 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανακριβο στα 2048 με 29.5Ε.Μια λογικη τιμη ειναι στα 23Ε.Καμια μειωση στα 768 και ελαχιστη μειωση στα 1024.ΝΤΡΟΠΗ.....
    Το ριξαμε στο μπασκετακι τωρα...;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Για κάποιον που έχει dsl γραμμή ΟΤΕ και συνδρομή σε άλλη εταιρία(μένει ένας μήνας ακομα μέχρι την λήξη) και αιτηθεί conn-x 8192/ 384 Kbps OnDSL Home θα μπορεί να είναι συνδεδεμένος στο internet μέχρι την ήμέρα που θα ενεργοποιηθεί το conn-x ή θα χρειαστεί να μείνω χωρίς ιντερνετ για κάποιες μέρες?Δηλ. μπορώ να έχω 2 συνρομές ταύτόχρονα?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30000/3000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    asus dsl n17u
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vader Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για κάποιον που έχει dsl γραμμή ΟΤΕ και συνδρομή σε άλλη εταιρία(μένει ένας μήνας ακομα μέχρι την λήξη) και αιτηθεί conn-x 8192/ 384 Kbps OnDSL Home θα μπορεί να είναι συνδεδεμένος στο internet μέχρι την ήμέρα που θα ενεργοποιηθεί το conn-x ή θα χρειαστεί να μείνω χωρίς ιντερνετ για κάποιες μέρες?Δηλ. μπορώ να έχω 2 συνρομές ταύτόχρονα?
    εφοσον η γραμμη ειναι στο ονομα σου μπορεις.
    κανε αιτηση στο 134 και οταν αλλαξει η ταχυτητα μιλας παλι με το 134 η με την οτενετ για να σου δωσουν τους κωδικους να ενεργοποιήσεις την συνδεση σου.
    μετα κοβεις την αλλη και τελειωσες

Περιοχή
    ΠΡΩΗΝ Ελληνικη Μακεδονία
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone Power Station
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανακοινώθηκαν στο www.oteshop.gr οι τιμές για την προσφορά conn-x OnDSL HOME. Οι τιμές είναι οι εξής:

conn-x 768/ 192 Kbps με OnDSL Home Αορίστου 18,5
    conn-x 1024/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου  21,5
    conn-x 2048/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου  29,5
    conn-x 4096/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου 38,5
    conn-x 8192/ 384 Kbps με OnDSL Home Αορίστου  48,5

Επίσης με κάθε νέα σύνδεση στο conn-x μέχρι τις 30 Μαΐου δίνεται δώρο ασύρματο modem-router. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η παραμονή στην υπηρεσία για 6 μήνες, και υπάρχει 12μηνη δέσμευση του ΟΤΕ για σταθερές τιμές.
    Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. [που να μην κιολας...]

Πηγή: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    Λιγο να το συγκρινετε με το μεσο πανευρωπαικο κοστος στις συγκεκριμενες ταχυτητες φτανει..

Μακρια (και οχι γιατι με καλυπτει εναλλακτικος)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psytransas : 17-05-07 στις 04:14.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Netgear DGN2200v3
    SNR / Attn
    10(dB) / 32(dB)
    Για να πω κι εγώ τις αρλούμπες μου (επειδή όλοι έχουμε κάτι να πούμε ) βρίσκω τις τιμές στα αναμενόμενα επίπεδα, για ΟΤΕ... Σύγκριση με τους εναλλακτικούς, ασφαλώς, και πάλι δεν μπορεί να γίνει αφού το Zisto, πχ, που θεωρείται πλέον (από όσους καλύπτονται) από τα πολύ "ακριβά" πακέτα, είναι πολύ πιο φθηνό (47€ με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά έναντι 38,5+17=53,3€+τηλέφωνα) συγκρίνοντας, ασφαλώς, στην τιμή των 4Mbps και για τους δύο...

Προφανώς, για μία ακόμα φορά ο ΟΤΕ θα αποτελέσει το μονόδρομο για τους άτυχους χρήστες της επαρχίας ή οποιασδήποτε περιοχής δεν καλύπτεται από εναλλακτικούς και, τελικά, για να έχουν κάποιο "αξιοπρεπές" bandwidth θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη! Από την άλλη, να δούμε και αν θα επιβεβαιωθούν και οι φήμες περί αναβάθμισης το Σεπτέμβρη που θα φέρει τις τιμές σε πιο λογικά επίπεδα (για τα δεδομένα του ΟΤΕ), χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν ανταγωνιστικές ...

Downloads
    70
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    13086/907
    ISP
    OTEnet
    Router
    Airties RT-111
    SNR / Attn
    9(dB) / 20(dB)
    Πήρα το 134 τωρα, αναβαθμισα κι εγω απο 2 σε 4.Πω πω μες την ευγενεια, κανανε και πλακιτσα οτι τωρα θα πληρωνω απο 39ε , 38.50ε (ελεος θελουν κι ευχαριστω).Με το ρουτερ ψαρευουν κανονικα.Το παιξα οτι δεν εχω ιδεα ποιο εχω (ετσι κι αλλιως χρησιμοποιω usr)" μισο λεπτο μηπως μπορεσω να το δω" κλπ μου λεγε.Στο τελος με ρωτησε ποτε μου χαν φερει το speedtouch, ειπα Φλεβαρη και εκρινε οτι ειναι Adsl2+ compatible :P Δεν εχει ασυρματο δωρο για πελατη ενος χρονου δυστυχως.Επισης το θεμα με τα εφαπαξ.Δωστε βαση σε αυτο, γιατι και τις 2 προηγουμενες 6μηνες που χα κανει ,ο 1ος λογαριασμος που ηρθε ειχε περιπου αλλα τοσα απο οσα επρεπε.Χαρακτηριστικα, για 2mbit ειχε ερθει το 1ο 2μηνο 150ε αντι για 80ε.Εγγυηθηκε (με το ονομα του) οτι αυτη τη φορα θα εχω και μειωση.Για να δουμε....

Τελος, ρωτησα για την κλασσικη διαδικασια με το κουριερ που φερνει τα χαρτια για το 6μηνο, και μου ειπε οτι δε χρειαζεται πια...Οποτε θελουμε να μαθουμε λεει ρωταμε το 134 για αυτο .Κανονικα δε θα πρεπε να χω και τα χαρτια? Λαμογια inc..Η ολη διαδικασια περνει περιπου 6μερες λεει.

Αnyway, απο θεμα ταχυτητας δεν ειχα παραπονο ποτε σχεδον, για αυτο και συνεχιζω.Τα ping βεβαια στο xbox live ειναι αλλου παππα ευαγγελιο....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cynic : 17-05-07 στις 10:24.

Σελ. 11 από 38 ΠρώτηΠρώτη ... 6910111213162131 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-07, 14:17
  2. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-06, 04:04
  3. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-06, 15:31
  4. Νέες ακόμα χαμηλότερες τιμές από το Conn-Χ
    Από aesir στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-06, 13:27
  5. Μηνύματα: 0