Επειδή το είδα πρόσφατα το video και είναι κάπως σχετικό: https://www.youtube.com/watch?v=jkV1KEJGKRA
(Γενικά το κανάλι Computerphile φτιάχνει videάκια με ενδιαφέροντα topics τα οποία εξηγούνται πολύ καλά και γίνονται κατανοητά)
Εμφάνιση 16-26 από 26
-
31-03-17, 21:33 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #16Κάνω προσπάθεια να βάζω ; αντι για ?
-
01-04-17, 00:45 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #17
shift cipher? καισαρα?
- - - Updated - - -
super safe
- - - Updated - - -
https://telegram.org/
During the handshake between Telegram server and the client, a secured 'Authentication key' (which will be used for encryption and decryption) will be generated in both server and client using 'Diffie–Hellman key exchange' algorithm. It also uses SHA-1 Hash functions.
Once the initial Handshake is done, all the data will be encrypted using the highly secured 'Authentication key' which makes the data secured and the computations fast. (The makers of Telegram are so confident about it that they offered $200,000 bounty to anyone who can break into MTProto : $200,000 to the hacker who can break Telegram)
θα βγαλει λεφτα η κομισιον
-
01-04-17, 03:39 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #18
Και για να καταλάβετε ότι ήδη μας παρακολουθούν, είναι το μοναδικό topic στο forum στο οποίο "ανάβει" το warning του firefox "Connection is not secure"
Προσοχή λοιπόν τι γράφετε στο συγκεκριμένο θέμα, μας παρακολουθούν και έχουν ήδη σπάσει και την προσωπική σας κρυπτογράφηση...
-
01-04-17, 09:13 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #19
-
01-04-17, 20:26 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #20
Η ιστορία απλά είναι για τους μικρούς και αδύναμους.
1. Ανταλλάσεις public key ψηφιακά πιστοποιητικά με τους "φίλους" σου.
2. Τραβάς μια φωτογραφία στο σημείο που εκείνη τη στιγμή είσαι (πχ δέντρα),
3. Κρύβεις το μήνυμά σου μέσα με στεγανογραφία
4. Στέλνεις τη φωτο πχ με WhatsUp στους "φίλους" σου με λεζάντα "δείτε τα δέντρα στη γειτονιά"
5. Και άντε να βγάλουν άκρη ακόμα και αν η φώτο "δοθεί" από τον πάροχο του ΙΜ
6. Αν ένας από τους αποδέκτες πιαστεί, πεί τα πάντα και παραβιαστεί το private key του, τον αφαιρείς από τη λίστα "φίλων"
Ωχ βλέπω την αστυνομία να έρχεται, την κάνω τώρα...Όλα τα παιχνίδια android που έχω φτιάξει περιγράφονται και κατεβαίνουν
από εδώ: https://play.google.com/store/apps/d...=Carbon+People
-
01-04-17, 22:24 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #21
Αυτα θα τα κανει το 0,01%. Σκασιλα τους, η μαζα τους ενδιαφερει.
-
02-04-17, 18:09 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #22
Ναι, τους ενδιαφερει πολυ αν εγω στελνω καρδουλες και φιλακια στην γκομενα μου και τις λεω ποσο μου λειπει.
-
03-04-17, 08:39 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #23
-
03-04-17, 10:58 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #24
Είναι ιδέα μου ή αν το κάνουν αυτό θα σκοτώσουν όλα τα closed source projects για open source ones?
Αν μπορεις να δεις τι κάνει ο κώδικας γιατί να εμπιστευτείς ένα whatsapp?
https://github.com/DrKLO/Telegram
Χρησιμοποιώ Telegram εδω και μερικά χρονάκια και παρατηρώ πως καθε φορά που βγαίνουν ειδήσεις για whatsapp αυξανονται οι χρηστες του απο το phonebook μου. Αν και δεν ειναι fully open source με την εννοια του FOSS είναι με ενα καλο παράδειγμα του που θα πάει το πράγμα.
Και η επιθεση που δέχονται τα δικαι'ώματα των χρηστών στο internet τα τελευταία δύο χρόνια απο ηλιθιους που δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύει η τεχνολογιά είναι εντυπωσιακή. Το οτι δεν κάνεις κάτι δεν σημαίνει οτι εχει ο κάθε παπ^#$@^# διαφημιστης διακαιωμα να βλέπει τι κάνεις και τι λές με τους φίλους σου.
Άσε που το ρητό των τριών σωματοφύλακων ισχύει και εδώ. Backdoor for one , backdoor for all...
-
03-04-17, 11:22 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #25
Επειδη μιλαμε για καποιες υπηρεσιες, που κατα κανονα ειναι δωρεαν.
Για ολες τις επιχειρησεις ισχυει ο πολυ απλός κανονας: ειτε εισαι πελατης τους ή το προιον.-
Αρα ειτε πληρωνεις για να σου παρεχουν υπηρεσιες ή σου τις δινουν δωρεαν και βγαζουν λεφτα απο σενα με αλλο τροπο.
Αυτα τα χαριτωμενα "αγανακτησα και αποφασισα να βοηθησω την ανθρωποτητα" ή "εχω πολλα λεφτα και δεν χρειαζομαι άλλα", ειναι παραμυθακια για πολυ μικρα παιδια.
-
06-04-17, 19:51 Απάντηση: Η Κομισιόν θα διερευνήσει τρόπους πρόσβασης στις κρυπτογραφημένες εφαρμογές IM #26
Παρόμοια Θέματα
-
Η Ford θα ενσωματώσει την ψηφιακή βοηθό Αlexa (amazon) στα αυτοκίνητα της
Από sdikr στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-17, 14:14 -
Η Samsung θα λάβει "ακραία" μέτρα για την απόσυρση των υπoλοίπων Note 7
Από sdikr στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-16, 19:08 -
Η Google Θα ξεκινήσει την διάθεση του Android 7.1.1 (nougat) στις συσκευές Nexus στις 6 Δεκεμβρίου
Από sdikr στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-16, 02:01 -
η υγρασία θα επηρεάσει ή όχι?
Από johnyb98 στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-16, 14:47 -
Η Κομισιόν προτείνει εκσυγχρονισμένους κανόνες για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-16, 00:44
Bookmarks