Εχουν περάσει πλέον 26 μέρες με νεκρό τηλέφωνο και 6 μήνες αναμονή από την ημέρα αίτησης για Zisto.
Σήμερα έμαθα κι άλλα :
1) Η Tellas στο τμήμα βλαβών πλέον δεν αναφέρει ότι ο ΟΤΕ έχει πρόβλημα (μάλλον τους τα έχωσαν από ΕΕΤΤ ή κάπου αλλού και το κόψανε) Τώρα παραδέχονται ότι είναι δικό τους το πρόβλημα. Εκεί σταματάνε. Δεν μπορούν να ξέρουν πότε θα φτιαχθεί. Ούτε κατά προσέγγιση. !! Ενώ κανονικά οι επείγουσες βλάβες πρέπει να λύνονται εντός 24ώρου
2) Κατάφερα και μίλησα με προιστάμενο του OTE ο οποίος μου ανέφερε ότι όντως έχουν πάρει 2 κλήσεις για βλάβη από Tellas (για το νούμερό μου) αλλά και τις 2 φορές πήγαν απλά να διαπιστώσουν ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΤΕ !!
Η γνώμη μου είναι ότι η Tellas ανοίγει "εικονικές" κλήσεις βλαβών προς ΟΤΕ για να κερδίζει χρόνο και για να φαίνεται ότι κάτι έκανε στο διάστημα που ο πελάτης ήταν "νεκρός" και περίμενε τον ΟΤΕ.
3) Εχω ζητήσει να με πάρει προιστάμενος του Τεχνικού της Tellas 2 φορές επίσημα (μέσω φόρμας που συμπλήρωνε υποτίθεται ο τεχνικός στο τηλέφωνο των βλαβών). Και τις 2 φορές με έγραψαν κανονικά.
3) Στον ΟΤΕ της περιοχής μου υπήρχε πάκος από αιτήσεις επαναφοράς στο δίκτυο του ΟΤΕ από παθόντες της Tellas και της ON. (Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος )
Ετσι εξηγείται γιατί δε συγκινιόταν κανένας όταν άκουγαν 25 μέρες νεκρό τηλέφωνο. "Σιγά το καινούριο ρε όμορφε !! Μάτσο τα παλικάρια σαν εσένα !!"
4) Την στιγμή που πήγα και ανέφερα την κατάσταση στον ΟΤΕ υπήρχε δίπλα μου μια κυρία που άκουσε τι έλεγα και μου λέει γεμάτη αγανάκτηση : εμάς κάθε απόγευμα μας κόβουν το τηλέφωνο για 2 ώρες από την Tellas !! Και μια άλλη παραδίπλα που μου λέει "20 μέρες κι εγώ με νεκρό τηλέφωνο"
5) Η επαναφορά στο δίκτυο του ΟΤΕ κρατάει 20-25 μέρες περίπου (όχι λιγότερο)
Συμφέρει όμως σε κάθε περίπτωση και το προτείνω σε όλους γιατί απλά είναι ΣΙΓΟΥΡΟ.
Ενώ με την Tellas ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ !!
6) Στον ΟΤΕ τρίβουν τα χέρια τους. Εχουν το ύφος του νικητή και βλέπουν ότι όχι μόνο επιστρέφει κόσμος πίσω αλλά ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ !!
7) Χθες κάποιος γνωστός μου προσπαθούσε να με καλέσει στο νεκρό τηλέφωνο μου και του απάντησε κάποιος άλλος !!! (Δεν έκανε λάθος το νούμερο, μου το έχουν πει κι άλλοι)
Οι άνθρωποι της Tellas έχουν μπλέξει εκτός από τα μπούτια τους και τα σύρματα και οτιδήποτε άλλο γίνεται να μπλεχτεί. Χαρτιά, αιτήσεις, νούμερα, activation ids, όλα μούτι και ότι νά ναι.
Τελικός χαμένος πάλι εμείς. Κλειδωμένοι μέσα σε ένα σύστημα που όχι μόνο δε μας προστατεύει από κανέναν αλλά μας εκβιάζει διαρκώς και μας αναγκάζει να πληρώνουμε όλο και περισσότερα και μας ταλαιπωρεί όλο και περισσότερο.Καταλήγουμε πίσω στο μονοπώλιο του OTE από το οποίο θελήσαμε να ξεφύγουμε και τώρα μας τιμωρούν.
Τι είπατε ? Μα το πάγιο του ΟΤΕ είναι ακριβό το ίδιο και οι συνδιαλέξεις ?? Και το internet αργό ?
Απαντάει ο ΟΤΕ : Μα εδώ αγαπητοί μου έχετε "την πιό σταθερή σας σχέση" Πληρώνετε κάτι παραπάνω αλλά έχετε τον Κρατικό Φορέα, τον άρχοντα της υποδομής, την παλιοσειρά τον τεχνικό που ξέρει που θα πάει και τι θα συνδέσει, το κατάστημα της περιοχής σας που σας δίνει ότι πληροφορία ζητήσετε, όλα τα τηλέφωνα διαθέσιμα, αποκατάσταση βλάβης 48 ώρες και πολύ λέω. Κι όλα αυτά μόνο για μερικά ευρώ το μήνα παραπάνω..
Αφήστε που σιγά σιγά και τα τιμολόγια θα μειωθούν και τα πακέτα και το internet θα γίνει
ταχύτερο. Λοιπόν ? Σας κόπηκε λίγο η όρεξη για "φτηνά" τιμολόγια και "γρήγορο" internet τώρα ?
Η θλιβερή κατάσταση με τους παρόχους με κάνει πλέον να πιστεύω πως θέλουμε τουλάχιστον 1-2 χρόνια ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μπορούμε κάνουμε ασφαλείς "μετακινήσεις" μεταξύ παρόχων.Αλλιώς δεν έχει νόημα. Αυτό που θα κερδίσεις θα το χάσεις από ταλαιπωρία, νεύρα, νεκρά τηλέφωνα, κομμένο internet, διακοπές internet, έλλειψη υποστήριξης, πρόστιμα κλπ.
Μέχρι τότε θεωρώ πιό αξιόπιστη (αλλά και ακριβότερη) την λύση OTE στον οποίο επιστρέφω.
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
17-05-07, 10:53 26 μέρες νεκρό τηλέφωνο - 6 μήνες αναμονή ενεργοποίησης #1
-
17-05-07, 13:03 Απάντηση: 26 μέρες νεκρό τηλέφωνο - 6 μήνες αναμονή ενεργοποίησης #2
Γιατί κάθεσαι και περιμένεις ακόμα φίλε μου? Εμένα με ταλαιπωρήσανε 3 μήνες και μου φάνηκε Γολγοθάς, φαντάζομαι εσένα με 6 μήνες.. Εγώ στη θέση σου θα ακύρωνα την αίτηση μου και θα πήγαινα στη netone που ακούω τα καλύτερα.
Και τώρα το σκέφτομαι να πω την αλήθεια με τόσα disconnect που βλέπω αλλά είναι και το πρόστιμο στη μέση..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzampaman : 17-05-07 στις 14:09.
~ No retreat, No surrender ~
-
17-05-07, 14:07 Απάντηση: 26 μέρες νεκρό τηλέφωνο - 6 μήνες αναμονή ενεργοποίησης #3
Μια από τα ίδια και εδώ.
9 (μπήκαμε στην 10η) μέρες το τηλέφωνο είναι νεκρό από την στιγμή που ο ΟΤΕ "παρέδωσε" την γραμμή στην Τελλάς. Να διευκρινίσω ότι μιλάμε για σταθερή τηλεφωνία zisto (και όχι με adsl ενεργοποίηση).
ΒΤW, πώς ακριβώς ακυρώνεις την αίτηση?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kerneld : 17-05-07 στις 14:42.
AMD FX-8350||ASUS M5A97 EVO R2.0||KINGSTON 4x4GB DDR3-1600||ASUS GTX750 Ti 2GB Strix||2XLG M2752 27" Ips||HYPERX Savage 240GB SSD||COOLERMASTER Nepton 140XL||PHANTEKS Enthoo Pro||BE QUIET Straight Power 10 600W 80+ GOLD||1xWD500GB-2ABYS||1xWD750GB-1AALS||1xWD20EFRX-2TB
-
17-05-07, 14:34 Απάντηση: 26 μέρες νεκρό τηλέφωνο - 6 μήνες αναμονή ενεργοποίησης #4
Λοιπόν για να βοηθήσω τους τυχόν ομοιοπαθούντες επειδή έπαθα ότι ήταν δυνατόν να πάθω με την Tellas να δώσω μερικές πληροφορίες :
1) Για ακύρωση Zisto ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΛΑΣ. Πάτε σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ και συμπληρώνετε μια φόρμα επαναφοράς (το έχουν αυτοματοποιήσει το θέμα γιατί πλέον το ζητάνε πολλοί !!) Αυτό και μόνο ΑΡΚΕΙ. Η διαδικασία επαναφοράς στον ΟΤΕ είναι 20-30 μέρες το πολύ.
2) Εαν το τηλέφωνό σας είναι νεκρό από την 1η μέρα ενεργοποίησης του Zisto τότε πρέπει να πάτε στην Tellas και να συμπληρώσετε μια αίτηση να μη σας χρεώσουν πρόστιμο. (Και ΝΑΙ και η Tellas την έχει αυτοματοποιήσει τη διαδικασία γιατί το ζητάνε πολλοί !!!)
3) Αν είχατε άλλο πρόγραμμα Tellas πριν πρέπει να πάτε Tellas να το διακόψετε και αυτό γιατί είναι ικανοί να σας το επαναφέρουν.
4) Μην ξεχάσετε να επιστρέψετε τον εξοπλισμό στην Tellas. Κάποια στιγμή θα το θυμηθούν και θα τον ζητήσουν. Απλά για να ξεμπερδεύετε εντελώς και να μην υπάρχει τίποτα να σας τους θυμίζει.
5) Η άποψή μου και πρόταση είναι η εξής : Αν μείνετε έστω και 2 ημέρες με νεκρό τηλέφωνο ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ. Τουλάχιστον έτσι εξασφαλίζετε ότι σε 20 μέρες θα ξαναέχετε τηλέφωνο. Αλλιώς αν περιμένετε την Tellas απλά δεν μπορούν οι άνθρωποι.. Ακύρωση που μπορούν την κάνουν εύκολα !!!
Υποχρέωση της Tellas είναι να επισκευάζει βλάβες όπως νεκρό τηλέφωνο σε 1 μέρα. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό τότε θα πρέπει να ισχυριστείτε ότι δεν σας παρέχει την υπηρεσία που σας πούλησε και να ζητήσετε να μην υποστείτε πρόστιμο αν ακυρώσετε νωρίτερα του 12μήνου.
Και είναι λογικό. Πληρώνουμε το πρόστιμο εφόσον μας κάπνισε να πάμε αλλού για καλύτερα και φθηνότερα, όχι επειδή δεν μπορεί η Tellas να προσφέρει αυτά που υποσχέθηκε στο συμβόλαιο.
Φυσικά και ακύρωσα σήμερα. Κακώς περίμενα 25 μέρες. Επρεπε να το κάνω από τη 2η μέρα του νεκρού τηλεφώνου. Τώρα θα είχα τηλέφωνο ενώ επειδή περίμενα ότι θα μου το έφτιαχναν τώρα θα περιμένω συνολικά 50 μέρες. Τραγικό.
ΥΓ. Για να δείτε πόσο γελοίοι είναι πάντως τώρα που το θυμήθηκα, μου στείλανε 2 router ενώ σε άλλους δεν έχουν στείλει ούτε 1 !!
Επίσης νομίζω πως χαίρονται με τις ακυρώσεις γιατί βρίσκουν χρόνο να ασχοληθούν με αυτούς που απομένουν και ξεμπλέκουν και από τη ζαλάδα αυτών που παίρνουν κάθε μέρα και κάνουν καταγγελίες μηνύσεις και βρίζουν στα τηλ. κέντρα.
Μη μασάτε. Αστε τους να χαρούν τώρα. Θα χαρείτε εσείς μετά όταν θα κλείσουν.
-
18-05-07, 11:50 Απάντηση: 26 μέρες νεκρό τηλέφωνο - 6 μήνες αναμονή ενεργοποίησης #5
Ε καλά οι άνθρωποι είναι για γέλια !!!
Χθες το πρωί ακύρωσα το zisto και το μεσημέρι είχα τηλέφωνο και internet !!!
Δηλαδή αυτοί σε συνδέουν όταν ακυρώσεις. Αμα αιτηθείς σύνδεση σε αποσυνδέουν !!!!
Αφού κάθομαι και το σκέφτομαι πάλι: μήπως ρε με συμφέρει να παραμείνω τελικά αφού τώρα παίζουν όλα ? Να γλυτώσω και τα τέλη επανασύνδεσης του ΟΤΕ και την ταλαιπωρία των 25 ημερών μετάβασης πάλι ?
Και η απάντηση ήρθε από την Tellas: Το βραδάκι το τηλέφωνο ξανακόπηκε για καμμιά ώρα.Μετά ξαναήρθε. Μετά ξανακόπηκε.. Μετά ξαναήρθε... Μετά ξανακόπηκε....
Ρε ΟΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
ΠΟΤΕ ΠΙΑ TELLAS. Π Ο Τ Ε.
ΥΓ. Να μου το θυμηθείτε έχουν πρόβλημα με τα hardware που έχουν εγκαταστήσει παιδιά, δεν εξηγείται αλλιώς. Η τα έχουν φορτώσει όσο δεν πάει και περιμένουν να αγοράσουν κι άλλα.
Κάνουν reset στις κάρτες και το τηλέφωνο επανέρχεται, μετά από λίγο ξαναπέφτει και πάλι reset.. (σας θυμίζει κάτι ?)
Σκεφτείτε να σας κόβετε το τηλέφωνο κάθε λίγο και λιγάκι και να παίρνετε τις βλάβες ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ για να σας φτιάξουν το σταθερό !!! Θα πληρώσετε τα διπλά από ότι θα δίνατε στον ΟΤΕ που είναι πανάκριβος ακόμα..
-
18-05-07, 19:08 Απάντηση: 26 μέρες νεκρό τηλέφωνο - 6 μήνες αναμονή ενεργοποίησης #6
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου σχετικά με την αξιοπιστία του τηλεφώνου. Προσωπικά, αν και έκανα αίτηση για πακέτο με τηλεφωνία της Vivodi, άφησα τον αριθμό μου στον ΟΤΕ, οπότε θα γίνει νέα αριθμοδότηση από τη Vivodi. Στο κάτω-κάτω μπορώ απλά να πληρώνω τα 15 € μηνιαίως για να έχω το νούμερο και να έχω uptime 100% και να καλώ μέσω της τηλεφωνίας του εναλλακτικού, δε χάθηκε κι ο κόσμος.
Ακούω από αρκετούς γνωστούς για προβλήματα με το τηλέφωνο της Tellas...μία δε λειτουργεί η αναγνώριση, μία νεκρώνει για κάποια ώρα ξαφνικά. Πάντως, έπειτα από την οδυνηρή εμπειρία με το "Fast Inbternet" του ΟΤΕ, δε θα ξαναέβαζα ποτέ internet μέσω του δικτύου του (εκτός αν ήταν η μοναδική λύση), άσε που τα πάγια των υψηλότερων ταχυτήτων είναι "φωτιά", όσον αφορά όμως στο τηλέφωνο, δεν το συζητώ: οι ανταγωνιστές υστερούν πολύ ακόμα στον τομέα της τηλεφωνίας (εξαιρέσεις υπάρχουν βεβαίως).
Λογικά όσο περνάει ο καιρός τα προβλήματα θα λιγοστεύουν και η αγορά θα έχει τον χρόνο να ωριμάσει. Αυτά...
-
18-05-07, 23:27 Απάντηση: 26 μέρες νεκρό τηλέφωνο - 6 μήνες αναμονή ενεργοποίησης #7
Παρόμοια Θέματα
-
4 μήνες αναμονή 1μηνα χωρίς τηλέφωνο
Από AkAlypToS_2000 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-07, 14:43 -
Αναμονή 6+ ΜΗΝΕΣ για Cabletv. Διακοπή. Ενεργοποίηση σε 8 ΜΕΡΕΣ με Net One!
Από Fake_Plastic_Trees στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-07, 22:37 -
Νεκρο Τηλεφωνο
Από Avvocato στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-07, 02:07 -
Νεκρό τηλέφωνο????
Από [GR}Nemesis στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-07, 11:13 -
24 μέρες με νεκρό τηλέφωνο
Από RHOMBUS στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-07, 16:38
Bookmarks