Όταν είχα PSTN και αναγνώριση κλήσεων, όλα ήταν μια χαρά. Το σταθερό μου (ένα General electric) έδειχνε πάντα ποιος καλεί.
Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση σε ISDN. Στην αρχή συνδεόμουν με το internal modem μου πάνω στο netmod. Είχα παρατηρήσει ότι κάποιες φορές δεν μου έδειχνε ποιος με καλεί. Έτσι μέσα από το "NetMod Configuration Manager", ανέβασα το FSK στο 19 και από τότε δεν είχα πρόβλημα.
Πριν λίγες μέρες έκανα σύνδεση ISDN και έτσι σύνδεσα το netmod με την USB θύρα. Από τότε άρχισε πάλι να μην μου δείχνει πάντα ποιος με καλεί. Δοκίμασα τα πάντα και με κλήσεις από τι κινητό μου προς το σταθερό, έβλεπα αν έχει αλλάξει η κατάσταση. Τίποτα όμως. Άλλες φορές βγάζει νούμερο και άλλες όχι.
Πήρα τηλέφωνο και στον πΟΤΕ! Μου είπαν αν έχω αλλάξει μπαταρίες....χαχαχα οι γελοίοι.
Ξέρει κανένας κάτι ή έχει καμιά ιδέα;
Εμφάνιση 1-13 από 13
-
19-10-04, 21:45 Πρόβλημα με αναγνώριση κλήσεων σε ISDN #1
-
20-10-04, 19:16 #2
καλά, άλλαξε εσύ τις μπαταρίες και βλέπουμε....
-
21-10-04, 20:05 #3
Ναι, μπαταρίες δεν αλλάζω, γιατί ξέρω ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Εξ' άλλου, αν ήθελαν άλλαγμα θα μου το έδειχνε η LCD του τηλεφώνου.
-
26-10-04, 17:29 #4
βρε σου λέω, άλλεξε τις ρημάδες τις μπαταρίες.....
αμάν πια... πώς θα ζήσουν και αυτοί που πουλάν μπαταρίες, κλάφτες θα γίνουνε;
-
26-10-04, 18:58 #5
Δοκίμασε
FSK: 10
Flash Time 70
-
26-10-04, 20:54 #6
Αρχικό μήνυμα από terper
Πάντως δεν είναι οι μπαταρίες. Τις μέτρησα και με πολύμετρο.
Δε ξέρω τι να κάνω!
-
26-10-04, 21:10 #7
Κάνε κανένα reset στο NETMOD από το σχετικό κουμπάκι στο εσωτερικό του.
Επίσης μιας και έχεις ασχοληθεί με τον NETMOD configuration manager, θα έχεις δει ότι έχει και επιλογές σχετικά με το αν θα υπάρχει αναγνώριση και αναμονή κλήσης σε κάθε γραμμή. Πείραξε τα και αυτά λίγο. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Αν δεν πιάσουν όλα αυτά δοκίμασε hard core λύσεις όπως:
1) Βγάλε τα τηλέφωνα από τις υποδοχές του NETMOD και δοκίμασε και στις δύο υποδοχές μόνο εκείνο με την αναγνώριση.
2) Μερικές συσκευές έχουν κατασκευαστεί υπολογίζοντας το μήκος του καλωδίου του τηλεφώνου (ώστε να προσδιορίσουν την αντίσταση και κατόπιν την ένταση του ρεύματος της τηλεφωνικής γραμμής) από το τηλέφωνο έως την κεντρική κολώνα του ΟΤΕ (50-200μ). Όταν έχεις NETMOD αυτό το μήκος αντιστοιχεί στα λίγα μέτρα που χωρίζουν το τηλέφωνο από το NETMOD σου (μιας και αυτό είναι πλέον το σημείο τερματισμού του δικτύου). Επομένως ίσως βοηθήσει το να αγοράσεις τηλεφωνικό καλώδιο επέκτασης (γύρω στα 7 ευρώ τα 15 μέτρα) και να το τοποθετήσεις ανάμεσα στο τηλέφωνό σου και στο NETMOD. Σε εμένα είχε πιάσει ένα τέτοιο κόλπο όταν είχα ISDN.
3) Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις από το κινητό τηλέφωνό σου την απόκρυψη ταυτότητος καλούντος. :-)
4) Πάρε άλλο τηλέφωνο με αναγνώριση κλήσης. :-)
-
26-10-04, 21:30 #8
Φίλε ipo, σ' ευχαριστώ πολύ!
Έχω κάνει reset στο netmod.
Στο NETMOD configuration manager, είναι όλα όπως πρέπει να είναι για αναγνώριση. Επίσης βάζω και από την συσκευή το *85#, που ενεργοποιεί την αναγνώριση στη θύρα.
Έχω δοκιμάσει μόνο του το τηλέφωνο με αναγνώριση κλήσης.
Το θέμα είναι ότι πριν κάνω isdn σύνδεση με HOL, δεν είχα πρόβλημα.αυτό είναι πολύ περίεργο
Σκέφτηκα να αποσυνδέσω το netmod από τη usb, αλλά πάλι τίποτα.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι άλλες φορές μου βγάζει το νούμερο και άλλες όχιαυτό πάλι τι να σημαίνει;;;
Έχω το netmod v50(hardware version), με τους τελευταίους οδηγούς και τελευταίο firmware.
-
27-10-04, 00:25 #9
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Αφού σου βγάζει μερικές φορές το τηλέφωνο,έχε υπόψη ό,τι αν σε παίρνουν χρησιμοποιώντας εναλλακτικές εταιρίες,τις περισσότερες φορές δεν βγαίνει αναγνώριση.
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
27-10-04, 10:52 #10
Ρε παιδιά, γιατί με κάνετε να λέω τα ίδια;
Αφου κάνω δοκιμές από το κινητό μου.
Ακόμα, με παίρνουν και άτομα από σταθερό/κινητό, που πότε βγάζει το νούμερο και πότε όχι.
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
-
02-11-04, 21:53 #11
Αρχικό μήνυμα από ipo
-
04-11-04, 01:11 #12
Παρακαλώ.
Γι' αυτό υπάρχουν άλλωστε τα forum.
Σε αυτό το forum πολλοί με έχουν βοηθήσει απίστευτα.
-
04-01-05, 17:57 #13
Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Πρόσφατα μου βραχυκύκλωσε το Netmod και ήρθε ο πΟΤΕ και μου το άλλαξε. Από κείνη την ημέρα στο τηλέφωνο μου (General Electric) φάινονται μεν οι κλήσεις, αλλά με το ψηφίο "0" μπροστά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω call back.
Καμμιά ιδέα?
Ευχαριστώ.
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα Αναγνώριση κλήσεων - ADSL – ΗΟL
Από pskouras στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-07, 21:50 -
Πρόβλημα με αναγνώριση κλήσεων
Από minovg στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 39Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-07, 13:14 -
Πρόβλημα Με Αναγνώριση Κλήσεων
Από nickaraxnos στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-07, 21:16 -
ADSL και Αναγνώριση κλήσεων (Τεράστιο Πρόβλημα)
Από thebostonian στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-04, 14:23 -
Πρόβλημα με αναγνώριση κλήσεων σε ISDN
Από iron_gr στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-04, 21:41
Bookmarks