Καλημέρα,
Έχω ένα πρόβλημα με τις ηχογραφήσεις κλήσεων στο Elastix 2.5. Έχω περίπου 25 extension και κάποια queue. Γενικά το κέντρο δέχεται αρκετές κλήσεις.
Έχω ενεργοποιήσει σε όλα τα extensions στο recording option το always και σε όλα τα queue στο call recording το wav49.
Το θέμα μου είναι ότι στις εξερχόμενες κλήσεις καταγράφονται όλα καλά στις εισερχόμενες γίνετε ένας χαμός. Στο call recordings βλέπω 3πλές τις κλήσεις και στο duration συνήθως έχει 00:00:00. Στο destination γράφει ότι να ναι (όχι το extension που το σηκώνει) και αν βρω κάποια κλήση με κάποιο duration και την κατεβάσω απλά δεν παίζει γιατί είναι λίγα kb.
Το call recording που είναι απαραίτητο. Ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις για να βλέπω όλα τα recordings και να φαίνονται σωστά και στο panel??
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-5 από 5
Θέμα: Elastix call Recordings
-
04-05-17, 10:08 Elastix call Recordings #1
-
10-05-17, 12:00 Απάντηση: Elastix call Recordings #2
Έχω απενεργοποιήσει τις εγγραφές από παντού και το μόνο που έχω ενεργοποιήσει είναι το "always" σε όλα, στο πεδίο recording option σε ένα μόνο extension.
Το πρόβλημα συνεχίζεται. Ενώ καταγράφει κανονικά τις εξερχόμενες κλήσεις τις εισερχόμενες δεν τις καταγράφει. Οι εισερχόμενες στο συγκεκριμένο extension έρχονται από ένα queue.
Δεν θα έπρεπε να φαίνονται και οι εισερχόμενες??
Καμία ιδέα??
- - - Updated - - -
Το παράξενο είναι ότι οι κλήσεις φαίνονται κάπως άλλα είναι μόνο 1kb οπότε δεν ακούγεται τπτ.
Δηλαδή σαν να αρχίζει η εγγραφή αλλά ποτέ δεν ολοκληρώνεται.
-
10-05-17, 13:31 Απάντηση: Elastix call Recordings #3
Δοκίμασε να βάλεις αντί για wav49 σκέτο wav.
Επίσης σε όλα τα inbound routes βαλε το recoding option σε always. Δες το έτσι και αν δουλέψει ενεργοποιείς τα recording options στα queues, outbound routes.
-
11-05-17, 10:33 Απάντηση: Elastix call Recordings #4
Έχω κάνει όλες τις πιθανές δοκιμές, ακόμα και αυτές που προτείνεις.
Το πρόβλημα είναι ότι φαίνονται οι κλήσεις άλλα είναι όλες 1ΚΒ και δεν ακούγεται τπτ. Το παράξενο είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να ηχογραφήσει καμία κλήση έτσι στο άσχετο.
- - - Updated - - -
Υπάρχουν 3 σημεία που έχω πειράξει χωρίς επιτυχία.
1) Σε κάθε extension ενεργοποιώ σε όλα το always
2) Στο inbound route τo κάνω record on answer
3) ενεργοποιώ στο queue το recording
Όλα μαζί, και το καθένα χωριστά χωρίς επιτυχία. Μόνο εξερχόμενες ηχογραφεί.
-
17-05-17, 09:51 Απάντηση: Elastix call Recordings #5
Η παράνοια συνεχίζεται.
Έκανα εγκατάσταση καινούριου Elastix 2.5 και έχω πάλι τα ίδια προβλήματα.
Οι εισερχόμενες κλήσεις δεν ηχογραφούνται. Είναι όλες 1kb όση ώρα και να μιλήσεις. Ενώ οι εξερχόμενες όλα κομπλέ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο bug στο Elastix ή έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις.
- - - Updated - - -
Πάντως με manual διαδικασίες, δηλαδή αν κάποιος agent πατήσει *1 τότε οι κλήσεις καταγράφονται κανονικά.
Το πρόβλημα είναι στον αυτόματο τρόπο.
Παρόμοια Θέματα
-
Elastix εναλλαγή ηχητικού μηνύματος
Από Marios30 στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-17, 21:44 -
Πρόβλημα με elastix-grandstream-attendant transfer
Από groun στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-17, 20:29
Bookmarks